aq suka perempuan pakai baju ketat - ketat dan fit - fit macam ni buat kote aq cepat naik 中中

    Memang sengaja pakai tudung singkat 中中 tahu lah tudung tu masam kalau di bau 中中lagi - lagi bau peluh dari tuan badan lagi fuhh nikmat 中中

    Kalau dapat dekat aq ni 中中 aq nak Jilat satu badan dia yang wangi dan masam tu 中中 awek macam ni perfeum mesti wangi 中中 aq nak hisap tetek dia sampai aq puas 中中 jilat ketiak wangi dan masam dia mesti nikmat dapat bau ketiak 中中 cium mulut dengan main lidah dia sekali fuhh 中中 jilat muka cute dia biar hilang mekaup 中中 nak jilat pepek dia mesti pinky 中中

    Nama dia IZZATI rakan tempat sekerja aq , time masa kerja 中中

    Orangnya kecik tak tinggi , kalau main dengan IZZATI mesti nikmat 中中 main dengan IZZATI mesti teragkat 中中

    Aq pernah lalu sebelah dia , pehh dia punya minyak wanginya nikmat 中中 ada bau masam - masam sikit biasalah duduk dalam econ sejuk mestilah berbau 中 yang penting bau ketiak dia lagi sedap 中中

    Tudung dah lah labuh 中中 sengaja nak elakkan nampak bentuk tetek dia dengan body fit dia dekat orang ramai , tahu lah body perempuan tu sedap untuk diratah 中中

    FANTASI | IMAGINASIKU

    Time masa tu aq tengah bersihkan dedaun pokok yang jatuh semalam , aq menggunakan penyapu untuk membersihkanya tetapi aq pon terkejut IZZATI lalu dan terus masuk ke bilik air perempuan , bilik air perempuan tu tak berkunci oleh IZZATI , aq pon masuk terdengar suara IZZATI tengah meneran buang air besar , aq tunggu di sebelah jamban yang kosong kot簡 IZZATI mahu keluar , setengah jam baru IZZATI keluar dari bilik air , dia tengah leka basuh muka dia lantas aq pon telekup mulut dia & terus aq kunci pintu utama tandas perempuan takut - takut ada orang lain masuk , aq pon masuk bilik air yang digunakan IZZATI tadi semasa buang air besar tadi , aq dengan secara paksa IZZATI suruh buka mulut dia supaya senang aq nak masukkan kote ke dalam mulut IZZATI , tapi IZZATI tetap melawan walaupun daya dia agak lemah , " berani kau buat IZZATI macam ni lepaskan IZZATI kalau tak siap belum sempat nak marahkan aq , aq pon terus masukkan kote aq ke mulut IZZATI , liat wajah IZZATI nampak macam pasrah tapi disebaliknya tak , IZZAT berkata padaku " sial kau batang kau tak sedap langsung " belum siap ayat dia nak cakap aq pon terus cium mulut dia sekali lagi fuhh " nikmat tak rasanya " dia tak menjawab pertanyaan ku ini 中中

    Kemudian aq ajak dia main dengan dia , baju dia aq bukak , coli , spender & seluar dalam fuhh terpampang gadis betul簡 tak berbaju & tak berseluar ada depan mata aq yang selama - lama ini aq idamkan , aq bukak baju aq dengan seluar & spender ku , aq & IZZATI dah berbogel terus aq ratah pepek dia dengan rakusnya , " Woiii lepaskan aq jangan jilat & gigit sakitttt " aq tak pedulikan lantas aq jilat & gigit pepek dia sekuat hatiku dah puas ratah pepek dia , aq terus jilat bontot , kangkang , peha & perut dia sampai bersih " jangan jilat situ IZZATI geli lah , aq berkata " bau badan IZZATI kan sedap hehe " IZZATI mampu terdiam , dah settle ratah dekat bontot , kangkang , peha & perut dia , aq pon terus ke permukaan dua gunung idaman lelaki , aq dengan rakusnya terus hisap tetek IZZATI sampai aq betul - betul puas 中中

