@rkkrgk
akatsuki cari scandal
Posts
407
Last update
2019-12-20 11:14:18

  Selera Makcik Kampung

  Sejak aku ditukarkan ke sekolah di sebuah kampong yang terletak di pedalaman semenanjung, hidup ku semakin berubah hari demi hari. Aku merupakan seorang guru matematik yang baru keluar dari maktab. Sememangnya aku adalah lelaki yang perwatakan menarik, sederhana dan mudah menghormati orang-orang kampong. Maka tidak hairanlah boleh dikatakan semua orang kampong cukup suka kepada ku.

  Kampung yang terletak jauh dari bandar dan boleh dikatakan agak ceruk juga di tempati lebih kurang 100 keluarga. Kedudukan antara rumah adalah jauh dan dipisahkan oleh kebun getah. Manakala jalan penghubung hanyalah jalan tar kecil yang hanya muat-muat untuk sebuah kenderaan sahaja. Manakala sekolah tempat aku mengajar pula menjadi tempat pelajar-pelajar dari kampung ini dan juga lagi dua buah kampung bersebelahan menuntut ilmu. Begitulah sedikit penerangan tentang kampung yang ku diami sekarang.

  Aku tinggal di sebuah rumah kampung yang disewakan oleh salah seorang penduduk kampung yang berhijrah ke Bandar. Kuarters guru-guru tidak dapat menampung lagi jumlah guru-guru kerana projek pembinaan kuarters yang lebih besar masih dalam pembinaan. Walau pun rumah yang aku sewa tidak secantik mana, hanya rumah kampung beratapkan asbestos dan berdindingkan papan. Namun aku selesa mendiaminya meskipun seorang diri.

  Seperti yang telah aku sebutkan sebelum ini tentang perwatakan aku dan juga hubungan ku yang baik dengan orang kampung, maka ramai orang kampung yang datang meminta berbagai bantuan dengan menjadikan aku sumber rujukan mereka dalam berbagai hal. Kelebihan aku yang mahir dalam komputer memberikan mereka semua peluang untuk merujuk aku dalam berbagai masalah komputer dan sekali gus mengajar anak-anak mereka supaya pandai mengendalikan komputer.

  Selama bertahun aku menetap di kampung tersebut, selera nafsu ku juga semakin berubah. Minat ku kepada isteri-isteri orang yang matang dan montok semakin meluap-luap. Kebanyakkan suri rumah yang menetap di kampung tersebut memiliki tubuh yang montok. Maka sudah tentu masing-masing memiliki struktur tubuh yang gebu seperti tetek yang besar, malah ada yang melayut, perut yang gebu, peha yang montok serta bontot yang bulat dan besar. Tidak ketinggalan juga ramai antaranya yang kelihatan tonggek. Sudah tentu saban hari aku menelan air liur melihat punggung mereka yang bulat itu melenggok-lenggok dan bergegar di dalam kain batik sewaktu ke kedai atau ke rumah ku bagi bertanyakan berbagai pandangan berkaitan ilmiah dan kehidupan. Memang malu dan sukar untuk aku katakan, namun hakikat sebenarnya adalah aku sudah pun menikmati beberapa isteri orang sepanjang aku mengajar di sini.

  Semuanya bermula dari keberanian ku mengorat kak Timah, isteri abang Azhar. Kak Timah datang ke rumah ku pada petang minggu itu bagi bertanyakan kepada ku cara untuk menutup akaun arwah emaknya yang meninggal dunia bertahun dahulu. Sepanjang kak Timah berbual di ruang tamu rumah, mata ku seakan sukar untuk melepaskan dari menatap wajahnya yang bagi ku sungguh menawan meski pun usianya ketika itu sudah hampir mencecah 45 tahun.

  Teteknya yang kelihatan sedikit melayut di dalam baju kurung kedahnya nampak seperti sedap untuk di hisap. Pehanya yang montok itu kelihatan montok dan sungguh menggoda di dalam kain batiknya yang lusuh. Sepanjang aku berbual dengannya, tidak habis-habis aku membayangkan alangkah nikmatnya jika peha montok itu mengangkang untuk ku sumbat batang ku di celah nonoknya. Sepanjang kami berbual, sempat juga aku selitkan sedikit unsur-unsur lucah. Ternyata kak Timah juga suka, malah dia juga turut memberi respon dengan kata-kata lucah walau pun dalam bentuk sindiran. Kemudian kak Timah meminta diri untuk pulang dan sebaik dia berdiri dari sofa rotan ku, mata ku segera mencari bontotnya. Berkali-kali aku menelan air liur melihat bontotnya yang berkain batik lusuh itu.

  Dah lah bontot besar, lebar pulak tu. Bila berjalan ke pintu bontotnya melenggok dan bergegar. Aku yang geram pun dengan selambanya menampar bontotnya sampai dapat ku lihat ianya bergegar. Kak Timah tak marah pun, dia sekadar menjeling dan senyum. Paling mengejutkan adalah dia mengatakan adakah aku gatal dan aku menjawab sememangnya aku gatal melihat bontot yang cantik miliknya itu. Kak Timah berhenti di muka pintu dan dengan membelakangi ku dia melentikkan bontotnya. Terbeliak mata ku melihat bontotnya yang lebar itu kelihatan semacam makin sendat dalam kain batik lusuh itu. Aku tepuk bontotnya sekali lagi dan dia nampaknya membiarkan. Melihatkan kak Timah seakan menyukai dengan perbuatan nakal ku, aku memberanikan diri meraba bontotnya yang nyata tidak memakai seluar dalam.

  Aku tunduk menciumi bontotnya dan kak Timah menonggekkan bontotnya. Aku semakin stim dan aku tarik tangan kak Timah kembali ke ruang tamu. Aku minta kak Timah berdiri berpaut pada dinding dan aku pun kembali mencium dan menghidu bontotnya yang besar lebar itu sepuas hati ku. Menonggek kak Timah berdiri membiarkan bontot lebarnya aku cium dan ku puja dengan bernafsu. Aku menyangkung di belakang kak Timah. Batang aku yang keras dalam seluar aku rocoh-rocoh. Sememangnya aku mengidamkan bontot perempuan yang lebar dan bulat seperti milik kak Timah itu. Kak Timah aku lihat menoleh kepada ku dengan tudung yang masih di kepalanya. Dia senyum melihat aku menggomol bontotnya.

  Aku berdiri pula dan aku rapatkan batang aku di bontot kak Timah yang bulat. Sungguh sedap dan lembut rasanya. Tangan ku meraba-raba bontot kak Timah. Daging empuknya yang lebar dan berlemak aku ramas penuh nafsu. Kak Timah melentikkan tubuhnya. Dia seperti menyerahkan seluruh bontotnya yang berkain batik lusuh kepada ku. Aku memang bernafsu betul ketika itu.

  Bontot bini orang kampung yang besar dan montok itu membuatkan aku sungguh tak tahan. Aku keluarkan batang aku dan aku lancap di belakang kak Timah. Sambil melancap aku tengok bontot kak Timah. Aku ramas bontot empuknya. Kak Timah menoleh lagi dan dia tersenyum lebar melihatkan aku melancap di bontotnya. Kak Timah menarik batang ku rapat ke daging empuk bontotnya. Kain batik lusuhnya aku rasa sungguh lembut dan licin disentuh batang ku. Aku menghimpit batang ku ke bontot empuknya.

  Aku cium kepala kak Timah yang bertudung itu. Aku hembuskan nafas berahi ku di telinganya. Tubuh gebu bini orang itu seakan menggeliat hingga bontot montoknya rapat menyentuh batang ku yang keras. Aku gila betul kepada bontotnya. Kak Timah rapatkan batang ku di celah bontotnya. Sekali lagi aku merasakan bontot empuknya yang sedap di dalam kain batik lusuh yang lembut itu menghimpit batang ku. Tubuh kak Timah turun naik membuatkan bontot empuknya turun naik menghimpit batang ku.

  Sedap sungguh rasanya ketika itu. Kak Timah pun melentik-lentikkan bontotnya seakan mahu melanyak batang ku di bontotnya. Memang betul-betul nikmat aku dilancap bontot kak Timah. Batang ku menempel di bontot kak Timah menikmati lenggokkan daging empuknya yang berlemak. Aku semakin tak tahan lagi. Kanan kiri pinggul berlemak kak Timah aku ramas-ramas.

  Aku tarik pinggul empuknya hingga bontotnya rapat menghenyak batang ku. Aku tekan batang ku dan ku sorong tarik batang ku di atas bontot lebar yang empuk milik bini orang kampung itu. Aku stim teramat sangat melihat bontot besar yang berkain batik. Aku tak tahan. Akhirnya air mani ku terpancut-pancut keluar. Bontot kak Timah yang berkain batik lusuh dihujani pancutan demi pancutan air mani.

  Kak Timah menoleh dan melihat muka ku yang nyata sedang dilanda keghairahan melepaskan air mani di atas bontotnya. Kak Timah melentikkan bontotnya seakan meminta ku melepaskan air mani ku sepuasnya. Dia hanya tersenyum membiarkan bontot lebar yang besar itu di limpahi air mani lelaki yang bukan suaminya. Aku peluk kak Timah. Tubuh montok yang berlemak itu aku peluk dalam keberahian melepaskan air mani yang membasahi kain batik lusuh di bontotnya. Tetek kak Timah aku ramas geram bersama geramnya aku menekan batang ku yang sedang memancutkan air mani di bontot kak Timah.

  Kak Timah pun pulang ke rumah bersama air mani ku yang masih membasahi kain batiknya. Malah, dia membiarkan cairan kental keputihan itu meleleh di bontotnya. Aku berdiri di pintu memerhatikan bontot besarnya yang melenggok dan bergegar di dalam kain batik yang basah dengan air mani ku.

  Perbuatan ku bersama kak Timah tidak berakhir di situ. Sekali-sekala, kak Timah datang ke rumah ku dan kami akan bermesra-mesra hingga air mani ku membasahi kain batiknya. Kadang kala aku tidak melancap di bontotnya, tetapi kak Timah melancapkan batang ku dengan menggoncangkan batang ku menggunakan tangannya yang dibaluti kain batik lusuhnya yang lembut.

  Namun, lumrah manusia, diberi betis nak peha. Akhirnya kak Timah berzina juga dengan ku. Persetubuhan yang kami lakukan memang sungguh menikmatkan. Dapat juga aku merasa tubuh montok bini orang kampung yang berbontot besar dan montok itu.

  Walau pun kami tidak pernah bersetubuh telanjang, hanya dengan menyelak baju dan kain batiknya sahaja sudah cukup membuatkan persetubuhan kami hangat. Kak Timah tahu aku meminatinya kerana bontotnya. Akhirnya dapat juga ku nikmati dubur kak Timah dan membenihkan lubang najisnya yang empuk berlemak itu. Pertama kali aku melakukannya, air mani ku keluar tidak sampai seminit.

  Ianya gara-gara terlalu ghairah kerana mendapat apa yang selama ini aku idamkan. Setakat air mani ku memenuhi lubang nonoknya sudah menjadi perkara biasa. Malah, seorang bayi turut terhasil dari perbuatan sumbang kami berdua.

  Kak Timah yang sentiasa sudi melayan nafsu ku dan curang kepada suaminya semakin hangat di atas ranjang. Dia semakin bijak mengetahui apakah keinginan ku dalam permainan nafsu. Bontotnya yang aku idam-idamkan dan selalu ku puji dan stim kepadanya menjadi medan persetubuhan yang paling kerap aku nikmati. Malah sekiranya masa tidak mengizinkan atau kami kesuntukan masa, tetapi tetap inginkan persetubuhan, kak Timah tahu bagaimana hendak melakukannya.

  Dia akan hisap batang ku dulu dan kemudian dia akan menonggeng di mana-mana saja yang sempat dan tersembunyi, selak kain batiknya dan aku pun jolok duburnya. Pernah kami melakukannya di majlis gotong royong di balairaya. Kami sempat melencong di dalam kebun pisang. Pokok pisang kebun Haji Jamil menjadi tempat kak Timah berpaut sementara aku menikmati lubang bontot lebarnya yang sedap dan berlemak itu. Bergegar lemak-lemak yang melebarkan dan membesarkan bontot bini orang tu. Memang sedap. Tak hairanlah setiap kali main bontot memang tak pernah pancut luar. Sedap sangat lepas dalam.

  Selain kak Timah aku juga dah merasa tubuh montok dan gebu milik kak Esah. Bini orang yang selalu gersang itu aku nikmati tubuhnya sewaktu aku dalam perjalanan ke rumah ketua kampung melalui jalan pintas yang melalui kebun-kebun. Kak Esah kira sudah berumur juga. Di dalam lingkungan 50-an. Anak-anaknya juga sudah besar-besar dan ada yang lebih tua dari ku. Suami kak Esah terperap di rumah lantaran sakit angin ahmar. Jadi hanya kak Esah dan anak-anaknya yang mencari rezeki dengan membuka kedai makan di tepi jalan besar yang dibuka setiap malam hingga awal pagi.

  Biar aku cerita macam mana tubuh gempal kak Esah yang montok tu aku nikmati. Sewaktu aku melalui denai yang merupakan salah satu jalan pintas, aku terserempak dengan kak Esah yang juga sedang melalui jalan yang sama dan juga hendak pergi ke rumah ketua kampung. Jadi kita orang pun berjalan bersama-sama perlahan-lahan sambil berborak-borak. Sewaktu tiba di denai yang kecil, aku biarkan kak Esah jalan dahulu di depan sementara aku mengikutnya di belakang. Semasa tu lah aku tengok bontot kak Esah yang berkain batik tu nampak licin tanpa seluar dalam. Bontotnya yang besar dan nyata sungguh berlemak lebar itu membuatkan aku geram. Melenggok-lenggok bersama pehanya yang besar. Sambil aku mengikutnya aku merocoh batang aku yang keras dalam seluar sambil mata aku tak henti menontot lenggokan bontot kak Esah. Kak Esah cakap apa pun aku tak perasan sampaikan dia menoleh ke belakang tengok aku sebab aku tak ambil endah apa yang dia katakan. Aku sedar kak Esah menoleh kepada aku yang sedang khusyuk pegang batang dan tengok bontot dia. Aku tengok muka kak Esah, dia senyum je kat aku. Lepas tu aku pun senyum balik kat dia dan akhirnya kita orang pun tiba kat rumah ketua kampung.

  Selepas selesai urusan, aku dan kak Esah berjalan balik ke rumah bersama-sama. Kemudian kak Esah tanya aku satu soalan killer. Dia tanya kenapa masa dalam perjalanan pergi tadi dia nampak aku pegang batang aku sambil tengok bontot dia. Aku pun dengan selamba je bagi tau yang aku stim sangat kat bontot dia yang besar tu dan melenggok-lenggok dalam kain batik tu. Kak Esah senyum je dan dia pun kata patutlah masa kat rumah ketua kampung mata aku asyik tengok peha dia je. Memang betul pun, masa aku kat rumah ketua kampung, kak Esah duduk depan aku. Mata aku asyik memandang pehanya yang gebu dan lebar dalam kain batik tu. Aku berkali-kali menelan air liur dan bayangkan betapa bestnya kalau peha besar tu terkangkang menerima rodokan batang aku di cipapnya. Masa ketua kampung pergi ambilkan borang asrama untuk anak kak Esah, aku lagilah tak boleh tahan sebab kak Esah duduk silangkan kakinya. Jadi pehanya nampak lagi sendat dalam kain batik tu. Aku tau kak Esah tengok aku, jadi dengan selamba aku raba-raba batang aku yang keras dalam seluar.

  Lepas dah melalui denai kecil, aku pun berjalan beriringan dengan kak Esah. Aku tengok depan belakang kiri kanan. Line clear. Aku pun mula cucuk jarum. Aku raba bontot kak Esah. Rasa lembut je bontot lebar dia yang berlemak tu. Dari tepi aku nampak bontot dia menonggek pulak. Makin stim pulak aku. Kak Esah biarkan je. Dia senyum je. Aku yang tau dia ni mesti boleh makan punya pun tarik tangan dia masuk kat belukar tepi denai tu. Kak Esah biar je aku tarik dia sampai agak dalam sikit dari denai tu, aku pun sandarkan kak Esah kat sepohon pokok yang redup. Aku peluk kak Esah dan kucup bibir bini orang yang berumur dan montok tu. Kak Esah nampaknya membalas. Memang dia pun suka kat aku rupanya.

  Kami berdiri berpelukan dan berciuman. Tubuh montok kak Esah yang bertudung, berbaju kemeja singkat dan berkain batik itu aku peluk semahunya. Seluruh pelusuk tubuh bini orang yang berlemak itu aku raba dan ramas sesedapnya. Batang aku yang makin stim dalam seluar kak Esah pegang.

  Dia buka seluar aku dan dia pegang serta mula melancapkan batang aku sampai aku jadi makin stim yang teramat sangat. Aku minta kak Esak hisap batang aku. Kak Esah pun menyangkung dan menghisap batang aku keluar masuk mulutnya. Aku tengok kepala kak Esah yang bertudung tu bergerak depan belakang hisap batang anak muda yang berpuluh tahun muda darinya. Bontot kak Esah yang lebar tu nampak sendat dalam kain batiknya masa dia menyangkung macam tu. Aku paut kepala kak Esah dan aku jolok mulut kak laju-laju. Kak Esah biarkan aku rodok kepala dia yang bertudung tu

  Selepas itu, aku minta kak Esah duduk atas rumput yang bersih dan kering. Kak Esah macam faham apa yang aku nak buat. Dia pun mengangkang dan menunggu aku membuka kain batiknya. Aku usap peha kak Esah dan aku selak kain batiknya. Cipap kak Esah yang kehitaman tu aku nampak dah berkilat dengan lendir. Nampak sangat makcik kita sorang ni dah stim sangat. . Aku pun apa lagi, terus terjun dalam lubang cipapnya yang dah longgar gila tu. Aku hayun sesedap rasa. Walau pun dah longgar sebab dah berderet budak yang dia beranakkan, tapi masih syok dengan kelembutan daging dalamnya dan licin dengan air cipapnya. Kena pulak tu kak Esah kemut memang sedap. Rasa macam ada mulut satu lagi tengah hisap batang aku kat bawah. Lazat, memang lazat.

  Kak Esah terkangkang dengan kain batiknya yang terselak. Tudungnya yang semakin kusut menampakkan bahawa dia semakin hilang kawalan diri. Aku menjolok cipap longgar perempuan berumur yang bertubuh montok dan berlemak itu semahu-mahunya. Bunyi lucah dari cipapnya yang berlendir dengan air nafsu sungguh memberahikan. Tudung kak Esah sedikit kusut. Lemak yang membuncitkan perut kak Esah membuai-buai setiap kali aku menghenjut batang ku keluar masuk bagaikan belon yang berisi air. Nafsu ku semakin tidak keruan dan aku semakin seronok menyetubuhi wanita matang itu.

  Kak Esah memeluk ku dan menarik tubuh ku rapat kepadanya. Dia berbisik bertanyakan adakah sedap menyontot tubuh gemuknya. Aku memberi respon dengan mengatakan ianya sungguh melazatkan. Kak Esah mendesah nikmat dan menyuarakan kesedapannya di jolok batang ku. Suara kak Esah semakin tersekat-sekat. Kak Esah semakin kuat memeluk ku dan akhirnya tubuhnya terangkat-angkat membuatkan tubuh ku yang lebih slim darinya turut terangkat. Jelas dia sudah mencapai kepuasan batinnya.

  Bau peluh kak Esah semakin semerbak menusuk hidung ku. Aku bangun dari menindih tubuhnya. Aku minta kak Esah menonggeng di atas tanah yang beralaskan rumput. Kak Esah menonggeng dan aku lihat kain batik di bontotnya basah dengan air nafsunya. Aku selak kainnya dan aku ramas daging bontot kak Esah yang berlemak. Aku sumbat batang ku ke dalam lubang cipap kak Esah. Aku celup batang aku sekali dua hingga ke pangkal dan aku keluarkan kembali. Aku ludah simpulan lubang dubur kak Esah yang berwarna gelap itu.

  Aku kuak belahan bontotnya yang berlemak itu bagi membolehkan air liur ku masuk ke dalam duburnya. Aku halakan kepala batang ku ke simpulan dubur empuk bini orang yang berumur itu dan aku tekan sedikit demi sedikit hingga tenggelam kepala batang ku. Kak Esah merengek dan bertanya kepada ku adakah boleh melakukan persetubuhan melalui jalan najis itu.

  Aku memberitahunya bahawa sudah tentu boleh dan sememangnya aku bernafsu kepadanya gara-gara bontotnya. Kak Esah memberitahu ku bahawa dia tidak pernah di liwat dan agak takut untuk melakukannya. Aku memujuk kak Esah agar tenang dan biarkan aku saja yang bertungkus lumus. Aku minta kak Esah berikan saja duburnya untuk ku nikmati. Kak Esah agak gugup, namun dia membenarkan.

  Aku tekan batang ku hingga seluruhnya masuk ke dalam dubur kak Esah. Melentik tubuh gebunya mungkin sebab pedih sebab pertama kali duburnya di liwat. Aku hayun batang aku di lubang najisnya yang sempit itu. Sungguh sedap rasanya meliwat dubur perempuan berumur yang berlemak itu. Kain batik kak Esah aku selak lagi hingga seluruh bontotnya yang putih dan lebar itu menampakkan gegarannya. Bagaikan belon berisi air, bontot berlemak kak Esah berayun ketika aku menghayun batang ku. Setiap kali batang ku menujah dubur empuk berselulit perempuan kampung itu, semakin sedap ku rasa. Aku menghayun bagai nak gila. Kak Esah merengek tak henti-henti.

  Melentik bontot kak Esah dijolok batang aku. Aku hilang kawalan. Bontot berlemak yang lebar itu semakin membuatkan aku ghairah. Aku jolok bontot tonggek bini orang itu semakin laju. Kak Esah mengerang semakin kuat. Akhirnya aku benamkan batang ku dalam-dalam dan ku lepaskan air mani yang berkhasiat dan subur ke dalam dubur kak Esah.

  Kak Esah merengek sewaktu dia merasakan air mani terpancut-pancut dari batang ku yang tersumbat sedalam-dalamnya di dalam duburnya. Aku perah seluruh air mani ku agar keluar memenuhi lubang bontot bini orang yang kegersangan itu. Selepas puas memenuhkan lubang bontotnya, aku tarik batang ku keluar. Serentak itu, tanpa aku duga kak Esah mengeluarkan gas aslinya dari lubang bontotnya yang ternganga.

  Berkali-kali kak Esah terkentut-kentut hingga anginnya dapat ku rasa kuat menghembus batang ku yang sudah terkeluar dari duburnya. Kemudian mengalirlah benih ku keluar dari duburnya setelah ianya sesat tidak menjumpai lubuk peranakan yang boleh dibuntingkannya, sebaliknya hanya najis-najis yang bakal diberakkan sahaja yang dijumpainya.

  Kak Esah tersipu-sipu malu. Dia berdiri dan membetulkan tudung serta kain batiknya. Ketika itu kak Esah memanggilku dan mengangkat kainnya. Kak Esah menunjukkan sesuatu kepada ku. Dari kainnya yang diangkat, aku lihat air mani ku mengalir turun dari duburnya ke peha dan betisnya. Kak Esah kata air mani ku banyak dan dia kata aku seakan-akan kencing di dalam duburnya.

  Dengan kepedihan, kak Esah berjalan semacam terkangkang pulang ke rumahnya. Sewaktu kami berpisah mengikut haluan masing-masing, aku terdengar bunyi air mani ku tercirit-cirit dari lubang bontotnya. Kak Esah ketawa kecil sambil berlalu dari situ. Aku melihat kain batik kak Esah basah dari bontot hingga ke bawah. Aku tersenyum sendiri. Tak sangka, sedap juga emak orang yang dah kira berumur tu. Paling kelakar adalah sempat juga dia kentut kepada ku. Memang aku tak dapat lupakan kak Esah. Setiap kali terkentut, tiap kali itulah aku akan teringat kepada kak Esah.

  Selepas affair dengan kak Esah, aku menjalinkan pula hubungan sulit dengan Kak Sue. Dia ni bini orang juga. Lakinya bekerja bawa lori di pekan dan balik 3 hari sekali. Anaknya pun dah besar-besar dan paling sulong sebaya aku dan masih belajar di unversiti. Aku mula main dengan kak Sue semasa kak Sue datang ke rumah aku minta tolong buatkan surat untuk urusan tanahnya. Aku pun sambil buat surat sambil cucuk jarum. Kak Sue ni orangnya biasa-biasa je, tak semontok kak Esah dan Kak Timah, gebu-gebu je lah. Tapi bontot dia membuatkan aku macam nak bawak dia lari dan kawin kat Siam. Dahlah lebar, tonggek pulak tu. Aku yang stim sangat kat dia pun selamba je bangun dari kerusi komputer. Dia punya terlopong tengok aku sampai lalat pun boleh masuk. Nak tahu kenapa. Sebab masa aku bangun tu batang aku tegak menongkat kain pelikat. Kak Sue senyum je kat aku. Aku pun senyum juga kat dia.

  Lepas tu aku offer dia pegang batang aku. Kak Sue ni pun berani juga nak cuba. Dia pun pegang. Biasalah, alang-alang dah pegang, aku minta dia lancapkan sekali. Kak Sue pun lancapkan dan aku pun tanggalkan kain pelikat dan baju aku sampai aku telanjang depan kak Sue.

  Kak Sue pun hisap batang aku lepas aku minta dan seterusnya persetubuhan pun bermula. Aku main dengan kak Sue tak pernah ikut depan. Walau jolok cipap sekali pun, tak pernah ikut depan. Mesti menonggeng sebab aku syok gila dengan bontot dia yang lebar dan tonggek tu. Dah lah pinggang dia slim. Aku beruntung sebab kak Sue dah selalu kena liwat laki dia. Jadi tak ada masalah masa aku jolok bontot dia pertama kali. Memancut air mani aku dalam bontot dia. Kak Sue ni pun jenis suka pakai kain batik ke hulu hilir. Jadi memang senang sangat nak main dengan dia kat mana-mana pun.

  Pernah sekali tu aku dah gian gila dengan bontot tonggek dia tu, aku main dengan dia kat belakang reban ayam rumah dia. Masa tu aku sengaja datang ke rumah dia. Tengok-tengok dia tengah berkemban sidai baju kat ampaian. Aku pun ngorat ajak main. Dia pun ok je.

  Tapi masa tu mak dia ada dalam rumah. Anak-anak dia pun ada juga. Jadi dia pun ajak aku pergi belakang rumah dan kat belakang reban pun jadi. Aku selak kain batik kemban dia dan jolok cipap dia dari belakang. Bila nak terpancut je, aku cabut batang aku dan aku jolok bontot dia. Aku rodok dubur tonggek kat Sue kuat-kuat sampai dia menjerit kecil. Lepas tu macam biasalah, aku kencingkan mani aku dalam bontot dia.

  Tu je lah… sampai sekarang aku masih menikmati tubuh empuk mereka. Dari apa yang aku tahu, masing-masing kata puas main dengan lelaki muda. Sebab lelaki dah berumur ni dah tak pandang sangat perempuan montok-montok dan gebu-gebu macam mereka. Lelaki muda je yang boleh bagi mereka kepuasan batin walau pun lubang masing-masing dah longgar. Lebih-lebih lagi lubang bontot yang ada sebilangannya yang sebelum itu tak pernah kena liwat, akhirnya di liwat juga.

  Bagi mereka, walau pun tak sedap pada mulanya, tapi bila dah selalu kena, sedap gila rasanya hingga menimbulkan kerinduan dan ketagihan pada duburnya untuk diliwat. Malah, itu jugalah satu-satunya lubang yang masih sempit dan sedap ditubuh mereka yang boleh dinikmati dengan penuh nikmat untuk lelaki muda yang memberikan mereka kepuasan batin. Jadi tak hairanlah dia orang semua malas nak jaga badan. Lagi besar bontot dia orang lagi dia orang suka sebab dia orang tahu ada orang yang menghargai.

  blueblog80

  Di Goda Isteri Orang

  Part 1

  Namaku Faridha. Kawan dan suamiku memanggilku dengan Ida saja. Aku telah menikah dengan seorang lelaki berdarah campuran bernama Hadi. Kami dikurniakan seorang anak lelaki.Kehidupan kami biasa saja, dari segi ekonomi sampai hubungan suami isteri. Aku dan suamiku cukup menikmati kehidupan ini. Suamiku yang sedikit pendiam adalah seorang wakil jualan. Pendapatan suamiku sebulan cukup untuk menampung kehidupan kami bertiga. Namun kami belum begitu puas. Walau bagaimana sekali pun kami harus merasakan lebih bukan hanya sekadar cukup.Kerana syarikat suamiku mengalami kerugian yang agak serius, gaji suamiku terpaksa dipotong. Bagi menambah dan membantu suamiku, aku meminta izin kepada Hadi untuk bekerja, mengingatkan kelulusanku sebagai seorangAccounting sama sekali tidak aku manfaatkan semenjak aku menikah.Pada dasarnya suamiku itu selalu menuruti keinginanku, maka tanpa banyak soal dia mengizinkan aku bekerja, walaupun aku sendiri belum tahu hendak bekerja di mana, dan syarikat mana yang akan menerimaku sebagai seorang Accountant, kerana aku sudah berkeluarga, dan di dalam keadaan ekonomi yang belum pulih sepenuhnya.

  “Bukankah Ida ada seorang kawan anak kepada director syarikat ‘Public Accountant?” kata suamiku di suatu malam setelah kami melakukan hubungan badan.

  “Ya… Yati, teman sekuliah Ida!” kataku.

  “Cubalah minta tolong dia. Tentu takde masalah kan?”

  “Tapi, betul ke abang izinkan Ida bekerja?”

  Hadi mengangguk mesra sambil menatapku kembali. Sambil tersenyum, perlahan dia dekatkan wajahnya ke wajahku dan mendaratkan bibirnya ke bibirku.

  “Terima kasih.. Bang, mmhh..” aku sambut ciuman mesranya.

