@pokyabot
Happy Ending👉👌💦
Posts
15
Last update
2020-10-27 15:45:48
    lelak1

    Biarlah Rahsia Aku Terus Bahagia

    Nama ku lilly, 31 seorang ibu kepada dua anak perempuan. Berbadan sederhana tidak gemuk tidak la kurus, Tinggi 150cm dan berat lebih kurang 45kg berkulit cerah dan pasti siapa melihat mesti nak try ayat. Tahun ni masuk usia perkahwinan kami yang ke 4, Alhamdulillah aku masih bersama suami walaupun sudah beberapa kali ingin menintut cerai. Suami aku Adam, orang nya sangat baik, lembut dalam setiap kata2 nya berbudi Bahasa dan pasti sangat hensem dan jambu hehe. Dia pun apa kurang nya bila berjalan bersama pasti ada mata2 wanita yg merenung diri nya. 

    Aku bekerja sebagai Accountant di Kuala Lumpur manakala suami ku seorang Engineer di Seremban, kebiasaan nya dia jarang bekerja di pejabat kerana terikat dengan project. Hubungan intim ku sedikit hambar, boleh di kira dalam seminggu 1 atau 2 kali sahaja. Di pejabat, Murni kawan office ku yang amat rapat, dia la tempat aku luahkan perasaan dan berkongsi masalah. Dikala aku minum bersama dia dan kawan2 perempuan yang lain, ada perasaan cemburu pada mereka bila mereka bercerita tentang suami. Masing2 tak kalah untuk cerita suami masing2 paling romantik dan fahami kehendak mereka. Sering kali aku diam membisu Murni mesti tukar tajuk perbualan kami.

    Murni “Lilly ko jangan camni..” 

     “Aku bukan minta camni, ko pun tau situsasi aku kan”

    “Ko ni baik sangat la Lilly, kenapa tak cuba scandal?” 

    “Ko gila ke apa? aku isteri orang la Anak dua, aku ingat ko bagi idea yang baik tapi ko suruh aku curang lak”

     “Aku suruh ko pikat suami ko ketat2 ko kata tak boleh la apa la… dia tu lelaki wehhh ko bg suap cipap ko mesti dia takan tolak” 

    “Bodo la ko ni hahahahaha” kami bergelak sakan

    Sejak dari perbualan tu aku terfikir2 salah ke aku berscandal 

    “Ahhh mengarut la sacandal2 ni, lain la kalau aku bujang atau ibu tunggal”

    Tengah drive balik rumah ada 1 WeChat Request.. “Sape la yang request ni? Mengarut2 je” WeChat display name Mommy bergambar Anak2 berstatus ‘Berkahwin, Sayang suami tercinta & tak berminat nak berkawan’ Seorang bernama Khairul “Tak de la hensem sangat pun..” 

    “Salam kenal” 

    “Wsalam”

    “Saya khairul dari KL” 

    “OK” 

    “U sihat?” 

    “Boleh reply sihat la tu” 

    “=) bagus2, otw balik keje ke?” 

    “mana u tau? Kita kenal ke?” 

    “Tak la, I search nearby people pastu Nampak u saje try2 request, tq for approve”

    Aku tak reply, malas la layan orang camni.. selang beberapa minit pas tu..

    “Eh ada dekat2 sini lagi?” 

    “Aah jem kan, kat sini la” 

    “I pun stuck jem ni, why not chat jap hilang kan rasa stress sb jem hehe”

    Aku pun layan je la dh stress ngn suami stress ngn jalan jem ni lagi.

    “U keje mana mommy?” 

    “keje pejabat jadi kuli” 

    “Ooo I engineer keje kat area kl”

    Aduh tak de ke orang keje doc ke business man ke pa la asyik2 jumpa Engineer

    “emm OK” 

    “u keje KL?” 

    “Aah” 

    “Comel anak2 u” 

    “OK” 

    Aku jawap nak tak nak.. 

    “I pun dh kawen anak 2, sorang laki sorang pompuan” 

    “OK” “Bila kita stress cmni balik Nampak muka anak terus happy kan?” 

    “yup betul dorang la penyejuk hati kita”

    hahaha dah terlayan pulak message dia ni, Nampak mcm ok je tak pe la lagipun chat je kan.

    “Kahirul u mmg suka search nearby people ye?” 

    “Aah kalau bosan la” 

    “Tak takut wife marah?” 

    “Wife I kalau tau marah la tapi pandai2 la” 

    “Tak baik buat isteri cmtu..”

    “Mommy, nama u?” 

    “Lilly” 

    “Cantik nama u, mcm org nya ye” 

    “Mcm la pernah Nampak I..” 

    “So Lilly u anak 2 gak?” 

    “Yup”

    “umur dorang?” 

    “3 dan 2” 

    “Rapat nya” 

    “Setahun sekali hehe” 

    “Wah bagus2”

    “I sulung 4 tahun sorang lagi 1 tahun” 

    “Ok la tu ada laki pompuan, I ni 2 2 perempuan”

    “Tu la tapi abg dia ni suka kacau adik dia, tak de kawan laki dia buat adik pompuan dia cm laki”

    “Haha ok la tu, I ni 2 2 nak princess je tiap hari, Khairul duk mana?” 

    “Shah Alam”

    “Lilly?” 

    “Cheras, Ok la u I nk drive jalan dah clear sikit” 

    “Ok thanks sudi chat Lilly” 

    “You too”

    Esok nya tengah sibuk nak siap kan invoice orang si Khairul ni message lagi

    “Morning Mommy Lilly, harap u sihat hari ni”

    Rajin la pulak si mamat ni message apa dia ni tak de keje ke? Ahh biar la malas nak layan. Sambil siapkan invoice tu dia message lagi

    “A good day today right? =) hehe”

    “Nak reply ke tak” tak bole focus aku cmni.. 

    “Hi Khairul Morning, sorry I’m bit busy lot things to do” 

    “Its ok I’ll wait for ur msg”

    Sangguup tunggu?? Haish dia ni

    “OK”

    Tah macam mana aku bersemangat nk siap kan keje cepat nk messge dia

    “fuhh setel, maaf buat u tunggu lama Khairul”

    “It’s OK lagi pun I xde keje sgt” 

    “U engineer kan? Tak de keje? Pelik je” 

    “Yup I keje based on project, skg dh phase akhir so bit free hehe”

    Laa sama macam suami aku rupanya cehh

    “So u selalu outstation?” 

    “Yup selalu gak” 

    “Wife u tak bosan ke?” 

    “Tak dia lagi suka I outstation sb selalu rasa rindu”

    Cam tu pulak tapi kenapa aku tak rasa camtu dengan suami, kami kerap text masa office day. Dah 3 bulan aku kenal si Khairul ni, so far dia ni tak de la gatal sangat tapi ayat dia text dengan aku sangat sweet, aku senang text dengan dia. 

    Ada je topic yang dia ajak text, Takde la bosan sangat. Satu petang nak balik kami text macam selalu tetiba dia nak ajak borak dalam fon. 

    Aku pun dah kenal dia so ok la bagi no fon dekat dia pastu kami borak panjang, dalam 30 min borak tu aku rasa happy sangat dia macam faham apa yang aku rasa, kami berborak tentang hubungan intim. 

    Aku akui memang agak malu untuk cerita hal ni tapi cerita secara PRO la konon kata nya tak ada rasa ghairah bila borak tentang tu. Tau2 aku rasa basah, Ishh tak pernah borak macam ni boleh rasa ghairah camni.

    “Lilly.. hubby u jilat u?” 

    “emm tak, Lilly tak bagi sb kotor” 

    “Lilly pernah rasa?” 

    “Sekali je masa malam pertama” 

    “kenapa tak suka” 

    “Ntah la tu kan alat sulit kotor..” 

    “Hehe tapi pada lelaki jilat tu la best” 

    “Emm Khairul boleh kita borak hal lain? Lilly tak suka la” 

    “hehe Lilly tak suka ke Lilly tak senang duduk?”

     “emmm, Khairul kita borak lain ye..”

    “Lilly dah basah ye?”

    Aduh macam mana mamat ni tahu aku dah ghairah, terasa basah sangat cipap aku ni. Bahaya ni borak je buat aku ghairah sangat2 ni. Dengan suami aku pun aku tak pernah borak macam ni

    “Emmm… Aaah Lilly basah” 

    “Normal la tu borak pasal sex mesti boleh basah, I pun dh tegang” 

    “Khairul u mmg suka borak pasal sex dengan wife u?” 