    Dah puas ratah tetek IZZATI , aq nak jilat ketiak & leher dia tentu ada rasa - rasa wangi & masam sikit " IZZATI merenggek kesedapan bila aq ratah ketiak & leher " aaaarrrrhhhh sedappnyaa awak aaaarrrrhhhh " dengar nada suara rasanya IZZATI dah masuk perangkap aq hehe , dah puas ratah ketiak & leher , aq terus ke muka dia , sekali lagi aq cium mulut dia dengan penuh ghairah , pipi dia aq jilat , dagu aq jilat , dahi aq jilat & hidung aq pon jilat & hisap " IZZATI aq dah nak terpacut dah ni " IZZATI terus tadah muka dia ke arah kote aq , aq pon terus pancut ke muka IZZATI dengan tetek dia sekali

    IZZATI nak aq jolokkan tak " tak nak sakit " aq paksa dia tapi dia tolak " aq pon apa lagi kangkangkan peha IZZATI tu luas - luas , dah luas terus masukkan kote aq ke pepek IZZATI " aaaarrrrhhhh mantappnnyaa kote awak ni first time IZZATI diperkosa oleh awak " lantas terdengar IZZATI cakap macam tu dekat aq , aq pon jolok dia maju & mundur dengan laju serta dengan agak perlahan , dah puas aq pon baring bersebelah dengan IZZATI , IZZATI cakap " thanks bagi IZZATI Peluang rasa batang awak hehehe " aq pon cium mulut IZZATI sekali lagi sambil kedua - kedua tangan kanan & kiriku pegang tetek buat kali terakhir , IZZATI pon pakai - pakaian baju dia balik dengan seluar dia serta aq pon turut pakai - pakaian aq tu balik , aq harap dapat berjumpa dengan IZZATI lagi hehehe

    Apa fantasi korang bila terserempak awek簡 cun di tempat yang sunyi ?!! 中

    Ni fantasi aq

    1. Body padu fit pulak tu , memang mintak tetek tu kena hisap ke apa , pepek pon sedap dijilat & gigit 中中

    2. Buka mask dia , bagi kote aq terus ke muka ayu dia terus paksa dia hisap kote aq sampai bersih dengan telur aq sekali , jilat muka dia sekali supaya mekaup dia tu hilang 中中

    3. Pehh tetek dia memang padu teruk 中中 bukak baju , coli dia memang aq hisap tetek dia sampai aq puas layan tetek dia 中中 muka tu garangnya memang mintak kena pancut dekat muka ke apa 中中 suruh dia hisap kote lagi nikmat 中中

    4. Nampak dia dekat taman permainan keseorangan diri 中中 cepat - cepat aq culik dia , lepastu bawak dia ke semak belakang taman permainan 中中 yang paling penting main jangan bukak tudung 中中 aq pon terus rogol dia sampai aq puas 中中 aaaarrrrhhhh

    Komen fantasi korang semua 鳶

    Dapat dekat aq ni , lepas habis kelas aq terus culik dia 中中 lepastu bawak dia ke tempat yang sunyi 中中 nampak wajah dia tak sedarkan diri , buka baju , coli , seluar & spender 中中 kalau boleh main dengan awek ni tudung dia jangan bukak 中中 jolok dia sampai dia puas 中中 dah puas aq suruh hisap kote aq sampai bersih 中中 dah bersih pancut dekat muka & tetek fuhh lagi nikmat 中中 aaaarrrrhhhh

    Berdirilah dekat tempat panas lagi 中中 bau badan dah lah sedap 中中 kena berjemur pulak tu lagilah bertambah masam & wangi ketiak tu 中中

    Memang sengaja pakai tudung sengkat , biar orang tengok dia bertambah ghairah lah tu 中中

    Awek macam ni pon kote aq pon naik mencanak sebab tertengok body padu dia 中中 macam tu

    Body dia dah lah mantap , mestilah pepek dia tu banyak air 中中 aq sanggup jilat & hisap

    Dekat area tetek lagilah jilat , hisap & gigit sampai aq puas layan dua gunung mekar bersusu awek ni 中中