  Dan beberapa lama kemudian kami pun mulai terangsang lagi, dan melanjutkan persetubuhan suami isteri untuk babak yang ketiga. Kenikmatan demi kenikmatan kami raih. Hingga kami lelah dan tanpa sedar kami pun terlelap menuju ke alam mimpi kami masing-masing.

  Oh! Ya, Remy, anak kami tidak bersama kami. Dia kami hantarkan ke rumah orang tua ku di kawasan Bukit Beruang. Kedua orang tuaku sangat menyayangi cucunya ini, kerana anakku adalah satu-satunya cucu lelaki mereka.Pagi itu ketika aku terbangun dari mimpiku, aku dapati suamiku tidak di sisiku. Aku menjeling jam di dinding.

  “Oh.. dah pukul sembilan pagi, dah pegi kerja la tu….”

  Aku teringat akan hal semalam. Aku memakai baju dan beredar dari tempat tidur berjalan menuju ruang tamu, mengangkat telefon yang ada di meja dan mendail nombor telefon Yati.

  “Hello… Yati!”

  “Iye, siapa ni?” tanya Yati.

  “Ida.. ni…”

  “Oh Ida, ada apa pagi lagi dah telefon I ni?”

  “Boleh tak kalau I jumpa You hari ni, ada hal sikit le. Lagi pun dah lama tak jumpa you. Rindu pulak rasanya.”

  “Sure… come over, anyway, I’m not going anywhere today,” balas Yati.

  “Great! Emm.. I’ll be there around 11.00.”

  “Ok, see you, bye…”

  Setelah menelefon Yati, aku berjalan menuju ke bilik mandi. Di bilik mandi aku membuka pakaianku dan membersihkan tubuhku. Sebelum itu aku berkhayal sejenak dengan memasukkan jariku ke dalam vaginaku sendiri sambil fikiranku menerawang mengingati kejadian yang aku lalui semalam. Membayangkan zakar suamiku, walau tidak begitu besar namun mampu memberikan kepuasan padaku.Walaupun aku telah bersuami, namun aku selalu mengakhiri kenikmatan bersetubuh dengan Hadi melalui onani, kerana kadang-kala bagi ku dengan onani lebih memberi kepuasan dan kenikmatan.Aku sampai ke rumah Yati lebih kurang pukul 11.20 pagi. Yati menyambutku dengan penuh mesra sekali.

  “Apa khabar Ida?” tanyanya sambil memeluk dan mencium pipiku.

  “Macam biasa…. as you see,” jawabku.

  Yati menjemput ku ke ruang rehat dan mempersilakan aku duduk.

  “Sekejap ya, you make yourself comfortable, I pegi ambil air di dapur.”

  Aku memerhatikan Yati berlalu ke dapur. Aku memerhatikan sekeliling ruangan rehat. Cantik sungguh susunatur dan hiasan dalamnya, berbeza dengan rumahku. Di setiap sudut ruang terdapat hiasan-hiasan yang indah, dan sudah pasti yang mahal. Foto-foto Yati dan suaminya terpampang di dinding.Saiful yang dahulu cuba untuk memikat aku, yang kini adalah suami Yati. Dalam fikiranku, menyesal juga aku acuh tak acuh terhadapnya dulu. Kalau aku terima cintanya, mungkin aku yang menjadi isterinya sekarang. Sambil terus menatap foto Saiful, terlintas dalam ingatanku sewaktu kuliah dulu lelaki, bagaimana Saiful cuba menarik perhatianku (aku, Yati dan Saiful sekampus).Saiful anak kepada seorang Dato’ yang berpengaruh di dalam politik dan mempunyai empayar perniagaan yang besar. Pada mulanya aku memang tertarik, tapi kerana aku tidak berapa suka dengan sifatnya yang sedikit sombong, maka segala perhatiannya tidak kuhiraukan. Lagipun aku takut jika tidak sepadan, kerana keluargaku bersifat sederhana.Lamunanku dikejutkan oleh kemunculan Yati. Sambil membawa minuman, Yati berjalan ke arah ku, menuang dua gelas orange juice sambil mempelawaku minum.

  “Minumlah dulu Ida,” katanya.

  Aku mencapai gelas, dan meneguk air didalamnya. Aku meletakkan kembali gelas ke atas meja, setalah rasa dahaga hilang dari tekakku .

  “Oh ya, Saiful ke mana?” tanyaku.

  “Biasalah… business dia,” kata Yanti sambil meletakan gelasnya.

  “Sekejap lagi balik lah tu makan tengahari. Lagipun, I’ve told him thats you were coming, katanya dia nak jumpa juga dengan you, maklumlah kawan lama kan?”

  Yati memang sampai sekarang belum mengetahui tentang Saiful yang dahulunya menaruh hati padaku. Tapi mungkin juga Saiful sudah memberitahunya.

  “Can you spend a night here?” tanya Yati.

  “Akh… seganlah. Lagipun tak nak lah ganggu you dengan hubby you.”

  “Laa… apa yang nak disegankan, kita kan dah kawan. Saiful pun kenal you, lainlah dia tak kenal. Lagipun I dah siapkan bilik tetamu untuk you. Boleh lah ye. I tengah bercuti ni, temankan I. Ok?” rayu Yati.

  “Kasihan pulak Hadi tinggal seorang, anak, I dah hantar balik ke kampung,” kataku.

  “Aah… Hadi kan selalu no problem, beritahulah dia you tidur sini. Semalam teman I. Tak kan you nak I sendiri yang minta izin dari dia?”

  “Ok, kalau dah macam tu, pinjam telefon kejap!”

  “Tu kat sana!” kata Yati sambil menujuk ke arah telefon.

  Aku segera mendail nombor telefon bimbit Hadi. Dengan sedikit berbohong, aku minta izin untuk bermalam di rumah Yati. Dan mencadangkan supaya Hadi tidur di rumah orangtuaku. Seperti biasa Hadi mengizinkan tanpa banyak bertanya. Dan setelah berbual dengan Hadi, aku mendapatkan Yati kembali yang menanti dengan sabar

  “Done!” kataku sambil kembali duduk di sofa ruang tamu.

  “Kalau macam tu, jom I tunjukkan bilik you.” katanya sambil membimbingku.

  Dari belakang Yati aku mengikuti langkahnya. Dari belakang itu juga aku memperhatikan tubuh montoknya. Yati tidak berubah sejak dahulu. Punggungnya yang terbungkus jeans pendek yang ketat melenggak-lenggok. Pinggulnya yang ramping sungguh indah, membuatku teringin mencubit punggungnya itu.

  “You masih montok, Yati!” kataku sambil mencubit punggungnya.

  “Aw, akh… you tu apa kurangnya, still seksi. Silap-silap nanti Saiful berkenan dengan you!” katanya sambil mencubit buah dadaku.

  Kami ketawa bersama sampai ke depan pintu bilik yang disediakan untukku.

  “Well… this is your room,” kata Yati sambil membuka pintu bilik.

  Besar betul biliknya. Indah dengan hiasan dalaman berseni halus. Katil yang besar dengan cadar yang dibuat dari kain baldu warna biru. Almari pakaian berukiran ala Bali juga menghiasi bilik ini, sehingga aku yakin setiap tamu yang melihatnya akan merasa terpegun.

  Kami merebahkan diri di atas sofa yang terletak di sudut bilik, kami berbual apa saja. Dari pengalaman-pengalaman dahulu hingga sekarang. Aku pun bercerita panjang mulai dari perkenalanku dengan Hadi hingga ke perkawinanku, bahkan aku bercerita tentang hubungan seks antara aku dan suamiku.Kadang kami ketawa, kadang kami serius saling mendengar dan bercerita. Hingga cadangan aku bahawa aku ingin bekerja di syarikat ayahnya.

  “No problem,” kata Yati.

  “I’ll will tell my dad about that,dan I pasti dia mesti terima you, Lagi pun ayah I kan tahu you are my very best friend,” kata Yati sambil ketawa.

  Aku merasa lega dengan apa yang Yati cakapkan, dan kami pun meneruskan perbualan sampai tak terasa di luar sudah gelap. Aku minta izin Yati untuk mandi. Tapi Yati mengajakku mandi bersama. Dan aku tidak menolaknya. Kerana aku berfikir, tak salah dan apa yang nak dimalukan sama-sama perempuan.Sungguh di luar dugaan, di bilik mandi, ketika kami sama-sama telanjang bulat, Yati melakukan sesuatu yang sama sekali tidak aku duga.Sebelum air yang hangat itu membasahi tubuh kami, Yati memelukku sambil tidak henti-henti memuji keindahan tubuhku. Aku mula rasa malu dan takut. Namun semua perasaan itu hilang dan diganti oleh perasaan yang lain yang telah menjalar di sekujur tubuh. Sentuhan-sentuhan tangannya ke seluruh tubuhku membuatkan aku merasa nikmat dan tidak berupaya menolaknya. Terutama ketika Yati menyentuh bagian tubuhku yang sensitif.Kelembutan tubuh Yati yang memelukku membuatkan aku merasa ganjil dan ghairah. Buah dadaku dan buah dadanya bertemu. Sementara bulu-bulu lebat yang berada di bawah perut Yati terasa halus menyentuh daerah bawah perutku yang juga ditumbuhi bulu.Namun bulu-bulu kemaluanku tidak selebat miliknya, sehingga terasa sekali kelembutan dan kegelian ketika Yati menggoyangkan pinggulnya. Kerana keadaan yang demikian, aku pun menikmati segala apa yang dia lakukan.Kami benar-benar melupakan bahawa kami sama-sama perempuan. Perasaan itu hilang akibat kenikmatan yang terus mengaliri tubuh. Dan pada akhirnya kami saling berpandangan, saling tersenyum, dan mulut kami pun saling berciuman.Kedua tanganku yang pada awalnya tidak bergerak kini mulai melingkar di tubuhnya. Tanganku menelusuri pinggangnya yang ramping dari atas sampai ke bawah dan terhenti di bagian buah punggungnya. Buah punggung yang kencang itu aku ramas-ramas. Tangan Yati pun demikian, dengan lembut dia meramas-ramas punggungku, membuatku semakin bernafsu dan khayal dengan arus kenikmatan. Aku mencium bibirnya dengan bernafsu, dibalasnya ciumanku itu dengan rakus.Hingga suatu ketika Yati melepaskan ciuman di bibirku, lalu mulai menciumi leherku dan semakin turun ke bawah, bibirnya kini sampai kepada buah dadaku yang mengeras. Tanpa berkata apa-apa, cuma sekadar melirik padaku, Yati menciumi dua bukit payudaraku secara bergilir.Nafasku mulai kencang hingga akhirnya aku menjerit kecil ketika bibir itu menghisap puting susuku. Dan sungguh aku menikmati semuanya, kerana baru pertama kali ini aku diciumi oleh seorang wanita.

  “Akh.. Yati.. oh!” jerit kecilku sedikit menggema.

  “Kenapa Ida? Sedap ya?” tanyanya sambil menghisap putingku.

  “Iya… oh… sedap… teruskan..” kataku sambil menekan kepalanya.

  Yati semakin rakus menghisap putingku, namun tetap lembut dan mesra. Tangan kirinya menahan tubuhku di punggung. Sementara tangan kanannya turun ke bawah menuju kemaluanku. Aku teringat akan suamiku yang sering melakukan perkara serupa, namun perbezaannya terasa sekali, Yati sangat lembut membelai tubuhku ini, mungkin kerana dia juga wanita.Setelah tangan dia berada di kemaluanku, dengan lembut sekali dia membelainya. Jarinya sesekali menggesek kelentitku yang masih tersembunyi, aku membuka pahaku sedikit agar kelentitku yang terasa mengeras itu keluar. Ketika jari dia menyentuh kelentitku yang mengeras, semakin asyik Yati memainkan kelentitku itu, sehingga aku semakin tidak dapat mengawal tubuhku.Aku menggelinjang hebat ketika rasa geli campur nikmat menjamah tubuhku. Tubuhku sudah mengeluarkan keringat dingin, di dalam liang vaginaku sudah terasa ada cairan hangat yang mengalir perlahan, petanda rangsangan yang sungguh kuat.Ketika tanganku menekan bahagian atas kepalanya, bibir Yati yang menghisap kedua putingku berhenti. Ada keinginan dalam diriku dan Yati mengerti akan keinginanku itu. Namun sebelum itu, dia kembali pada posisi wajahnya bertentang dengan wajahku. Terukir senyuman yang manis.

  “You want more then this?” tanya Yati.

  Sambil tersenyum aku mengangguk perlahan. Tubuhku diangkatnya dan aku duduk di hujung tub mandi yang diperbuat dari porselin. Setelah aku berada di posisi begitu, tangan Yati membuka kedua pahaku dengan luas, maka kini vaginaku terkuak bebas. Dengan posisi berlutut, Yati mendekatkan wajahnya ke celah kelangkangku. Aku menunggu dengan jantung yang berdebar kencang.Nafasku turun naik, dadaku terasa panas, aku telihat vaginaku pada cermin yang terletak di depanku sudah mengilat akibat basah, terasa hangat. Namun rasa hangat itu disejukkan oleh angin yang keluar dari kedua lubang hidung Yati. Tangan Yati kembali membelai vaginaku, menguakkan belahannya untuk menyentuh kelentitku yang semakin menegang.Agak lama Yati membelai-belai kemaluanku sekaligus bermain dengan kelentitku. Sementara mulutnya menciumi di sekitarnya. Tentu saja aku menjadi kegelian. Namun Yati terus melakukan itu. Hingga pada suatu saat…

  “Eiist… aakh… aawh… Yati… akh… mmhh… ssh..!” begitu suara yang keluar dari mulutku tanpa disedari, ketika mulutnya semakin turun dan mencium vaginaku.

  Kedua tangan Yati memegang pinggul dan punggungku menahan gerakanku yang menggelinjang nikmat. Kini hujung lidahnya menyentuh kelentitku. Dia bijak mempermainkan h ujung lidah itu pada daging kecilku, sampai aku tidak sedar mengerang kuat penuh kenikmatan ketika cairan di dalam vaginaku mengalir keluar.

  “Oohh… Yati… sedap… arghh..!”

  Aku mula menggoyangkan pinggulku, memancing kenikmatan yang lebih. Yati masih pada posisinya, sekarang yang dijilatinya bukan hanya kelentitku tapi juga lubang vaginaku yang panas itu. Tubuhku bergetar begitu hebat. Gerakan tubuhku mula tidak menetu. Hingga beberapa minit kemudian, terasa klimaksku mulai memuncak, tanganku memegang bahagian belakang kepalanya dan menekannya.

  “Hissapp… Yati! Ooh.., I’m comingg… arghh… arrhh..”

  Yati berhenti menjilat kelentitku, kini dia mencium dan menghisap kuat lubang kemaluanku.

  “Yati.. I.. keluar! Oh.. aku.. keluar…. ssh..!” aku mencapai klimaks yang pertama.

  Tubuhku seakan melayang entah kemana. Wajahku menengadah dengan mata terpejam merasakan berjuta-juta nikmat yang menjamah tubuh, hingga akhirnya aku keletihan dan kembali pada posisi duduk. Yati memberhentikan hisapannya pada vaginaku.Dia berdiri, mendekatkan wajahnya ke wajahku, dia mencium bibirku yang terbuka. Nafasku yang tersangkut-sangkut disumbat oleh mulut Yati yang menciumku. Kubalas ciuman mesranya itu.

  “Thanks Yati, that was so wonderful,” kataku sambil tersenyum.

  Yati membalas senyumanku sambil membantuku turun dari atas tub mandi.

  “Don’t you want feel the same?” tanyaku pada Yati.

  “Later on, badan I pun dah rasa gatal ni, sekarang kita mandi,” jawabnya sambil memutar kepala paip shower.

  Aku mengangguk, lemah tanda bersetuju, lagipun badanku masih lemas akibat klimaks tadi. Yati tahu aku masih lemah. Aku dimandikannya, disabuni, diperlakukan seperti seorang anak kecil. Aku hanya tertawa kecil. Kami saling menyentuh bahagian tubuh kami masing-masing.Setelah selesai mandi, kami keluar dari bilik mandi bersama. Kami hanya memakai towel yang menutupi tubuh dari dada sampai ke pangkal paha. Kami berjalan menuju ke bilik masing-masing.

  Part 2

  Di dalam bilik aku melucutkan towel yang menutupi tubuhku. Aku masih membayangkan kejadian yang baru berlaku, kenikmatan tadi masih terasa.Di depan cermin, aku memperhatikan tubuh telanjangku sendiri. Ada kebanggaan dalam hatiku. Setelah melihat tubuh telanjang Yati yang indah, ternyata tubuhku lebih indah. Yati memang seksi, tapi dia terlalu ramping sehingga tubuhnya itu kelihatan kurus. Sedangkan tubuhku agak montok, tapi tidak kelihatan gemuk.Kedua payudaraku berukuran 34B dengan puting yang yang kecil. Aku pusing tubuhku separuh. Aku perhatikan belahan punggungku. Bukit punggung masih kecang, tapi sudah agak turun, kearana aku pernah melahirkan anak. Berbeza dengan punggung milik Yati yang masih seperti punggung anak dara.Aku perhatikan tubuhku dari sisi, nampak perutku yang ramping. Vaginaku kelihatan tembam, menonjol keluar. Bulu-bulu kemaluanku tidak lebat. kedua tangan dan kakiku ditumbuhi bulu-bulu nipis. Setelah puas memperhatikan tubuhku sendiri, aku mengenakan seluar dalam dan Bra, setelah seluruh tubuhku kulumuri bedak.Aku terkejut dengan teriakan Yati memanggil ku dari biliknya yang teletak selang dua pintu.

  “Ida! Ni baju tidur,” jeritnya.

  Aku mencapai towel yang berada di atas lantai. Sambil berjalan aku mengenalan towel itu menutupi tubuhku, Aku menuju ke bilik Yati Pintu biliknya tidak bertutup rapat. Yati mempersilakan aku masuk.

  “Masuk sini Ida,” katanya dari dalam bilik.

  Aku tolak daun pintu biliknya. Aku melihat di dalam, bertelanjang terbaring di atas katil. Terukir senyuman di bibirnya. Aku hampiri tubuh telanjang itu.

  “You belum pakai baju, T?” tanyaku sambil duduk di sebelahnya.

  “Akh… biar dulu lah…” jawabnya sambil duduk.

  “You dah pakai underwear?” tanya Yati

  Aku mengangguk.

  “Yeap!”

  Aku perhatikan dadanya turun naik. Nafasnya terdengar memburu. Tangan Yati melingkari pinggangku. Sejenak dia membelai tubuhku.

  “Kamu looks so hot when you wear like this!”

  “Ish.., takde lah,” kataku sambil tersenyum dan mendekatkan tubuhku ke tubuh Yati.

  “Betul, kalau tak percaya, emm.. kalau tak percaya,” kata Yati sedikit menahan kata-katanya.

  “Kalau tak percaya apa?” tanyaku.

  “Kalau tak percaya…” matanya melirik ke arah belakangku.

  “Kalau tak percaya tanya dengan orang di belakang you… hi.. hi..!” katanya lagi sambil tertawa kecil.

  Aku memalingkan wajah ke belakang, (hampir aku menjerit jika aku tidak tutup mulutku dengan tangan), di belakangku berdiri seorang lelaki dengan hanya memakai seluar dalam berwarna putih, yang tidak lain adalah Saiful, suami si Yati.Dengan pantas kerana terkejut dan terus berdiri, aku cuba untuk lari keluar. Tapi tangan Yati lebih cepat menangkap tanganku lalu menarikku hingga aku jatuh terduduk di atas.

  “Nak ke mana Ida, sinilah temankan I,” kata Yati separuh berbisik.

  Aku terdiam ketika melihat Saiful mula berjalan menuju ke arah kami. Dadaku berdebar-debar. Ada perasaan malu di dalam hatiku.

  “Hai… Ida. Lama tak berjumpa ya,” suara Saiful memecah kesunyian.

  Saiful terus duduk di sebelahku. Tangannya mendarat di bahuku.

  Aku yang resah, sudah tentu semakin resah ketika itu. Tapi apabila Yati melepaskan tangannya dari menggenggam tanganku aku langsung tidak bergerak, seolah olah tubuhku melekat diatas katil. Tubuhku terasa kaku. Lidahku terasa kelu, tapi memaksa bibirku untuk berkata-kata.

  “What is going on?” tanyaku parau sambil melihat ke arah Yati.

  Sementara tangan Saiful yang tadi di bahuku mulai bergerak membelai-belai. Serr.. tubuhku mulai meremang. Terasa bulu-bulu halus di tangan dan kaki berdiri tegak. Rupanya sentuhan tangan Saiful mampu membangkitkan berahiku kembali. Apatah lagi ketika terasa di bahuku yang sebelah kiri juga dibelai oleh tangan Saiful. Perasaan malu mulai beransur hilang.Tanpa sedar mataku terpejam menikmati sentuhan tangan Saiful di bahuku. Picitan-picitan lembut di bahuku terasa sungguh selesa dan memberangsangkan. Aku menikmatinya, hingga beberapa ketika kemudian tubuhku lemah. Kepalaku mulai terkulai ke dada Saiful yang masih berada di belakangku.Aku membuka mataku seketika, ternampak Yati membelai vaginanya sendiri dengan tangan kanannya, sementara tangan kirinya meramas perlahan kedua payudaranya. Terukir senyuman di bibirnya.

  “Enjoy it Ida! Nikmati apa yang you rasakan sekarang,” suara Yati sedikit membisik.

  Aku masih terbuai oleh sentuhan kedua tangan Saiful yang mulai mendarat di daerah atas payudararaku yang tidak tertutup. Mataku masih terpejam.

  “Ini.. yang you hendak kan? I pinjamkan suami I,” kata Yati.

  Mataku terbuka dan memerhatikan Yati yang masih dengan kelakuannya.

  “Come on Saiful! Nikmati Ida yang pernah you cintai dulu,” kata Yati pada Saiful.

  “Tentu Sayang, asalkan you, kamu izinkan,” balas Saiful.

  Tubuhnya dibongkokkan. Kemudian bibirnya mencium mesra leher ku. Aku memejamkan mata kembali. Bulu-buluku semakin tegak berdiri. Sentuhan lembut tangan Saiful betul-betul buat ku terangsang. Sungguh bijak dia memainkan tangannya. Apatah lagi ketika tangan kanan Saiful berusaha membuka towel yang masih menutupi tubuhku.

  “Oh… Saiful, jangan…” aku hanya dapat berkata tanpa dapat menahan tindakan

  Saiful yang telah berjaya membuka towel dan membalingnya ke sudut bilik. Kini terdedah tubuhku yang separuh bogel. Gairahku sudah memuncak. Saiful berlutut, di belakangku. Dia terus membelai dan meraba seluruh tubuhku. Dari punggungku, lalu ke perut, naik ke hingga leherku, aku mendesah ketika leherku dicium mesra oleh Saiful. Sementara desahan-desahan kecil terdengar dari mulut Yati.Aku melirik sejenak ke arah Yati, rupanya dia sedang beronani. Aku pejamkan semula mata, kepalaku kutengadahkan memberikan ruangan pada leherku untuk diciumi Saiful. Perasaan maluku sudah hilang sama sekali, vaginaku sudah banjir. Aku lupa bahawa aku telah bersuami, dan aku benar-benar akan merasakan apa yang akan kurasakan nanti, dengan lelaki yang bukan suamiku.

  “Take off her bra!” arah Saiful kepada Yati.

  Yati pantas melepaskan cangkuk bra ku, diciumnya dan dilemparkannya jauh ke sudut katil, kedua payudaraku terasa bebas yang sejak tadi tertekan kerana mengeras. Suara Yati semakin kuat, rupanya dia telah mencapai orgasmnya. Aku melirik Yati yang membenamkan jari hantu ke dalam vaginanya sendiri. Nampak dia mengejang dengan mengangkat punggungnya.

  “Arkh.., sedap… ooh… hemmm….” terdengar keluar dari mulutnya. Tidak lama kemudian dia terkulai lemah di penjuru katil.

  Sementara Saiful masih sibuk dengan meraba dan membelai tubuhku. Kini kedua payudaraku sedang diramas dengan mesra oleh kedua telapak tangannya dari belakang. Sambil terus bibirnya menjilati inci demi inci kulit leherku.Sedang aku menikmati dan berkhayal, tiba-tiba seluar dalam aku terasa ditarik. Aku membuka mata, rupanya Yati yang sedang menarik dalamku itu. Aku angkat punggungku sedikit bagi memudahkan seluar dalamku dibuka oleh Yati. Setelah berjaya, seluar dalam itu juga dibuang jauh-jauh oleh Yati.Aku menggeser menuju ke bahagian tengah katil. Saiful mengikuti gerakanku dari belakang, sekarang dia tidak berlutut, tetapi duduk tepat di belakang tubuhku. Kedua kakinya dilunjurkan, terasa ada tonjolan keras di tengah kangkangnya. Zakar saiful terasa begitu keras menegang.Yati membuka dengan luas pehaku, Yati meniarap di depanku sambil mendekatkan mukanya ke kelangkangku, dan apa yang terjadi…

  “Awwh… ooh… eeisth.. aakh..” aku menjerit nikmat ketika kurasakan lidahnya menyapu-nyapu belahan vaginaku, terasa kelentitku semakin menegang, aku tidak dapat mengawal diri apabila perasaan nikmat, geli, menerpa keseluruh diriku.

  Aku tengadahkan kepalaku sambil mulut sedikit terbuak. Saiful tidak melepaskan peluang ini. Dia tahu kemahuanku. Dari belakang, bibirnya mula melumati bibirku yang terbuka dengan rakus. Ku balas ciumannya dengan penuh perasaan.Kedua tangan Saiful kuat meramas kedua payudaraku, tetapi tetap menimbulkan nikmat yang teramat, sementara di bawah Yati semakin mengasyikkan. Dia terus menjilat dan mencium vaginaku yang telah banjir. Banjir oleh cairan pelicin vaginaku dan air liur Yati.

  “Mmmhh… akh… mmhh..” bibirku masih dilumati oleh bibir Saiful.

  Tubuhku semakin panas dan mulai memberikan tanda-tanda bahwa aku akan mencapai puncak kenikmatan. Pada beberapa ketika kemudian, ketika ramasan pada payudaraku semakin kuat, dan Yati menjilat, mencium dan menghisap vaginaku semakin liar, tubuhku menegang kaku, keringat dingin bercucuran dan mereka tahu bahawa aku sedang menikmati orgasmku.Aku mengangkat punggungku, ciuman dan jilatan Yati terlepas. Orgasmku semakin terasa ketika jari telunjuk dan jari hantu Yati dimasukkan ke liang vaginaku, kemudian dicabutnya setengah, lalu dimasukkan lagi.

  “Come on beauty..! enjoy your orgasm.., dont hold it, let it out..all of it Sayang..! Nikmatilah.., nikmatilah..! Oh.., you looks so hot when you orgasm..” terdengar bisikan yang keluar dari mulut Saiful sambil terus mengulum telingaku.

  “Aakh.. Saiful, emmm..hemm.. Yati.., feel so good… oh… greeatt….!” raungku.

  Akhirnya tubuh kejangku mulai kendur, diikuti dengan turunnya kenikmatan orgasmku. Akhirnya aku terkulai lemah di pangkuan Saiful.Yati mendekatiku, dia berbisik, “Ini.. belum seberapa Sayang, nanti akan you akan rasa yang lebih hebat belongs to my husband!” sambil berkata dia mencium keningku.Saiful beranjak dari duduknya dan berjalan entah ke mana, kerana pada mataku masih terpenjam seakan enggan terbuka.

  Part3

  Entah berapa lama aku terlelap. Ketika aku sedar, aku buka mataku perlahan dan mencari-cari Yati dan Saiful. Mereka tidak kelihatan, rupanya mereka membiarkanku tidur sendirian. Aku melihat jam dinding. Sudah pukul sepuluh malam. Aku bangun, berjalan menuju pintu bilik. Telingaku mendengar alunan suara muzik klasik dari ruang tamu.Ketika ku buka pintu bilik, yang bersebelahan dengan ruang tamu, mataku melihat suatu adegan di mana Yati dan suaminya sedang melakukan persetubuhan. Yati yang terlentang di atas sofa sedang ditindih oleh Saiful dari atas. Tubuh Saiful kelihatan sedang turun naik.Mataku ku tujukan pada celah kangkang mereka. Jelas kelihatan zakar Saiful yang berkilat sedang keluar masuk dari vagina Yati. Terdengar suara erangan yang keluar dari mulut Yati yang sedang menikmati tujahan zakar itu di vaginanya, membuat tubuhku mulai panas.Aku hampiri mereka dan duduk tepat di depan mereka. Di dalam kenikmatan, Yati menatapku dan tersenyum. Saiful memperhatikan isterinya dan menghentikan seketika gerakannya dan menoleh ke belakang, kearahku.

  “Akh… Darling.., dont stop..! Oh..” rayu Yati pada Saiful.

  Dan Saiful kembali menyambung tujahannya ke vagina Yati. Desahan nikmat kembali terdengar dari Yati yang bergema ke seluruh ruangan tamu. Aku kembali resah dan tubuhku semakin panas. Dengan spontan tanganku membelai vaginaku sendiri.

  “Oh.. Saiful…..this is so great.. oh..! Akuu… ooh… mmh..” kata Yati kepadaku.

  Aku melihat wajah nikmat Yati yang begitu cantik. Kepalannya kadang-kadang mendongak ke atas, matanya terpejam. Sesekali dia menggigit bibir bawahnya. Kedua tangannya melingkar pada punggung suaminya, dan menarik-narik punggung itu dengan kuat. Aku melihat zakar Saiful yang besar itu semakin dalam masuk ke vagina Yati.

  “Oh honey…. i’m coming! Keep coming… aarrghh! Harder… deeper.. oooh… akh..” rintih Yati.

  Yati mengangkat tinggi punggungnya, Saiful terus dengan gerakannya menaik-turunkan tubuhnya.

  “Arghh…. I’m comingg… hemm.. emmm.. Aakh… mhh….., mmh..” rengek Yati dengan tubuh yang mengejang.

