first time kenal minah polis nie mase dia tahan aku kat roadblock.. kemain dia punye soal aku mcm2, last2 aku soal sikit je kat dia mintak nbr telefon.. silap dia la kasi nbr fon kat aku, ape lagi selamat la dia aku ikat.. tapi kat sini aku share pic muka dia dgn mulut diikat je la dan aku suruh dia nganga je. kalau korang nak tengok lebih2 sila reblog byk2 dulu, nanti aku share yg lain2.. semua dalam uniform lagi tau.. heheh

    marcopolo1970

    Mai la share….geram kat minah pakai uniform ni