    “Selalu gak tp dia dh bosan sb borak sex bukan best” 

    “Emm Lilly tak pernah borak cmni ngn hubby” 

     “Serius?” 

    “yup”

    “Lilly ada problem sex dgn hb?” 

    “Emmm” 

    “it’s OK cerita la lgpun kita dah lama kenal kan”

    Nak cerita ke tak nak ke tak, macam2 aku fikir tak pe la borak kat fon je pun

    “Lilly tak rasa cm awal kawen dulu, hb bz selalu kalau dapat pun Lilly tak sempat sampai”

    “Hb cepat pancut?” 

    “Tak la Lilly rasa hb ok je tp bila dia dah sampai, Lilly x sampai lg pastu habis cmtu”

    “sex selalu bpe lama?” 

    “15min cmtu” 

    “hahaha hb cepat pancut la tu” 

    “huh? 15min tu pun penat tau”

    “Lawak la u ni lilly, 15min tu orang lain foreplay je la” 

    “Err ye ke” 

    “tak pe nanti I bagi tips kat u” 

    “Tips apa?” 

    “Tips main lama” 

    “Ish I tak kemaruk sgt cmtu” 

    “ye ke tak kemaruk? Skg borak pun dh basah belum main lagi” 

    “ish u ni.. I basah je xde rasa sgt pun” 

    “ye ke kalau I kat sebelah u I jilat cipap u mau terpancut2” 

    “Khairul!” 

    “haha ok2 I gurau je”

    Balik je rumah emmm pantie liner aku basah sangat, betul gak mamat tu cakap ni baru borak belum main lagi, haish apa yang aku fikir ni.. malam tu gak aku message Murni yang aku ada kenal suami orang dah 3 bulan, aku minta pendapat dia patutkah aku teruskan kawan cmni dengan cara message si Khairul tu..

    “beb aku rasa cm scandal la pulak walaupun tak jumpa” 

    “haha lawak la ko ni, ala layan je text je kan” 

    “mmg la tapi bila dia text pasal sex aku rasa lain mcm” 

    “rasa apa? Horny? Ko ni it’s normal la, aku pun pernah text cmtu” 

    “serius? Ko tak segan ke?” 

    “segan apa bukan jumpa pun setakat text je, paling teruk pun sama2 basah sambil fon sex” “hah! Ko buat sex ngn dia ke?” 

    “bodo la ko ni fon sex la” 

    “fon sex?, apa tu” 

    “weh ko jgn kata ko tak tau ape tu fon sex” 

    “tak”

    Terus si Murni ni call aku borak panjang tentang fon sex, serius selama aku bujang sampai kawen aku tak tau ape tu fon sex. Suami aku pun tak pernah ajar aku tentang fon sex. Biasa nya kalau aku horny sangat aku akan masuk bilik air aku lalu kan air dekat cipap ni sampai la cilimax, tak silap aku tu org kata melancap. Tapi aku tak la main guna tangan, geli la main cipap dengan tangan. Suami aku nak usap cipap aku ni pun aku tak bagi ni kan lagi aku buat sendiri.

    Esok nya aku text dengan Khairul mcm biasa, dia pun dah tahu bila suami aku ada kat rumah atau tak

    “Lilly malam ni I call u boleh?” 

    “nak buat apa” 

    “saje borak2” 

    “boleh tapi tinggu anak2 I tido, jap wife u tak marah ke?” 

    “I ada keje mlm ni balik lewat, job abis jam 12” 

    “OK”

    Malam yang di tunggu2 pun tiba, aku rasa dub dap je hati ni. Apa la si Khairul ni nak borak macam serius sangat ni

    “hai Lilly” 

    “Hai” 

    “tak ngantuk?” 

    “Tak sb tgu u call” 

    “So kenapa nak call sgt2 ni?” 

    “ingt tak I kata nak bg u tips hari tu” 

    “tips apa?” 

    “Ala tips sex tu..”

    Ahh sudah aku yang boleh lupa pasal tu dia boleh ingat kan aku lak. Hmm Murni kata hari tu kalau dia ni pandai fon sex main lagi la pandai, alang2 dah dia call ni layan je la, Adam pun bukan nak call aku kalau sibuk. Aku nak tgk cmni si Khairul ni ayat aku hehe

    “Emm kenapa u nk bagi tips?” 

     “Tips I mahal tau tips ni bagi u ubat bahagia tuk suami” 

    “emm cmne tu?” 

    “1st I nk Tanya apa u pakai baju apa skg ni?” 

    “Baju tido la”

    Hah memang sah dia nk try ayat aku buat fon sex ni mcm pelik je dia Tanya

    “U selalu pakai baju nipis jarang untuk suami?” 

    “Hish tak kan la I bukan orang muda” 

    “ tu la u sebab tu hb tahan 15min je” 

    “Abis tu u nak I buat apa bagi dia lama?” 

    “penyakit u ngn hb ni tahap serus tau! U tau kenapa?“

    “Kenapa?” 

    “U tak pandai Tarik minat dia pada sex” 

    “u ni ingt kawen sb sex je ke” 

    “yup kawen bukan sb sex tp sb sex gak kita kawen kan kan”

    Betul juga mamat ni kata aku pun bukan pandai nak start dulu, perigi cari tima bukan style aku la. Basah gak la dia buat aku ngn soalan2 ghairah dia tu. Elok talk pasal cara terbaik untuk hangat kan hubungan intim dia start borak pasal cara sex pulak.

    “U hisap btg hb?” 

    “Tak” 

    “u tak teringin nak cuba?” 

    “tak sakit ke?” 

    “btg tu tegang tak kn sakit, sedap lg ada la” 

    “emm u, kenapa I rasa basah bila borak cmni dgn u ye. Emm rasa malu lak” 

    “u rasa horny kan” 

    “aah cipap I berdenyut2, kenapa ye? I rasa cm nak main tapi suami I xde, I stress cmni” 

    “u tau tak ape tu fon sex?” 

    “yup I tau I ada baca, sex melalui fon sambil lancap” 

    “u nak cuba? I tolong u”

    “cmne tu”

    Selang beberapa minit aku rasa seolah2 khairul ada dgn aku kami melakukan sex bersama2 dari berbaju sampai la aku bogel

    “ahhh emmm basah nya cipap I, cmni ni apa I kene buat u?” 

    “u pejam mata sambil usap cipap u” 

    “tak nak la geli” 

    “ikut je” 

    “emmmm ok” 

    “aaahhh u byg kan I depan u, u kangkang” 

    “emmm ok dah, u.. basah sgt smpai meleleh ni I jd tak selesa la” 

    “emmm u usap bibir cipap u dgn 1 jari” 

    “emmmm ahhhhh” 

    “u bygk kan I jilat cipap u” 

    “emmmmm ahhhhh uuuuu emmm” 

    “emmm I jilat slllruuup” 

    “Ahhhh syg sedap nya, I panggil u syg ye emmmm” 

    “hehe ok syg, emmm I jilat bibir cipap u” 

    “ahhhhhh” 

    “I jilat kelentit u” 

    “aaauuuuuuu sedap nya syg emmmmmm aaahhhh” 

    “emmm sambil I jilat, I ramas punggung u syg” 

    “emmm I ramas punggung I ni emmmm ahhhh sedap nya” 

    “emmmm Jilat lubang u” 

     “emmmmm ahhhhhh tak tahan syg” 

    “Ramas tetek u jilat kelentit u laju2” 

    “Ahhhhh Ahhhhh syg emmm basah sgt ni” 

    “I isap putting u sambil usap kelentit u syg” 

    “aaaahhhhh ahhhhh sedap nya syg! Aaaahhhhh Ahhhhhh”

    Badan aku mengeletar aku tak pernah rasa senikmat ni, kaki ku terkejang2 perut aku krem aku tak sangka sangat2 nikmat fon sex ni

    “kenapa syg?” 

    “I dh climax tapi mcm terkencing air I terpancut2, tak pe ke ni syg I tak pernah rasa mcm ni. I takut la” 

    “wow u tau tak u boleh squirt syg, wife I pun tk cmtu” 

    “Squirt?” 

    “aah climax smpai terpancut2” 

    “tak pe ke cmtu menakutkan la” 

    “selama sex dgn hb u pernah dapat cmni?” 

    “tak, selalu kalau I climax air I meleleh cm kita borak2 tentang sex tadi je” 

    “syg u tau tak, tak semua perempuan mcm u, lelaki semua idamkan wife dia squirt” 

    “betu ke?” 