  Yati mencapai orgasmnya. Tangannya yang melingkar di pinggang suaminya, kini berpindah ke punggung.Saiful berhenti bergerak dan membiarkan zakarnya terbenam ke dalam lubang vagina Yati.

  “Owhh… banyaknya keluar sayang… Panas betul lubang you..!” kata Saiful sambil mencium wajah isterinya.

  Dapat aku bayangkan perasaan Yati pada saat itu. Betapa nikmatnya dia. Aku tak keruan, sehingga sering berubah-rubah posisi di depan mereka. Beberapa saat kemudian, Yati mula lemah dari kejangnya, dia turun dari sofa ketika Saiful mencabut zakarnya dari lubang kenikmatan itu.Aku nampak dengan jelas betapa besar dan panjang zakar Saiful. Ini pertama kali aku melihatnya, kerana sewaktu di dalam bilik tadi, zakar Saiful terlindung di dalam seluar dalamnya. Yati menungging. Saiful berlutut di depan punggung Yati.

  “I want it in my ass,” kata Yati.

  Saiful melumurkan air liur ke dubur Yati sambil menjilatnya, setelah itu tangan Saiful menggenggam zakarnya dan diarahkan ke lubang duburYati. Dia menekan punggungnya dan aku dapat melihat zakar Saiful terus masuk ke dalam, diikuti dengan suara mendesah Yanti yang agak kuat.

  “Owwh…… aakh..!”

  “Arghhhduuh… Yatii.., so tight….arghhh..!” terdengar keluar dari mulut Saiful.

  Saiful mulai sorong tarik. Ufh.., pemandangan yang begitu indah dan asing bagi ku. Baru kali ini aku menyaksikan sepasang manusia bersetubuh di depanku dan melalui lubang dubur. Semakin mereka mempercepatkan gerakan, semakin aku terangsang. Tanganku yang tadi hanya membelai-belai vaginaku, kini mula aku halakan ke kelentitku.Kenikmatan mulai mengaliri tubuhku dan aku semakin tidak tahan, sehingga aku memasukkan jariku ke dalam vaginaku sendiri. Aku sangat menikmatinya tanpa melepaskan pandanganku dari mereka. Selain dari telingaku jelas mendengar desahan dan rintihan Yati, aku dapat membayangkan apa yang dirasakan Yati dan aku ingin merasakan vaginaku diterjah oleh zakar Saiful. Setelah hampir 15 minit, Saiful mula kelihatan keletihan.

  “Aarkhh… Yatii… I’m coming….arghhrkh..!” rintih Saiful

  “Oh… me too……. akh..”

  Kedua tubuh itu mengejang. Mereka mencapai orgasm secara serentak. Dengan zakar Saiful masih di dalam dubur Yati. Mereka kelihatan begitu letih. Tubuh Yati berada di bawah tubuh Saiful yang menindihnya. Mata mereka terpejam langsung tidak menghiraukan aku yang duduk terpaku di mereka.

  Part 4

  Aku bangun dari dudukku dan berjalan menuju ke bilikku. Sampai di bilik, baru aku sedar yang aku masih lagi bertelanjang bulat. Aku berjalan menuju ke bilik Yati untuk mengambil bra dan seluar dalamku.Sewaktu melintas di depan ruang tamu, aku melihat mereka masih terkulai di sofa itu. Tanpa menghiraukan mereka, aku terus berjalan memasuki bilik Yati dan memungut bra dan seluar dalam ada di lantai dan di atas katil. Setelah aku pakai keduanya aku kembali menuju ke bilikku dan sempat sekali lagi aku menjeling mereka di sofa itu pada sewaktu aku melewati ruang tamu.Sampai di bilik, entah kenapa rasa lelih dan mengantukku hilang. Aku menjadi semakin resah membayangkan kejadian yang baru aku alami. Pertama ketika aku dilancapkan oleh sepasang suami isteri. Dan aku terus membayangkan kejadian di mana mereka melakukan persetubuhan yang hebat.Keinginanku untuk merasakan zakar Saiful yang besar itu semakin kuat. Aku sungguh mengharapkan Saiful sekarang menghampiri dan menyetubuhiku. Namun itu mungkin tidak terjadi, kerana aku lihat mereka sudah keletihan.Entah sudah berapa kali mereka bersetubuh pada saat aku terlelap tadi. Aku semakin tidak dapat menahan gelodak berahiku sendiri hingga aku meniarap di atas tilam yang empuk, dan memejamkan mata dengan harapan agar aku terlelap. Namun semua itu sia-sia. Kerana kejadian tadi terus membayangiku.Aku teringat tadi, ketika mereka bersetubuh, aku melancap, dan aku masih belum selesai melakukannya. Tanganku segera ku selipkan di celah kangkangku. Aku kembali membelai vaginaku yang terasa panas itu dari luar.Dan ketika tanganku masuk ke dalam seluar dalamku, aku mulai menyentuh kelentit. Ghairah ku segera bangkit. Aku tidak berdaya menahan perasaan itu, jariku mulai bertemu dengan lubang kemaluanku yang sudah berlendir. Dengan membayangkan Saiful menyetubuhiku, ku masukkan jari tengahku dengan sedalam dalamnya. Kelembutan di dalam vaginaku dan gesekan di dinding-dindingnya membuatku mendesah kecil.Sambil mengeluar-masukkan jari tengahku, aku membayangkan betapa besar dan panjangnya zakar Saiful. Beza sekali dengan zakar Hadi, suamiku. Zakar Hadi panjang tapi tidak berappa besar. Sedangkan milik Saiful, panjang dan besar, dihiasi pula oleh urat-uratnya yang menonjol di lingkaran batang kemaluannya. Apa yang kulihat tadi kini terbayang di dalam benakku.Beberapa minit kemudian, aku mempercepatkan gerakan keluar masuk jariku. Sambil terus membayangkan Saiful yang menyetubuhiku, dan aku sama sekali tidak membayangkan suamiku sendiri. Setiap kali bayangan suamiku muncul, cepat-cepat aku buang bayangan itu,hingga kembali Saiful yang kubayangkan.Ketika aku hampir mencapai orgasm, aku membalikan badan dan memasukkan jari telunjuk ke dalam lubang vaginaku. Dalam keadaan telentang aku mengangkangkan selebar mungkin pahaku. kenikmatan itu berlanjutan sehingga tanpa sedar aku memanggil-manggil perlahan nama Saiful.

  “Akh… sshh… Saiful… Okh… oh..yea….. aakkh…” itulah yang keluar dari mulutku.

  Aku merasakan kedua jariku hangat dan semakin licin. Aku mengangkat ke atas pinggangku sambil tidak melepas kedua jariku melancap di lubang vaginaku. Beberapa lama tubuhku merinding, mengejang, dan nikmat tidak terkira. Akhirnya aku keletihan dan pinggangku ku turunkan dengan cepat ketika kenikmatan mulai berkurangan.Aku mencabut jari dan menjilat cairan yang terdapat di jariku. Masin campur payau yang kurasakan di lidahku. Dengat mata yang terpejam-pejam aku membayangkan zakar Saiful yang sedang aku jilatii dan hisap. Cairan yang masin dan payau itu ku bayangkan sperma Saiful.Ohhh.., nikmatnya semua ini.Setelah aku puas, aku hentikan hayalan-hayalanku itu. Aku tarik selimut yang ada di sampingku dan menutupi sekujur tubuhku yang mulai dingin. Aku tersenyum sejenak mengingati perkara yang berlaku, gila… aku melancap dengan membayangkan suami orang lain.

  Part 5

  Pagi, ketika aku terjaga dari tidurku dan membuka mataku, aku melihat ke luar melalui tingkap, hari sudah terang.

  “Pukul berapa sekarang,” fikirku.

  Aku menjeling jam di dinding sudah menunjukkan pukul sepuluh pagi. Aku terus duduk. Ufh… lemah sungguh badan ini rasanya. Aku pakai seluar dalam. Aku balut tubuhku dengan selimut dan bergerak turun dari katil.Ketika berdiri, kugerak-gerakan sedikit tubuhku agar rasa lemah itu hilang. Dengan langkah longlai aku berjalan menuju pintu bilik dan membuka pintu yang tidak terkunci.Aku keluar dari bilik berjalan menuju ke dapur yang berada di tingkat bawah, di ruang tamu di tingkat bawah aku ternampak Saiful sedang duduk di sofa sambil menghisap rokok. Matanya memandangku tajam, dibibirnya terukir senyum yang manis.Dengan berbalut kain selimut di tubuhku, aku menghampiri Saiful yang memperhatikan aku. Lalu aku duduk di sofa yang terletak di depannya. Aku membalas tatapan Saiful dengan senyuman.

  “Yati mana?” tanyaku padanya memulakan perbualan.

  “Ke stall, katanya nak beli kuih..!” jawabnya.

  “You tak kerja ke hari ni?”

  “Tak.. malas pulak rasanya. Lagipun I tak nak lepaskan peluang,” jawab Saiful sambil berlutut dia menghampiriku.

  Setelah berada di depanku, tangannya pantas membuka kain selimut yang membaluti tubuhku. Dia mulai meraba tubuhku dari hujung kaki sampai ke pangkal pehaku. Aku kegelian diperlakukan sedemikian. Bulu romaku terasa berdiri.

  “Akh… Pol..! Gellii..jangan la..!” kataku.

  Saiful tidak menghiraukan kata-kataku itu. Kini dia mulai mendaratkan bibirnya ke seluruh kulit kakiku dari bawah sampai ke atas. Perbuatannya menimbulkan rasa geli bercampur nikmat yang membuatkan ku mulai terangsang. Lama kelamaan, nafsu aku semakin memuncak.

  “Akh… Pol..! Oh.., mmh..!” aku memegang bahagian belakang kepala Siaful dan menariknya ketika mulutnya itu mula mencium vaginaku.

  Semakin aku mengangkangkan pehaku, semakin rancak lidah Saiful menjilat kemaluanku. Tubuhku mulai bergerak-gerak tidak ketentuan, merasakan nikmat yang tiada tara di seluruh tubuhku.Aku membuang kain selimut yang masih terlekat di tubuhku ke lantai, sementara Saiful masih rancak menciumi dan menjilati vaginaku. Aku menengadah menahan nikmat, kedua kaki ku naikan ke atas bahunya, tapi tangan Saiful menurunkannya dan berusaha membuka lebar-lebar kedua pehaku. Kelengkangku semakin terkuak lebar dan belahan vaginaku semakin membelah.

  “Akh.. darling..! Shh.. sedap. Harder,” rintihku.

  Kedua tangan Saiful naik ke atas untuk meramas payudaraku yang terasa sudah mengeras, ramasan itu membuatku semakin nikmat dan tubuhku semakin menggelinjang. Aku menambah kenikmatanku dengan menguakkan belahan vaginaku, jariku menyentuh kelentitku sendiri.Oh.., betapa nikmat ku rasakan, liang kemaluanku sedang ditujah oleh hujung lidah Saiful, kedua payudaraku diramas, kelentitku ku sentuh dan ku gosok perlahan. Sehingga beberapa ketika kemudian terasa tubuhku mengejang hebat disertai perasaan nikmat yang teramat sangat, dapat ku rasakan orgasmku semakin hampir.

  “Oh… ayang….. I’m… I’m… akh.., nikmat… mhh….” rintihku ketika klimaksku memuncak. Tubuhku melayang entah kemana.

  Saiful berhenti, dan memelukku setelah dia berjaya membuatkan aku mencapai klimaks.

  “You are so beautiful Ida.., I love you,” Saiful membisikkan ke telingaku sambil merenggangkan pehaku.

  Aku terasa batang kemaluannya menyentuh dinding kemaluanku. Aku menggenggam kemaluannya dan mengarahkan tepat ke liang vaginaku.

  “Do it dear…do it now..! Give me your love..!” kataku sambil menggosok batang kemaluannya.

  Saiful dengan perlahan menolak masuk kemaluannnya, terasa di liang vaginaku ada yang melesak masuk ke dalamnya. Gesekan itu membuatku kembali menengadah. Betapa panjang dan besar kurasakan, lubangku tersa penuh dan padat. Dapat kurasakan hujung kemaluannya menyentuh dinding rahimku.Aku terus menikmati kehangatan kemaluannya di liang vaginaku. Aku dapat menyaksikan seluruh batang kemaluan Saiful tenggelam ke dalam liang vaginaku Aku melipatkan kedua kakiku di belakang punggung. Sambil mencium bibirku dengan mesra, Saiful mendiamkan sejenak batang kemaluannya di dalam liang vaginaku, seketika kemudian dia mulai dengan gerakan sorong tarik.Aku lihat dengan jelas kemaluannnya yang keluar masuk, keluar masuk dari liang vaginaku, Saiful mempercepatkan hayunannya. Begitu mengasyikkan ku lihat batang zakar yang kudambakan itu keluar masuk dari vaginaku. Vagina yang seharusnya hanya dapat dinikmati oleh suamiku, Hadi.Di alam kenikmatan, fikiranku menerawang. Aku seorang perempuan yang sudah bersuami sedang disetubuhi oleh orang lain, yang tidak punya hak sama sekali menikmati tubuhku, sungguh di luar dugaanku. Seolah-olah aku sudah terjebak di antara sedar dan tidak, aku sangat menikmatinya. Betapa aku sangat mengharapkan kepuasan bersetubuh dari lelaki yang bukan suamiku. Ini semua akibat Yati yang memberi peluang. Seolah olah sahabatku itu tahu bahawa aku mengidamkan semua ini.Beberapa minit berlalu, peluh kami sudah bercucuran. Sampailah aku pada puncak kenikmatan yang kudambakan. Orgasmku mulai terasa dan sungguh aku sangat menikmatinya. Menikmati orgasmku oleh lelaki bukan suamiku, menikmati orgasm oleh suami sahabatku. Dan aku tidak dapat menolak kenikmatan dan kehangatan sperma Saiful yang dipancutkan jauh ke dasar liang vaginaku.Kini aku sudah bekerja di salah satu syarikat milik bapa Yati. Kehidupan ku sekeluarga semakin baik, berkat bantuan dari Yati.

  jandara1980

  Layan aje…

  Group telegram

  Baca dan fahami dahulu tujuan group ditubuhkan

  Info group: Group ni utk share gambar bra spenda bini jiran kawan awek adik sepupu sepapat asalkan gambar ori…gurl nk share koleksi sendiri pn boleh…

  Syarat2 1 Pastikan gambar ori x dak copy dari tumblr 2 jangan repost gambar 3 gambar sama posisi lain dibenarkan 4 hanya gambar shortvideo sahaja 5 tiada chat dibenarkan 6 jika ada persoalan sila pm tuan gambar 7 admin akan remove yg mana langgar syarat2

  Dah faham syarat2 baru join

  https://t.me/joinchat/AAAAAA6S2c1TWsE31No0Eg

  KAKAK ISTERIKU

  Cerita yang aku paparkan ini bukan niat untuk berbangga diri tetapi sekadar hanya berkongsi pengalaman.. Aku percaya bahawa, nafsu seksual bukan mudah dikawal. Samada kita ni lelaki atau pun perempuan. Sekiranya terdapat situasi yang mendorong untuk bertindak diluar batas, maka nafsu boleh menguasai kita.

  Begini ceritanya, namaku Zam. Aku berumur dalam 28 tahun, mempunyai seorang isteri yang jelita, lemah lembut dan telah ku kahwini tiga tahun yang lalu. Aku dan isteri memang cukup bahagia sepanjang perkahwinan kahwin. Namun kesibukan didalam kerjaya membataskan hubungan seksual kami.Isteriku seorang wanita berkerjaya, dia amat cemerlang dalam bidangnya.

  Namun bukan niatku untuk mencari ‘makan luar ‘ (aku ralat nak sebut curang!). Perkara nie hadir tanpa diminta olehku.

  Dipendekkan cerita, pada suatu hari, aku pulang awal ke rumah. Kira-kira dalam jam 3.00 petang. Mungkin kerana terlupa, aku tidak menelefon isteriku untuk memaklumkan kepulanganku. Sampai sahaja di rumah, ku dapati Perdana V6 milik isteriku berada di perkarangan rumah. Mungkin dia sudah pulang awal. Maklumlah kerjaya isteri sebangai Perunding Pelancongan membuatkan dia pergi dan balik kerja tidak tentu masa. Aku terus memasuki rumahku, dan terus ke tingkat atas rumah untuk menuju ke bilik beradu . Niatku hanya untuk mandi dan tidur sekejap. Maklumlah, semalam aku pulang lewat ke rumah untuk menyiapkan tugasan kerja. Hari itu, boss aku berbaik hati membenarkan aku pulang awal.

  Di tingkat atas , terdapat 3 bilik tidur, 1 bilik utama, 1 bilik kusediakan untuk tetamu dan satu lagi ku biarkan kosong. Semasa ingin membuka bilik tidurku, aku sempat menoleh kearah pintu bilik tamu yang separuh terbuka. Aku menyedari kelibat seseorang di dalam bilik itu. Mungkin isteriku, getus hatiku. Entah macamana aku menuju kearah pintu bilik tersebut. Rupa-rupanya ‘isteriku’ yang berada di dalam bilik itu. Dia membelakangiku. Mungkin dia tidak menyedari kehadiranku. Yang menariknya, ketika itu ‘isteriku’ hanya berkemban kain batik merah yang agak lusuh dan disimpulkan tuala di kepalanya. Tiba-tiba nafsu syahwatku mula memuncak. Maklumlah, dah lebih seminggu aku tidak ‘bersama’ isteriku. Terlintas dibenakku isteri pernah bersetuju saranan aku sekiranya dia berkeinginan melakukan hubungan seks, dia perlu berkemban kain batik. sebenarnya kain yang dipakai oleh ‘isteriku’ ketika itu adalah kain yang dibeli olehku ketika kami belum berkahwin. Kain itu telah diubahsuai olehya menjadi terlalu singkat dan hanya mampu menutupi sebahagian dada dan pahanya apabila dipakai secara berkemban.

  Aku mula merapati ‘isteriku’ dari arah belakang. Kelihatan dia asyik mengemas cadar pada katil bersaiz queen. Perlahan-lahan aku merapati dirinya dan terus memeluk dari arah belakang. Tangan kiriku meraba-raba tetek kirinya, manakala tangan kananku pula menjelajah di perutnya dan seterusnya ke bawah. Bibirku mula menjelajah di sekitar lehernya. Dia menggeliat manja. Aku yang semakin ghairah terus menyerang lehernya, sambil tanganku meraba bahagian depan badannya. Perlahan-lahan teteknya ku raba, sambil kutekapkan batangku yang mengeras ke punggungnya. Kugeselkan perlahan-lahan batangku di punggungnya. Dia memusingkan tubuhnya dan kami berhandapan. Maka barulah aku sedar dia bukanlah isteriku. Rupa-rupanya dia adalah kakak isteriku, Kak Ida. Aku sedikit tergamam…serta merta aku lepaskan pelukkan ku.

  Kak Ida @ Kak Da berumur 30 tahun, belum berkahwin . Dia berkerja sebagai Guru di Sekolah Agama di negeri asalnya, Kelantan. Berkulit putih mulus, betubuh montok dan ramping perwatakan lemah lembut sesuai dengan kerjayanya, sedikit rendah berbanding isteriku yang berketinggian 160cm. Body sedikit chubby berbanding isteriku. Part tubuhnya yang menawan adalah teteknya dan punggungnya yang tonggek. Bermata bulat dan bersinar, bibirnya yang mekar dan cantik pasti menawan hati sang lelaki. Walaupun Kak Ida sering berbaju kurung atau berkebaya longgar, bentuk tubuhnya yang montok pasti akan terserlah. Tidak keterlaluan kukatakan yang rupa Kak Ida sungguh ayu dan menawan disamping perlakuannya yang manja.

  Berbalik kepada situasi itu,

  Aku yang tergamam, berundur sedikit ke belakang. Kak Ida merenungku, wajahnya tergambar seolah-olah terkejut dengan tindakan aku tadi. “saya minta maaf, Kak Da. Saya ingat Ina tadi,” aku bersuara memecah suasana yang hening. Masing-masing terkejut.

  Kak Ida mula tersenyum. “ Ha.. itu la tak tengok orang dulu, main terkam jer,” bibirnya mula menguntum senyuman..

  “saya tak sengaja tadi” Kak Ida tersenyum lagi dan dia bergerak merapati katil dan terus duduk menghadapku. Kak Ida masih lagi berkemban.Mataku meliar melihat pangkal dadanya yang putih melepak yang masih diselimuti kain batik. Dia mula menyilang kaki sambil tangannya membetulkan simpulan tuala berwarna merah jambu di kepalanya. Kedudukan Kak Ila sedemikian membangkit ghairahku. Ditambah pula, kedua belah pahanya yang gebu dan putih melepak menjadi santapan mataku. “Kak Da, sampai bila dari Kelantan?” soal untuk berbicara lanjut. “Kak Da dah seminggu ada di KL ni, ada kursus. Lusa balikla, lagipun hari ini Kak Ila free itu yang datang sini” “Ina tak bagitau ker yang Kak Da datang,” sambungnya lagi “ Takla pulak,” jawabku. “takperla Kak Da buat la apa yang patut, sorry la bilik ni berselerak sikit,” ujar ku lagi. Dia tersenyum sambil menjeling padaku. Walaupun berat langkah kaki untukku beredar dari situ, tetapi aku teruskan jua. Sempat aku menjeling kea rah Kak Da yang membetulkan simpulan kain batik di dadanya. Mungkin ia longgar akibat rangkulan ku tadi. Aku memasuki bilik tidurku, lantas membuka kemeja ku. Fikiran ku mula menerawang liar, alangkah sedap kalau permainan tadi diteruskan. Hati ku meronta-ronta ingin ke bilik Kak da lagi Selang beberapa minit, aku terdengar jeritan Kak Ila. Tanpa berbaju aku bergegas menuju ke biliknya. Ku lihat Kak ida sedang berdiri sambil tangannya seolah menguis sesuatu di bahagian pahanya. Kelihatan kain batik yang dipakainya disingkap ke pangkal pahanya. Rambutnya kelihatan mengurai melepasi paras bahunya. Dalam keadaan sedemikian, Kak Ida sungguh menawan.Aku menahan nafas. “Kenapa Kak Da?” soal ku “Umm, lipas ni masuk dalam kain,” jawab Kak Ida selamba. Aku tergelak sedikit.. “Eh, zam ni, orang takut lipas la,” balas Kak Ida sambil memuncung bibirnya. “gatal lipas tu masuk dalam kain orang yee,” aku tergelak lagi. Dia menjeling padaku dan kemudian matanya melihat disekitar lantai. “Mana lipas ?” “dah ilang kot,” balas Kak Ida.

  Aku memerhatikan tindak tanduknya yang masih mencari lipas dan tangan kirinya memegang simpulan kain batiknya yang terlerai.

  “ Kak da, tadi Zam minta maaf betul-betul tak sengaja,” “Alaa, Zam tadi kan kira accident” balas Kak Ida sambil mengemas ikatan kain batiknya “Accident” balasku “Kalau betul-betul, zam lakukan..macamana?” aku bersuara lagi “Hah, kalau berani cubalah” balas Kak Ida perlahan seperti mengejekku. Kemudan bola mata kami bertatutan.Aku merenung wajahnya yang ayu lantas membuatkan nafsuku mula memuncak, dadaku berdebar kuat. Fikirku Kak Ida seolah-olah memberi respond padaku untuk bertindak lanjut. Aku merapati tubuhnya yang duduk di birai katil. Pahanya yang putih dan gebu membuatkan aku semakin tidak menentu

  “Kak da..” aku menarik nafas dan terus aku memeluknya. Tubuhnya rebah ke katil, separuh badanku menindihnya. Bibirku mula mencari pipinya yang mulus. Kak da mengelengkan kepala mengelak perlakuan aku. Aku tidak berputus asa, lantas ku cari bibir mungilnya. Dia melarikan bibirnya. Tangan kanan ku meramas teteknya. Dia meronta perlahan. Serelah beberapa percubaan untuk meragut bibirnya gagal akhirnya bibirnya betautan dengan bibirku, kami berkucupan dengan rakus sekali. Kugigit bibirnya perlahan-lahan, kak ida mula terdiam, tubuhnya tidak lagi meronta-ronta, dia mula beri reaksi positif. Kak Ida pandai bermain lidah. Dia merebahkan badannya ke katil. Sambil itu aku bergerak menindih tubuh pejalnya. Kak Ida membuka kangkangnya. Kain batik masih menyelimuti badannya yang montok.

  “Zam, jangan..uhhh “ rengus Kak Ida sambil menggeliat kenikmatan. Tanganku meraba-raba di kawasan dadanya yang montok dan pejal

  Perlahan-lahan aku mengusap teteknya yang masih dibaluti dengan kain batik, pada mulanya Kak Ida menepis tanganku tetapi ramasan tanganku semakin padu membuatkan dia berbaring terlentang menahan getaran nafsunya.

  Tanpa berlengah dengan perlahan aku melucutkan kain batik yang dipakainya sehingga melurut ke kakinya. Kak Da mengangkat tubuhnya untuk memudahkan aku melucutkan kain batiknya Sekujur tubuh yang mulus betelanjang di hadapanku. Kak Ida terlentang di katil, kakinya dirapatkan. Wajahnya mula kemerah-merahan menahan ghairah. Matanya sekejap terbuka dan sekejap dipejamnya. Bibirnya sekejap terbuka apabila aku mencium teteknya. Teteknya yang bulat dan mekar ku isap dengan rakus.

  Aku mula menjilat di sekitar perutnya, Kak Ida merengek manja. Sambil itu, Kak Ida mengeselkan burit Kak Ila pada dada ku yang berada di celah kangkangnya. Aku membuka kangkangnya , ternampakla burit Kak Ida yang temban dan mulai basah dek kerana air mazinya. Kak Ila betul-betul ghairah ketika aku menjilat di sekitar alur buritnya. Dia mengerang dan merengek apabila kuteruskan jilatan ke dalam lubang buritnya.

  “Zam, sedap..sedap ..lagi,” dia mengomel beberapa kali, suaranya tersekat-sekat.

  Zakarku yang menegang keras dibelai oleh tangannya. Ku pusingkan tubuhku supaya zakarku dihala kemukanya, tanpa dipinta Kak Ida memasukkan zakarku ke dalam mulutnya, Kak Ida seperti sudah ada pengalaman, mengulum zakarku. Kemudian dia menjilat disekitar testis. Kulumannya semakin menggahairahkan aku. Seperti kali pertama kurasakan zakarku dikulum oleh seorang wanita. Bibir Kak Ida yang mekar itu menjelejah perut dan dada ku .

  Aku bergerak ke celah kangkang Kak Ida, kuhalakan zakarku ke bibir farajnya. Kulihat tubuh Kak Ida bergerak sedikit memberi keselesaan kepadanya untuk menerima tujahan zakarku ke buritnya.

  Perlahan-lahan aku tekan zakarku kedalam burit Kak Ida, dia mengerang kuat.. burit kak da mengeluarkan cecair likat tandanya sedang berahi. Terasa sedikit ketat, apabila kepala zakarku menembusi farajnya. Aku teruskan dorongan hingga keseluruhan zakarku ke dalam buritnya. Mmm.. Kak Ida seperti pernah melakukan seks sebelum ini. Aku mencabut separuh zakarku membiarkan kepala zakar terbenam didalam buritnya. Kak Ida memegang zakarku dengan tanggannya dan menolak-nolak zakarku ke dalam buritnya. Dia seperti tak keruan apabila ku henjutkan zakarku kedalam buritnya “Kak Ida pernah ke…?” aku sempat bertanya padanya.

  Dalam keadaan mengerang Kak Ida menjawab, muka nya comel mula kemerah-merahan, matanya yang bulat semakin kuyu menahan penahan asmaraku.

  “Alaa..Zam, kiter pernah la.. uhhh, Zam kuat lagi arghhh..arghh,”

  Aku mempercapatkan dayunganku, terasa burit Kak Ida mengemut zakarku. Dia pandai melayan permainan, sekejap punggungnya digoyangkan. Aku semakin ghairah menghenjut Kak da yang terlentang. Sesekali jari-jemari lembut menahan dadaku

  Kak Ida mengerang kemudian tubuhnya mula mengejang.. ku teruskan henjutan sehinggakan aku mulai klimaks. Kupancutkan air azimat ke dadanya yang bulat dan mekar itu. Nafasnya semakin mengendur, dadanya yang tadi berombak kuat mulai perlahan. Kak Ida terbaring kelesuan.

  Kak Ida tersenyum, manik-manik peluh membasahi muka dan sebahagian dadanya. Aku kelihatan, seperti pertama kali bertarung dengan wanita. Aku merebahkan diri disebelahnya.

  “ Kak Ida puas?” Dia mengangguk dan tersenyum manis. Dia menghadiahkan ku kucucupan di pipiku. “Zam, Kak da betul-betul puas, tapi rasa nak sekali lagi,” aku memeluknya erat. “Kak da, pernah main ker?,”

  Barulah aku tahu bahawa Kak Ida selalu mengadakan hubungan seks, dia telah kehilangan dara ketika umurnya 21 tahun.

  Hubungan dengan Kak da tidak berakhir disitu, kami sekali lagi bersetubuh pada Jam 8.00 malam itu. Sekali lagi Kak Ida beraksi dengan lebih hebat. Isteriku memaklumkan bahawa dia pulang lewat kerana menghadiri dinner bersama clientnya. Kali ini, kami seolah-olah lebih bersedia untuk melakukanya. Aku meminta Kak Da menggayakan fesyen kebaya nyonya merahnya dan bertudung seperti yang selalu dipakainya. Memang menjadi idaman ku untuk merogol kak da dengan berpakaian begitu. Mendengar cadanganku, kak da tersenyum manja, dia mula menyoal ku dan berkata aku mempunyai keinginan yang pelik. Aku terus memujuknya dan akhirnya dia bersetuju.

