Posts
208
Last update
2022-05-20 04:52:24
    ceritamelayubolehbuat

    Banyak betul betina zaman sekarang ni kan. Dah kahwin ada anak pun kekadang melayan batang. Contoh macam betina ni, dah kahwin dah, baru saja ada anak, dah mula mintak batang orang. Betina ni naik kete aku masa aku bawak grab. Aku masa tengok betina ni dah stim dah, baju ketat, tetek memang tersembul la. pakai jeans pulak tu, punggong dia memang nampak la, memang bergetah betul. Duduk pulak sebelah aku, memang aku curi-curi tengok la badan dia.

    Betina ni peramah betul, dia duk complain pasal suami dia, asyik kerja sampai terabai semua. Sambil-sambil sembang boleh pulak dia raba-raba area paha aku. Batang aku dah meronta dah dalam seluar. Aku drive kete aku kat satu tempat sunyi, dan bukak zip seluar aku. Terkejut dia tengok batang aku, panjang lagi dari suami dia, dia cakap. Terus dia kulum batang aku, lidah dia menjalar merata, polish batang aku. Dia cium kepala batang aku sampai cap lipstick dia melekat kat situ. Aku dah tak tahan betul, aku tekan ja kepala bertudung dia tu kat batang aku. Sampai tekak dia jugak la batang aku.

    Betina tu tak gagging langsung, aku face f*ck dia sepuas hati aku, tak bagi dia ruang nafas pun. Mulut dia memang syok betul untuk kena henjut. Dekat setengah jam macam tu aku face f*ck betina ni, aku dah nak pancut dah. Aku keluarkan batang aku dari mulut dia, lepas tu aku pancut kat muka dia. Dekat dua tiga minit jugak aku pancut, muka putih kulit smooth dia menitik air mani aku. Bibir dia dibasahi air aku, ada yang masuk mulut dia skali. Dia menikmati air mani aku sambil tercungap-cungap. Kira dah settle, aku pun hantar dia balik rumah, sebelum balik, dia bagi nombor dia. Dia kata kalau anytime perlu, call saja, dia akan datang. Aku pun save la nombor dia, dah ada mcam2 plan kat otak aku untuk betina ni....

    putihan

    Sembang grab ke ni...