    “aah, u nak squirt lg?” 

     “tak nak I kaki perut I semua kejang.. nk bangun pun tak larat ni” 

    “I tak pancut lg” 

    “maaf syg I tak larat sgt maaf sgt2”

    “it’s OK. So cmne best tak fon sex ni?” 

    “Emm I nak lagi tp bukan skg ye syg, I tak larat sgt2” 

    “Syg u tgk jam tak?” 

    “Haha dah dekat 2 jam kita borak?” 

    “yup, stgah jam kita fon sex then u puas sgt2” 

    “Syg nikmat nya la fon sex ni kan.. syg maaf mata I pun berat sgt ni sok kita text ye mmmuah sorry dear” 

    “syg u gak”

    Esok aku Tanya Murni pasal aktiviti aku semalam, murni hanya senyum dan kata tahniah, aku jadi pelik kenapa lak. Dia kata aku bertuah sebab squirt cepat, dia pun squirt tapi jarang nak sampai tahap tu kalau cuti memang suami dia akan bg dia squirt smpai dia tak larat nak bangun. Aku Tanya dia kenapa fon sex mampu puaskan aku compare sex dengan suami aku, dia Cuma jawap belajar fon sex tu dulu baru aku tau punca masalah sex aku dengan suami. 

    Dekat sebulan boleh di katakana aku squirt dgn Khairul dlm fon sex. Jujur aku kata aku enjoy dengan fon sex ni.. kenikmatan yang tidak boleh di bayangkan. Dari fon sampai la video call sangat2 nikmat. Setelah kerap kami lakukan fon sex ni, Khairul memohon untuk tidur bersama.. hati aku sangat bercelaru. 

    Aku plan cuti sama dgn dia.. kami minum bersama jalan2 kemudian dia ajak aku check in.

    Kami duduk di bilik senyap tak berkata apa2 dekat 15 min juga aku di penjuru sana dia pulak di kerusi sambal merenung mata masing2. Khairul mula kan perbualan 

    “syg u nak puas ngn I?” 

    “emmm” 

    “tak perlu la malu kita pun dah saling kenal, I dh Nampak tubuh u dlm vid call kan” 

    “emmm” 

    “jom duk sini I nk peluk u kat ktil” 

    “emmmm”

    Hangat nya badan Khairul ni, sangat romantic perlahan2 dia usap rambut ku, di kucup telinga ku sambil meraba tengkuk ku emmm aku rasa seperti malam pertama ku tapi ini lebih romantic. 

    Ya! Mood ni yang aku nak selama ni si suami yang membelai isteri dengan penuh romantic dan tidak gelojoh. 

    Tapi syg nya dia bukan suami ku, saat segala pakaian kami tertanggal Cuma tinggal boxer dia manakala aku hanya ber bra dan panties sahaja, tangan Khairul seolah2 ubat keghairahan ku, setiap sentuhan nya buat aku tersangat2 teruja. 

    Ya aku akui dia pandai melayani wanita, beruntung isterinya, dari sentuhan sahaja mampu membuat aku basah.

    “Syg I basah sgt, I tak tahan” 

    “emm syg, u kangkang ye” 

    “u nak jilat? Buka la panties I” 

    “I tak nak buka dulu” 

    “kenapa?” 

    “U rasa je”

    Emmm suami aku pun kalau dapat aku, habis bogel dah aku ni, mamat ni slow and stedy lak, dah la tak tahan sgt ni

    “ahhhhhhhh sedap nya”

    Baru aku tahu kenapa dia tak nak tanggalkan panties aku. Nikmat nya jilat dari luar, pantis aku basah dek air cipap aku dan air liur dia, sangat nikmat rasanya selang sebentar dia selak panties ku untuk jilat bibir cipap ku

    “aaahhhh syg sedap nya sedap sgt2 ahhhhhhhh”

    Sambil jilat di ramasnya punggung aku, terangkat2 pungung aku di buatnya. Ramasan tagan nya sangat lembut dia bukan la perakus orangnya, putting aku sekeras nikmat nya di gentel, di uli dengan rasa sangat lembut. 

    Sampai aku tak sedar aku terlanjang bulat. Bila masa dia buka pun aku tak perasan yang aku tahu rasa nikmat ni je.

    “ahhhhhh syg!”

    Aku terpancut terus ke muka Khairul dia tersenyum dan terus menjilat cipap ku

    “maaf syg” 

    “ssssssslllllrrruup”

    Sedutan panjang si Khairul menyedut air cipap ku. Nikmat nya apa yg dia lakukan tu

    “Syg cipap u sedap pandai u jaga, air nikmat u tak kan I tgl kan sikit pun”

    Di jilat dan di telan air nikmat ku, sgt nikmat rasanya bergetar2 tubuh ku menahan kenikmatan ini

    “syg u nak isap btg I?” 

    “tak pandai la syg” 

    “tak pe kita buat 69” 

    “69?”

    Aku tak tahu apa2 ayat yang di sebutnya, aku Cuma ikut apa yg dia lakukan.. smbil aku di atas nya menghadap batang yang aku tunggu2 kemudian terasa jilatn nikmat tu bermula kembali

    “Ahhhhh sedap syg” 

    “emmm syg u isap btg I ya” 

    “tak pandai” 

    “pejam mata isap buat mcm makan ice cream”

    Aku bayangkan seperti ice cream 

    “emmmmm emmmmm” 

    plop plop bunyi aku hisap btg nya

    “aaaahhhhh sedap nya u hisap syg aaahhhhhh kuat lg”

    Penuh mulut ku hisap btg nya. Pertama kali aku menyentuh batang yang gemuk dan panjang dlm hidup ku berbanding suami ku sangat2 berbeza

     Ploop plooooop aku hisap panjang, telo si Khairul ni naik turun, aku terasa air mazi dia, nikmat nya rasa batang rupanya, aku jilat seperti ice cream yang aku suka

    “syg kebas mulut I emmmm sedap btg u”

    Sambil dia sedap menjilat aku climax lagi kali ke dua

    “aaaahhhhhh syg I sampai lg!”

    Bergetar2 pungung ku di buat nya, kenikmatan yang tidak boleh digambarkan dengan kata2

    “syg nikmat nya jilatan u” 

    “syg I nk benam btg I dlm cipap u” 

    “Hah emmm takut la syg kalau I da baby dgn u cmne” 

    “I pancut luar” 

    “betul ni” 

    “ya betul, boleh ye” 

    “emmm tapi btg u besar I takut sakit” 

    “Rasa la dulu” 

    “bagi I kat atas dulu”

    Aku mohon mula di atas sebab aku boleh control rasa sakit, kalau dia kat atas mau rasa koyak cipap aku ni

    “aaaahhhhhh emmmmmmm”

    Dekat seminit btg dia tak terbenam2 lagi dalam cipap aku, basah sggt cipap ni tapi rasa sgt ketat sebab batang dia yg gemuk tu, tiba2 si Khairul tu pegang pinggang aku di tekan nya batang dia masuk semua

    “aaaaaarrrrr sakit!”

    Nak menangis rasa nya seperti kayu besar masuk dalam cipap aku ni, terbenam indah btg dia dalam ni, aku diam seketika menahan sakit, dia terus senyum dan mengusap tetek ku.. selang 2 minit macam tu dia bertanya

    “dah kurang?” 

    “emmm dah tapi jangan buat mcm tu sakit la”

    Rasa marah bercampur sedap di muka ku, dia terus senyum sambil mengangat punggung ku dengan perlahan2, di Tarik nya keluar batang terasa di bibir cipap ni kenikmatan yang belum pernah aku rasa

    “ahhhhhhh syg ahhhhh” ‘Emmmmmm aaahhhhhhh”

    Smpai je di hujung batang nya keluar ‘plop’ sedap nya tak terkata

    “I masukan lg ye, emmmmmmm ahhhhh”

    Pelahan2 masuk batang nya sampai kedasar, senak dan nikmat rasanya perlahan2 di keluar dan dimasukan penuh, bila cipap ku dah serasi dia tahu apa yang aku ingin kan perlhan2 di angkat dan diturun kan aku tanpa mengeluarkan batang nya dari cipap ku

    “aaaahhhh aahhhhh emmmmmm sedapppp nya”

    “uuuuuhhhh emmmmmm ketat cipap u sayang”

    “ahhhhhhhhhhhhhhhhh”

    Aku mengeluh panjang menikmati batang keramat si Khairul ni. Lama2 rentak nya mula laju

    “aaahhh ahhh ahhhhhhh sygggg aaahhhh ahhhh”

    “uuuuuhhhhh aaaahhhhh sedap cipap u syg aaahhhh”

    “syg I nk climax nak climax! Aaaaaaaahhhhh syg”

    Di saat Khairul meneruskan rentak dia aku terpancut 2 kali air aku terpercik seluruh tilam, dia masih meneruskan rentak nya. Nikmat nya bila climax tapi batang masih keluar masuk. Tak sampai beberapa minit aku pancut 2 kali lagi.