  Memandangkan kami hanya berdua di rumah itu, aku menunggu di ruang tamu sambil hanya bertuala sahaja, manakala Kak Ida bersiap di bilik tamu. Kemudian hamper setengah jam menunggu dengan penuh debaran. Kak da muncul dengan kebaya nyonya berwarna merah dan kain batik jawanya dan betudung sedondon. Dia merapati diriku dan duduk disebelahku. Kak Da sungguh menarik sekali. Aku beberapa kali memhamburkan pujian kepadanya menyebabkan dia tersenyum tersipu-sipu. Aku memegang jari-jemarinya dan kemudian terus member ciuman mesra ke pipinya. Dia tidak mengelak dan seolah menanti perlakuan aku lagi. Kak da tersenyum manis, kemudian memberi ciuman mulut kepadaku. Batang zakarku mula berdiri menegakkan. Perubahan itu disedari olehnya, lantas tangan mulusnya membelai zakarku yang mula timbul disebalik tuala yang dipakai ku. Tanpa dipinta Kak Da menundukkan kepalanya dan memasukkan zakar ku ke dalam mulutnya. Dia menngulum zakarku dengan asyik sekali. Sungguh enak kurasakan sehingga badanku terangkat dari dudukku. Sesekali Kak Da menyapu bibirnya yang dengan kain tudung yang dipakainya dek kerana air mazi telah bercampur dengan air liurnya. Kak da masih mengulum sambil tangannya mengocok kuat zakarku sesekali dia menjilat kepala zakarku yang bersinar kemerahan. Aku bersandar ke sofa manakala, Kak Ida melutut di kangkangku sambil mengulum zakarku. Aku mula hilang kawalan, tubuhku mula diresapi kenikmatan dan akhirnya tanpa sedar aku melepaskan pancutan cecair maniku ke rongga mulutnya. Kak Da terkejut setelah merasakan cecair pekat menerjah di segenap mulutnya, lantas mengeluarkan zakarku dari mulutnya, terdapat lelehan mani di sekitar biibirnya yang merah. “kenapa tak cakap, nak keluar,” mata Kak Da merenungku sambil tangannya mengelap lelehan air mani dibibirnya. “kak da kulum best sangat, tak boleh nak tahan,” jawabku selamba. Dia beralih duduk disebelahku serentak mencubit pinggangku. “Nakal,” katanya Aku tersengih.. “Macamana nak main, dah game nie?” soalnya sambil bibirnya memuncung manja. “Kejap lagi , kita relax dulu” Sementara menunggu tenaga batinku kembali pulih, Kak Da menghidangkan air tongkat ali kepada ku, kami berbual-bual tentang pengalaman seks masing-masing.

  Kak da mengaku bahawa kali terakhir dia melakukan hubungan kira-kira enam bulan lepas dengan kawan seuniversitinya. Dia mengaku yang dia terlalu berkeinginan dan kesempatan bersamaku dia gunakan untuk memuaskan nafsu batinnya.

  Seambil itu Kak Da terus menggodaku dengan membelai lembut zakarku yang lembik..sesekali kami berciuman dengan hangat. Aku mengajak Kak Ida ke bilik, namun dia enggan. Katanya ingin melakukan seks di ruang tamu. Aku merebahkan tubuh Kak Da yang masih lengkap bepakaian di permaidani. Ku mulakan aksi dengan menindih tubuhnya. Tubuh bogelku diraba oleh Kak Da dengan penuh berahi. Sengaja ku suruh Kak Da tidak melucutkan pakaiannya, kerana menjadi idaman ku untuk bersetubuh dengan Guru yang berkebaya ini. Perlahan-lahan kusingkap kain batiknya ke atas dan menampakkan seluar dalam merah jambu. Terdapat tompokan cecair putih di seluar dalamnya. “Kak Da dah basah yer..” Dia menggeliat sambil tersenyum manja. Tanpa berlengah kulucutkan seluar dalamnya dan terlihat belahan burit Kak Da yang sedikit terbuka seolah-olah menunggu jolokan zakarku. Aku merapatkan tubuhku ke tubuhnya. Kak Da bertindak memegang zakarku menghala ke buritnya. Perlahan-lahan kujolok masuk ke dalam buritnya. Dia tersentak nikmat. Henjutan zakarku yang perlahan mulai laju. Keringat mula membasahi tubuhku.

  Kemudian, kami bertukar posisi. Kini giliran Kak Da berada di atasku. Zakarku masih melekat didalam buritnya. Masih ampuh dan tegang. Kak Da bertindak memulakakan rentak permainan. Daripada henjutan perlahan, Kak Da mempercepatkan henjutan. Sesekali dia menjerit manja. Buah dadanya bergegar disebalik kebaya ketatnya. Sesekali dia memegang dadaku. Setelah hamper 20 minit, kami bertarung akhirnya, zakarku memuntahkan air nikmat ke dalam lubang buritnya dan serentak dengan itu, tubuh Kak Da mulai lemah dan menindih tubuhku. Kami sempat berkucupan sementara zakarku masih berada di dalam buritnya. Perlahan-lahan zakarku mulai mengecil dan kukeluarkan dari burit Kak Da. Kak Da merengus perlahan dan kelihatan agak keletihan. Setelah beberapa ketika kami masih berciuman, kak da masih memeluk diriku. Kemudian, kedengaran deruan enjin kereta berhenti dihadapan rumahku. Kami tergesa-gesa melepaskan pelukan, Kak Da pantas berlari ke bahagian atas rumah. Isteriku terpancul di pintu rumah..Nasib baik sempat ku sarungkan baju dan seluar ke tubuhku. Isteriku kelihatan amat keletihan, namun sempat menyapaku dan terus berlalu ke tingkat atas rumahku.. aku tersenyum..

  KAKAK ISTERIKU

  Cerita yang aku paparkan ini bukan niat untuk berbangga diri tetapi sekadar hanya berkongsi pengalaman.. Aku percaya bahawa, nafsu seksual bukan mudah dikawal. Samada kita ni lelaki atau pun perempuan. Sekiranya terdapat situasi yang mendorong untuk bertindak diluar batas, maka nafsu boleh menguasai kita.

  Begini ceritanya, namaku Zam. Aku berumur dalam 28 tahun, mempunyai seorang isteri yang jelita, lemah lembut dan telah ku kahwini tiga tahun yang lalu. Aku dan isteri memang cukup bahagia sepanjang perkahwinan kahwin. Namun kesibukan didalam kerjaya membataskan hubungan seksual kami.Isteriku seorang wanita berkerjaya, dia amat cemerlang dalam bidangnya.

  Namun bukan niatku untuk mencari ‘makan luar ‘ (aku ralat nak sebut curang!). Perkara nie hadir tanpa diminta olehku.

  Dipendekkan cerita, pada suatu hari, aku pulang awal ke rumah. Kira-kira dalam jam 3.00 petang. Mungkin kerana terlupa, aku tidak menelefon isteriku untuk memaklumkan kepulanganku. Sampai sahaja di rumah, ku dapati Perdana V6 milik isteriku berada di perkarangan rumah. Mungkin dia sudah pulang awal. Maklumlah kerjaya isteri sebangai Perunding Pelancongan membuatkan dia pergi dan balik kerja tidak tentu masa. Aku terus memasuki rumahku, dan terus ke tingkat atas rumah untuk menuju ke bilik beradu . Niatku hanya untuk mandi dan tidur sekejap. Maklumlah, semalam aku pulang lewat ke rumah untuk menyiapkan tugasan kerja. Hari itu, boss aku berbaik hati membenarkan aku pulang awal.

  Di tingkat atas , terdapat 3 bilik tidur, 1 bilik utama, 1 bilik kusediakan untuk tetamu dan satu lagi ku biarkan kosong. Semasa ingin membuka bilik tidurku, aku sempat menoleh kearah pintu bilik tamu yang separuh terbuka. Aku menyedari kelibat seseorang di dalam bilik itu. Mungkin isteriku, getus hatiku. Entah macamana aku menuju kearah pintu bilik tersebut. Rupa-rupanya ‘isteriku’ yang berada di dalam bilik itu. Dia membelakangiku. Mungkin dia tidak menyedari kehadiranku. Yang menariknya, ketika itu ‘isteriku’ hanya berkemban kain batik merah yang agak lusuh dan disimpulkan tuala di kepalanya. Tiba-tiba nafsu syahwatku mula memuncak. Maklumlah, dah lebih seminggu aku tidak ‘bersama’ isteriku. Terlintas dibenakku isteri pernah bersetuju saranan aku sekiranya dia berkeinginan melakukan hubungan seks, dia perlu berkemban kain batik. sebenarnya kain yang dipakai oleh ‘isteriku’ ketika itu adalah kain yang dibeli olehku ketika kami belum berkahwin. Kain itu telah diubahsuai olehya menjadi terlalu singkat dan hanya mampu menutupi sebahagian dada dan pahanya apabila dipakai secara berkemban.

  Aku mula merapati ‘isteriku’ dari arah belakang. Kelihatan dia asyik mengemas cadar pada katil bersaiz queen. Perlahan-lahan aku merapati dirinya dan terus memeluk dari arah belakang. Tangan kiriku meraba-raba tetek kirinya, manakala tangan kananku pula menjelajah di perutnya dan seterusnya ke bawah. Bibirku mula menjelajah di sekitar lehernya. Dia menggeliat manja. Aku yang semakin ghairah terus menyerang lehernya, sambil tanganku meraba bahagian depan badannya. Perlahan-lahan teteknya ku raba, sambil kutekapkan batangku yang mengeras ke punggungnya. Kugeselkan perlahan-lahan batangku di punggungnya. Dia memusingkan tubuhnya dan kami berhandapan. Maka barulah aku sedar dia bukanlah isteriku. Rupa-rupanya dia adalah kakak isteriku, Kak Ida. Aku sedikit tergamam…serta merta aku lepaskan pelukkan ku.

  Kak Ida @ Kak Da berumur 30 tahun, belum berkahwin . Dia berkerja sebagai Guru di Sekolah Agama di negeri asalnya, Kelantan. Berkulit putih mulus, betubuh montok dan ramping perwatakan lemah lembut sesuai dengan kerjayanya, sedikit rendah berbanding isteriku yang berketinggian 160cm. Body sedikit chubby berbanding isteriku. Part tubuhnya yang menawan adalah teteknya dan punggungnya yang tonggek. Bermata bulat dan bersinar, bibirnya yang mekar dan cantik pasti menawan hati sang lelaki. Walaupun Kak Ida sering berbaju kurung atau berkebaya longgar, bentuk tubuhnya yang montok pasti akan terserlah. Tidak keterlaluan kukatakan yang rupa Kak Ida sungguh ayu dan menawan disamping perlakuannya yang manja.

  Berbalik kepada situasi itu,

  Aku yang tergamam, berundur sedikit ke belakang. Kak Ida merenungku, wajahnya tergambar seolah-olah terkejut dengan tindakan aku tadi. “saya minta maaf, Kak Da. Saya ingat Ina tadi,” aku bersuara memecah suasana yang hening. Masing-masing terkejut.

  Kak Ida mula tersenyum. “ Ha.. itu la tak tengok orang dulu, main terkam jer,” bibirnya mula menguntum senyuman..

  “saya tak sengaja tadi” Kak Ida tersenyum lagi dan dia bergerak merapati katil dan terus duduk menghadapku. Kak Ida masih lagi berkemban.Mataku meliar melihat pangkal dadanya yang putih melepak yang masih diselimuti kain batik. Dia mula menyilang kaki sambil tangannya membetulkan simpulan tuala berwarna merah jambu di kepalanya. Kedudukan Kak Ila sedemikian membangkit ghairahku. Ditambah pula, kedua belah pahanya yang gebu dan putih melepak menjadi santapan mataku. “Kak Da, sampai bila dari Kelantan?” soal untuk berbicara lanjut. “Kak Da dah seminggu ada di KL ni, ada kursus. Lusa balikla, lagipun hari ini Kak Ila free itu yang datang sini” “Ina tak bagitau ker yang Kak Da datang,” sambungnya lagi “ Takla pulak,” jawabku. “takperla Kak Da buat la apa yang patut, sorry la bilik ni berselerak sikit,” ujar ku lagi. Dia tersenyum sambil menjeling padaku. Walaupun berat langkah kaki untukku beredar dari situ, tetapi aku teruskan jua. Sempat aku menjeling kea rah Kak Da yang membetulkan simpulan kain batik di dadanya. Mungkin ia longgar akibat rangkulan ku tadi. Aku memasuki bilik tidurku, lantas membuka kemeja ku. Fikiran ku mula menerawang liar, alangkah sedap kalau permainan tadi diteruskan. Hati ku meronta-ronta ingin ke bilik Kak da lagi Selang beberapa minit, aku terdengar jeritan Kak Ila. Tanpa berbaju aku bergegas menuju ke biliknya. Ku lihat Kak ida sedang berdiri sambil tangannya seolah menguis sesuatu di bahagian pahanya. Kelihatan kain batik yang dipakainya disingkap ke pangkal pahanya. Rambutnya kelihatan mengurai melepasi paras bahunya. Dalam keadaan sedemikian, Kak Ida sungguh menawan.Aku menahan nafas. “Kenapa Kak Da?” soal ku “Umm, lipas ni masuk dalam kain,” jawab Kak Ida selamba. Aku tergelak sedikit.. “Eh, zam ni, orang takut lipas la,” balas Kak Ida sambil memuncung bibirnya. “gatal lipas tu masuk dalam kain orang yee,” aku tergelak lagi. Dia menjeling padaku dan kemudian matanya melihat disekitar lantai. “Mana lipas ?” “dah ilang kot,” balas Kak Ida.

  Aku memerhatikan tindak tanduknya yang masih mencari lipas dan tangan kirinya memegang simpulan kain batiknya yang terlerai.

  “ Kak da, tadi Zam minta maaf betul-betul tak sengaja,” “Alaa, Zam tadi kan kira accident” balas Kak Ida sambil mengemas ikatan kain batiknya “Accident” balasku “Kalau betul-betul, zam lakukan..macamana?” aku bersuara lagi “Hah, kalau berani cubalah” balas Kak Ida perlahan seperti mengejekku. Kemudan bola mata kami bertatutan.Aku merenung wajahnya yang ayu lantas membuatkan nafsuku mula memuncak, dadaku berdebar kuat. Fikirku Kak Ida seolah-olah memberi respond padaku untuk bertindak lanjut. Aku merapati tubuhnya yang duduk di birai katil. Pahanya yang putih dan gebu membuatkan aku semakin tidak menentu

  “Kak da..” aku menarik nafas dan terus aku memeluknya. Tubuhnya rebah ke katil, separuh badanku menindihnya. Bibirku mula mencari pipinya yang mulus. Kak da mengelengkan kepala mengelak perlakuan aku. Aku tidak berputus asa, lantas ku cari bibir mungilnya. Dia melarikan bibirnya. Tangan kanan ku meramas teteknya. Dia meronta perlahan. Serelah beberapa percubaan untuk meragut bibirnya gagal akhirnya bibirnya betautan dengan bibirku, kami berkucupan dengan rakus sekali. Kugigit bibirnya perlahan-lahan, kak ida mula terdiam, tubuhnya tidak lagi meronta-ronta, dia mula beri reaksi positif. Kak Ida pandai bermain lidah. Dia merebahkan badannya ke katil. Sambil itu aku bergerak menindih tubuh pejalnya. Kak Ida membuka kangkangnya. Kain batik masih menyelimuti badannya yang montok.

  “Zam, jangan..uhhh “ rengus Kak Ida sambil menggeliat kenikmatan. Tanganku meraba-raba di kawasan dadanya yang montok dan pejal

  Perlahan-lahan aku mengusap teteknya yang masih dibaluti dengan kain batik, pada mulanya Kak Ida menepis tanganku tetapi ramasan tanganku semakin padu membuatkan dia berbaring terlentang menahan getaran nafsunya.

  Tanpa berlengah dengan perlahan aku melucutkan kain batik yang dipakainya sehingga melurut ke kakinya. Kak Da mengangkat tubuhnya untuk memudahkan aku melucutkan kain batiknya Sekujur tubuh yang mulus betelanjang di hadapanku. Kak Ida terlentang di katil, kakinya dirapatkan. Wajahnya mula kemerah-merahan menahan ghairah. Matanya sekejap terbuka dan sekejap dipejamnya. Bibirnya sekejap terbuka apabila aku mencium teteknya. Teteknya yang bulat dan mekar ku isap dengan rakus.

  Aku mula menjilat di sekitar perutnya, Kak Ida merengek manja. Sambil itu, Kak Ida mengeselkan burit Kak Ila pada dada ku yang berada di celah kangkangnya. Aku membuka kangkangnya , ternampakla burit Kak Ida yang temban dan mulai basah dek kerana air mazinya. Kak Ila betul-betul ghairah ketika aku menjilat di sekitar alur buritnya. Dia mengerang dan merengek apabila kuteruskan jilatan ke dalam lubang buritnya.

  “Zam, sedap..sedap ..lagi,” dia mengomel beberapa kali, suaranya tersekat-sekat.

  Zakarku yang menegang keras dibelai oleh tangannya. Ku pusingkan tubuhku supaya zakarku dihala kemukanya, tanpa dipinta Kak Ida memasukkan zakarku ke dalam mulutnya, Kak Ida seperti sudah ada pengalaman, mengulum zakarku. Kemudian dia menjilat disekitar testis. Kulumannya semakin menggahairahkan aku. Seperti kali pertama kurasakan zakarku dikulum oleh seorang wanita. Bibir Kak Ida yang mekar itu menjelejah perut dan dada ku .

  Aku bergerak ke celah kangkang Kak Ida, kuhalakan zakarku ke bibir farajnya. Kulihat tubuh Kak Ida bergerak sedikit memberi keselesaan kepadanya untuk menerima tujahan zakarku ke buritnya.

  Perlahan-lahan aku tekan zakarku kedalam burit Kak Ida, dia mengerang kuat.. burit kak da mengeluarkan cecair likat tandanya sedang berahi. Terasa sedikit ketat, apabila kepala zakarku menembusi farajnya. Aku teruskan dorongan hingga keseluruhan zakarku ke dalam buritnya. Mmm.. Kak Ida seperti pernah melakukan seks sebelum ini. Aku mencabut separuh zakarku membiarkan kepala zakar terbenam didalam buritnya. Kak Ida memegang zakarku dengan tanggannya dan menolak-nolak zakarku ke dalam buritnya. Dia seperti tak keruan apabila ku henjutkan zakarku kedalam buritnya “Kak Ida pernah ke…?” aku sempat bertanya padanya.

  Dalam keadaan mengerang Kak Ida menjawab, muka nya comel mula kemerah-merahan, matanya yang bulat semakin kuyu menahan penahan asmaraku.

  “Alaa..Zam, kiter pernah la.. uhhh, Zam kuat lagi arghhh..arghh,”

  Aku mempercapatkan dayunganku, terasa burit Kak Ida mengemut zakarku. Dia pandai melayan permainan, sekejap punggungnya digoyangkan. Aku semakin ghairah menghenjut Kak da yang terlentang. Sesekali jari-jemari lembut menahan dadaku

  Kak Ida mengerang kemudian tubuhnya mula mengejang.. ku teruskan henjutan sehinggakan aku mulai klimaks. Kupancutkan air azimat ke dadanya yang bulat dan mekar itu. Nafasnya semakin mengendur, dadanya yang tadi berombak kuat mulai perlahan. Kak Ida terbaring kelesuan.

  Kak Ida tersenyum, manik-manik peluh membasahi muka dan sebahagian dadanya. Aku kelihatan, seperti pertama kali bertarung dengan wanita. Aku merebahkan diri disebelahnya.

  “ Kak Ida puas?” Dia mengangguk dan tersenyum manis. Dia menghadiahkan ku kucucupan di pipiku. “Zam, Kak da betul-betul puas, tapi rasa nak sekali lagi,” aku memeluknya erat. “Kak da, pernah main ker?,”

  Barulah aku tahu bahawa Kak Ida selalu mengadakan hubungan seks, dia telah kehilangan dara ketika umurnya 21 tahun.

  Hubungan dengan Kak da tidak berakhir disitu, kami sekali lagi bersetubuh pada Jam 8.00 malam itu. Sekali lagi Kak Ida beraksi dengan lebih hebat. Isteriku memaklumkan bahawa dia pulang lewat kerana menghadiri dinner bersama clientnya. Kali ini, kami seolah-olah lebih bersedia untuk melakukanya. Aku meminta Kak Da menggayakan fesyen kebaya nyonya merahnya dan bertudung seperti yang selalu dipakainya. Memang menjadi idaman ku untuk merogol kak da dengan berpakaian begitu. Mendengar cadanganku, kak da tersenyum manja, dia mula menyoal ku dan berkata aku mempunyai keinginan yang pelik. Aku terus memujuknya dan akhirnya dia bersetuju.

  Memandangkan kami hanya berdua di rumah itu, aku menunggu di ruang tamu sambil hanya bertuala sahaja, manakala Kak Ida bersiap di bilik tamu. Kemudian hamper setengah jam menunggu dengan penuh debaran. Kak da muncul dengan kebaya nyonya berwarna merah dan kain batik jawanya dan betudung sedondon. Dia merapati diriku dan duduk disebelahku. Kak Da sungguh menarik sekali. Aku beberapa kali memhamburkan pujian kepadanya menyebabkan dia tersenyum tersipu-sipu. Aku memegang jari-jemarinya dan kemudian terus member ciuman mesra ke pipinya. Dia tidak mengelak dan seolah menanti perlakuan aku lagi. Kak da tersenyum manis, kemudian memberi ciuman mulut kepadaku. Batang zakarku mula berdiri menegakkan. Perubahan itu disedari olehnya, lantas tangan mulusnya membelai zakarku yang mula timbul disebalik tuala yang dipakai ku. Tanpa dipinta Kak Da menundukkan kepalanya dan memasukkan zakar ku ke dalam mulutnya. Dia menngulum zakarku dengan asyik sekali. Sungguh enak kurasakan sehingga badanku terangkat dari dudukku. Sesekali Kak Da menyapu bibirnya yang dengan kain tudung yang dipakainya dek kerana air mazi telah bercampur dengan air liurnya. Kak da masih mengulum sambil tangannya mengocok kuat zakarku sesekali dia menjilat kepala zakarku yang bersinar kemerahan. Aku bersandar ke sofa manakala, Kak Ida melutut di kangkangku sambil mengulum zakarku. Aku mula hilang kawalan, tubuhku mula diresapi kenikmatan dan akhirnya tanpa sedar aku melepaskan pancutan cecair maniku ke rongga mulutnya. Kak Da terkejut setelah merasakan cecair pekat menerjah di segenap mulutnya, lantas mengeluarkan zakarku dari mulutnya, terdapat lelehan mani di sekitar biibirnya yang merah. “kenapa tak cakap, nak keluar,” mata Kak Da merenungku sambil tangannya mengelap lelehan air mani dibibirnya. “kak da kulum best sangat, tak boleh nak tahan,” jawabku selamba. Dia beralih duduk disebelahku serentak mencubit pinggangku. “Nakal,” katanya Aku tersengih.. “Macamana nak main, dah game nie?” soalnya sambil bibirnya memuncung manja. “Kejap lagi , kita relax dulu” Sementara menunggu tenaga batinku kembali pulih, Kak Da menghidangkan air tongkat ali kepada ku, kami berbual-bual tentang pengalaman seks masing-masing.

  Kak da mengaku bahawa kali terakhir dia melakukan hubungan kira-kira enam bulan lepas dengan kawan seuniversitinya. Dia mengaku yang dia terlalu berkeinginan dan kesempatan bersamaku dia gunakan untuk memuaskan nafsu batinnya.

  Seambil itu Kak Da terus menggodaku dengan membelai lembut zakarku yang lembik..sesekali kami berciuman dengan hangat. Aku mengajak Kak Ida ke bilik, namun dia enggan. Katanya ingin melakukan seks di ruang tamu. Aku merebahkan tubuh Kak Da yang masih lengkap bepakaian di permaidani. Ku mulakan aksi dengan menindih tubuhnya. Tubuh bogelku diraba oleh Kak Da dengan penuh berahi. Sengaja ku suruh Kak Da tidak melucutkan pakaiannya, kerana menjadi idaman ku untuk bersetubuh dengan Guru yang berkebaya ini. Perlahan-lahan kusingkap kain batiknya ke atas dan menampakkan seluar dalam merah jambu. Terdapat tompokan cecair putih di seluar dalamnya. “Kak Da dah basah yer..” Dia menggeliat sambil tersenyum manja. Tanpa berlengah kulucutkan seluar dalamnya dan terlihat belahan burit Kak Da yang sedikit terbuka seolah-olah menunggu jolokan zakarku. Aku merapatkan tubuhku ke tubuhnya. Kak Da bertindak memegang zakarku menghala ke buritnya. Perlahan-lahan kujolok masuk ke dalam buritnya. Dia tersentak nikmat. Henjutan zakarku yang perlahan mulai laju. Keringat mula membasahi tubuhku.

  Kemudian, kami bertukar posisi. Kini giliran Kak Da berada di atasku. Zakarku masih melekat didalam buritnya. Masih ampuh dan tegang. Kak Da bertindak memulakakan rentak permainan. Daripada henjutan perlahan, Kak Da mempercepatkan henjutan. Sesekali dia menjerit manja. Buah dadanya bergegar disebalik kebaya ketatnya. Sesekali dia memegang dadaku. Setelah hamper 20 minit, kami bertarung akhirnya, zakarku memuntahkan air nikmat ke dalam lubang buritnya dan serentak dengan itu, tubuh Kak Da mulai lemah dan menindih tubuhku. Kami sempat berkucupan sementara zakarku masih berada di dalam buritnya. Perlahan-lahan zakarku mulai mengecil dan kukeluarkan dari burit Kak Da. Kak Da merengus perlahan dan kelihatan agak keletihan. Setelah beberapa ketika kami masih berciuman, kak da masih memeluk diriku. Kemudian, kedengaran deruan enjin kereta berhenti dihadapan rumahku. Kami tergesa-gesa melepaskan pelukan, Kak Da pantas berlari ke bahagian atas rumah. Isteriku terpancul di pintu rumah..Nasib baik sempat ku sarungkan baju dan seluar ke tubuhku. Isteriku kelihatan amat keletihan, namun sempat menyapaku dan terus berlalu ke tingkat atas rumahku.. aku tersenyum..

  Di Goda Isteri Orang

  Part 1

  Namaku Faridha. Kawan dan suamiku memanggilku dengan Ida saja. Aku telah menikah dengan seorang lelaki berdarah campuran bernama Hadi. Kami dikurniakan seorang anak lelaki.Kehidupan kami biasa saja, dari segi ekonomi sampai hubungan suami isteri. Aku dan suamiku cukup menikmati kehidupan ini. Suamiku yang sedikit pendiam adalah seorang wakil jualan. Pendapatan suamiku sebulan cukup untuk menampung kehidupan kami bertiga. Namun kami belum begitu puas. Walau bagaimana sekali pun kami harus merasakan lebih bukan hanya sekadar cukup.Kerana syarikat suamiku mengalami kerugian yang agak serius, gaji suamiku terpaksa dipotong. Bagi menambah dan membantu suamiku, aku meminta izin kepada Hadi untuk bekerja, mengingatkan kelulusanku sebagai seorangAccounting sama sekali tidak aku manfaatkan semenjak aku menikah.Pada dasarnya suamiku itu selalu menuruti keinginanku, maka tanpa banyak soal dia mengizinkan aku bekerja, walaupun aku sendiri belum tahu hendak bekerja di mana, dan syarikat mana yang akan menerimaku sebagai seorang Accountant, kerana aku sudah berkeluarga, dan di dalam keadaan ekonomi yang belum pulih sepenuhnya.

  “Bukankah Ida ada seorang kawan anak kepada director syarikat ‘Public Accountant?” kata suamiku di suatu malam setelah kami melakukan hubungan badan.

  “Ya… Yati, teman sekuliah Ida!” kataku.

  “Cubalah minta tolong dia. Tentu takde masalah kan?”

  “Tapi, betul ke abang izinkan Ida bekerja?”

  Hadi mengangguk mesra sambil menatapku kembali. Sambil tersenyum, perlahan dia dekatkan wajahnya ke wajahku dan mendaratkan bibirnya ke bibirku.

  “Terima kasih.. Bang, mmhh..” aku sambut ciuman mesranya.

  Dan beberapa lama kemudian kami pun mulai terangsang lagi, dan melanjutkan persetubuhan suami isteri untuk babak yang ketiga. Kenikmatan demi kenikmatan kami raih. Hingga kami lelah dan tanpa sedar kami pun terlelap menuju ke alam mimpi kami masing-masing.

  Oh! Ya, Remy, anak kami tidak bersama kami. Dia kami hantarkan ke rumah orang tua ku di kawasan Bukit Beruang. Kedua orang tuaku sangat menyayangi cucunya ini, kerana anakku adalah satu-satunya cucu lelaki mereka.Pagi itu ketika aku terbangun dari mimpiku, aku dapati suamiku tidak di sisiku. Aku menjeling jam di dinding.

  “Oh.. dah pukul sembilan pagi, dah pegi kerja la tu….”

  Aku teringat akan hal semalam. Aku memakai baju dan beredar dari tempat tidur berjalan menuju ruang tamu, mengangkat telefon yang ada di meja dan mendail nombor telefon Yati.

  “Hello… Yati!”

  “Iye, siapa ni?” tanya Yati.

  “Ida.. ni…”

  “Oh Ida, ada apa pagi lagi dah telefon I ni?”

  “Boleh tak kalau I jumpa You hari ni, ada hal sikit le. Lagi pun dah lama tak jumpa you. Rindu pulak rasanya.”

  “Sure… come over, anyway, I’m not going anywhere today,” balas Yati.

  “Great! Emm.. I’ll be there around 11.00.”