    Dia payung ketiak , aq duduk sebelah dia lepastu jilat & bau ketiak dia dengan bau kemeja dia sekali aq jilatkan 中中 sapa suruh anggkat ketiak tu kan dah kena jilat 中中

    Aq suka perempuan yang pakai berkaca mata nampak ghairah kalau dipandang 中中

    Muka dia dah lah ayu , mesti dia punya bau sedap perfeum wangi lagi - lagi bercampur bau peluh dan masam dia lagi nikmat 中中 bau badan pon sedap 中中 sebab lama berjemur dekat tengah - tengah panas 中中

    Ketiak dia mesti masam 中中 kalau dia angkat ketiak tu time masa dia berpeluh lagi nikmat 中中

    Tudung dia mesti bau - bau masam campur dengan bau - bau peluh lagi 中中 kalau aq selak tudung dia tu lagi menaikkan nafsu aq 中中

    Dapat dekat aq ni aq paksa dia hisap dan jilat 中中 kote aq dengan telur aq sampai bersih 中中 dah puas hisap puting dia sampai aq puas ratah kedua - dua buah puting dia 中中 dah puas aq cium mulut dia 中中 seluruh muka dia aq jilat supaya mekaup dia hilang 中中

    Dah puas main dengan dia , lepastu aq bawak balik bra 中中 dia dengan seluar dalam 中中 dia pakai mesti bau cipap dia nikmat 中中

    Aq suka perempuan pakai baju kemeja , baju kurung ataupun blouse memang nampak ghairah aq dibuatnya 中中

    Owner dah lawa , body cutting fit sedap pulak tu 中中 ketiak tu mesti lah berpeluh 中中 berdiri lagi dekat tempat panas lagi dah lah masam dia punya bau ketiak 中中

    Coli dan sepender dia mesti dah basah habis sebab kena jemur 中中 tentu sedap rasanya bau tentu nikmat 中中

    Dapat dekat aq masa dia tengah leka ambik gambar sorang簡 , aq pon telekup mulut dia 中中 bagi dia pengsan , dah dia tak sedarkan diri bawak dia ke tempat semak yang jauh dari orang ramai , aq pon bukak baju dia , baju dalam dia , seluar , seluar dalam dia , bau dan jilat , dah bukak semua tu aq bukak pakaian aq dengan seluar aq lepastu aq rogol dia dalam semak sampai aq puas 中中

    Dapat dekat aq ni , aq rasa pepek dia mesti pinky ni 中中 mesti sedap bau pepek dia 中中 dah puas hisap tetek dia 中中 hisap tetek dia sampai aq puas 中中 dah puas hisap tetek dia 中中 aq hisap dan jilat ketiak dia sampai tak ada bau wangi satu pon biar ketiak dia busuk 中中 dah puas dekat ketiak 中中 aq pon terus cium mulut dia sampai aq puas 中中 dah puas cium mulut 中中 kasi kote aq dekat dia 中中 kulum kote aq sampai dia 中中 puas hisap dan jilat kote aq 中中 dan last sekali pancut dekat muka dengan alur tetek dia 中中

    Nisakhairuddin kalau bergambar mesti nak melentik badan 中中

    Aq tahu body 中中 Nisakhairuddin ni padu teruk , ramai nak aim 中中 body sexy Nisakhairuddin

    Kalau terserempak dengan Nisakhairuddin aq tutup mulut dia guna kain 中中 biar Nisakhairuddin tak bernafas masuk dalam kereta cari rumah kosong yang tak ada orang duduk

    Dah jumpa rumah kosong , aq pon bawak masuk Nisakhairuddin 中中 ke dalam bilik yang ada tilam , seluruh pintu dan tingkap rumah aq kunci takut time orang lain terdengar aq main dengan Nisakhairuddin instafemous 中中

    Aq pon terus bukak baju , coli , seluar & spender 中中 Nisakhairuddin hehe Nisakhairuddin tak sadarkan sebab dia pengsan 中中 lalu aq pon buka baju ku dengan seluar jin serta spender yang ku pakai 中中