    “aaaaaahhhhhhhhhh syg”

    longlai badan ku rasanya, tiba2 khairul membaring kan aku, aku di bawah kangkang dan dia masih mengekal kan rentak tujahan nya. Aku tak pernah merasa kenikmatan ni apatah lagi nikmat batang dan orang yang arif tentang sex.

    “Sayang tahan ya” tak sempat berkata apa2 khairul terus mendayung dengan laju

    “aaaahhhhhh ahhhhhh syg cukup la aaaahhhhh”

    “uuuummhhhppphh uuummmphh”

    “ahhhhhhhhhhhhhh sudah la jagan lagi I tak mampu lagi ni”

    “aaaaaahhhhh I nak pancut ni sayang”

    “aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh”

    Aku terpancut lagi, terus dia mancabut batang nya bangun dan pancut ke atas tetek ku

    “aaaahhhhhhhh sedap nya” 

    “emmmmm” 

    aku dah tak larat nk bergerak apatah lagi bangun untuk mencuci badan ni. Di lumur nya air mani nya ke seluruh tetek ku

    “knapa buat cm tu syg tak geli ke” 

    “org tua kata air mani ni banyak khasiat nya, lumur kat tetek nanti jadi kencang hehe”

    Aku membiarkan sahaja apa yg Khairul lakukan aku tak dapat nak kira berapa kali aku climax, setelah 2 jam kami rehat aku cuba bangun, tiba2 kaki aku kejang, segala otot badan kejang rasa macam nak menangis menahan sakit ni, Khairul melihat ku di dukung nya aku di bawa ke bilik air, air tab mandi yg suam dengan buih sabun wangi, aku di rendam di layan seolah2 seorang puteri. Khairul terus mengurut badan ku kaki yang kejang makin ok.

    “pandai u urut ya, I sakit sgt tadi tapi lepas urut bdn rasa selesa” 

    “I lepas main mmg akan urut wife I sb kalau tak urut esok tu dia amik MC sakit badan”

    Beruntung nya isteri dia, walaupun tiada rupa seperti suami ku tapi dia lebih memahami wanita.

    “syg u jgn tgl I ye, I sgt beruntung kenal u” 

    “eh I lg beruntung kenal u, terusterang kata cipap u paling sedap compare wife I” 

    “hah! Betul ke” 

    “yup sayang” 

    “u puas dgn wife u?” 

    “puas tapi tak sepuas dgn u” 

    “thanks syg”

    Aku Tarik kata2 ku hehe aku lebih mmemuaskan dari isteri dia, selepas kami bersiap balik dan malam text seperti biasa. Selama setahun kami kenal mmg Khairul tidak menghampa kan aku sama seperti aku dari malu dan tak tahu apa2 tentang sex aku lebih menikmati sex dengan Khairul. 

    Di masa lapang aku masih fon sex dengan dia, kaau berkesematan kami masih check in hotel dan kalau tiba2 mood nakal kami datang aku akan isap btg dia dan dia jilat cipap ku di dalam kereta. 

    Ada 1 permainan tetap kami cipta bila gila2, duduk dalam kereta berlumba lancap siapa pancut dahulu. Aku suka Khairul dia faham aku. Aku tak pernah terfikir untuk tinggal kan suami ku sama seperti Khairul. 

    Bermacam2 cara aku belajar dengan nya, dia juga pernah bertanya jika aku ingin melakukan 3 some. Hehe Murni kawan baik aku terus menyokong aku sebab dia pun dapat rasa batang si Khairul,  ini atas kerelaan aku sendiri untuk mencuba perkara yang baru. Di kala Murni mendapat pujian kerana prestasi nya aku juga tidak mengaku kalah, aku juga ingin di puji Khairul dengan prestasi ku hehe. 

    Biar la perkara ni terus rahsia sebab aku rasa ini yang membuat kami terus bahagia dengan pasangan masing2.

    zzdeans

    Park dulu…nanti baca

    shyshinewife

    Nanti baca

    sisigelapku88

    Make sense.. bini aku mcm lily ni la.. nak jilat tak bagi.. suh kolom kote pun xnak

    black1181

    layan membaca pulak.. 😁😁

    Farid, Asmira dan Fantasi Mereka Yang Direalitikan

    Puan Asmira melancong bersama skandalnya di California, USA. konferens kerja 4 hari di sana sebagai alasannya kepada suami yang dikahwininya duda beranak 2.

    bergaya sungguh wanita berusia 34 tahun bertubuh gempal tinggi hampir 6 kaki dengan susuk tubuh 42-35-48…lebih kurang macam susuk tubuh Fluvia Lacerda, model plus-size. handbag jenama Burberry di tangannya dan mengenakan busana dress saiz 18 dari butik Flow berwarna coklat.

    wanita Asia tona kulit sawo matang bertubuh gempal ini sering dipelawa tawaran untuk menidurinya dari mat saleh dan awang itam yang melihatnya dengan tawaran lumayan not US Dollar namun dia masih setia bersama Dato’ Farid, skandalnya sejak 3 tahun yang lalu.

    pernah juga Farid menawarnya 3some bersama mat saleh business partnernya tapi Asmira seakan serba salah nak menjawabnya. kalau jawab nak…bimbang Farid sekadar menguji kesetiaannya dan ditinggalkan. kalau jawab tak nak…melepas pulak peluang keemasan ni.

    Asmira memang selalu berfantasi 3some mahupun gangbang semasa melayani nafsu serakah Farid dan Farid juga sering berbisikkan role-playing scene swinger di telinga Asmira semasa memuaskan nafsunya bersama Asmira supaya Asmira lebih berahi dan mempamerkan aksi mengghairahkan. 

    dipendekkan cerita…pada petang itu Asmira bersiar-siar berjalan kaki berseorangan di Hollywood Boulevard sebab Farid ada meeting dengan business partnernya. di depan butik Burberry, sebuah van putih berhenti di bahu jalan dan seorang lelaki Caucasian bernama Matt menyapanya, “hey sexy Asian…wanna ride with us?” “where to?” balas Asmira. dia nampak 2 lelaki Causasian di depan. “come hop in…we take u around the city” jawap rakan Matt di sebelah bernama Joe.

    sebaik saja Asmira melangkah masuk ke dalam van menerusi pintu tepi, dia disapa seorang lelaki African-American bernama Sam di seat belakang, “hey sexy, come sit next to me”. Asmira tersenyum dan duduk di sebelah Sam. van putih itu pun bergerak.

    tiba-tiba Asmira jadi tak selesa sebab nalurinya merasa situasi ini tak seperti apa yang disangkakannya. kemudian Sam memulakan bicara, “u looks hot and sexy misss…” dan seraya dibalas Asmira, “Asmira…my name is Asmira”.

    “Ms. Asmira…such a sexy name” kata Sam. “hi Asmira…” sapa Matt dan Joe serentak dari depan. Asmira mula rasa selesa.

    “so where are going now?” tanya Asmira kepada Sam. Sam reply, “we’re going to take u for some fun”. “for some fun? I like fun…” balas Asmira bernada miang. Sam memandang wajah Asmira penuh nafsu sambil mengusap-usap batang 10"nya yang sedang kekar dalam jeansnya tanpa rasa segan silu.

    Asmira terpandang kekekaran itu dan tersipu malu dan wajahnya kemerahan. “u like it, Asmira? u can touch it if u want to answer ur curiosity” goda Sam. Asmira yang teruja terus meraba jeans yang di bawahnya terkujur objek suam tumpul yang pernah difantasikannya.

    “this is huge…so huge…ermm” kata Asmira. “u wanna see it and hold it?” goda Sam lagi. “yes, please…yes” jawap Asmira yang excited.