  “Ok, see you, bye…”

  Setelah menelefon Yati, aku berjalan menuju ke bilik mandi. Di bilik mandi aku membuka pakaianku dan membersihkan tubuhku. Sebelum itu aku berkhayal sejenak dengan memasukkan jariku ke dalam vaginaku sendiri sambil fikiranku menerawang mengingati kejadian yang aku lalui semalam. Membayangkan zakar suamiku, walau tidak begitu besar namun mampu memberikan kepuasan padaku.Walaupun aku telah bersuami, namun aku selalu mengakhiri kenikmatan bersetubuh dengan Hadi melalui onani, kerana kadang-kala bagi ku dengan onani lebih memberi kepuasan dan kenikmatan.Aku sampai ke rumah Yati lebih kurang pukul 11.20 pagi. Yati menyambutku dengan penuh mesra sekali.

  “Apa khabar Ida?” tanyanya sambil memeluk dan mencium pipiku.

  “Macam biasa…. as you see,” jawabku.

  Yati menjemput ku ke ruang rehat dan mempersilakan aku duduk.

  “Sekejap ya, you make yourself comfortable, I pegi ambil air di dapur.”

  Aku memerhatikan Yati berlalu ke dapur. Aku memerhatikan sekeliling ruangan rehat. Cantik sungguh susunatur dan hiasan dalamnya, berbeza dengan rumahku. Di setiap sudut ruang terdapat hiasan-hiasan yang indah, dan sudah pasti yang mahal. Foto-foto Yati dan suaminya terpampang di dinding.Saiful yang dahulu cuba untuk memikat aku, yang kini adalah suami Yati. Dalam fikiranku, menyesal juga aku acuh tak acuh terhadapnya dulu. Kalau aku terima cintanya, mungkin aku yang menjadi isterinya sekarang. Sambil terus menatap foto Saiful, terlintas dalam ingatanku sewaktu kuliah dulu lelaki, bagaimana Saiful cuba menarik perhatianku (aku, Yati dan Saiful sekampus).Saiful anak kepada seorang Dato’ yang berpengaruh di dalam politik dan mempunyai empayar perniagaan yang besar. Pada mulanya aku memang tertarik, tapi kerana aku tidak berapa suka dengan sifatnya yang sedikit sombong, maka segala perhatiannya tidak kuhiraukan. Lagipun aku takut jika tidak sepadan, kerana keluargaku bersifat sederhana.Lamunanku dikejutkan oleh kemunculan Yati. Sambil membawa minuman, Yati berjalan ke arah ku, menuang dua gelas orange juice sambil mempelawaku minum.

  “Minumlah dulu Ida,” katanya.

  Aku mencapai gelas, dan meneguk air didalamnya. Aku meletakkan kembali gelas ke atas meja, setalah rasa dahaga hilang dari tekakku .

  “Oh ya, Saiful ke mana?” tanyaku.

  “Biasalah… business dia,” kata Yanti sambil meletakan gelasnya.

  “Sekejap lagi balik lah tu makan tengahari. Lagipun, I’ve told him thats you were coming, katanya dia nak jumpa juga dengan you, maklumlah kawan lama kan?”

  Yati memang sampai sekarang belum mengetahui tentang Saiful yang dahulunya menaruh hati padaku. Tapi mungkin juga Saiful sudah memberitahunya.

  “Can you spend a night here?” tanya Yati.

  “Akh… seganlah. Lagipun tak nak lah ganggu you dengan hubby you.”

  “Laa… apa yang nak disegankan, kita kan dah kawan. Saiful pun kenal you, lainlah dia tak kenal. Lagipun I dah siapkan bilik tetamu untuk you. Boleh lah ye. I tengah bercuti ni, temankan I. Ok?” rayu Yati.

  “Kasihan pulak Hadi tinggal seorang, anak, I dah hantar balik ke kampung,” kataku.

  “Aah… Hadi kan selalu no problem, beritahulah dia you tidur sini. Semalam teman I. Tak kan you nak I sendiri yang minta izin dari dia?”

  “Ok, kalau dah macam tu, pinjam telefon kejap!”

  “Tu kat sana!” kata Yati sambil menujuk ke arah telefon.

  Aku segera mendail nombor telefon bimbit Hadi. Dengan sedikit berbohong, aku minta izin untuk bermalam di rumah Yati. Dan mencadangkan supaya Hadi tidur di rumah orangtuaku. Seperti biasa Hadi mengizinkan tanpa banyak bertanya. Dan setelah berbual dengan Hadi, aku mendapatkan Yati kembali yang menanti dengan sabar

  “Done!” kataku sambil kembali duduk di sofa ruang tamu.

  “Kalau macam tu, jom I tunjukkan bilik you.” katanya sambil membimbingku.

  Dari belakang Yati aku mengikuti langkahnya. Dari belakang itu juga aku memperhatikan tubuh montoknya. Yati tidak berubah sejak dahulu. Punggungnya yang terbungkus jeans pendek yang ketat melenggak-lenggok. Pinggulnya yang ramping sungguh indah, membuatku teringin mencubit punggungnya itu.

  “You masih montok, Yati!” kataku sambil mencubit punggungnya.

  “Aw, akh… you tu apa kurangnya, still seksi. Silap-silap nanti Saiful berkenan dengan you!” katanya sambil mencubit buah dadaku.

  Kami ketawa bersama sampai ke depan pintu bilik yang disediakan untukku.

  “Well… this is your room,” kata Yati sambil membuka pintu bilik.

  Besar betul biliknya. Indah dengan hiasan dalaman berseni halus. Katil yang besar dengan cadar yang dibuat dari kain baldu warna biru. Almari pakaian berukiran ala Bali juga menghiasi bilik ini, sehingga aku yakin setiap tamu yang melihatnya akan merasa terpegun.

  Kami merebahkan diri di atas sofa yang terletak di sudut bilik, kami berbual apa saja. Dari pengalaman-pengalaman dahulu hingga sekarang. Aku pun bercerita panjang mulai dari perkenalanku dengan Hadi hingga ke perkawinanku, bahkan aku bercerita tentang hubungan seks antara aku dan suamiku.Kadang kami ketawa, kadang kami serius saling mendengar dan bercerita. Hingga cadangan aku bahawa aku ingin bekerja di syarikat ayahnya.

  “No problem,” kata Yati.

  “I’ll will tell my dad about that,dan I pasti dia mesti terima you, Lagi pun ayah I kan tahu you are my very best friend,” kata Yati sambil ketawa.

  Aku merasa lega dengan apa yang Yati cakapkan, dan kami pun meneruskan perbualan sampai tak terasa di luar sudah gelap. Aku minta izin Yati untuk mandi. Tapi Yati mengajakku mandi bersama. Dan aku tidak menolaknya. Kerana aku berfikir, tak salah dan apa yang nak dimalukan sama-sama perempuan.Sungguh di luar dugaan, di bilik mandi, ketika kami sama-sama telanjang bulat, Yati melakukan sesuatu yang sama sekali tidak aku duga.Sebelum air yang hangat itu membasahi tubuh kami, Yati memelukku sambil tidak henti-henti memuji keindahan tubuhku. Aku mula rasa malu dan takut. Namun semua perasaan itu hilang dan diganti oleh perasaan yang lain yang telah menjalar di sekujur tubuh. Sentuhan-sentuhan tangannya ke seluruh tubuhku membuatkan aku merasa nikmat dan tidak berupaya menolaknya. Terutama ketika Yati menyentuh bagian tubuhku yang sensitif.Kelembutan tubuh Yati yang memelukku membuatkan aku merasa ganjil dan ghairah. Buah dadaku dan buah dadanya bertemu. Sementara bulu-bulu lebat yang berada di bawah perut Yati terasa halus menyentuh daerah bawah perutku yang juga ditumbuhi bulu.Namun bulu-bulu kemaluanku tidak selebat miliknya, sehingga terasa sekali kelembutan dan kegelian ketika Yati menggoyangkan pinggulnya. Kerana keadaan yang demikian, aku pun menikmati segala apa yang dia lakukan.Kami benar-benar melupakan bahawa kami sama-sama perempuan. Perasaan itu hilang akibat kenikmatan yang terus mengaliri tubuh. Dan pada akhirnya kami saling berpandangan, saling tersenyum, dan mulut kami pun saling berciuman.Kedua tanganku yang pada awalnya tidak bergerak kini mulai melingkar di tubuhnya. Tanganku menelusuri pinggangnya yang ramping dari atas sampai ke bawah dan terhenti di bagian buah punggungnya. Buah punggung yang kencang itu aku ramas-ramas. Tangan Yati pun demikian, dengan lembut dia meramas-ramas punggungku, membuatku semakin bernafsu dan khayal dengan arus kenikmatan. Aku mencium bibirnya dengan bernafsu, dibalasnya ciumanku itu dengan rakus.Hingga suatu ketika Yati melepaskan ciuman di bibirku, lalu mulai menciumi leherku dan semakin turun ke bawah, bibirnya kini sampai kepada buah dadaku yang mengeras. Tanpa berkata apa-apa, cuma sekadar melirik padaku, Yati menciumi dua bukit payudaraku secara bergilir.Nafasku mulai kencang hingga akhirnya aku menjerit kecil ketika bibir itu menghisap puting susuku. Dan sungguh aku menikmati semuanya, kerana baru pertama kali ini aku diciumi oleh seorang wanita.

  “Akh.. Yati.. oh!” jerit kecilku sedikit menggema.

  “Kenapa Ida? Sedap ya?” tanyanya sambil menghisap putingku.

  “Iya… oh… sedap… teruskan..” kataku sambil menekan kepalanya.

  Yati semakin rakus menghisap putingku, namun tetap lembut dan mesra. Tangan kirinya menahan tubuhku di punggung. Sementara tangan kanannya turun ke bawah menuju kemaluanku. Aku teringat akan suamiku yang sering melakukan perkara serupa, namun perbezaannya terasa sekali, Yati sangat lembut membelai tubuhku ini, mungkin kerana dia juga wanita.Setelah tangan dia berada di kemaluanku, dengan lembut sekali dia membelainya. Jarinya sesekali menggesek kelentitku yang masih tersembunyi, aku membuka pahaku sedikit agar kelentitku yang terasa mengeras itu keluar. Ketika jari dia menyentuh kelentitku yang mengeras, semakin asyik Yati memainkan kelentitku itu, sehingga aku semakin tidak dapat mengawal tubuhku.Aku menggelinjang hebat ketika rasa geli campur nikmat menjamah tubuhku. Tubuhku sudah mengeluarkan keringat dingin, di dalam liang vaginaku sudah terasa ada cairan hangat yang mengalir perlahan, petanda rangsangan yang sungguh kuat.Ketika tanganku menekan bahagian atas kepalanya, bibir Yati yang menghisap kedua putingku berhenti. Ada keinginan dalam diriku dan Yati mengerti akan keinginanku itu. Namun sebelum itu, dia kembali pada posisi wajahnya bertentang dengan wajahku. Terukir senyuman yang manis.

  “You want more then this?” tanya Yati.

  Sambil tersenyum aku mengangguk perlahan. Tubuhku diangkatnya dan aku duduk di hujung tub mandi yang diperbuat dari porselin. Setelah aku berada di posisi begitu, tangan Yati membuka kedua pahaku dengan luas, maka kini vaginaku terkuak bebas. Dengan posisi berlutut, Yati mendekatkan wajahnya ke celah kelangkangku. Aku menunggu dengan jantung yang berdebar kencang.Nafasku turun naik, dadaku terasa panas, aku telihat vaginaku pada cermin yang terletak di depanku sudah mengilat akibat basah, terasa hangat. Namun rasa hangat itu disejukkan oleh angin yang keluar dari kedua lubang hidung Yati. Tangan Yati kembali membelai vaginaku, menguakkan belahannya untuk menyentuh kelentitku yang semakin menegang.Agak lama Yati membelai-belai kemaluanku sekaligus bermain dengan kelentitku. Sementara mulutnya menciumi di sekitarnya. Tentu saja aku menjadi kegelian. Namun Yati terus melakukan itu. Hingga pada suatu saat…

  “Eiist… aakh… aawh… Yati… akh… mmhh… ssh..!” begitu suara yang keluar dari mulutku tanpa disedari, ketika mulutnya semakin turun dan mencium vaginaku.

  Kedua tangan Yati memegang pinggul dan punggungku menahan gerakanku yang menggelinjang nikmat. Kini hujung lidahnya menyentuh kelentitku. Dia bijak mempermainkan h ujung lidah itu pada daging kecilku, sampai aku tidak sedar mengerang kuat penuh kenikmatan ketika cairan di dalam vaginaku mengalir keluar.

  “Oohh… Yati… sedap… arghh..!”

  Aku mula menggoyangkan pinggulku, memancing kenikmatan yang lebih. Yati masih pada posisinya, sekarang yang dijilatinya bukan hanya kelentitku tapi juga lubang vaginaku yang panas itu. Tubuhku bergetar begitu hebat. Gerakan tubuhku mula tidak menetu. Hingga beberapa minit kemudian, terasa klimaksku mulai memuncak, tanganku memegang bahagian belakang kepalanya dan menekannya.

  “Hissapp… Yati! Ooh.., I’m comingg… arghh… arrhh..”

  Yati berhenti menjilat kelentitku, kini dia mencium dan menghisap kuat lubang kemaluanku.

  “Yati.. I.. keluar! Oh.. aku.. keluar…. ssh..!” aku mencapai klimaks yang pertama.

  Tubuhku seakan melayang entah kemana. Wajahku menengadah dengan mata terpejam merasakan berjuta-juta nikmat yang menjamah tubuh, hingga akhirnya aku keletihan dan kembali pada posisi duduk. Yati memberhentikan hisapannya pada vaginaku.Dia berdiri, mendekatkan wajahnya ke wajahku, dia mencium bibirku yang terbuka. Nafasku yang tersangkut-sangkut disumbat oleh mulut Yati yang menciumku. Kubalas ciuman mesranya itu.

  “Thanks Yati, that was so wonderful,” kataku sambil tersenyum.

  Yati membalas senyumanku sambil membantuku turun dari atas tub mandi.

  “Don’t you want feel the same?” tanyaku pada Yati.

  “Later on, badan I pun dah rasa gatal ni, sekarang kita mandi,” jawabnya sambil memutar kepala paip shower.

  Aku mengangguk, lemah tanda bersetuju, lagipun badanku masih lemas akibat klimaks tadi. Yati tahu aku masih lemah. Aku dimandikannya, disabuni, diperlakukan seperti seorang anak kecil. Aku hanya tertawa kecil. Kami saling menyentuh bahagian tubuh kami masing-masing.Setelah selesai mandi, kami keluar dari bilik mandi bersama. Kami hanya memakai towel yang menutupi tubuh dari dada sampai ke pangkal paha. Kami berjalan menuju ke bilik masing-masing.

  Part 2

  Di dalam bilik aku melucutkan towel yang menutupi tubuhku. Aku masih membayangkan kejadian yang baru berlaku, kenikmatan tadi masih terasa.Di depan cermin, aku memperhatikan tubuh telanjangku sendiri. Ada kebanggaan dalam hatiku. Setelah melihat tubuh telanjang Yati yang indah, ternyata tubuhku lebih indah. Yati memang seksi, tapi dia terlalu ramping sehingga tubuhnya itu kelihatan kurus. Sedangkan tubuhku agak montok, tapi tidak kelihatan gemuk.Kedua payudaraku berukuran 34B dengan puting yang yang kecil. Aku pusing tubuhku separuh. Aku perhatikan belahan punggungku. Bukit punggung masih kecang, tapi sudah agak turun, kearana aku pernah melahirkan anak. Berbeza dengan punggung milik Yati yang masih seperti punggung anak dara.Aku perhatikan tubuhku dari sisi, nampak perutku yang ramping. Vaginaku kelihatan tembam, menonjol keluar. Bulu-bulu kemaluanku tidak lebat. kedua tangan dan kakiku ditumbuhi bulu-bulu nipis. Setelah puas memperhatikan tubuhku sendiri, aku mengenakan seluar dalam dan Bra, setelah seluruh tubuhku kulumuri bedak.Aku terkejut dengan teriakan Yati memanggil ku dari biliknya yang teletak selang dua pintu.

  “Ida! Ni baju tidur,” jeritnya.

  Aku mencapai towel yang berada di atas lantai. Sambil berjalan aku mengenalan towel itu menutupi tubuhku, Aku menuju ke bilik Yati Pintu biliknya tidak bertutup rapat. Yati mempersilakan aku masuk.

  “Masuk sini Ida,” katanya dari dalam bilik.

  Aku tolak daun pintu biliknya. Aku melihat di dalam, bertelanjang terbaring di atas katil. Terukir senyuman di bibirnya. Aku hampiri tubuh telanjang itu.

  “You belum pakai baju, T?” tanyaku sambil duduk di sebelahnya.

  “Akh… biar dulu lah…” jawabnya sambil duduk.

  “You dah pakai underwear?” tanya Yati

  Aku mengangguk.

  “Yeap!”

  Aku perhatikan dadanya turun naik. Nafasnya terdengar memburu. Tangan Yati melingkari pinggangku. Sejenak dia membelai tubuhku.

  “Kamu looks so hot when you wear like this!”

  “Ish.., takde lah,” kataku sambil tersenyum dan mendekatkan tubuhku ke tubuh Yati.

  “Betul, kalau tak percaya, emm.. kalau tak percaya,” kata Yati sedikit menahan kata-katanya.

  “Kalau tak percaya apa?” tanyaku.

  “Kalau tak percaya…” matanya melirik ke arah belakangku.

  “Kalau tak percaya tanya dengan orang di belakang you… hi.. hi..!” katanya lagi sambil tertawa kecil.

  Aku memalingkan wajah ke belakang, (hampir aku menjerit jika aku tidak tutup mulutku dengan tangan), di belakangku berdiri seorang lelaki dengan hanya memakai seluar dalam berwarna putih, yang tidak lain adalah Saiful, suami si Yati.Dengan pantas kerana terkejut dan terus berdiri, aku cuba untuk lari keluar. Tapi tangan Yati lebih cepat menangkap tanganku lalu menarikku hingga aku jatuh terduduk di atas.

  “Nak ke mana Ida, sinilah temankan I,” kata Yati separuh berbisik.

  Aku terdiam ketika melihat Saiful mula berjalan menuju ke arah kami. Dadaku berdebar-debar. Ada perasaan malu di dalam hatiku.

  “Hai… Ida. Lama tak berjumpa ya,” suara Saiful memecah kesunyian.

  Saiful terus duduk di sebelahku. Tangannya mendarat di bahuku.

  Aku yang resah, sudah tentu semakin resah ketika itu. Tapi apabila Yati melepaskan tangannya dari menggenggam tanganku aku langsung tidak bergerak, seolah olah tubuhku melekat diatas katil. Tubuhku terasa kaku. Lidahku terasa kelu, tapi memaksa bibirku untuk berkata-kata.

  “What is going on?” tanyaku parau sambil melihat ke arah Yati.

  Sementara tangan Saiful yang tadi di bahuku mulai bergerak membelai-belai. Serr.. tubuhku mulai meremang. Terasa bulu-bulu halus di tangan dan kaki berdiri tegak. Rupanya sentuhan tangan Saiful mampu membangkitkan berahiku kembali. Apatah lagi ketika terasa di bahuku yang sebelah kiri juga dibelai oleh tangan Saiful. Perasaan malu mulai beransur hilang.Tanpa sedar mataku terpejam menikmati sentuhan tangan Saiful di bahuku. Picitan-picitan lembut di bahuku terasa sungguh selesa dan memberangsangkan. Aku menikmatinya, hingga beberapa ketika kemudian tubuhku lemah. Kepalaku mulai terkulai ke dada Saiful yang masih berada di belakangku.Aku membuka mataku seketika, ternampak Yati membelai vaginanya sendiri dengan tangan kanannya, sementara tangan kirinya meramas perlahan kedua payudaranya. Terukir senyuman di bibirnya.

  “Enjoy it Ida! Nikmati apa yang you rasakan sekarang,” suara Yati sedikit membisik.

  Aku masih terbuai oleh sentuhan kedua tangan Saiful yang mulai mendarat di daerah atas payudararaku yang tidak tertutup. Mataku masih terpejam.

  “Ini.. yang you hendak kan? I pinjamkan suami I,” kata Yati.

  Mataku terbuka dan memerhatikan Yati yang masih dengan kelakuannya.

  “Come on Saiful! Nikmati Ida yang pernah you cintai dulu,” kata Yati pada Saiful.

  “Tentu Sayang, asalkan you, kamu izinkan,” balas Saiful.

  Tubuhnya dibongkokkan. Kemudian bibirnya mencium mesra leher ku. Aku memejamkan mata kembali. Bulu-buluku semakin tegak berdiri. Sentuhan lembut tangan Saiful betul-betul buat ku terangsang. Sungguh bijak dia memainkan tangannya. Apatah lagi ketika tangan kanan Saiful berusaha membuka towel yang masih menutupi tubuhku.

  “Oh… Saiful, jangan…” aku hanya dapat berkata tanpa dapat menahan tindakan

  Saiful yang telah berjaya membuka towel dan membalingnya ke sudut bilik. Kini terdedah tubuhku yang separuh bogel. Gairahku sudah memuncak. Saiful berlutut, di belakangku. Dia terus membelai dan meraba seluruh tubuhku. Dari punggungku, lalu ke perut, naik ke hingga leherku, aku mendesah ketika leherku dicium mesra oleh Saiful. Sementara desahan-desahan kecil terdengar dari mulut Yati.Aku melirik sejenak ke arah Yati, rupanya dia sedang beronani. Aku pejamkan semula mata, kepalaku kutengadahkan memberikan ruangan pada leherku untuk diciumi Saiful. Perasaan maluku sudah hilang sama sekali, vaginaku sudah banjir. Aku lupa bahawa aku telah bersuami, dan aku benar-benar akan merasakan apa yang akan kurasakan nanti, dengan lelaki yang bukan suamiku.

  “Take off her bra!” arah Saiful kepada Yati.

  Yati pantas melepaskan cangkuk bra ku, diciumnya dan dilemparkannya jauh ke sudut katil, kedua payudaraku terasa bebas yang sejak tadi tertekan kerana mengeras. Suara Yati semakin kuat, rupanya dia telah mencapai orgasmnya. Aku melirik Yati yang membenamkan jari hantu ke dalam vaginanya sendiri. Nampak dia mengejang dengan mengangkat punggungnya.

  “Arkh.., sedap… ooh… hemmm….” terdengar keluar dari mulutnya. Tidak lama kemudian dia terkulai lemah di penjuru katil.

  Sementara Saiful masih sibuk dengan meraba dan membelai tubuhku. Kini kedua payudaraku sedang diramas dengan mesra oleh kedua telapak tangannya dari belakang. Sambil terus bibirnya menjilati inci demi inci kulit leherku.Sedang aku menikmati dan berkhayal, tiba-tiba seluar dalam aku terasa ditarik. Aku membuka mata, rupanya Yati yang sedang menarik dalamku itu. Aku angkat punggungku sedikit bagi memudahkan seluar dalamku dibuka oleh Yati. Setelah berjaya, seluar dalam itu juga dibuang jauh-jauh oleh Yati.Aku menggeser menuju ke bahagian tengah katil. Saiful mengikuti gerakanku dari belakang, sekarang dia tidak berlutut, tetapi duduk tepat di belakang tubuhku. Kedua kakinya dilunjurkan, terasa ada tonjolan keras di tengah kangkangnya. Zakar saiful terasa begitu keras menegang.Yati membuka dengan luas pehaku, Yati meniarap di depanku sambil mendekatkan mukanya ke kelangkangku, dan apa yang terjadi…

  “Awwh… ooh… eeisth.. aakh..” aku menjerit nikmat ketika kurasakan lidahnya menyapu-nyapu belahan vaginaku, terasa kelentitku semakin menegang, aku tidak dapat mengawal diri apabila perasaan nikmat, geli, menerpa keseluruh diriku.

  Aku tengadahkan kepalaku sambil mulut sedikit terbuak. Saiful tidak melepaskan peluang ini. Dia tahu kemahuanku. Dari belakang, bibirnya mula melumati bibirku yang terbuka dengan rakus. Ku balas ciumannya dengan penuh perasaan.Kedua tangan Saiful kuat meramas kedua payudaraku, tetapi tetap menimbulkan nikmat yang teramat, sementara di bawah Yati semakin mengasyikkan. Dia terus menjilat dan mencium vaginaku yang telah banjir. Banjir oleh cairan pelicin vaginaku dan air liur Yati.

  “Mmmhh… akh… mmhh..” bibirku masih dilumati oleh bibir Saiful.

  Tubuhku semakin panas dan mulai memberikan tanda-tanda bahwa aku akan mencapai puncak kenikmatan. Pada beberapa ketika kemudian, ketika ramasan pada payudaraku semakin kuat, dan Yati menjilat, mencium dan menghisap vaginaku semakin liar, tubuhku menegang kaku, keringat dingin bercucuran dan mereka tahu bahawa aku sedang menikmati orgasmku.Aku mengangkat punggungku, ciuman dan jilatan Yati terlepas. Orgasmku semakin terasa ketika jari telunjuk dan jari hantu Yati dimasukkan ke liang vaginaku, kemudian dicabutnya setengah, lalu dimasukkan lagi.

  “Come on beauty..! enjoy your orgasm.., dont hold it, let it out..all of it Sayang..! Nikmatilah.., nikmatilah..! Oh.., you looks so hot when you orgasm..” terdengar bisikan yang keluar dari mulut Saiful sambil terus mengulum telingaku.

  “Aakh.. Saiful, emmm..hemm.. Yati.., feel so good… oh… greeatt….!” raungku.

  Akhirnya tubuh kejangku mulai kendur, diikuti dengan turunnya kenikmatan orgasmku. Akhirnya aku terkulai lemah di pangkuan Saiful.Yati mendekatiku, dia berbisik, “Ini.. belum seberapa Sayang, nanti akan you akan rasa yang lebih hebat belongs to my husband!” sambil berkata dia mencium keningku.Saiful beranjak dari duduknya dan berjalan entah ke mana, kerana pada mataku masih terpenjam seakan enggan terbuka.

  Part3

  Entah berapa lama aku terlelap. Ketika aku sedar, aku buka mataku perlahan dan mencari-cari Yati dan Saiful. Mereka tidak kelihatan, rupanya mereka membiarkanku tidur sendirian. Aku melihat jam dinding. Sudah pukul sepuluh malam. Aku bangun, berjalan menuju pintu bilik. Telingaku mendengar alunan suara muzik klasik dari ruang tamu.Ketika ku buka pintu bilik, yang bersebelahan dengan ruang tamu, mataku melihat suatu adegan di mana Yati dan suaminya sedang melakukan persetubuhan. Yati yang terlentang di atas sofa sedang ditindih oleh Saiful dari atas. Tubuh Saiful kelihatan sedang turun naik.Mataku ku tujukan pada celah kangkang mereka. Jelas kelihatan zakar Saiful yang berkilat sedang keluar masuk dari vagina Yati. Terdengar suara erangan yang keluar dari mulut Yati yang sedang menikmati tujahan zakar itu di vaginanya, membuat tubuhku mulai panas.Aku hampiri mereka dan duduk tepat di depan mereka. Di dalam kenikmatan, Yati menatapku dan tersenyum. Saiful memperhatikan isterinya dan menghentikan seketika gerakannya dan menoleh ke belakang, kearahku.

  “Akh… Darling.., dont stop..! Oh..” rayu Yati pada Saiful.

  Dan Saiful kembali menyambung tujahannya ke vagina Yati. Desahan nikmat kembali terdengar dari Yati yang bergema ke seluruh ruangan tamu. Aku kembali resah dan tubuhku semakin panas. Dengan spontan tanganku membelai vaginaku sendiri.

  “Oh.. Saiful…..this is so great.. oh..! Akuu… ooh… mmh..” kata Yati kepadaku.

  Aku melihat wajah nikmat Yati yang begitu cantik. Kepalannya kadang-kadang mendongak ke atas, matanya terpejam. Sesekali dia menggigit bibir bawahnya. Kedua tangannya melingkar pada punggung suaminya, dan menarik-narik punggung itu dengan kuat. Aku melihat zakar Saiful yang besar itu semakin dalam masuk ke vagina Yati.

  “Oh honey…. i’m coming! Keep coming… aarrghh! Harder… deeper.. oooh… akh..” rintih Yati.

  Yati mengangkat tinggi punggungnya, Saiful terus dengan gerakannya menaik-turunkan tubuhnya.

  “Arghh…. I’m comingg… hemm.. emmm.. Aakh… mhh….., mmh..” rengek Yati dengan tubuh yang mengejang.

  Yati mencapai orgasmnya. Tangannya yang melingkar di pinggang suaminya, kini berpindah ke punggung.Saiful berhenti bergerak dan membiarkan zakarnya terbenam ke dalam lubang vagina Yati.

  “Owhh… banyaknya keluar sayang… Panas betul lubang you..!” kata Saiful sambil mencium wajah isterinya.

  Dapat aku bayangkan perasaan Yati pada saat itu. Betapa nikmatnya dia. Aku tak keruan, sehingga sering berubah-rubah posisi di depan mereka. Beberapa saat kemudian, Yati mula lemah dari kejangnya, dia turun dari sofa ketika Saiful mencabut zakarnya dari lubang kenikmatan itu.Aku nampak dengan jelas betapa besar dan panjang zakar Saiful. Ini pertama kali aku melihatnya, kerana sewaktu di dalam bilik tadi, zakar Saiful terlindung di dalam seluar dalamnya. Yati menungging. Saiful berlutut di depan punggung Yati.

  “I want it in my ass,” kata Yati.

  Saiful melumurkan air liur ke dubur Yati sambil menjilatnya, setelah itu tangan Saiful menggenggam zakarnya dan diarahkan ke lubang duburYati. Dia menekan punggungnya dan aku dapat melihat zakar Saiful terus masuk ke dalam, diikuti dengan suara mendesah Yanti yang agak kuat.

  “Owwh…… aakh..!”

  “Arghhhduuh… Yatii.., so tight….arghhh..!” terdengar keluar dari mulut Saiful.

