nurrrwaan3

    “Baru 2 hari rasa dah macam playboy..hehe. gi dating dengan tunang asyik nak mengepit je, rimas saya. dia bgtau sedap bau perfume ni..”

    “today kt office, bole lak ada sorang awek office ni ajak teman lunch..adehh, dah la dulu admire kat dia ni..fikir nak kawen je ni, kalau tak…ngappp..haha”

    MAKIN BAHAYA SEKARANG BILA DAH START GUNA BADWOLF PERFUME.

    AWEK SEMUA NAK MELEKAT.

    Info terus klik link wasap di bawah:

    https://perfumepikatawek.wasap.my/

    galerimelayutudung

    Ada yg buat cum tribute tak? Pm min kalau ada

    selepasbertudung

    #sebelumbertudungselepasbertudung

    nurrrwaan3

    *Sekarang nak dapat awek cantik kena usaha lebih sket bro..

    ada duit, muke hensem bukan senang nak dpt awek cantik..

    dulu2 org guna myk pengasih, sekarang dah moden, guna Badwolf Perfume.

    Perfume Pherromones dgn 72X concentrated,

    Titis kat badan, wangi 1 badan, awek mesti tertoleh2 sambil tersenyum2..

    Jaga2 jgn sampai bini org folo balik rumah nanti..

    Nak tau detail, terus wasap di..http://perfumecariawek.wasap.my/

    Kami ajar smpai jadi.

    nurrrwaan3

    “Baru 2 hari rasa dah macam playboy..hehe. gi dating dengan tunang asyik nak mengepit je, rimas saya. dia bgtau sedap bau perfume ni..”

    “today kt office, bole lak ada sorang awek office ni ajak teman lunch..adehh, dah la dulu admire kat dia ni..fikir nak kawen je ni, kalau tak…ngappp..haha”

    MAKIN BAHAYA SEKARANG BILA DAH START GUNA BADWOLF PERFUME.

    AWEK SEMUA NAK MELEKAT.

    Info terus klik link wasap di bawah:

    http://perfumepikatawek.wasap.my/