    Sam pun terus melondehkan jeansnya dan terpacul la batang kekar 10"nya. Asmira tanpa segan silu menggenggamnya sambil berkata, “damn huge!”. Asmira yang masih duduk di sebelah kiri Sam tanpa berlengah terus menunduk lalu menjilat batang legam itu dan mengolomnya perlahan-lahan.

    dia tak dapat menahan asakan gelora berahi yang bermain di mindanya. “hey boys, this bitch take it, brah!” laung Sam kepada Matt dan Joe di depan. Asmira yang faham maksudnya terus mulai rakus mengolom batang tebal dan panjang serta berurat-urat itu.

    digagahinya dengan menganga mulutnya luas agar dapat masuk hingga ke pangkal. Asmira kemudian mengambil posisi lebih baik dengan melutut di depan Sam sambil enak meludah dan menjilat salivanya yang menuruni batang Sam.

    “damnnn…this chocolate Asian bitch is good, brah!” Sam teruja. selang 3 minit, Matt pun mencari port yang sesuai untuk park van mereka. parking area hypermarket memang port terbaik.

    setelah parking, Matt dan Joe pergi ke seat belakang. Matt yang melihat Asmira menonggeng terus menyelak skirt Asmira lalu meraba paha dan punggung Asmira.

    Joe pula menyeluk celah baju Asmira lalu meramas tetek Asmira yang terbuai-buai ikut rentak jilatan Asmira. Sam menikmati blowjob Asmira yang dari tadi masih gigih mendapatkan koloman ke tahap deepthroat.

    Matt kemudian meraba panties dan pussy Asmira. “she’s wet, dude…damn!” kata Matt. Asmira mendesah kecil tatkala bibir cipap tembamnya diraba jari jemari Matt.

    Joe pula beralih dan duduk di sebelah kiri Sam dan melondehkan jeansnya lalu menggenggam batang 8"nya sambil melihat aksi Asmira, Sam dan Matt. Asmira kemudian beralih ke Joe dan mengolom batang Joe.

    Joe kesedapan dan gelak bersama Sam, “hahaa…damn, man”. Matt kini menyelak g-string Asmira ke pipi kiri punggung dan mengangkat bagi menonggekkan punggung mantap Asmira. Matt kemudian membenamkan mukanya ke cipap tembam Asmira lalu menjilat rakus bibir dan kelentit Asmira.

    lubang anal Asmira yang terkemut-kemut itu juga dijilat Matt tanpa ragu. nafas Asmira makin bergelora lalu menggenggam batang Sam dan melancapnya. 

    “i never had a big black cock before”, kata Asmira sambil memandang wajah Sam dengan wajah berahi. “bitch, once u go black u never goes back…haha”, balas Sam penuh yakin. “really? it makes me wonder coz i can have 3 big cocks here right now and i’m sure i’m gonna enjoy all of u guys and then get back home to enjoy my man’s even bigger cock” balas Asmira yang membuatkan Sam geram, seakan dicabar.

    “Matt, u go first…take her pussy out” Sam memberi arahan kepada Matt untuk memulakan aksi. Matt melondehkan tracksuitnya lalu terpacul la batang 8” kemerahan. Matt pun meludah ke tapak tangannya dan menggosok kepala batangnya lalu menggeselnya ke bibir cipap Asmira.

    dalam van itu, keadaan makin hangat dengan gelora nafsu serakah Asmira yang makin menggila. “i’m ready…do me, fcuk me like u want to…i’m your whore…i’m your bitch” gesa Asmira seakan tidak mahu melepaskan peluang mengecap nikmat ini.

    Matt seraya memposisikan tubuhnya dalam posisi doggy melutut. pastu dia menekan lembut batang 8"nya hingga melepasi kepala takuk sambil menggenggam kemas punggung mantap lebar Asmira.

    Joe pula menikmati aksi itu sambil mengocok-ngocok batangnya. Sam pula sedang khayal nikmat diblowjob rakus Asmira. “uhhhh…so bigggg” Asmira mengerang masa Matt menekan masuk batangnya.

    “that’s just white cock, bitch…wait till my turn” lagak Sam sambil menampar-nampar pipi Asmira yang kembung dek mengolom batang Sam. Matt pun dengan perlahan menghayun pinggangnya mengikut penerimaan lubang cipap Asmira yang tak pernah pun rasa batang mat saleh sebesar itu.

    “she got tight pussy…i can feel her gripping down there…nice chocolate Asian pussy” kata Matt sambil melajukan hayunan pinggangnya. “uhhh…emphhh…enghhh…uhhhh…yessssss” desah Asmira sambil mengalihkan kerja blowjob ke batang Joe.

    Matt pun menghenjut Asmira sedaya upaya. “froppp…fropppp…” bunyi paluan batang Matt menujah-nujah lubang cipap ketat sendat Asmira. “kelepap…kelepup…” bunyi paha Matt berlaga paha dan punggung Asmira dalam aksi doggy melutut itu.

    Matt menguak lebar punggung Asmira untuk dia menikmati pemandangan lubang anal Asmira yang mengemut-ngemut dengan setiap tujahan batang Matt.

    “uhhh…i’m about to cummm” kata Matt yang hampir ke puncak nafsunya. “no…not in my pussy!” larang Asmira. “cum i my mouth…i swallow it all” pintanya.

    Matt mencabut batangnya lalu memalingkan tubuh Asmira mengadapnya dan melancap di depan muka Asmira. Asmira menanti pancutan benih jantan mat saleh pertamanya itu dengan menganga luas mulutnya.

    “uhhhh…Asian bitch so good…i’m gonna cummm in yer mouth…uhhhhh…uhhhhh” Matt mengerang kenikmatan semasa memancutkan air maninya yang pekat jauh ke dalam mulut Asmira.

    Asmira menyedut batang Matt tanpa meninggalkan sisa pun.

    menelan air mani bukanlah perkara asing bagi Asmira sebab dia biasa lakukannya di dalam kereta setiap kali Farid menghantarnya pulang ke rumah.

    Matt dah selesai dan terus beralih ke tempat pemandu dan kemudian memandu van tanpa arah tujuan.

    “one down…now ur turn Joe” arah Sam.

    Sam ni nak turn yang last rupanya…maklumlah batang dia paling besar antara mereka bertiga.

    Joe memegang punggung Asmira dan menariknya ke pangkuan.

    dengan susuk tubuh BBW Asmira…agak payah nak bergerak dalam van itu apatah lagi ketika bergerak.

    Joe memegang batangnya yang basah ke bibir cipap Asmira dalam posisi reverse cowgirl.

    Asmira memegang kerusi hadapan bagi mengimbang badannya di dalam van yang sedang bergerak itu.

    Joe pun menekan masuk dan menikmati seketika kemutan cipap Asmira.

    “still tight, bitch…still tight” puji Joe sambil menampar rakus punggung Asmira.

    “just fcuk me…do me what u want!” gesa Asmira yang tak mahu nikmat bersama Matt awal tadi terputus.

    “come on Joe…finish her…i can’t wait to shove my big black cock into her sweet pussy” gesa Sam.

    Joe pun terus menggenggam punggung Asmira dan mengangkat menghempasnya ke pangkuan memberikan tusukan batang Joe yang berlawanan lengkuk dengan alur lubang cipap Asmira yang amat merangsang Asmira.

    bahagian bawah batang Matt yang bersalur kencing tebal itu seperti mengurut-ngurut, menekan-nekan biji kelentit Asmira yang agak besar saiznya.

    “uhhh…i lurve it…it makes me feel like whore…do me…fcuk me like u do…don’t stoppp feel soo damn gooodddd!” Asmira menghamburkan kata-kata lucah sambil mengetap bibirnya dalam kenikmatan pussynya ditutuh Joe bertalu-talu.

    “ahhh…so tight…i can’t hold it further…shitttt…i’m about to cummmm…u bitch!” teriak Joe yang tak puas hati sebab dia rasa sedap lebih awal dari biasa…maybe sebab cipap Asmira yang masih ketat walaupun selepas dihenyak batang Matt.

    Asmira pun bingkas menoleh ke Joe lalu melutut dan melancap rakus batang Joe sambil menganga luas mulutnya menantikan hamburan benih Joe.

    “uhhh…i’m cuminggg…for u Asian whoreeeee…arrrrhhhhh!” dengus Joe sambil menghamburkan air mani pekatnya ke dalam mulut Asmira.

    Asmira mengolom rakus batang Joe dan menyedut sisa-sisa benih yang ada.

    “damnnn…i never feel so good like this before. i can’t even control my c0ck…damn u bitch!” Joe dengan nada tak puas hatinya sebab tewas awal kepada Asmira.

    Sam tergelak dan berkata, “watch me brah…this big black cock will teach her new definition of cock”, konfiden giler mamat Sam ni.