  Saiful mulai sorong tarik. Ufh.., pemandangan yang begitu indah dan asing bagi ku. Baru kali ini aku menyaksikan sepasang manusia bersetubuh di depanku dan melalui lubang dubur. Semakin mereka mempercepatkan gerakan, semakin aku terangsang. Tanganku yang tadi hanya membelai-belai vaginaku, kini mula aku halakan ke kelentitku.Kenikmatan mulai mengaliri tubuhku dan aku semakin tidak tahan, sehingga aku memasukkan jariku ke dalam vaginaku sendiri. Aku sangat menikmatinya tanpa melepaskan pandanganku dari mereka. Selain dari telingaku jelas mendengar desahan dan rintihan Yati, aku dapat membayangkan apa yang dirasakan Yati dan aku ingin merasakan vaginaku diterjah oleh zakar Saiful. Setelah hampir 15 minit, Saiful mula kelihatan keletihan.

  “Aarkhh… Yatii… I’m coming….arghhrkh..!” rintih Saiful

  “Oh… me too……. akh..”

  Kedua tubuh itu mengejang. Mereka mencapai orgasm secara serentak. Dengan zakar Saiful masih di dalam dubur Yati. Mereka kelihatan begitu letih. Tubuh Yati berada di bawah tubuh Saiful yang menindihnya. Mata mereka terpejam langsung tidak menghiraukan aku yang duduk terpaku di mereka.

  Part 4

  Aku bangun dari dudukku dan berjalan menuju ke bilikku. Sampai di bilik, baru aku sedar yang aku masih lagi bertelanjang bulat. Aku berjalan menuju ke bilik Yati untuk mengambil bra dan seluar dalamku.Sewaktu melintas di depan ruang tamu, aku melihat mereka masih terkulai di sofa itu. Tanpa menghiraukan mereka, aku terus berjalan memasuki bilik Yati dan memungut bra dan seluar dalam ada di lantai dan di atas katil. Setelah aku pakai keduanya aku kembali menuju ke bilikku dan sempat sekali lagi aku menjeling mereka di sofa itu pada sewaktu aku melewati ruang tamu.Sampai di bilik, entah kenapa rasa lelih dan mengantukku hilang. Aku menjadi semakin resah membayangkan kejadian yang baru aku alami. Pertama ketika aku dilancapkan oleh sepasang suami isteri. Dan aku terus membayangkan kejadian di mana mereka melakukan persetubuhan yang hebat.Keinginanku untuk merasakan zakar Saiful yang besar itu semakin kuat. Aku sungguh mengharapkan Saiful sekarang menghampiri dan menyetubuhiku. Namun itu mungkin tidak terjadi, kerana aku lihat mereka sudah keletihan.Entah sudah berapa kali mereka bersetubuh pada saat aku terlelap tadi. Aku semakin tidak dapat menahan gelodak berahiku sendiri hingga aku meniarap di atas tilam yang empuk, dan memejamkan mata dengan harapan agar aku terlelap. Namun semua itu sia-sia. Kerana kejadian tadi terus membayangiku.Aku teringat tadi, ketika mereka bersetubuh, aku melancap, dan aku masih belum selesai melakukannya. Tanganku segera ku selipkan di celah kangkangku. Aku kembali membelai vaginaku yang terasa panas itu dari luar.Dan ketika tanganku masuk ke dalam seluar dalamku, aku mulai menyentuh kelentit. Ghairah ku segera bangkit. Aku tidak berdaya menahan perasaan itu, jariku mulai bertemu dengan lubang kemaluanku yang sudah berlendir. Dengan membayangkan Saiful menyetubuhiku, ku masukkan jari tengahku dengan sedalam dalamnya. Kelembutan di dalam vaginaku dan gesekan di dinding-dindingnya membuatku mendesah kecil.Sambil mengeluar-masukkan jari tengahku, aku membayangkan betapa besar dan panjangnya zakar Saiful. Beza sekali dengan zakar Hadi, suamiku. Zakar Hadi panjang tapi tidak berappa besar. Sedangkan milik Saiful, panjang dan besar, dihiasi pula oleh urat-uratnya yang menonjol di lingkaran batang kemaluannya. Apa yang kulihat tadi kini terbayang di dalam benakku.Beberapa minit kemudian, aku mempercepatkan gerakan keluar masuk jariku. Sambil terus membayangkan Saiful yang menyetubuhiku, dan aku sama sekali tidak membayangkan suamiku sendiri. Setiap kali bayangan suamiku muncul, cepat-cepat aku buang bayangan itu,hingga kembali Saiful yang kubayangkan.Ketika aku hampir mencapai orgasm, aku membalikan badan dan memasukkan jari telunjuk ke dalam lubang vaginaku. Dalam keadaan telentang aku mengangkangkan selebar mungkin pahaku. kenikmatan itu berlanjutan sehingga tanpa sedar aku memanggil-manggil perlahan nama Saiful.

  “Akh… sshh… Saiful… Okh… oh..yea….. aakkh…” itulah yang keluar dari mulutku.

  Aku merasakan kedua jariku hangat dan semakin licin. Aku mengangkat ke atas pinggangku sambil tidak melepas kedua jariku melancap di lubang vaginaku. Beberapa lama tubuhku merinding, mengejang, dan nikmat tidak terkira. Akhirnya aku keletihan dan pinggangku ku turunkan dengan cepat ketika kenikmatan mulai berkurangan.Aku mencabut jari dan menjilat cairan yang terdapat di jariku. Masin campur payau yang kurasakan di lidahku. Dengat mata yang terpejam-pejam aku membayangkan zakar Saiful yang sedang aku jilatii dan hisap. Cairan yang masin dan payau itu ku bayangkan sperma Saiful.Ohhh.., nikmatnya semua ini.Setelah aku puas, aku hentikan hayalan-hayalanku itu. Aku tarik selimut yang ada di sampingku dan menutupi sekujur tubuhku yang mulai dingin. Aku tersenyum sejenak mengingati perkara yang berlaku, gila… aku melancap dengan membayangkan suami orang lain.

  Part 5

  Pagi, ketika aku terjaga dari tidurku dan membuka mataku, aku melihat ke luar melalui tingkap, hari sudah terang.

  “Pukul berapa sekarang,” fikirku.

  Aku menjeling jam di dinding sudah menunjukkan pukul sepuluh pagi. Aku terus duduk. Ufh… lemah sungguh badan ini rasanya. Aku pakai seluar dalam. Aku balut tubuhku dengan selimut dan bergerak turun dari katil.Ketika berdiri, kugerak-gerakan sedikit tubuhku agar rasa lemah itu hilang. Dengan langkah longlai aku berjalan menuju pintu bilik dan membuka pintu yang tidak terkunci.Aku keluar dari bilik berjalan menuju ke dapur yang berada di tingkat bawah, di ruang tamu di tingkat bawah aku ternampak Saiful sedang duduk di sofa sambil menghisap rokok. Matanya memandangku tajam, dibibirnya terukir senyum yang manis.Dengan berbalut kain selimut di tubuhku, aku menghampiri Saiful yang memperhatikan aku. Lalu aku duduk di sofa yang terletak di depannya. Aku membalas tatapan Saiful dengan senyuman.

  “Yati mana?” tanyaku padanya memulakan perbualan.

  “Ke stall, katanya nak beli kuih..!” jawabnya.

  “You tak kerja ke hari ni?”

  “Tak.. malas pulak rasanya. Lagipun I tak nak lepaskan peluang,” jawab Saiful sambil berlutut dia menghampiriku.

  Setelah berada di depanku, tangannya pantas membuka kain selimut yang membaluti tubuhku. Dia mulai meraba tubuhku dari hujung kaki sampai ke pangkal pehaku. Aku kegelian diperlakukan sedemikian. Bulu romaku terasa berdiri.

  “Akh… Pol..! Gellii..jangan la..!” kataku.

  Saiful tidak menghiraukan kata-kataku itu. Kini dia mulai mendaratkan bibirnya ke seluruh kulit kakiku dari bawah sampai ke atas. Perbuatannya menimbulkan rasa geli bercampur nikmat yang membuatkan ku mulai terangsang. Lama kelamaan, nafsu aku semakin memuncak.

  “Akh… Pol..! Oh.., mmh..!” aku memegang bahagian belakang kepala Siaful dan menariknya ketika mulutnya itu mula mencium vaginaku.

  Semakin aku mengangkangkan pehaku, semakin rancak lidah Saiful menjilat kemaluanku. Tubuhku mulai bergerak-gerak tidak ketentuan, merasakan nikmat yang tiada tara di seluruh tubuhku.Aku membuang kain selimut yang masih terlekat di tubuhku ke lantai, sementara Saiful masih rancak menciumi dan menjilati vaginaku. Aku menengadah menahan nikmat, kedua kaki ku naikan ke atas bahunya, tapi tangan Saiful menurunkannya dan berusaha membuka lebar-lebar kedua pehaku. Kelengkangku semakin terkuak lebar dan belahan vaginaku semakin membelah.

  “Akh.. darling..! Shh.. sedap. Harder,” rintihku.

  Kedua tangan Saiful naik ke atas untuk meramas payudaraku yang terasa sudah mengeras, ramasan itu membuatku semakin nikmat dan tubuhku semakin menggelinjang. Aku menambah kenikmatanku dengan menguakkan belahan vaginaku, jariku menyentuh kelentitku sendiri.Oh.., betapa nikmat ku rasakan, liang kemaluanku sedang ditujah oleh hujung lidah Saiful, kedua payudaraku diramas, kelentitku ku sentuh dan ku gosok perlahan. Sehingga beberapa ketika kemudian terasa tubuhku mengejang hebat disertai perasaan nikmat yang teramat sangat, dapat ku rasakan orgasmku semakin hampir.

  “Oh… ayang….. I’m… I’m… akh.., nikmat… mhh….” rintihku ketika klimaksku memuncak. Tubuhku melayang entah kemana.

  Saiful berhenti, dan memelukku setelah dia berjaya membuatkan aku mencapai klimaks.

  “You are so beautiful Ida.., I love you,” Saiful membisikkan ke telingaku sambil merenggangkan pehaku.

  Aku terasa batang kemaluannya menyentuh dinding kemaluanku. Aku menggenggam kemaluannya dan mengarahkan tepat ke liang vaginaku.

  “Do it dear…do it now..! Give me your love..!” kataku sambil menggosok batang kemaluannya.

  Saiful dengan perlahan menolak masuk kemaluannnya, terasa di liang vaginaku ada yang melesak masuk ke dalamnya. Gesekan itu membuatku kembali menengadah. Betapa panjang dan besar kurasakan, lubangku tersa penuh dan padat. Dapat kurasakan hujung kemaluannya menyentuh dinding rahimku.Aku terus menikmati kehangatan kemaluannya di liang vaginaku. Aku dapat menyaksikan seluruh batang kemaluan Saiful tenggelam ke dalam liang vaginaku Aku melipatkan kedua kakiku di belakang punggung. Sambil mencium bibirku dengan mesra, Saiful mendiamkan sejenak batang kemaluannya di dalam liang vaginaku, seketika kemudian dia mulai dengan gerakan sorong tarik.Aku lihat dengan jelas kemaluannnya yang keluar masuk, keluar masuk dari liang vaginaku, Saiful mempercepatkan hayunannya. Begitu mengasyikkan ku lihat batang zakar yang kudambakan itu keluar masuk dari vaginaku. Vagina yang seharusnya hanya dapat dinikmati oleh suamiku, Hadi.Di alam kenikmatan, fikiranku menerawang. Aku seorang perempuan yang sudah bersuami sedang disetubuhi oleh orang lain, yang tidak punya hak sama sekali menikmati tubuhku, sungguh di luar dugaanku. Seolah-olah aku sudah terjebak di antara sedar dan tidak, aku sangat menikmatinya. Betapa aku sangat mengharapkan kepuasan bersetubuh dari lelaki yang bukan suamiku. Ini semua akibat Yati yang memberi peluang. Seolah olah sahabatku itu tahu bahawa aku mengidamkan semua ini.Beberapa minit berlalu, peluh kami sudah bercucuran. Sampailah aku pada puncak kenikmatan yang kudambakan. Orgasmku mulai terasa dan sungguh aku sangat menikmatinya. Menikmati orgasmku oleh lelaki bukan suamiku, menikmati orgasm oleh suami sahabatku. Dan aku tidak dapat menolak kenikmatan dan kehangatan sperma Saiful yang dipancutkan jauh ke dasar liang vaginaku.Kini aku sudah bekerja di salah satu syarikat milik bapa Yati. Kehidupan ku sekeluarga semakin baik, berkat bantuan dari Yati.

  single-mom-39

  "Service VideoCall Melancap"

  Hai Korg,arini akak nak open service lagi untuk layan korg VideoCall sampai terpancut puas Macam Semalam…Tapi ada 1 Syarat la kalau nak videocall…..tak kan la akak nak layan korg free je walaupun sama2 puas terpancut Nanti…💦💦💦

  👉 Akak janji layan korg kt VideoCall sampai terpancut puas

  👉 Bila korg dah terpancut akak delete friend dari wechat

  👉 Korg Blh tgk full body akak sambil akak melancap…Apa Korg Nak Akak Akan Tunjuk biarpun nk tgk lubang bontot akak..just muka je xboleh ye…(nanti korg screenshoot)

  🔞 Kalau Korg Nak Rasa Layanan VideoCall Akak Korg Reblog “ VIDEOCALL”

  rkkrgk

  Videocall

  Kisah Lucah Isteri 2

  Norhana

  Office pada pagi itu sunyi sepi. Selalunya suasana di office pagi-pagi sudah riuh rendah dengan kesibukkan staff-staff menyiapkan peralatan dan perkakasan untuk di bawa ke Langkawi sempena pameran LIMA ‘99.

  Tetapi tidak pada pagi itu.

  Yang tinggal hanyalah receptionist, company secretary, dan beberapa orang kerani. Yang lainnya semuanya telah berlepas ke Langkawi petang semalam.

  Eksekutif yang tinggal hanyalah Norhana Yusoff, pegawai bahagian perakaun syarikat. Dia tidak diperlukan sebab syarikat tidak boleh dibiarkan kosong tanpa staff. Lagipun, sebagai akauntan, Norhana tidak diperlukan di Langkawi. Yang kesana kesemuanya eksekutif pemasaran dan production.

  Tapi Norhana tidak kesal kerana tidak ikut serta. For the past four weeks, Norhana terpaksa menolong rakan-rakan sekerja yang lain menyiapkan perkakasan dan brochures walaupun itu bukan bilang tugasnya. Tetapi kini dia boleh relaks, dan tiada sesiapa boleh kacau. Dia boleh berlagak jadi Big Boss pada hari tersebut.

  Syarikat itu adalah sebuah syarikat sederhana yang mempunyai seorang direktor, enam orang eksekutif, dan empat non-exec. Walaupun kecil, tetapi keuntungan syarikat adalah besar kerana syarikat itu merupakan sub-con membekal peralatan komunikasi untuk sebuah syarikat gergasi.

  Norhana menghabiskan masa di pejabat dengan browse Internet saja. Apa lagi kerja nak kena buat? Tepat jam lima petang, semua staff lain balik awal. Norhana tinggal sebentar masih ralik dengan browsing Internet. Dia tinggal lebih kurang sejam lagi sebelum membuat keputusan untuk pulang ke rumah.

  Sebaik sahaja Norhana menutup suis lampu, tiba-tiba telefon berdering. Terperanjat dia seketika sebab kesunyian pejabat itu dipecahi dengan deringan telefon.

  “Hello,” Norhana menjawab.

  “Ana! Nasib baik you tak balik lagi,” suara rakan kerjanya Sue menalifon dari Langkawi.

  “Apa halnya ni?” tanya Norhana.

  “Ana, I betul-betul nak mintak maaf sebab menyusahkan you. But we are really in deep shit here,” jawab Sue.

  “Apasal ni Sue?” tanya Norhana kembali.

  “You tau tak pasal new product brochures yang kita orang baru print tu? You tau t ak that none of us bawak dia ke sini?” suara Sue hampir-hampir panik.

  “What? You tak bawak? You mean it is still in the office?” tanya Norhana.

  “Itulah I cakap. I ingatkan Rosli yang bawak. Rosli ingat I yang bawak. Last-last nobody brings it. Shit, director dah bengang ni!” Sue explain balik.

  “Habis macam mana sekarang?”

  “I’m so sorry Ana, but you have to take the first flight to Langkawi here tomorrow with the brochures or the director will kill us all!” jawab Sue.

  “You mean all six boxes? You’re kidding, right? Tell me you are”

  “Sorry honey, it is as true as it gets. Don’t worry Ana, all you need to do is bring the brochures. We’ll pick it up at the airport. Lepas tu you relaks aje la kat sini” rayu Sue pada rakannya.

  “Okaylah Sue. Apa boleh buat. Takkan I nak kata No pulak,” jawab Norhana.

  “You save my life, Ana. I owe you one,” Sue menjawab lega.

  Malam tu Norhana bad mood sikit. She was expecting to spend some good time with her family over the weekend. Dia dah rancang nak bawak family dia makan angin di Fraser’s Hills, just to relaks lepas empat minggu kerja bagai nak rak. Then this came up pulak. Like it or not, she has to break the bad news to her family.

  “We have been planning for this trip for ages! Sekarang you bagi tahu cerita ni pulak, ” Nasir, suami Norhana, bersuara.

  “I nak buat macam mana, bang? They screwed up! Not me!” Norhana menjawab balik.

  “So now what?” tanya Nasir.

  “You pergi ajelah dengan budak-budak tu. They have been looking forward to this trip,” kata Norhana pada suaminya dengan hampa.

  Norhana tidak dapat tidur dengan nyenak malam tu. Fikirannya berserabut. She just want to get the job done and fly back home.

  Keesokkan paginya, Norhana sampai di pejabat awal. Dia terus menalifon limousine service KLIA untuk hantar sebuah van ke pejabatnya. Dia kena bawak enam kotak brouchers ke Langkawi.

  Satu kotak beratnya sepuluh kilo. Enam kotak, enam puluh kilo. Nasib baik pemandu van tu baik orangnya sanggup angkat kotak-kotak tersebut, kalau tidak Norhana terpaksa mengangkutnya sendiri. Sepanjang pagi Norhana merungut.

  Sampai di airport Norhana terus check-in dan membayar excess luggage fees. Walaupun mahal, tapi dia peduli apa. Company bayar. Dalam kapal terbang, Norhana teringatkan suaminya dan keempat-empat anaknya yang mungkin pada waktu tersebut sudah dalam perjalanan ke Fraser’s Hills. Perasaannya semakin marah.

  Kapalterbang touch-down di Langkawi jam 10.30 pagi. Malangnya, tiada siapa pun menunggu ketibaannya. Norhana menunggu rakannya sampai pukul 11.30 tapi satu batang hidung pun tak sampai.

  “Excuse me, madam,” tiba-tiba suara airport security guard kedengaran di belakangnya. “Are these boxes you punya ke?”

  “Ya,” jawab Norhana ringkas.

  “I’m afraid you have to pick it up as the next plane akan mendarat sebentar lagi,” terang guard itu.

  “I tengah tunggu kawan ni, encik,” jawab Norhana.

  “Dah sejam ada kat sini. Puan kena alihkan kotak ini dengan segera,” penerangan guard itu sudah bertukar menjadi arahan.

  Kemarahan Norhana semakin memuncak. Dengan daya usaha dia sendiri, Norhana mengangkat satu persatu kotak-kotak berat itu ke atas troli sambil menyumpah-yumpah di dalam hatinya. Setelah kesemua enam-enam kotak berada di atas troli, maka Norhana pun menolak troli itu keluar. Oleh kerana kotak-kotak itu bersusun tinggi, Norhana tidak dapat melihat jalan di hadapan.

  Norhana menolak troli itu sehingga ke hujung anak tangga pintu masuk airport tersebut tanpa disedarinya, dan ini menyebabkan troli itu terhentak ke bawah dan akibatnya keenam-enam kotak tadi runtuh ke bawah dan segala brochures di dalamnya habis terkeluar.

  Shit!!! jerit Norhana di dalam hatinya. This is just what I needed!!

  Yang lebih menyakitkan hati Norhana ialah tiada siapapun di kalangan mereka yang berada di airport tersebut hendak menolongnya. Semuanya melihat dari jauh dan ada yang tersengeh, ada yang tergelak.

  Norhana menyusun semua brochures itu ke dalam troli sendirian. Kalau nak diikutkan hati, mau aje ditinggalkan semua brochures itu dan balik sahaja ke Kuala Lumpur.

  Tiba-tiba ada dua tangan mengutip brochures-brochures yang masih berada di atas lantai dan menusunnya kembali ke atas troli.

  “Here, let me help you,” jawab satu deep voice dari seorang jejaka Inggeris beruniform sambil meneruskan pengutipan brochures-brochures tersebut.

  “Thank you. I really need that,” jawab Norhana dengan sedikit perasaan lega.

  Setelah selesai menyusun semua brochures tersebut, jejaka Inggeris tersebut tersenyum dan berkata, “Are you okay?”

  “Yes I’m fine,” Norhana berkata sambil mambalas senyuman lelaki tersebut. Kemudian, dia matikan senyumannya dan mengeluh, “No, no… the truth is I’m not fine. I’m not fine at all,” sambung Norhana sambil mengesat peluh di dahinya.

  “I’ve noticed you about an hour ago,” jawab lelaki tersebut.

  “Yeah. Someone suppose to meet me here to take all this stuff. Well… looks like I’ve been stood up!” Norhana mengeluh lagi.

  “Where are you suppose to take these? Maybe I can help,” pelawa lelaki tersebut.

  “Mahsuri Exhibition Center,” jawab Norhana ringkas.

  “That’s just next door,” jawab lelaki tersebut, “I’ll be glad to drop you there,”

  Norhana hanya tersenyum, tetapi air mukanya masih menunjukkan rasa geram campur kecewa.

  “I tell you what. I got an idea,” jawab lelaki tersebut sambut tersenyum. “Since they kept you waiting here for more than an hour, why don’t we do the same to them? Let’ s not deliver this stuff yet until later this afternoon.”

  “I dunno,” jawab Norhana sambil mengangkat bahunya.

  “Yeah, we’ll do that. It’s time to get even!” lelaki itu berkata sambil mengangkat keningnya dan ketawa. “Anyway, you look terrible, and need to freshen up. Why don’t we put all this stuff in my car. We go and have lunch and relax for a while. Let them sweat a bit. Then we’ll deliver this stuff, say around 4.00 p.m.?”

  “You maybe right,” Norhana sudah mula tersenyum. “I would really like to see their faces when they came here and I’m not around”

  Lelaki tersebut menolak troli tersebut ke kereta sewaannya dan memunggah kotak-kotak tersebut ke dalam boot keretanya.

  “I’m Steve McNeill,” tiba-tiba dia berkata, “but you can just call me Steve”

  “I’m Anna” jawab Norhana sambil mereka berjabat tangan.

  Steve memang tampan orangnya. Enam kaki tinggi dan berbadan tegap. Norhana dapat mengagak bahawa Steve adalah seorang juruterbang sebab dia memakai pakaian jump-suit tentera udara Amerika Syarikat dan di dadanya terdapat emblem “Fighting Falcons”, iaitu emblem pesawat pejuang skuadron tentera udara negaranya. Di bahunya terdapat dua keping besi menandakan dia adalah berpangkat Captain.

  Apabila mereka telah selesai meletakkan kotak-kotak di dalam boot kereta Steve, tiba-tiba Norhana nampak kawan-kawannya Sue dan Rosli tiba dengan kereta mereka dan terus keluar mencari-cari dirinya.

  “There they are,” bisik Norhana pada Steve, “they’re looking for me. They must have lost track of time. Look how panicked they are!”

  “Let’s get the hell out of here,” bisik Steve kembali.

  “Good idea!” Norhana tertawa kecil.

  Mereka berdua terus menaiki kereta Steve dan beredar dari situ secepat mungkin. Norhana dan Steve ketawa melihat telatah Sue dan Rosli yang panik mencari Norhana.

  Tunggulah kau kat situ, bisik Norhana pada dirinya sendiri.

  “Where are you staying?” tanya Steve tiba-tiba.

  Pada ketika itu barulah Norhana sedar bahawa dia tidak pun buat reservation untuk menginap di mana-mana hotel di Langkawi. “ You know what?” Norhana menjawab sambil tertawa, “I forgot to make any reservations!”

  “Oppps! You’re in trouble. Don’t expect to find any available rooms this time around on this island. They’re all fully booked. If you don’t make any reservations….”

  “…I don’t have any place to stay!” Norhana memotong kata-kata Steve, “Oh my God!”, sambungnya sambil menggeleng-gelengkan kepalanya.

  “I tell you what,” jawab Steve, “why don’t we go back to my place for a while so you can freshen up. I stay at the Pelangi Beach Resort. After lunch, we’ll try to find some place for you. I’m sure there’s some budget hotels still available in town…”

  “I doubt it,” Norhana berkata sambil masih mengeleng-gelengkan kepalanya.

  “Okay, then you can stay at my place, and I’ll bunk in with my friends next door,” suggest Steve.

  “No no no no… you don’t have to that for me,” Norhana berkata kembali pada Steve.

  “You’re right, I don’t. Why don’t I just leave you in the streets tonight? There’s plenty of room and the view is fantastic!” gurau Steve pada Norhana. Kedua-dua mereka terus ketawa dengan gurauan tersebut.

  Sampai di Pelangi Beach Resort, Steve terus membawa Norhana ke biliknya. Norhana hanya membawa beg pakaian yang kecil ke Langkawi kerana dia tidak berhajat untuk tinggal lama di situ.

  “I’ll leave you here for a while for you to freshen up. I’ll be next door with my friends,” kata Steve pada Norhana sambil tersenyum.

  “Thank you, Steve. You have been a great help,” Norhana menjawab senyuman Steve.

  Steve kemudiannya meninggalkan Norhana di bilik tersebut sendirian. Sebaik sahaja pintu bilik itu ditutup, Norhana terus membaringkan dirinya di atas katil sambil menghembus nafas panjang. Barulah sekarang dapat relaks sikit selepas setengah hari berhempas pulas dengan barang-barangnya.

  Norhana dengan perlahan menanggalkan blouse dan skirtnya. Kemudian dia menanggalkan pula bra dan seluar dalamnya. Badannya masih lagi basah dengan peluh akibat banyak mengangkat barang di tengah-tengah panas terik mentari. Norhana relaks kejap berbaring di atas katil tanpa sebarang utas benang di atas badannya sambil menikmati udara nyaman air-con bilik tersebut. Selepas beberapa minit berehat, Norhana bangun dari katil dan terus menuju ke bilik mandi.

  Bilik mandi hotel tersebut dilengkapi dengan cermin yang besar. Norhana melihat bentuk badan dirinya sendiri di dalam cermin itu.

  Walaupun sudah menjangkau 35 tahun dan mempunyai empat orang anak, Norhana masih lagi mempunyai bentuk badan yang menarik dan seksi. Buah dadanya walaupun sudah kendur sedikit, masih lagi menarik dan propotionate dengan badannya yang slim.

  Norhana kemudiannya menikmati shower air sejuk selama beberapa minit sambil menutup matanya dan menyabun badannya. Setelah selesai mandi, Norhana keluar dari shower dan pada itu dia realise yang di dalam bilik mandi tersebut tidak dapat sebarang tuala! Puas Norhana mencari tuala mandi tapi satu pun tidak ada.

  Mungkin Steve meninggalkannya di luar kot, bisik hati Norhana. Dia kemudiannya membuka pintu bilik mandi tersebut dan terus keluar dengan keadaan badannya yang berbogel dan masih basah itu.

  Alangkah terkejutnya Norhana apabila melihat bahawa Steve berada di dalam bilik tersebut! Norhana terus menjerit dan terus menutup kemaluan dan buah dadanya dengan tangan-tangannya. Jeritan Norhana itu begitu kuat sekali sehinggakan Steve pun turut terkejut. Norhana terus melarikan diri semula ke dalam bilik mandi tersebut.

  “I’m so sorry, Anna!” kata Steve di sebalik pintu bilik air, “I didn’t mean to frighten you. I came back to get my flight book and didn’t realise you were..

  “I was looking for a towel, but there’s none here!” jawab Norhana dengan nada yang kencang sambil memotong kata-kata Steve.

  “I must have left it outside after the seaside bath this morning,” jelas Steve. Dia kemudiannya mengambil tuala yang disidai di kerusi biliknya dan menghulurkan ke Norhana yang berada disebalik pintu bilik mandi. “Here,” kata Steve. “I’ll be outside”

  Norhana mendengar pintu bilik ditutup. Dengan perlahan, dia keluar dari bilik mandi dengan tuala dililit pada badannya. Steve sudah keluar. Norhana menarik nafas lega.

  Setelah selesai salin pakaian, Norhana terus keluar dari bilik tersebut. Steve menunggunya di luar. Norhana hanya dapat tersenyum apabila melihat Steve. Mukanya hampir merah padam.

  “Listen, I’m really sorry about what happened just now Steve memulakan kata-kata.

  “It’s okay, Steve,” jawab Norhana sambil tersenyum, “nothing happened, right? Anyway you were a perfect gentleman”

  Mereka berdua terus pergi ke hotel lounge untuk sarapan tengahari. Semasa lunch, Norhana dan Steve berbual berkenaan kisah hidup masing-masing.

  Steve baru berumur 27 tahun walaupun dia nampak lebih tua dari itu. Sejak kecil lagi dia sudah bercita-cita nak jadi pilot. Apabila dia mendapat biasiswa tentera udara Amerika Syarikat untuk membiayai pengajiannya di peringkat colleage, dia terus mengambil tawaran tersebut. Lepas graduate, terus masuk akademi juruterbang, dan kemudian menjadi juruterbang tentera udara.

  Apabila ditanya Norhana apa pandangannya pada Malaysia, Steve menjawab yang itu adalah kali pertama dia berada di situ, dan dia telahpun menyukainya. Tetapi dalam kegembiraan dia berada di situ, hatinya masih berasa sedih.