    Dengan rakusnya aq terus cium mulut Nisakhairuddin 中中 lepas tu bau leher & ketiak Nisakhairuddin 中中 nikmat dapat bau walaupun ada rasa masam簡 sikit 中中 lepastu aq pon hisap kedua簡 tetek 中中Nisakhairuddin sampai aq puas 中中

    Dah puas seluruh body lentik Nisakhairuddin aq jilat 中中 lepas tu jilat & hisap pepek pink Nisakhairuddin 中中 Nisakhairuddin pon terjaga dari tidurnya , Nisakhairuddin pon terkejut melihat keadaanya bogel dengan lelaki yang tak dikenaliya

    Nisakhairuddin becakap kata簡 agak kasar " Woiii binatang kau lepaskan aq sebelum aq bagitau pihak berwajib " aq pon ketawa sedikit hehe belum sempat Nisakhairuddin nak berkata apa簡 aq pon terus cuim mulutnya dengan rakus sekali 中中

    Nisakhairuddin berusaha untuk megelak daripada dicium olehku apakan daya Nisakhairuddin tak dapat melawan lagi dengan keadaan yang agak terlalu lemah aq pon terus cium mulutnya 中中 sehingga kitaorg bermain lidah , bertukar lidah serta air liur 中中

    Aq turun ke pepek Nisakhairuddin dan terus jilat dan hisap pepek 中中 dia yang pink itu lepastu jolok Nisakhairuddin dari depan " masuk dan keluar " dah puas aq pancut kote aq ke alur tetek dan face Nisakharuddin 中中 aq melihat Nisakhairuddin berasa puas dan penat sebab dapat merasa kote aq 中中

    " awak boleh tak saya nak hisap kote awak " aq pon macam tak percaya Nisakhairuddin akan ketagih juga dengan kote aq 中中 dengan pantas aq pon parking kote aq ke muka Nisakhairuddin belum lagi aq masukkan terus Nisakhairuddin hisap 中中 jilat serta kantung telur aq pon Nisakhairuddin bersihkan " sedappnyaa kote awak ni sedappnyaa rasa , saya pernah merasa sesedap yang ini " 中中

    Dengan pantas aq lepaskan kote aq ke mulut Nisakhairuddin , aq bagunkan dia dengan rakusnya aq terus cium mulut kali 3 中中Nisakhairuddin dengan agak lama sekali , Nisakhairuddin turut membalas 中中 ciumanku dengan rakus 中中

    Terpaksalah kitaorg bermalam di situ selama dua hari tiga malam disebabkan kitaorg kepenatan " apa簡 pon terbaik body awak Nisakhairuddin "

    " kote awak apa kurangnya sedap juga hehe" lepastu aq tidur berdua dalam bilik dengan keadaan gelap gelita tiada lampu satu pon maklumlah rumah kosong yang lama ditinggalkan begitu lama sekali #mystory #ytjt

    Ni mesti ketiak 中中 dia tu dah berpeluh中中 tu sebab kena jemur 中中 kalau terserempak dengan dia ni aq culik dia main dalam semak 中中 pon ok juga

    Tu lah tayang lagi body 中中 padu dia tu meminta kena rogol dengan aq 中中

    Aq pon terus bukak baju dia 中中 , baju dalam 中中 seluar 中中 seluar dalam

    Aq terus bukak bajuku dengan seluar ku , aq pon terus rogol dia 中中 sampai aq puas 中中

    Keras batang aq tengok awek pakai baju jenis yang fit macam ni aq suka 中中 lagi簡 ada bau badan 中中 mesti sedap bau bandan 中中 fuhh kalau dapat awek yang gaya yang macam ni aq nak tetek dia pon mantap dapat nyonyot kedua簡 gunung dua簡 中中 tetek sampai aq puas pepek dia tu mesti sedap banyak air 中中 sedap hisap & jilat pepek dia sampai bersih 中中 kalau dapat dia ni rasanya tak keluar bilik 中中