    Joe beralih ke seat depan dan kini tinggal Sam dan Asmira di seat belakang.

    Sam menarik Asmira mencelapak atas riba Sam.

    Sam dan Asmira kemudian berkucupan DFK sambil tangan besar kasar Sam meramas rakus punggung Asmira.

    bau air mani Matt dan Joe amat kuat dan meloyakan Sam.

    Sam yang gelojoh dan rakus terus menggenggam batangnya dan menggeselkan kepala batang legamnya di bibir cipap Asmira.

    Asmira mengusap tubuh Sam yang sasa dan menantikan tusukan Sam.

    Asmira selamba menghisap puting Sam dan menyonyotnya penuh berahi.

    Sam memegang pinggang Asmira dan menekan tubuh Asmira bagi memasukkan batang besarnya itu.

    “uhhh…so bigggg…my lips’ stretching wide…arhhhh” dengus Asmira sambil menahan pedih.

    “yeahh bitch…this big black cock is what u deserve” balas Sam.

    Asmira pun meluaskan kangkangannya atas riba Sam bagi membolehkan batang 10” Sam masuk ke cipapnya hingga ke pangkal.

    setelah masuk semuanya, Sam pun merangkul punggung Asmira dan menghayunnya ke atas ke bawah ikut paluan batang Sam.

    Sam dapat rasakan kemutan kemas cipap Asmira.

    “damnnn…her pussy grip so well so fine. so long i never feel a good pussy like this whore. still gripping tight even after both of u guys…damnnn!” puji Sam lalu terus meramas tetek Asmira dan menjilat muka Asmira.

    Asmira yang kesedapan terus melonjak2kan tubuhnya atas tubuh Sam dalam posisi woman on top atau cowgirl itu.

    Sam menampar rakus punggung Asmira dan setiap tamparan yang membawa kesakitan itu sebenarnya menzahirkan rasa kemutan di cipap Asmira.

    “kringgg….kringgg!” tetiber phone Joe berbunyi dan Joe menjawabnya.

    “hey guys…where are u now?” tanya si pemanggil, seorang lelaki.

    “we’re on the move…cruising around town” balas Joe.

    “u guys got the package?” tanya si pemanggil itu lagi.

    “yeah…right here with us” jawap Joe.

    “cool…come fetch me up at at the hotel lobby” arah si pemanggil itu.

    “sure, brah…will be there in 10” Joe menamatkan perbualan.

    10 minit kemudian.

    “hey guys…oopps, Sam having fun eh…syyyhhhh” kata lelaki yang diambil di lobby hotel sebaik saja dia melangkah masuk ke dalam van.

    “uhhhh…yesss….deeperrrrrr Sammm…harderrrrr…” jerit Asmira yang melonjak2 atas batang tubuh sasa Sam.

    jelas kelihatan krim putih di sepanjang lurutan batang kekar Sam keluar masuk cipap Asmira.

    itulah hasil pertaluan air mazi Sam dan air mazi Asmira yang membentuk creampie.

    lelaki itu tadi asyik menyaksikan aksi serakah di depan matanya itu dengan tubuh Asmira membelakanginya.

    setelah hampir 20 minit bertarung nafsu, Sam mula rasa kemuncak syahwatnya tiba.

    “damnnn whore…i can’t hold it like I used to. ur pussy so tight…it makes me wanna cum early” Sam seakan menyumpah.

    selang beberapa hayunan, Sam mengangkat tubuh Asmira lalu Asmira melutut di depan Sam.

    Sam mengocok enak batang legamnya yang diselaputi creampie di depan muka Asmira.

    “arhhhh…damn u bitch…this is not real…i can fcuk much longer…uhhhhhh…but u…make me end it quick” ternyata Sam juga tunduk dengan kehebatan wanita Melayu itu walaupun Sam bangga dengan batang kekar 10”nya itu.

    “this is it…this is for u bitch! I’m cumminggggg…arhhhhh…arhhhhh…arhhhhhh…all for u bitchhh!” berdas-das hamburan benih pekat likat Sam ke dalam mulut Asmira yang ternganga luas.

    “all for u, bitch…take it!…swallow it!” kata Sam sambil Asmira rakus mengolom dan menyonyot dalam2 batang Sam tanpa tumpah setitis pun benih lelaki legam itu.

    Asmira kemudian duduk melutut depan Sam sambil menjilat-jilat jari jemarinya dengan gaya sundal.

    “thanks Sam…dan sekarang turn i pulak” kata lelaki yang seronok memerhatikan aksi serakah di depannya tadi.

    Asmira seakan terkejut dan amat mengenali suara lelaki itu dan lebih memeranjatkan sebab dia berbahasa Malaysia.

    Asmira lalu memalingkan tubuhnya mengadap lelaki itu lalu berkata ”Farid?!…ww…whatttt the hell?” Asmira berkata dalam keadaan keliru dan terkejut.

    Farid seraya berkata “happy anniversary, Asmira…” lalu mengucup bibir Asmira yang berbau pekat air mani.

    “I don’t get it, Farid” kata Asmira dengan nada keliru.

    “Asmira…semua ni plan I untuk anniversary 3 tahun kita. I know all this while u have been fantasizing about having 3some or gangbang with strangers coz u used to talk about it when we fcuk before. so today…on our 3rd anniversary…i present u 3 famous crew of BangBangBros.Com with big c0ck for u to fcuk with. obviously i can see that u enjoyed it so much and take it without hesitation. i’m proud of u, Asmira” jelas Farid.

    Asmira tersenyum simpul lalu berkata “Dear…thank you so much for all of this. I betul2 enjoy dengan Matt, Joe dan Sam. uhhh…best giler Dear”.

    Sam menyampuk, “Farid, u got damn nice girl here like Asmira. keep her good and don’t waste her for other shit. she’s so fcuking good till us…the well-known BangBangBros.Com crew can’t even keep ourself from cumming. we wish we could fcuk her again and record it for sales…haha”

    Farid membalas, “stay healthy, guys…who knows u guys still kicking and alive for our 4th anniversary next year. u guys know what I mean, aite” lalu mereka semua ketawa, “hahaha…”

    Farid kemudian menggomoli Asmira di sebelah Sam yang masih mengurut batangnya.

    pastu krew BangBangBros.Com itu menghantar Farid dan Asmira pulang ke hotel.

    sebaik tiba di kawasan parking hotel, krew BangBangBros.Com mengambil gambar Asmira sebagai tanda kenang-kenangan sebelum berjabat tangan dan beredar.

    senarai pelakon: Farid, Asmira, Matt, Joe dan Sam

    tempoh scene: kurang 1 jam

    Farid, Asmira dan Fantasi Mereka Yang Direalitikan

    Puan Asmira melancong bersama skandalnya di California, USA. konferens kerja 4 hari di sana sebagai alasannya kepada suami yang dikahwininya duda beranak 2.

    bergaya sungguh wanita berusia 34 tahun bertubuh gempal tinggi hampir 6 kaki dengan susuk tubuh 42-35-48…lebih kurang macam susuk tubuh Fluvia Lacerda, model plus-size. handbag jenama Burberry di tangannya dan mengenakan busana dress saiz 18 dari butik Flow berwarna coklat.

    wanita Asia tona kulit sawo matang bertubuh gempal ini sering dipelawa tawaran untuk menidurinya dari mat saleh dan awang itam yang melihatnya dengan tawaran lumayan not US Dollar namun dia masih setia bersama Dato’ Farid, skandalnya sejak 3 tahun yang lalu.

    pernah juga Farid menawarnya 3some bersama mat saleh business partnernya tapi Asmira seakan serba salah nak menjawabnya. kalau jawab nak…bimbang Farid sekadar menguji kesetiaannya dan ditinggalkan. kalau jawab tak nak…melepas pulak peluang keemasan ni.

    Asmira memang selalu berfantasi 3some mahupun gangbang semasa melayani nafsu serakah Farid dan Farid juga sering berbisikkan role-playing scene swinger di telinga Asmira semasa memuaskan nafsunya bersama Asmira supaya Asmira lebih berahi dan mempamerkan aksi mengghairahkan. 

    dipendekkan cerita…pada petang itu Asmira bersiar-siar berjalan kaki berseorangan di Hollywood Boulevard sebab Farid ada meeting dengan business partnernya. di depan butik Burberry, sebuah van putih berhenti di bahu jalan dan seorang lelaki Caucasian bernama Matt menyapanya, “hey sexy Asian…wanna ride with us?” “where to?” balas Asmira. dia nampak 2 lelaki Causasian di depan. “come hop in…we take u around the city” jawap rakan Matt di sebelah bernama Joe.

    sebaik saja Asmira melangkah masuk ke dalam van menerusi pintu tepi, dia disapa seorang lelaki African-American bernama Sam di seat belakang, “hey sexy, come sit next to me”. Asmira tersenyum dan duduk di sebelah Sam. van putih itu pun bergerak.

    tiba-tiba Asmira jadi tak selesa sebab nalurinya merasa situasi ini tak seperti apa yang disangkakannya. kemudian Sam memulakan bicara, “u looks hot and sexy misss…” dan seraya dibalas Asmira, “Asmira…my name is Asmira”.