  Apabila ditanya lagi, Steve menceritakan pada Norhana bahawa dia baru sahaja berkahwin sebulan yang lepas pada seorang gadis yang menjadi “high-school sweetheart"nya sejak bangku sekolah lagi. Sepatutnya dia sekarang sedang berbulan madu dengan isterinya di Bahamas. Tetapi juruterbang asal yang sepatutnya ditugaskan di LIMA telah mengalami kemalangan jalan raya dan terpaksa di wadkan kerana kakinya patah.Dalam masa 24 jam, Steve telah menerima notis pembatalan cutinya dan dikerahkan keMalaysia dengan segera.

  Steve menghulurkan gambar isterinya kepada Norhana. Namanya Melissa. Orangnya sangat cantik dan ayu. Gambar itu di ambil semasa hari perkahwinan mereka. Melissa memakai gaun putih pengantinnya.

  “How about yourself, Anna?” tanya Steve pada Norhana berkenaan dirinya.

  Norhana pula menceritakan kisah hidupnya. Dia adalah seorang akauntan - kerja yang boring,katanya.Telah berkahwin selama sebelas tahun pada suaminya dan mempunyai empat orang anak. Yang sulong berumur sepuluh tahun manakala yang bongsu baru satu tahun. Steve memuji Norhana kerana mempunyai anak yang ramai dan masih dapat mengekalkan kejelitaan wajahnya. Norhana terus tersipu-sipu atas pujian dari Steve itu.

  Borak punya borak, jam sudah pukul 4.00 petang. Waktu terbang begitu cepat sekali. Setelah sedar hari sudah lewat, Steve dan Norhana terus meninggalkan restoran tersebut dan menaiki kereta Steve ke Mahsuri Exhibition Center.

  Setelah mendapatkan pas dari pejabat Le Proton, Norhana terus masuk ke dewan pameran dan ke booth companynya. Sue dan Rosli yang berada di booth tersebut terus meluru mendapatkan Norhana apabila mehilatnya.

  “Mana you pergi, Ana? Puas kami cari merata-rata tempat. Kami telefon KL, dia orang kata you dah fly sini. Airport kata you dah touch-down, tapi batang hidung pun tak nampak?” Sue berkata sambil tercungap-cungap.

  “Hmmm. Padan muka engkorang!” Norhana menjawab kembali, “You tahu tak I tunggu bagai nak rak dari pukul 10.30 pagi tadi?!” Dia menyambung, “Sampai pukul 12 I tunggu, kata nak jemput, mana dia?!” suara Norhana tinggi.

  “Janganlah marah, Ana,” tenteram Sue, “you have to understand dekat sini kecoh sikit. Kita terlupa waktu. I’m so sorry, ya Ana,”

  “Barang-barang ada kat luar,” kata Norhana, “kalau nak pergi ambil,”

  Sue dan Rosli terus bergegas keluar mendapatkan barang-barang. Norhana kemudiannya menolong rakan-rakannya menyiapkan booth syarikatnya itu sehinggalah semuanya selesai pada pukul 8.00 malam.

  Norhana kemudiannya duduk sebentar di podium dewan tersebut, menarik nafas keletihan dan menyapu peluh dari dahi dan lehernya.

  “Busy day, huh?” satu suara kedengaran di belakangnya. Norhana terkejut sebentar dan terus menoleh kebelakang.

  “Oh, it’s you Steve,” jawab Norhana tersenyum, “you startled me there a bit.”

  “Have you found a place for tonight?” tanya Steve.

  “Oh god,” keluh Norhana, “I completely forgot about that. I was too busy preparing for tomorrow,”

  Steve kemudiannya mengambil tangan Norhana dan menariknya berdiri, “Let’s go,” kata Steve sambil masih memegang tangan Norhana, “let’s find something for you to sleep in.”

  Mereka berdua masuk ke dalam kereta Steve dan terus ke pekan Kuah untuk mencari hotel untuk Norhana. Tetapi malangnya semua hotel tiga bintang keatas sudah penuh. Yang tinggal hanyalah hotel tiada berbintang seperti rumah kedai dan sebagainya.

  “The offer still stand,” kata Steve, “ you can sleep at my place tonight.”

  “No thanks, Steve. I caused too much trouble for you already.”

  “I insist,” jawab Steve, “I’m not leaving you on the streets tonight,”

  Sebelum sempat Norhana manjawab, Steve sudah menghidupkan enjin keretanya dan beredar dari pekan Kuah balik ke Pelangi Beach Resort.

  Malam itu, Steve membelajakan lagi Norhana dengan makan malam di Pelangi. Setelah selesai makan malam, Steve mengajak Norhana berjalan-jalan di persisiran pantai.

  Angin pantai pada malam itu bertiup dengan kuat dan menyebabkan Norhana rasa kesejukkan.Dia menyimpul kedua belah tangannya sambil berkata, “It’s cold tonight”

  Tiba-tiba tangan Steve dengan perlahan memeluk bahu Norhana dan menariknya hampir kepadanya. Norhana pada mulanya terkejut sedikit dengan perbuatan Steve itu, tapi kemudiannya dia mendapatinya lebih relaks. Norhana menyandarkan badannya ke badan Steve dan kepadanya pada dada lelaki tegap tesebut. Pelukan Steve semakin lama semakin rapat sambil mereka berdua berjalan di pantai dengan perlahan.

  Setelah hampir sejam berjalan, akhirnya Steve memimpin Norhana pulang ke bilik tidurnya. Sampai di biliknya, Steve membuka pintu dan mempelawa Norhana masuk. Steve berdiri di luar sementara Norhana masuk ke dalam.

  “Well, I guess it’s goodnight then,” kata Steve perlahan.

  “Yes, goodnight” jawab Norhana.

  “I’ll see you in the morning”.

  “Okay”

  “I’ll be just next door if you need me”.

  “Yeah”.

  Mereka kemudiannya terus senyap. Perkataan sudah tidak diucapkan lagi. Norhana tidak masuk ke dalam biliknya dan Steve tidak beredar dari tempat itu. Kedua-dua mata merenung satu sama lain.

  Tiba-tiba Steve mengampiri Norhana dengan perlahan. Norhana tidak berganjak dari kedudukan asalnya. Steve semakin lama semakin hampir pada Norhana dan akhirnya bibir mereka bertemu dalam satu ciuman yang paling romantik. Tangan Steve memeluk tubuh Norhana dengan perlahan dan Norhana juga memeluk leher Steve.

  Ciuman yang mulanya ringkas dan romantik akhirnya menjadi rakus dan penuh berahi. Norhana membuka mulutnya dan Steve terus menekan mulutnya dengan kuat sambil mengulum lidah Norhana. Steve kemudiannya menolak lidahnya masuk ke dalam mulut Norhana dan kedua tubuh dan mulut mereka melekat dalam satu pelukan dan kucupan yang penuh dengan nafsu.

  Steve menolak tubuh Norhana dengan tubuhnya ke dalam bilik dan menutup pintu bilik tersebut dengan kakinya sahaja. Steve kemudiannya menolak Norhana ke katil dan membaringkannya disitu sambil mulut mereka masih bersatu dalam kucupan yang paling lama dalam hidup Norhana.

  Tangan Steve kemudiannya meramas-ramas payudara Norhana dengan kedua tangannya yang besar itu. Steve memang besar dan tegap orangnya. Norhana terasa bahawa dirinya tidak terdaya untuk berbuat apa-apa di atas kekuatan Steve. Dia hanya merelakan tubuh badannya di ramas oleh Steve.

  Steve kemudiannya menanggalkan blouse Norhana dan diikuti dengan branya. Norhana sekarang tidak berpakaian dari pusat ke atas. Steve terus meramas payudara Norhana yang sudah tidak berlapik itu. Norhana tidak dapat menahan dari mengerang setelah tubuhnya di rangsang oleh tangan-tangan Steve.

  “Hmmmmm MMMmmmm” suara Norhana tengelam dalam mulut Steve.

  Steve kemudiannya mengangkat mulutnya dari mulut Norhana setelah hampir sepuluh minit berkucupan. Norhana yang dari tadi memejamkan matanya, dengan perlahan membukanya semula. Bilik tidur itu gelap gelita tanpa sebarang lampu terpasang. Norhana tidak sedar bila masa Steve mematikan suis lampu bilik itu. Atau mungkin ianya tidak pernah dipasangpun.

  Disebalik kegelapan tersebut, Norhana hanya dapat melihat bayangan Steve sahaja. Dia dapat merasakan bahawa Steve sedang menanggalkan seluruh pakaiannya di penjuru katil itu. Kemudian, Steve terus menarik skirt Norhana dengan seluar dalamnya sekali dan menanggalkannya terus.

  Steve terus memeluk Norhana dan mengucup bibirnya kembali. Norhana dan Steve kini tidak mempunyai sebarang pakaian pun melainkan tubuh badan masing-masing.

  Dalam mereka berpelukan dengan erat sambil mulut mereka bermain-main antara satu sama lain, Norhana dengan tiba-tiba sahaja tersedar akan situasi yang sedang dialaminya sekarang.

  Apa yang telah terjadi pada diriku?! Bisik Norhana pada dirinya.

  Siapakah lelaki ini? Kenapa aku berada di atas katil ini berpakaiankan tubuhnya sahaja?

  Hati Norhana tiba-tiba hampir panik. Dalam hidupnya selama tiga puluh lima tahun sebagai perempuan Melayu tidak pernah dia melakukan sesuatu sebegini. Dalam hayatnya, cuma Nasir suaminya seorang sahaja lelaki yang pernah menyentuh tubuhnya. Itupun hanya selepas mereka berkahwin. Norhana seorang gadis Melayu yang begitu teliti menjaga kehormatannya. Ramai lelaki yang cuba memikatnya semasa di sekolah dan universiti dulu tetapi Norhana hanya menolak tawaran mereka dengan baik sambil memelihara kehormatan dan tubuhnya. Tidak pernah seorang lelaki pun yang dapat memeluk tubuhnya, mencium bibirnya atau merasai kasihnya melainkan suaminya.

  Itupun empat tahun lamanya Nasir memikat Norhana barulah Norhana menerima cinta Nasir.Setelah mereka bersama, Norhana masih melarang Nasir memeluk tubuhnya atau menciumnya,yang cuma hanyalah mereka berpengangan tangan. Nasir hanya dapat menjamah tubuh isterinya itu pada malam perkahwinan mereka sahaja apabila Norhana merelakan tubuhnya diserahkan pada suaminya yang sah.

  Walaupun setelah berkahwin, beberapa orang lelaki masih mahu memikat Norhana kerana kecantikannya. Sebagai seorang isteri yang taat pada suaminya, Norhana menolak lamaran mereka dengan baik. Sebelas tahun Norhana memelihara kehormatannya dengan baik sebagai isteri Nasir.

  Tetapi apa yang berlaku sekarang? Siapakah lelaki ini yang tidak sampai dua belas jam dia mengenalinya? Kini lelaki itu sedang mengucupnya dengan memeluknya tanpa sebarang pakaian pun di antara mereka berdua? Kenapa begitu senang Norhana menyerahkan tubuhnya pada lelaki ini yang hanya baru berjumpa pagi tadi?

  Kenapa?

  Kenapa Norhana tidak dapat bersuara mengatakan “ No!”, atau mengatakan “Don’t do this to me!”, atau “Let me go!” kepada lelaki tersebut?

  Kenapa Norhana merasakan satu keseronokan yang tidak dapat dirasainya sebelum ini? Walaupun perbuatannya itu adalah salah? Kenapa Norhana dapat merasakan bahawa celah kangkangnya telah basah akibat air mazinya sudah melimpah keluar dari lubang farajnya?

  Norhana masih mampu mencuba melawan hawa nafsunya yang sedang memuncak itu. Dia melepaskan pelukannya pada badan Steve dan cuba menolak dadanya dengan kedua tangannya. Steve melepaskan kucupannya pada Norhana dengan perlahan.

  Norhana dapat bernafas kembali. Dia membuka mulutnya untuk berkata sesuatu.

  Berkata sesuatu untuk menyedarkan siapa dirinya. Bahawa hakikatnya tubuhnya bukan milik Steve. Ianya adalah milik suaminya, dan hanya suaminya sahaja.

  “Steve..”, suara Norhana memecah kesunyian bilik tidur tersebut.

  Tetapi Norhana tidak dapat meneruskan kata-katanya. Lidahnya kelu. Suaranya tidak keluar. Norhana tidak dapat memahami apa yang berlaku pada dirinya. Konflik antara nafsu dan iman sedang berperang di dalam hati Norhana. Dan nafsu sedang memenangi peperangan itu.

  Tiba-tiba Norhana merasakan sesuatu yang besar dan amat keras di celah kangkangnya sedang cuba untuk memasuki lubang farajnya.

  Norhana sedar bahawa batang yang besar dan keras itu adalah senjata Steve yang cuba untuk bersatu dengan tubuhnya.

  Tidak. Tidak. Tidak. Kata hati Norhana. Tapi mulutnya masih kelu.

  Steve dengan perlahan memasukkan batang zakarnya yang keras itu ke dalam lubang faraj Norhana. Pada mulanya, hanya hujung kepala zakar itu sahaja dapat melepasi lubang faraj Norhana kerana saiz batang zakar Steve adalah luar biasa besarnya.

  Norhana cuba menjerit kesakitan tetapi suaranya masih tidak keluar. Dia mengigit bibir bawahnya dengan kuat apabila Steve memasukkan batang zakarnya dengan perlahan.

  Lubang faraj Norhana memang ketat dan tidak cukup luas untuk menampung saiz batang zakar Steve. Otot-otot faraj Norhana menegang untuk memenuhi keperluan senjata Steve.

  Norhana tidak pernah merasakan batang zakar sebesar ini memasuki tubuhnya. Batang zakar Nasir suaminya cuma average sahaja - saiz normal lelaki Asia. Tetapi senjata milik Steve ini luar biasa saiznya.

  Steve menolak kedua-dua kaki Norhana ke atas untuk membuka lubang farajnya dengan lebih luas. Dia kemudiannya menghunus batangnya sedikit lagi ke dalam. Kepala zakarnya telah lepas ke dalam dan Steve meneruskan hunusannya itu.

  “Aaaarggh!!!” suara jeritan Norhana akhirnya kedengaran. Kesakitan akibat tikaman yang dilakukan oleh Steve tidak dapat ditahan lagi. Air mata Norhana mengalir keluar. Tetapi kesakitan yang di rasai Norhana tidak dapat menandingi nikmat penjajahan senjata baru ini. Nikmat yang tidak pernah dirasinya sebelum ini.

  Steve menundurkan senjatanya tatkala mendengar jerita Norhana. Tetapi setelah diundurnya, Steve sekali lagi menhunusnya kembali ke dalam dengan perlahan. Setiap hunusan dilakukannya sedikit demi sedikit menambah kedalamannya.

  “Ooohhhh!! OOOHHH God!!!! OOOORRRGGHH!!! AAARRRGGHHH!!!!!” Jeritan Norhana sedikit demi sedikit setiap kali Steve menghunus senjatanya ke dalam.

  Setalah hampir dua puluh dayungan, akhirnya Steve menghunus keseluruhan batang zakarnya ke dalam tubuh Norhana.

  Bagi Norhana, dia tidak dapat membayangkan kenikmatan yang dirasainya tatkala Steve menghunus keseluruhan batangnya ke dalam. Tidak pernah dalam hayat Norhaya, sesiapa pun dapat memasuki tubuhnya begini dalam. Norhana dapat merasakan seolah-olah senjata Steve berada sampai ke perutnya. Dia dapat merasakan kepala zakar Steve menolak dinding hujung farajnya hingga ianya tidak dapat pergi lebih dalam lagi.

  Steve meneruskan dayungannya pada Norhana. Rhythm dayungannya perlahan-lahan untuk tidak menyakitkan Norhana. Tangan Steve dari tadi tidak berhenti meramas payudara Norhana dengan kuat sehingga terkeluar susu dari payudaranya. Steve kemudiannya menjilat susu Norhana. Steve dengan rakusnya meghisap payudara Norhana dan menyedut susu dari badannya. Bayinya yang bongsu masih lagi menyusu dari badan Norhana, tetapi pada malam itu, Steve mengambil alih tugas tersebut.

  Norhana akhirnya semakin hampir dengan klimaksnya yang pertama. Badannya bergegar atas setiap hunusan yang dilakukan oleh Steve. Norhana dapat merasakan bahawa seperti ada suatu aliran elektrik mengalir di dalam badannya.

  “Steve, Oh God!!! I’m.. I'mmmm.. Aaargghh!!!” suara Norhana cuba menahan sensasi yang dirasainya. “I’m cummmiiiiinnngggGGGGGG!!!” jeritnya sambil badannya melonjak dari katil apabila klimaksnya menguasai tubuhnya.

  Norhana cuba untuk menarik nafas panjang untuk berehat tetapi Steve tidak memberikannya peluang langsung. Norhana hanya dapat bernafas pendek apabila Steve menundurkan dayungannya. Apabila Steve menghunus kembali, Norhana berasa betul-betul senak sehinggakan tidak dapat bernafas.

  Walaupun Norhana sudah mencapai orgasm, tetapi Steve masih meneruskan rhythm dayungannya kerana dia mahu Norhana berada di peak sentiasa.

  Tidak sampai dua minit kemudian, Norhana sudah menghampiri klimaksnya yang kedua. Sekali lagi tubuhnya menjadi kejang dengan setiap serangan Steve. Norhana cuba untuk tidak menjerit tetapi seluruh otot-otot pada tubuhnya kejang apabile Norhana mencapai orgasm.

  “EEeeeerrrRRRGGHHHH!!!” jerit Norhana panjang.

  Norhana kini sudah lemah. Seluruh badannya terasa sakit-sakit disebabkan kejang akibat orgasm kedua tadi. Itulah orgasm terbesar pernah dirasainya. Norhana hanya dapat berbaring di atas katil itu tidak bermaya dan menerima segala serangan dari Steve. Air mani Norhana mencurah-curah keluar membasahi kakinya dan cadar katil tersebut

  Steve mengangkat kedua-dua kaki Norhana dan memegangnya dengan tangannya untuk membuka lubang faraj Norhana dengan lebih luas. Dayungan Steve semakin lama semakin laju dan deras. Kekuatan hunusannya semakin keras. Norhana hampir pengsan dengan layanan yang diberikan kepadanya oleh Steve.

  “Oh! Oh! Oh!” suara Steve kedengaran sambil dayungannya menjadi semakin liar dan semakin tajam. Badan Steve semakin kejang. Norhana dapat rasakan bahawa Steve akan melepaskan serangannya ke dalam tubuh Norhana.

  Norhana sekali lagi menjadi panik.

  Tidak! Jangan lepaskan dalam tubuhku! Jeritannya di dalam hati. Tetapi suaranya tidak dapat keluar. Cuma kepalanya sahaja yang menggeleng-geleng dari kiri ke kanan cuba memberitahu Steve.

  No Steve! Please don’t cum inside me! I’m not protected! You’re not protected! Please don’t!!! PLEASE!!!!! Jerit batin Norhana tetapi jeritan senyapnya itu tidak kedengaran oleh Steve.

  Steve sudah sampai kemuncaknya. Dengan segala kekuatan pada dirinya, dia menghunus masuk senjatanya dengan kuat ke dalam lubang faraj Norhana sambil melepaskan derasan air mani panas terus masuk ke dalam tubuh Norhana.

  Satu! Dua! Tiga! Empat! Lima! Enam! Tujuh!

  Steve melepaskan tujuh pancutan deras air maninya ke dalam rahim Norhana. Norhana tidak dapat mengeluarkan suaranya langsung. Mulutnya terngaga buka tetapi tiada suara yang keluar. Air matanya mengalir membahasi pipinya. Norhana dapat merasakan benih panas Steve mengalir ke dalam tubuhnya. Mulanya, farajnya dipernuhi oleh senjata Steve. Sekarang ianya dipernuhi pula oleh peluru-pelurunya.

  Steve rebah di atas badan Norhana. Norhana tidak dapat bernafas dihempap badan tegap Steve yang keletihan setelah bertarung dengan hebat. Steve kemudian mengangkat tubuhnya dari tubuh Norhana dan mengucup mulut Norhana yang masih terbuka itu.

  Dengan perlahan, Steve bangun dari katil dan duduk di sebelah Norhana. Steve tersenyum pada Norhana tetapi Norhana tidak dapat menunjukkan apa-apa reaksi pada Steve.Steve kemudiannya berdiri dan menarik nafas panjang, puas dengan jamahan dia pada malam itu. Dia terus berjalan menuju ke kerusi dan menyalakan sebatang rokok.

  Norhana masih terbaring berbogel di atas katil seperti seorang pelacur yang baru dirogol. Kedua kakinya terbuka luas dan celah kangkangnya berdenyut kesakitan. Begitu juga dengan payudaranya. Badannya basah dengan peluh mereka berdua, mulutnya diliputi air liur,dan lebihan air mani Steve mengalir keluar dari lubang farajnya. Tetapi walaupun seluruh badannya sakit-sakit, Norhana merasa puas. Kepuasan yang dirasainya tidak dapat ditandingi dengan mana-mana nikmat sebelum ini. Tetapi air matanya tetap mengalir keluar. Norhana memejamkan matanya dan terus tertidur keletihan.

  Keesokkan paginya, Norhana terbangun dari tidurnya dalam keadaan yang sama, cuma tubuhnya ditutupi oleh selimut. Denyutat kesakitan di celah kangkangnya masih terasa. Norhana berpaling ke selebah kiri katil, tetapi Steve tidak ada di sebelahnya.

  “Good morning,” tiba-tiba suara Steve kedengaran di hujung bilik. Norhana mengangkat kepalanya dan melihat Steve duduk di atas kerusi di sebelah katil. Dia tidak berpakaian dan sedang memimum beer yang diambilnya dari dalam mini-bar.

  “I woke up earlier, and just sit here watching you sleeping,” sambungnya. “You are so beautiful, Anna”

  Steve kemudiannya bangun dan menghampiri Norhana. Dengan perlahan dia mengucup bibir Norhana. “I’m sorry if I hurt you last night,” katanya. Norhana masih belum bersuara. “ You are so wonderful. You are so amazing and tight. Melissa was not even close to you,” sambungnya sambil mengucup bibir Norhana lagi.

  Steve kemudiannya menyelak selimut Norhana dan melihat tubuhnya yang tidak berpakaian itu. Tangannya kemudian meraba dengan perlahan tubuh Norhana sehinggalah tangannya sampai ke faraj Norhana. Dengan perlahan Steve mengurut faraj Norhana.

  “I’m sorry I hurt you,” ulangnya, “but I know just the cure,” sambungnya tersenyum.

  Tanpa melengah-lengahkan masa, Steve turun dari katil itu dan beralih ke celah kangkang Norhana. Dengan perlahan dia menghidu bau faraj Norhana yang telah kering dari air maninya semalam.

  “God, you smell like heaven,” kata Steve sambil terus menghidu bau faraj Norhana yang belum berbasuh itu.

  Steve kemudiannya menjilat faraj Norhana dengan perlahan. Lidahnya menerokai bibir farajnya dari atas sehingga ke bawah. Dengan perlahan Steve menyelak bibir faraj Norhana dengan lidahnya. Apabila bibir faraj Norhana telah terbuka, Steve meneruskan jilatannya ke atas lubangnya pula.

  Norhana mengeluh kembali dengan suaranya yang manja. Inilah pertama kali seorang lelaki menjilat kemaluannya. Nasir suaminya tidak pernah melalukan perkara tersebut kerana Norhana selalu menghalangnya. Dia tidak mahu suaminya menjilat kemaluannya kerana baginya itu adalah perbuatan kotor. Tetapi pada pagi ini, dia tidak menghalang langsung Steve dari melakukannya.

  Lidah Steve semakin masuk ke dalam lubang faraj Norhana. Steve seterusnya menyedut air mazi Norhana keluar dari farajnya. Norhana mengeluh perlahan dengan belaian yang diberikan oleh Steve padanya. Nafsu Norhana kembali memuncak, dan farajnya kembali basah dengan air mazinya. Kelentit Norhana semakin menegang.

  Melihat kelentit Norhana yang keras itu, Steve terus mengalihkan perhatian kepadanya. Mula-mula dia menjilat kelentit Norhana dengan perlahan dan kemudian menghisapnya dengan kuat.

  “Hmmmm..” keluh Norhana apabila Steve menghisap kelentitnya, “oh Steve, that is sooooo gooooddd!” sambung Norhana sambil menikmati lidah Steve pada kelentitnya.

  Setelah hampir lima minit dijilat dan dihisap, akhirnya Norhana mencapai klimaks pada pagi itu. Orgasm pada pagi itu tidaklah sehebat semalam, tetapi memadai untuk Norhana.

  “Aaaaaaahhhhh..” Suara Norhana perlahan dan manja sambil melepaskan klimaksnya.

  Steve kemudian bangun semula dan megucup bibir Norhana. Steve melunjurkan lidahnya ke dalam mulut Norhana dan buat petama kalinya Norhana dapat marasa air mani serta air mazinya sendiri.

  Steve kemudian baring di sebelah Norhana dan dengan perlahan mengurut batang zakarnya yang sedang membesar. Inilah baru Norhana dapat melihat senjata Steve yang mencerobohi farajnya semalam. Batangnya memang besar dan panjang - hampir sembilan inci panjangnya, tetapi yang paling memeranjatjan Norhana ialah ketebalan batang zakar itu lebih dua setengah inci ataupun lapan inci ukur lilit!

  Norhana bangun dari katil dan terus memegang batang zakar Steve. Cengkaman tangan Norhana tidak dapat ditutup rapat apabila dia memegang batang zakar Steve kerana besarnya. Dengan kedua belah tangannya, dia mengurut-urut batang zakar Steve.

  Tanpa disuruh, Norhana kemudiannya membuka mulutnya dan terus memasukkan batang zakar itu ke dalam mulutnya. Ini juga adalah pertama kalinya dia menghisap batang zakar seorang lelaki. Norhana tidak dapat memasukkan keseluruhan batang zakar Steve ke dalam mulutnya kerana terlalu panjang dan besar. Dia hanya dapat mengulum lebih sedikit dari setengah dari keseluruhan batang Steve.

  Dengan perlahan, Norhana menghisap batang Steve dan mengurutnya dengan lidahnya. Sambil Norhana sedang menikmati hidangan pagi dari Steve itu, tiba-tiba dia dapat rasa celah kangkangnya dijilat Steve kembali. Norhana terus memanjat badan Steve sambil membuka kedua-dua belah kakinya dan menghidangkan celah kangkangnya pada muka Steve. Steve terus memeluk punggung Norhana sambil melahap farajnya yang menitik air mazi dari lubangnya. Sementara itu, Norhana terus menghisap dan mengurut zakar Steve dengan mulutnya dalam posisi 69 itu..

  Norhana orgasm dua kali lagi pagi itu dijilat oleh Steve. Steve memang pakar dalam bilang menjilat ni dan dia menggunakan kepakarannya untuk memuaskan nafsu Norhana. Orgasm Norhana kecil sahaja seperti pagi tadi.

  Oleh kerana ini adalah pertama kali Norhana melakukan blow-job pada seorang lelaki, maka Steve lambat sampai klimaks pada pagi itu. Lebih dari dua puluh minit lamanya Norhana menghisap batang zakar Steve barulah Steve sampai kepada klimaksnya. Dengan segera Steve mengangkat tubuh Norhana dari posisinya dan membaringkannya di atas katil. Kemudian dia duduk di atas dada Norhana.

  “I’m coming, Anna..!” katanya sambil mengurut batangnya dengan tangannya. pabila hendak dilepaskan klimaksnya, Steve memasukkan semula batang zakarnya ke dalam mulut Norhana dan dengan segala daya kekuatannya, dia melepaskan lima tembakan deras terus masuk ke dalam mulut Norhana.

  Norhana hampir tercekik apabila disumbat mulutnya dengan batang zakar Steve yang besar lagi panjang itu, diikuti pula dengan air mani panas yang masin lagi tebal yang memenuhi mulut Norhana.

  Steve dengan perlahan mencabut batang zakarnya dari mulut Norhana dan menitik air maninya dari mulut Norhana ke dagu dan lehernya. Dengan perlahan Norhana menelan air mani panas Steve yang ada di dalam mulutnya. Steve kemudiannya menjilat air maninya sendiri yang menitik pada leher dan dagu Norhana. Kemudian dia menghulurkan lidahnya yang bercampur air mani tadi ke dalam mulut Norhana dan Norhana menjilat air mani tadi ke dalam mulutnya pula. Setiap titik air mani Steve ditelan oleh Norhana pada pagi itu.

  Mereka berdua berpelukan puas bermain dengan seks sambil bekucupan dengan penuh rasa nafsu berahi.

  Tiba-tiba jam tangan Steve yang terletak di atas meja berbunyi memandakan pukul sembilan. Steve terkejut dan sedar bahawa hari sudah lewat. Dengan segera dia bangun dari katil dan terus hendak mengenakan pakaiannya.

  “Shit! I’m late!” kata Steve dengan kuat. Dia nampaknya sudah memakai seluar uniformnya dan sedang menyarung bajunya pula.

  “Shouldn’t we take a shower first?” tanya Norhana yang juga telah bangun dari katil.

  “No time, honey.” Jawab Steve. “I have to be there at 9.15 for flight briefings. The show is scheduled to start at 10.00 a.m. today.”

  Norhana juga mengenakan pakaiannya dengan cepat.

  “You don’t to rush, Anna. You can stay here if you like and take a shower.”

  “Stay here all day? No thanks. You have the car remember? If you leave, I can’t go anywhere else” jawab Norhana.

  Dalam masa lima minit, mereka berdua sudah berpakaian. Norhana hanya sempat membasuh mukanya sahaja dan membetulkan rambutnya. Dia tidak sempat mandi pun pagi itu. Bau badannya tidak ubah seperti bau seorang pelacur. Nafasnya pula berbau air mani pekat Steve. Norhana membubuh setengah botol perfumenya ke atas bajunya untuk menhilangkan bau busuk badannya. Tetapi bau seks semalam dan pagi itu masih kuat lagi pada badan mereka berdua.

  “I smell like a whore,” kata Norhana.

  “So do I,” jawab Steve tersenyum, “ let’s go.”