    “Ms. Asmira…such a sexy name” kata Sam. “hi Asmira…” sapa Matt dan Joe serentak dari depan. Asmira mula rasa selesa.

    “so where are going now?” tanya Asmira kepada Sam. Sam reply, “we’re going to take u for some fun”. “for some fun? I like fun…” balas Asmira bernada miang. Sam memandang wajah Asmira penuh nafsu sambil mengusap-usap batang 10"nya yang sedang kekar dalam jeansnya tanpa rasa segan silu.

    Asmira terpandang kekekaran itu dan tersipu malu dan wajahnya kemerahan. “u like it, Asmira? u can touch it if u want to answer ur curiosity” goda Sam. Asmira yang teruja terus meraba jeans yang di bawahnya terkujur objek suam tumpul yang pernah difantasikannya.

    “this is huge…so huge…ermm” kata Asmira. “u wanna see it and hold it?” goda Sam lagi. “yes, please…yes” jawap Asmira yang excited.

    Sam pun terus melondehkan jeansnya dan terpacul la batang kekar 10"nya. Asmira tanpa segan silu menggenggamnya sambil berkata, “damn huge!”. Asmira yang masih duduk di sebelah kiri Sam tanpa berlengah terus menunduk lalu menjilat batang legam itu dan mengolomnya perlahan-lahan.

    dia tak dapat menahan asakan gelora berahi yang bermain di mindanya. “hey boys, this bitch take it, brah!” laung Sam kepada Matt dan Joe di depan. Asmira yang faham maksudnya terus mulai rakus mengolom batang tebal dan panjang serta berurat-urat itu.

    digagahinya dengan menganga mulutnya luas agar dapat masuk hingga ke pangkal. Asmira kemudian mengambil posisi lebih baik dengan melutut di depan Sam sambil enak meludah dan menjilat salivanya yang menuruni batang Sam.

    “damnnn…this chocolate Asian bitch is good, brah!” Sam teruja. selang 3 minit, Matt pun mencari port yang sesuai untuk park van mereka. parking area hypermarket memang port terbaik.

    setelah parking, Matt dan Joe pergi ke seat belakang. Matt yang melihat Asmira menonggeng terus menyelak skirt Asmira lalu meraba paha dan punggung Asmira.

    Joe pula menyeluk celah baju Asmira lalu meramas tetek Asmira yang terbuai-buai ikut rentak jilatan Asmira. Sam menikmati blowjob Asmira yang dari tadi masih gigih mendapatkan koloman ke tahap deepthroat.

    Matt kemudian meraba panties dan pussy Asmira. “she’s wet, dude…damn!” kata Matt. Asmira mendesah kecil tatkala bibir cipap tembamnya diraba jari jemari Matt.

    Joe pula beralih dan duduk di sebelah kiri Sam dan melondehkan jeansnya lalu menggenggam batang 8"nya sambil melihat aksi Asmira, Sam dan Matt. Asmira kemudian beralih ke Joe dan mengolom batang Joe.

    Joe kesedapan dan gelak bersama Sam, “hahaa…damn, man”. Matt kini menyelak g-string Asmira ke pipi kiri punggung dan mengangkat bagi menonggekkan punggung mantap Asmira. Matt kemudian membenamkan mukanya ke cipap tembam Asmira lalu menjilat rakus bibir dan kelentit Asmira.

    lubang anal Asmira yang terkemut-kemut itu juga dijilat Matt tanpa ragu. nafas Asmira makin bergelora lalu menggenggam batang Sam dan melancapnya. 

    “i never had a big black cock before”, kata Asmira sambil memandang wajah Sam dengan wajah berahi. “bitch, once u go black u never goes back…haha”, balas Sam penuh yakin. “really? it makes me wonder coz i can have 3 big cocks here right now and i’m sure i’m gonna enjoy all of u guys and then get back home to enjoy my man’s even bigger cock” balas Asmira yang membuatkan Sam geram, seakan dicabar.

    “Matt, u go first…take her pussy out” Sam memberi arahan kepada Matt untuk memulakan aksi. Matt melondehkan tracksuitnya lalu terpacul la batang 8” kemerahan. Matt pun meludah ke tapak tangannya dan menggosok kepala batangnya lalu menggeselnya ke bibir cipap Asmira.

    dalam van itu, keadaan makin hangat dengan gelora nafsu serakah Asmira yang makin menggila. “i’m ready…do me, fcuk me like u want to…i’m your whore…i’m your bitch” gesa Asmira seakan tidak mahu melepaskan peluang mengecap nikmat ini.

    Matt seraya memposisikan tubuhnya dalam posisi doggy melutut. pastu dia menekan lembut batang 8"nya hingga melepasi kepala takuk sambil menggenggam kemas punggung mantap lebar Asmira.

    Joe pula menikmati aksi itu sambil mengocok-ngocok batangnya. Sam pula sedang khayal nikmat diblowjob rakus Asmira. “uhhhh…so bigggg” Asmira mengerang masa Matt menekan masuk batangnya.

    “that’s just white cock, bitch…wait till my turn” lagak Sam sambil menampar-nampar pipi Asmira yang kembung dek mengolom batang Sam. Matt pun dengan perlahan menghayun pinggangnya mengikut penerimaan lubang cipap Asmira yang tak pernah pun rasa batang mat saleh sebesar itu.

    “she got tight pussy…i can feel her gripping down there…nice chocolate Asian pussy” kata Matt sambil melajukan hayunan pinggangnya. “uhhh…emphhh…enghhh…uhhhh…yessssss” desah Asmira sambil mengalihkan kerja blowjob ke batang Joe.

    Matt pun menghenjut Asmira sedaya upaya. “froppp…fropppp…” bunyi paluan batang Matt menujah-nujah lubang cipap ketat sendat Asmira. “kelepap…kelepup…” bunyi paha Matt berlaga paha dan punggung Asmira dalam aksi doggy melutut itu.

    Matt menguak lebar punggung Asmira untuk dia menikmati pemandangan lubang anal Asmira yang mengemut-ngemut dengan setiap tujahan batang Matt.

    “uhhh…i’m about to cummm” kata Matt yang hampir ke puncak nafsunya. “no…not in my pussy!” larang Asmira. “cum i my mouth…i swallow it all” pintanya.

    Matt mencabut batangnya lalu memalingkan tubuh Asmira mengadapnya dan melancap di depan muka Asmira. Asmira menanti pancutan benih jantan mat saleh pertamanya itu dengan menganga luas mulutnya.

    “uhhhh…Asian bitch so good…i’m gonna cummm in yer mouth…uhhhhh…uhhhhh” Matt mengerang kenikmatan semasa memancutkan air maninya yang pekat jauh ke dalam mulut Asmira.

    Asmira menyedut batang Matt tanpa meninggalkan sisa pun.

    menelan air mani bukanlah perkara asing bagi Asmira sebab dia biasa lakukannya di dalam kereta setiap kali Farid menghantarnya pulang ke rumah.

    Matt dah selesai dan terus beralih ke tempat pemandu dan kemudian memandu van tanpa arah tujuan.

    “one down…now ur turn Joe” arah Sam.

    Sam ni nak turn yang last rupanya…maklumlah batang dia paling besar antara mereka bertiga.

    Joe memegang punggung Asmira dan menariknya ke pangkuan.

    dengan susuk tubuh BBW Asmira…agak payah nak bergerak dalam van itu apatah lagi ketika bergerak.

    Joe memegang batangnya yang basah ke bibir cipap Asmira dalam posisi reverse cowgirl.

    Asmira memegang kerusi hadapan bagi mengimbang badannya di dalam van yang sedang bergerak itu.

    Joe pun menekan masuk dan menikmati seketika kemutan cipap Asmira.

    “still tight, bitch…still tight” puji Joe sambil menampar rakus punggung Asmira.

    “just fcuk me…do me what u want!” gesa Asmira yang tak mahu nikmat bersama Matt awal tadi terputus.

    “come on Joe…finish her…i can’t wait to shove my big black cock into her sweet pussy” gesa Sam.

    Joe pun terus menggenggam punggung Asmira dan mengangkat menghempasnya ke pangkuan memberikan tusukan batang Joe yang berlawanan lengkuk dengan alur lubang cipap Asmira yang amat merangsang Asmira.

    bahagian bawah batang Matt yang bersalur kencing tebal itu seperti mengurut-ngurut, menekan-nekan biji kelentit Asmira yang agak besar saiznya.

    “uhhh…i lurve it…it makes me feel like whore…do me…fcuk me like u do…don’t stoppp feel soo damn gooodddd!” Asmira menghamburkan kata-kata lucah sambil mengetap bibirnya dalam kenikmatan pussynya ditutuh Joe bertalu-talu.

    “ahhh…so tight…i can’t hold it further…shitttt…i’m about to cummmm…u bitch!” teriak Joe yang tak puas hati sebab dia rasa sedap lebih awal dari biasa…maybe sebab cipap Asmira yang masih ketat walaupun selepas dihenyak batang Matt.

    Asmira pun bingkas menoleh ke Joe lalu melutut dan melancap rakus batang Joe sambil menganga luas mulutnya menantikan hamburan benih Joe.

    “uhhh…i’m cuminggg…for u Asian whoreeeee…arrrrhhhhh!” dengus Joe sambil menghamburkan air mani pekatnya ke dalam mulut Asmira.

    Asmira mengolom rakus batang Joe dan menyedut sisa-sisa benih yang ada.

    “damnnn…i never feel so good like this before. i can’t even control my c0ck…damn u bitch!” Joe dengan nada tak puas hatinya sebab tewas awal kepada Asmira.

    Sam tergelak dan berkata, “watch me brah…this big black cock will teach her new definition of cock”, konfiden giler mamat Sam ni.

    Joe beralih ke seat depan dan kini tinggal Sam dan Asmira di seat belakang.

    Sam menarik Asmira mencelapak atas riba Sam.

    Sam dan Asmira kemudian berkucupan DFK sambil tangan besar kasar Sam meramas rakus punggung Asmira.

    bau air mani Matt dan Joe amat kuat dan meloyakan Sam.

    Sam yang gelojoh dan rakus terus menggenggam batangnya dan menggeselkan kepala batang legamnya di bibir cipap Asmira.

    Asmira mengusap tubuh Sam yang sasa dan menantikan tusukan Sam.

    Asmira selamba menghisap puting Sam dan menyonyotnya penuh berahi.

    Sam memegang pinggang Asmira dan menekan tubuh Asmira bagi memasukkan batang besarnya itu.

    “uhhh…so bigggg…my lips’ stretching wide…arhhhh” dengus Asmira sambil menahan pedih.

    “yeahh bitch…this big black cock is what u deserve” balas Sam.

    Asmira pun meluaskan kangkangannya atas riba Sam bagi membolehkan batang 10” Sam masuk ke cipapnya hingga ke pangkal.

    setelah masuk semuanya, Sam pun merangkul punggung Asmira dan menghayunnya ke atas ke bawah ikut paluan batang Sam.

    Sam dapat rasakan kemutan kemas cipap Asmira.

    “damnnn…her pussy grip so well so fine. so long i never feel a good pussy like this whore. still gripping tight even after both of u guys…damnnn!” puji Sam lalu terus meramas tetek Asmira dan menjilat muka Asmira.

    Asmira yang kesedapan terus melonjak2kan tubuhnya atas tubuh Sam dalam posisi woman on top atau cowgirl itu.

    Sam menampar rakus punggung Asmira dan setiap tamparan yang membawa kesakitan itu sebenarnya menzahirkan rasa kemutan di cipap Asmira.

    “kringgg….kringgg!” tetiber phone Joe berbunyi dan Joe menjawabnya.

    “hey guys…where are u now?” tanya si pemanggil, seorang lelaki.

    “we’re on the move…cruising around town” balas Joe.

    “u guys got the package?” tanya si pemanggil itu lagi.

    “yeah…right here with us” jawap Joe.

    “cool…come fetch me up at at the hotel lobby” arah si pemanggil itu.

    “sure, brah…will be there in 10” Joe menamatkan perbualan.

    10 minit kemudian.

    “hey guys…oopps, Sam having fun eh…syyyhhhh” kata lelaki yang diambil di lobby hotel sebaik saja dia melangkah masuk ke dalam van.

    “uhhhh…yesss….deeperrrrrr Sammm…harderrrrr…” jerit Asmira yang melonjak2 atas batang tubuh sasa Sam.

    jelas kelihatan krim putih di sepanjang lurutan batang kekar Sam keluar masuk cipap Asmira.

    itulah hasil pertaluan air mazi Sam dan air mazi Asmira yang membentuk creampie.

    lelaki itu tadi asyik menyaksikan aksi serakah di depan matanya itu dengan tubuh Asmira membelakanginya.

    setelah hampir 20 minit bertarung nafsu, Sam mula rasa kemuncak syahwatnya tiba.

    “damnnn whore…i can’t hold it like I used to. ur pussy so tight…it makes me wanna cum early” Sam seakan menyumpah.

    selang beberapa hayunan, Sam mengangkat tubuh Asmira lalu Asmira melutut di depan Sam.

    Sam mengocok enak batang legamnya yang diselaputi creampie di depan muka Asmira.

    “arhhhh…damn u bitch…this is not real…i can fcuk much longer…uhhhhhh…but u…make me end it quick” ternyata Sam juga tunduk dengan kehebatan wanita Melayu itu walaupun Sam bangga dengan batang kekar 10”nya itu.

    “this is it…this is for u bitch! I’m cumminggggg…arhhhhh…arhhhhh…arhhhhhh…all for u bitchhh!” berdas-das hamburan benih pekat likat Sam ke dalam mulut Asmira yang ternganga luas.

    “all for u, bitch…take it!…swallow it!” kata Sam sambil Asmira rakus mengolom dan menyonyot dalam2 batang Sam tanpa tumpah setitis pun benih lelaki legam itu.

    Asmira kemudian duduk melutut depan Sam sambil menjilat-jilat jari jemarinya dengan gaya sundal.

    “thanks Sam…dan sekarang turn i pulak” kata lelaki yang seronok memerhatikan aksi serakah di depannya tadi.

    Asmira seakan terkejut dan amat mengenali suara lelaki itu dan lebih memeranjatkan sebab dia berbahasa Malaysia.

    Asmira lalu memalingkan tubuhnya mengadap lelaki itu lalu berkata ”Farid?!…ww…whatttt the hell?” Asmira berkata dalam keadaan keliru dan terkejut.

    Farid seraya berkata “happy anniversary, Asmira…” lalu mengucup bibir Asmira yang berbau pekat air mani.

    “I don’t get it, Farid” kata Asmira dengan nada keliru.

    “Asmira…semua ni plan I untuk anniversary 3 tahun kita. I know all this while u have been fantasizing about having 3some or gangbang with strangers coz u used to talk about it when we fcuk before. so today…on our 3rd anniversary…i present u 3 famous crew of BangBangBros.Com with big c0ck for u to fcuk with. obviously i can see that u enjoyed it so much and take it without hesitation. i’m proud of u, Asmira” jelas Farid.

    Asmira tersenyum simpul lalu berkata “Dear…thank you so much for all of this. I betul2 enjoy dengan Matt, Joe dan Sam. uhhh…best giler Dear”.

    Sam menyampuk, “Farid, u got damn nice girl here like Asmira. keep her good and don’t waste her for other shit. she’s so fcuking good till us…the well-known BangBangBros.Com crew can’t even keep ourself from cumming. we wish we could fcuk her again and record it for sales…haha”

    Farid membalas, “stay healthy, guys…who knows u guys still kicking and alive for our 4th anniversary next year. u guys know what I mean, aite” lalu mereka semua ketawa, “hahaha…”

    Farid kemudian menggomoli Asmira di sebelah Sam yang masih mengurut batangnya.

    pastu krew BangBangBros.Com itu menghantar Farid dan Asmira pulang ke hotel.

    sebaik tiba di kawasan parking hotel, krew BangBangBros.Com mengambil gambar Asmira sebagai tanda kenang-kenangan sebelum berjabat tangan dan beredar.

    senarai pelakon: Farid, Asmira, Matt, Joe dan Sam

    tempoh scene: kurang 1 jam