  Steve membawa kereta dengan laju pada pagi itu. Mereka sampai di Mahsuri Exhibition Hall dalam masa lima minit sahaja. Oleh kerana kereta Steve mempunyai stiker kebenaran, dia terus masuk hingga ke pilot’ s briefings room. “Wait here,” katanya pada Norhana. Kebanyakkan juruterbang sudah berada di dalam bilik itu mendengar taklimat.

  Setelah selesai taklimat, Steve membawa Norhana melawat pesawatnya iaitu F-16 buatan General Dynamics. Dia menceritakan serba sedikit berkenaan dengan pesawat tersebut kepada Norhana. Kemudian dia mempelawa Norhana untuk menaiki pesawat tersebut. Norhana memanjat tangga pesawat itu dan duduk di dalam cockpit pesawat itu. Steve mengucup bibir Norhana sambil berkata, “even my wife has not got this privelage!”

  Pertunjukan udara bermula jam 10.00 pagi. Pasukan Red Arrows dari tentera udara British memulakan pertunjukan dengan beberapa buah pesawat Hawk. Norhana dapat melihat pertunjukan udara ditengah-tengah padang.

  Jam 12.00 tengahari tiba masa tentera udara Amerika Syarikat pula. Steve yang sudah lengkap berpakaian juruterbang bersiap sedia untuk menaiki pesawatnya.

  “Wish me luck,” katanya pada Norhana.

  Norhana memeluknya dan mengucup bibir Steve dengan dalam, “Good luck, Steve,” katanya. Kemudian mereka berkucup lagi.

  Steve melakukan flight solo dengan pesawat F-16nya. Banyak maneuvre yang dilakukannya termasuk low-altitude fly-bys. Pada penghujung demo flightnya, Steve melakukan attack dive. Pesawatnya terbang menegak seperti roket ke atas dan kemudian menjunam semula ke bawah. Oleh kerana awan pada hari itu tebal, maka pesawatnya hilang sebentar dalam kepulan awan.

  Tiba-tiba pesawat Steve muncul dari kepulan awan dan menjunam dengan kelajuan yang tinggi. Dia terlampau rendah untuk buat recovery pull-up.

  “You’re too low, Ranger-One. Pull up. Pull up.” Flight controller memberitahu Steve melalui radio.

  Steve cuba menarik pesawatnya kembali ke level-flight, tetapi kelajuannya terlampau tinggi.

  “You’re not going to make it! Eject! Eject!” jerit Flight Controller pada Steve.

  Norhana melihat pesawat F-16 itu menjunam dengan laju sekali ke arah bumi. Perasaannya menjadi cemas.

  Steve menarik pesawatnya dengan sekuat-kuat tenaganya. Hidung pesawat itu naik semula dan Steve hanya beberapa meter sahaja dari bumi apabila dia mencapai level-flight. Afterburner pesawat itu dihidupkan dan ianya dapat terus terbang ke atas semula.

  Penonton bersorak dan bertepuk tangan di atas pertunjukan yang betul-betul cemas tadi.

  Setelah Steve mendaratkan pesawatnya, ramai krew tentera udara menghampirinya dan menepuk bahunya memberi ucapan tahniah. Begitu juga dengan Norhana. Dia berlari mendapatkan kekasihnya. Norhana memeluk Steve dan mengucup bibirnya. Tetapi ternyata Steve tidak dapat menyembunyikan perassan gementarnya dan takutnya.

  “Are you okay, Steve?” kata Norhana sambil mengusap-usap rambut Steve.

  “Yeah, I guess suara Steve terketar-ketar, “shitt, Anna that was the scariest part in my life! I thought I was going to die there! My whole life just swept pass me!” kata Steve pada Anna sambil air matanya hampir berlinangan keluar.

  “It’s okay. You’re safe on the ground now. You’re safe with me,” senyum Norhana kepada kekasihnya itu. Mereka berpelukan dan berkucupan lagi.

  “Anna,” kata Steve. Dia merenung terus ke dalam mata Norhana. “I want to fuck you now,”

  Norhana terkejut dengan kata-kata Steve itu. Tetapi sebelum sempat dia berkata apa-apa, Steve menariknya ke pilot’s breifing room yang kosong buat masa itu. Dia mengunci pintu dan terus mengangkat Norhana dan meletakkannya di atas meja. Dia menyelak skirt Norhana dan menarik turun seluar dalamnya. Kemudian Steve menurukan zip seluarnya dan mengeluarkan batangnya yang dah keras.

  Tanpa membuang masa, Steve terus menghunus batang zakarnya masuk ke dalam lubang faraj Norhana yang menunggu itu. Serangannya sungguh ganas sekali tengahari itu. Steve seperti membalas dendam dan meluahkan perasaannya kepada Norhana. Norhana terpaksa memeluk badan Steve dengan kedua tangan dan kakinya sekali untuk mengelakkan dia dari terjatuh dari meja.

  Steve dengan ganasnya mendayung batang zakarnya ke dalam lubang faraj Norhana dengan rakus dan laju sekali. Norhana tidak dapat berbuat apa-apa melainkan menerima serangan Steve itu.

  “Aargh!! Aargh!! Aargh!! Aargh!! Aargh!!” jerit Norhana kerana menahan kesakitan serangan Steve itu.

  Tidak sampai lima minit, Steve melepaskan air maninya ke dalam tubuh Norhana. Tembakan kali ini lebih kuat dari semalam. Norhana tidak mengira, tetapi hampir lapan kali Steve melepaskan air maninya ke dalam rahim Norhana. Oleh kerana serangan itu terlampau sekejap, Norhana tidak sempat untuk klimaks langsung.

  Steve mencabut batang zakarnya dari lubang faraj Norhana dan terus memeluk kekasihnya itu. Mulut mereka bercantum kembali dalam satu kucupan yang berahi.

  “Thank you, Anna,” kata Steve pada Norhana, “I really needed that Thank you so much.” Steve terus memeluk Norhana dengan erat dan mencium pipinya.

  Steve kemudian sedar bahawa Norhana masih belum klimaks lagi. Dia terus melutut di atas lantai dan membuka kaki Norhana dengan luas. Faraj Norhana sekarang betul-betul berada di hadapannya. Air mani Steve menitik keluar dari lubang faraj Norhana ke lantai. Dengan perlahan dia menjilat bibir faraj Norhana.

  “Ooohhhh..” suara kecil Norhana menikmati jilatan Steve ke atas farajnya itu. Norhana memeluk kepala Steve dengan erat sambil menarik kepalanya lebih dekat pada celah kangkang dirinya. Norhana membuka kakinya dengan lebih luas dan merehatkan pehanya itu di atas baru Steve.

  Steve pula memeluk punggung Norhana dan terus menghisap dan menjilat farajnya. Kelentit Norhana semakin tegang dan keluar dari selaputnya. Dengan perlahan, teve menggigit kelentit Norhana dengan lembut sambit lidahnya bermain-main di hujung kelentit Norhana.

  “Aaahhh Steve! That feels so good!” teriak Norhana sambil memejamkan matanya. Semakin lama, semakin gian Norhana pada oral sex. Setelah sebelas tahun berkahwin, baru kali ini dia sedar betapa nikmatnya layanan oral sex.

  Melihat Norhana semakin ghairah dibuai oleh lautan cinta, Steve dengan perlahan memasukkan jari telunjuk dan jari tengahnya ke dalam lubang faraj Norhana, sambil mulutnya masih menghisap kelentit Norhana.

  Norhana terpaku sebentar di atas teknik baru yang diperkenalkan kepadanya oleh Steve, tetapi lama kelamaan, badannya menjadi relaks kembali. Jari-jari Steve masuk jauh kedalam lubang faraj Norhana mencari G-Spotnya. Seperti seorang professional, jari-jari Steve tidak mempunyai masalah menemui G-Spot Norhana dengan sekejap. Norhana terus kejang apabila G-Spotnya di urut oleh Steve. Dalam sekejap masa sahaja, Norhana mencapai klimaks yang kuat.

  “Steve! Steve! I’m cummmmiiiNNNNGGG!!! Aaaarrgghhh!!” teriak Norhana sambil melepaskan orgasm yang terbesar pernah dialaminya.

  Steve dan Norhana bepelukan sambil mulut mereka melekat dengan erat. Kedua-dua mereka menghabiskan hampir setengah jam lagi di dalam pilot’s briefing room itu berpelukan, membelai satu sama lain sambil berkucupan.

  Norhana semakin lama semakin ketagih untuk mengadakan hubangan seksual dengan Steve. Pada malam tersebut, setelah dinner, mereka berdua berpelukan sambil berjalan di tepi Pantai Chenang. Kali ini giliran Norhana pula yang membuat first move. Apabila sampai di sebuah pokok rendang, Norhana menolak Steve terbaring di atas pantai. Norhana kemudiannya membuka zip seluar Steve dan mengeluarkan batang zakarnya. Seperti seorang harimau yang kelaparan, Norhana terus memasukkan batang zakar Steve ke dalam mulutnya dengan lahapnya. Norhana terus memberikannya blow-job yang terbaik yang dia mampu lakukan.

  Apabila batang zakar Steve sudah cukup keras, Norhana membuka kedua-dua kakinya dan menyangkung di atas batang zakar Steve. Norhana kemudiannya memegang batang zakar Steve dan menurunkan badannya dengan perlahan. Batang zakar Steve yang keras itu dengan perlahan masuk ke dalam lubang faraj Norhana yang sudah basah menitik air mazinya. Norhana mendayung badannya naik turun dengan perlahan di atas batang zakar Steve itu. Semua ini dilakukan oleh mereka dengan perlahan dan senyap tanpa sebarang suara pun yang keluar antara mereka. Ini adalah kerana pokok yang mereka singgahi itu adalah sudah berhampiran dengan Langkapuri Beach Resort.

  Norhana menghabiskan masa lebih empat puluh minit menunggang batang zakar Steve. Dalam waktu itu Norhana mencapai klimaks empat kali tetapi semuanya dilakukan dengan perlahan. Apabila di atas, Norhana tahu dimana hendak guide Steve ke tempat yang sensitive baginya. Steve pula memancut dua kali ke dalam lubang faraj Norhana. Setiap kali dia melepaskan pancutan, Norhana akan kembali menghisap batang zakar Steve di dalam mulutnya untuk mengeraskannya kembali.

  Apabila pulang di bilik hotel, mereka melakukan persetubuhan beberapa kali lagi.

  Perhubungan Steve dan Norhana adalah lebih rapat berbanding sepasang pengantin baru. Setiap hari, tidak kurang dari lima atau enam kali mereka bersetubuh. Tidak kiralah di masa sahaja pun, bila nafsu memuncak, mereka akan cari tempat sunyi dan melakukan persetubuhan.

  Setelah tamat acara LIMA ‘99, Norhana bercadang untuk mengambil cuti seminggu lagi untuk menghabiskan masa dengan Steve. Tetapi malangnya Steve terpaksa dikerahkan pulang ke Amerika Syarikat secepat mungkin.

  Pada hari terakhir mereka bersama, mereka berpelukan seolah-olah tidak mahu melepaskan diri masing-masing. Tetapi hakikatnya mereka terpaksa melepaskan juga. Norhana menghabiskan masa yang panjang di dalam shower membersihkan segala kekotoran pada tubuh badannya pada pagi itu setelah sekian lama tidak mandi. Semasa di dalam shower, Norhana termenung memikirkan apa yang telah dilaluinya. Dia seperti tidak percaya semua itu berlaku dengan begitu cepat sekali.

  Pagi itu juga Steve menghantar Norhana ke airport. Di dalam perjalanan ke airport, masing-masing tidak mengatakan sepatah perkataan pun. Keduanya senyap sepi memandang jauh ke hadapan.

  Apabila tiba di airport, Steve meletakkan keretanya di penjuru parking lot yang kosong. Steve tidak mematikan enjin keretanya dan mereka hanya duduk di situ selama beberapa minit. Tidak bercakap. Cuma duduk sahaja tanpa berbuat apa-apa.

  Steve yang pertama memulakan langkah. Dia menoleh ke arah Norhana dan kemudian mengusap-usap rambutnya. Norhana dengan perlahan memandang ke arah Steve dan mata mereka bertemu.

  Steve terus mendekati Norhana dan mengucup bibirnya dengan perlahan. Mereka kemudiannya berpelukan di dalam kereta sambil mulut mereka bersatu menikmati cinta terakhir yang akan mereka luahkan.

  Steve menurunkan kerusi Norhana sehingga dia berada dalam keadaan baring di dalam kereta tersebut. Dengan perlahan, Steve mengalihkan dirinya dari tempat duduknya ke atas tubuh Norhana. Mereka berpelukan dan berciuman dengan penuh kasih sayang.

  Norhana mengangkat kain bajunya dan menurunkan seluar dalamnya. Kemudian Norhana membuka kedua kakinya seolah-olah menyerahkan farajnya kepada Steve sebagai hadiah perpisahan mereka.

  Steve pula membuka zip seluarnya dan mengeluarkan zakarnya yang sudah sedia keras. Dengan perlahan dia memasukkan batang zakarnya ke dalam lubang faraj Norhana. Steve memulakan pendayungan dengan lemah lembut. Kedua-dua mereka tidak berkata sepatah perkataan pun, cuma merenung ke dalam mata masing-masing tanpa berkelip.

  Steve mempertingkat kelajuan dayungannya. Batang zakarnya dihunus masuk jauh ke dalam faraj Norhana.

  Suara Norhana adalah yang pertama memecah kesunyian di dalam kereta itu, “Hmmm Ehmmm Ehmmm sambil menikmati dayungan Steve yang lazat itu.

  Dayungan Steve menjadi semakin laju tetapi masih lemah lembut. Norhana mengangkat kedua-dua kakinya untuk membuka lubang farajnya supaya lebih luas. Dia kemudiannya memeluk punggung Steve dengan kedua-dua kakinya. Tangannya juga meramas punggung Steve sambil mengikuti rentak dayungan yang diterimanya.

  "Faster, Steve bisik Norhana pada Steve, "faster faster oh yeah that’s it’s so good Ehmm Ehmm Hmmmm!”

  Steve mempercepatkan lagi dayugannya. Sekarang dia sudah tidak lemah-lembut lagi. Steve menghayun Norhana dengan penuh tenaga sekarang sehinggakan kereta tersebut hampir bergegar.

  “Oh God! Oh God!” suara Norhana semakin kuat, “I’m cumming! I’m cumming!!”

  Steve pun sudah sampai ke puncaknya dan tidak boleh ditahan-tahan lagi. Dengan segala tenaga yang ada padanya, dia melepaskan tembakan air mani ke dalam tubuh Norhana. Pada waktu yang sama juga, Norhana mencapai orgasm yang sangat tinggi.

  “Ooooohhhhggghhh!” jerit mereka berdua dalam kelemasan cinta dan nafsu.

  Dengan perlahan, Steve mencabut batang zakarnya dari lubang faraj Norhana. Bekas air maninya menitik keluar membasahi kerusi kereta Steve. Mereka terus berpelukan dengan erat sambil mulut mereka bertemu buat kali terakhir.

  Norhana kemudiannya menarik balik seluar dalamnya dan membetulkan semula kainnya.

  “Goodbye Anna,” suara Steve lemah.

  “Goodbye Steve,” jawab Norhana dengan suara yang bergetar sedang menahan untuk tidak menangis.

  Norhana membuka pintu kereta Steve dan terus keluar membawa beg pakaiannya. Dia tidak langsung menoleh kebelakang. Air matanya mula mengalir mambasahi pipinya. Steve pula terus beredar dari situ tanpa lengah-lengah lagi.

  Di dalam kapal terbang, Norhana termenung sendirian melihat kepulan awan di luar tingkap. Dia seperti tidak percaya apa yang telah dilaluinya dalam masa satu minggu di Langkawi.

  Fikirannya melayang ke keluarganya dan masa depannya. Apa akan berlaku selepas ini? Setelah sebelas tahun berkahwin dengan lelaki yang paling dicintainya, dia sekarang sudah berbelah bagi. Hubungan seks dengan suaminya tidak lagi aktif seperti dulu, sehinggakan persetubuhannya dengan Steve dalam masa satu minggu di Langkawi itu adalah lebih banyak bilangannya jika dibandingkan dengan persetubuhan dengan suaminya pada satu tahun itu.

  Norhana sedar bahawa hubungan seks dengan suaminya selepas ini tidak akan dapat memuaskannya sebagaimana yang Steve berikan. Mungkin tidak akan memuaskan langsung.

  Norhana juga berada di dalam dilema bagaimana caranya untuk menyembunyikan bukti-bukti kecurangannya pada suaminya. Lehernya penuh dengan tanda gigitan cinta, kedua-dua payu daranya hampir lebam setelah puas diramas oleh Steve. Tetapi yang paling ketara ialah lubang farajnya sudah tidak seketat dahulu lagi. Nasir suaminya sudah tentu akan perasan yang isterinya sudah longgar. Kelonggaran itu pula bukannya sedikit, tetapi begitu besar sekali. Norhana tidak tahu jika ianya boleh kembali ke keadaan asalnya. Mungkin tidak. Mungkin tidak buat selama-lamanya. Apa alasan yang hendak diberikan pada suaminya nanti?

  Tetapi yang menjadi pertanyaan yang menghantui dirinya sekarang adalah benih Steve di dalam rahimnya. Semasa di Langkawi, Norhana berada dalam keadaan paling subur. Semua aktiviti persetubuhan dengan Steve dilakukan tanpa sebarang perlindungan. Dia yakin dia sedang mengandungkan zuriat Steve sekarang. Apa yang hendak dilakukan? Patutkah dia membuang kandungannya itu? Kalau iya, dimana? Oleh siapa? Dan bagaimana? Jika dia hendak menyimpannya, macam mana nanti penerangan yang bakal diberikan kepada suaminya dan keluarganya tatkala bayi yang lahir itu adalah bukan bayi melayu?

  Tetapi satu perkara yang Norhana yakin, iaitu dia tidak rasa menyesal langsung atas perbuatan curangnya itu. Disebalik lubuk hatinya itu, Norhana merasa gembira apa yang telah terjadi pada dirinya terjadi. Dan pada ketika itu, dia sudah rindukan Steve, terutama apabila dia masih dapat merasakan air mani Steve mengalir menitis keluar dari lubang farajnya membasahi seluar dalamnya. Celah kangkangnya masih berdenyut-denyut akibat dari kesan dayungan Steve. Denyutan yang begitu nikmat sekali yang tidak akan dilupakannya sehingga akhir hayat.

  Norhana tidak langsung menyesal.

  Yang pasti, kehidupan Norhana sebagai perempuan, isteri dan ibu sudah tidak akan sama lagi selepas ini.

  Kisah Lucah Isteri 2

  Norhana

  Office pada pagi itu sunyi sepi. Selalunya suasana di office pagi-pagi sudah riuh rendah dengan kesibukkan staff-staff menyiapkan peralatan dan perkakasan untuk di bawa ke Langkawi sempena pameran LIMA ‘99.

  Tetapi tidak pada pagi itu.

  Yang tinggal hanyalah receptionist, company secretary, dan beberapa orang kerani. Yang lainnya semuanya telah berlepas ke Langkawi petang semalam.

  Eksekutif yang tinggal hanyalah Norhana Yusoff, pegawai bahagian perakaun syarikat. Dia tidak diperlukan sebab syarikat tidak boleh dibiarkan kosong tanpa staff. Lagipun, sebagai akauntan, Norhana tidak diperlukan di Langkawi. Yang kesana kesemuanya eksekutif pemasaran dan production.

  Tapi Norhana tidak kesal kerana tidak ikut serta. For the past four weeks, Norhana terpaksa menolong rakan-rakan sekerja yang lain menyiapkan perkakasan dan brochures walaupun itu bukan bilang tugasnya. Tetapi kini dia boleh relaks, dan tiada sesiapa boleh kacau. Dia boleh berlagak jadi Big Boss pada hari tersebut.

  Syarikat itu adalah sebuah syarikat sederhana yang mempunyai seorang direktor, enam orang eksekutif, dan empat non-exec. Walaupun kecil, tetapi keuntungan syarikat adalah besar kerana syarikat itu merupakan sub-con membekal peralatan komunikasi untuk sebuah syarikat gergasi.

  Norhana menghabiskan masa di pejabat dengan browse Internet saja. Apa lagi kerja nak kena buat? Tepat jam lima petang, semua staff lain balik awal. Norhana tinggal sebentar masih ralik dengan browsing Internet. Dia tinggal lebih kurang sejam lagi sebelum membuat keputusan untuk pulang ke rumah.

  Sebaik sahaja Norhana menutup suis lampu, tiba-tiba telefon berdering. Terperanjat dia seketika sebab kesunyian pejabat itu dipecahi dengan deringan telefon.

  “Hello,” Norhana menjawab.

  “Ana! Nasib baik you tak balik lagi,” suara rakan kerjanya Sue menalifon dari Langkawi.

  “Apa halnya ni?” tanya Norhana.

  “Ana, I betul-betul nak mintak maaf sebab menyusahkan you. But we are really in deep shit here,” jawab Sue.

  “Apasal ni Sue?” tanya Norhana kembali.

  “You tau tak pasal new product brochures yang kita orang baru print tu? You tau t ak that none of us bawak dia ke sini?” suara Sue hampir-hampir panik.

  “What? You tak bawak? You mean it is still in the office?” tanya Norhana.

  “Itulah I cakap. I ingatkan Rosli yang bawak. Rosli ingat I yang bawak. Last-last nobody brings it. Shit, director dah bengang ni!” Sue explain balik.

  “Habis macam mana sekarang?”

  “I’m so sorry Ana, but you have to take the first flight to Langkawi here tomorrow with the brochures or the director will kill us all!” jawab Sue.

  “You mean all six boxes? You’re kidding, right? Tell me you are”

  “Sorry honey, it is as true as it gets. Don’t worry Ana, all you need to do is bring the brochures. We’ll pick it up at the airport. Lepas tu you relaks aje la kat sini” rayu Sue pada rakannya.

  “Okaylah Sue. Apa boleh buat. Takkan I nak kata No pulak,” jawab Norhana.

  “You save my life, Ana. I owe you one,” Sue menjawab lega.

  Malam tu Norhana bad mood sikit. She was expecting to spend some good time with her family over the weekend. Dia dah rancang nak bawak family dia makan angin di Fraser’s Hills, just to relaks lepas empat minggu kerja bagai nak rak. Then this came up pulak. Like it or not, she has to break the bad news to her family.

  “We have been planning for this trip for ages! Sekarang you bagi tahu cerita ni pulak, ” Nasir, suami Norhana, bersuara.

  “I nak buat macam mana, bang? They screwed up! Not me!” Norhana menjawab balik.

  “So now what?” tanya Nasir.

  “You pergi ajelah dengan budak-budak tu. They have been looking forward to this trip,” kata Norhana pada suaminya dengan hampa.

  Norhana tidak dapat tidur dengan nyenak malam tu. Fikirannya berserabut. She just want to get the job done and fly back home.

  Keesokkan paginya, Norhana sampai di pejabat awal. Dia terus menalifon limousine service KLIA untuk hantar sebuah van ke pejabatnya. Dia kena bawak enam kotak brouchers ke Langkawi.

  Satu kotak beratnya sepuluh kilo. Enam kotak, enam puluh kilo. Nasib baik pemandu van tu baik orangnya sanggup angkat kotak-kotak tersebut, kalau tidak Norhana terpaksa mengangkutnya sendiri. Sepanjang pagi Norhana merungut.

  Sampai di airport Norhana terus check-in dan membayar excess luggage fees. Walaupun mahal, tapi dia peduli apa. Company bayar. Dalam kapal terbang, Norhana teringatkan suaminya dan keempat-empat anaknya yang mungkin pada waktu tersebut sudah dalam perjalanan ke Fraser’s Hills. Perasaannya semakin marah.

  Kapalterbang touch-down di Langkawi jam 10.30 pagi. Malangnya, tiada siapa pun menunggu ketibaannya. Norhana menunggu rakannya sampai pukul 11.30 tapi satu batang hidung pun tak sampai.

  “Excuse me, madam,” tiba-tiba suara airport security guard kedengaran di belakangnya. “Are these boxes you punya ke?”

  “Ya,” jawab Norhana ringkas.

  “I’m afraid you have to pick it up as the next plane akan mendarat sebentar lagi,” terang guard itu.

  “I tengah tunggu kawan ni, encik,” jawab Norhana.

  “Dah sejam ada kat sini. Puan kena alihkan kotak ini dengan segera,” penerangan guard itu sudah bertukar menjadi arahan.

  Kemarahan Norhana semakin memuncak. Dengan daya usaha dia sendiri, Norhana mengangkat satu persatu kotak-kotak berat itu ke atas troli sambil menyumpah-yumpah di dalam hatinya. Setelah kesemua enam-enam kotak berada di atas troli, maka Norhana pun menolak troli itu keluar. Oleh kerana kotak-kotak itu bersusun tinggi, Norhana tidak dapat melihat jalan di hadapan.

  Norhana menolak troli itu sehingga ke hujung anak tangga pintu masuk airport tersebut tanpa disedarinya, dan ini menyebabkan troli itu terhentak ke bawah dan akibatnya keenam-enam kotak tadi runtuh ke bawah dan segala brochures di dalamnya habis terkeluar.

  Shit!!! jerit Norhana di dalam hatinya. This is just what I needed!!

  Yang lebih menyakitkan hati Norhana ialah tiada siapapun di kalangan mereka yang berada di airport tersebut hendak menolongnya. Semuanya melihat dari jauh dan ada yang tersengeh, ada yang tergelak.

  Norhana menyusun semua brochures itu ke dalam troli sendirian. Kalau nak diikutkan hati, mau aje ditinggalkan semua brochures itu dan balik sahaja ke Kuala Lumpur.

  Tiba-tiba ada dua tangan mengutip brochures-brochures yang masih berada di atas lantai dan menusunnya kembali ke atas troli.

  “Here, let me help you,” jawab satu deep voice dari seorang jejaka Inggeris beruniform sambil meneruskan pengutipan brochures-brochures tersebut.

  “Thank you. I really need that,” jawab Norhana dengan sedikit perasaan lega.

  Setelah selesai menyusun semua brochures tersebut, jejaka Inggeris tersebut tersenyum dan berkata, “Are you okay?”

  “Yes I’m fine,” Norhana berkata sambil mambalas senyuman lelaki tersebut. Kemudian, dia matikan senyumannya dan mengeluh, “No, no… the truth is I’m not fine. I’m not fine at all,” sambung Norhana sambil mengesat peluh di dahinya.

  “I’ve noticed you about an hour ago,” jawab lelaki tersebut.

  “Yeah. Someone suppose to meet me here to take all this stuff. Well… looks like I’ve been stood up!” Norhana mengeluh lagi.

  “Where are you suppose to take these? Maybe I can help,” pelawa lelaki tersebut.

  “Mahsuri Exhibition Center,” jawab Norhana ringkas.

  “That’s just next door,” jawab lelaki tersebut, “I’ll be glad to drop you there,”

  Norhana hanya tersenyum, tetapi air mukanya masih menunjukkan rasa geram campur kecewa.

  “I tell you what. I got an idea,” jawab lelaki tersebut sambut tersenyum. “Since they kept you waiting here for more than an hour, why don’t we do the same to them? Let’ s not deliver this stuff yet until later this afternoon.”

  “I dunno,” jawab Norhana sambil mengangkat bahunya.

  “Yeah, we’ll do that. It’s time to get even!” lelaki itu berkata sambil mengangkat keningnya dan ketawa. “Anyway, you look terrible, and need to freshen up. Why don’t we put all this stuff in my car. We go and have lunch and relax for a while. Let them sweat a bit. Then we’ll deliver this stuff, say around 4.00 p.m.?”

  “You maybe right,” Norhana sudah mula tersenyum. “I would really like to see their faces when they came here and I’m not around”

  Lelaki tersebut menolak troli tersebut ke kereta sewaannya dan memunggah kotak-kotak tersebut ke dalam boot keretanya.

  “I’m Steve McNeill,” tiba-tiba dia berkata, “but you can just call me Steve”

  “I’m Anna” jawab Norhana sambil mereka berjabat tangan.

  Steve memang tampan orangnya. Enam kaki tinggi dan berbadan tegap. Norhana dapat mengagak bahawa Steve adalah seorang juruterbang sebab dia memakai pakaian jump-suit tentera udara Amerika Syarikat dan di dadanya terdapat emblem “Fighting Falcons”, iaitu emblem pesawat pejuang skuadron tentera udara negaranya. Di bahunya terdapat dua keping besi menandakan dia adalah berpangkat Captain.

  Apabila mereka telah selesai meletakkan kotak-kotak di dalam boot kereta Steve, tiba-tiba Norhana nampak kawan-kawannya Sue dan Rosli tiba dengan kereta mereka dan terus keluar mencari-cari dirinya.

  “There they are,” bisik Norhana pada Steve, “they’re looking for me. They must have lost track of time. Look how panicked they are!”

  “Let’s get the hell out of here,” bisik Steve kembali.

  “Good idea!” Norhana tertawa kecil.

  Mereka berdua terus menaiki kereta Steve dan beredar dari situ secepat mungkin. Norhana dan Steve ketawa melihat telatah Sue dan Rosli yang panik mencari Norhana.

  Tunggulah kau kat situ, bisik Norhana pada dirinya sendiri.

  “Where are you staying?” tanya Steve tiba-tiba.

  Pada ketika itu barulah Norhana sedar bahawa dia tidak pun buat reservation untuk menginap di mana-mana hotel di Langkawi. “ You know what?” Norhana menjawab sambil tertawa, “I forgot to make any reservations!”

  “Oppps! You’re in trouble. Don’t expect to find any available rooms this time around on this island. They’re all fully booked. If you don’t make any reservations….”

  “…I don’t have any place to stay!” Norhana memotong kata-kata Steve, “Oh my God!”, sambungnya sambil menggeleng-gelengkan kepalanya.

  “I tell you what,” jawab Steve, “why don’t we go back to my place for a while so you can freshen up. I stay at the Pelangi Beach Resort. After lunch, we’ll try to find some place for you. I’m sure there’s some budget hotels still available in town…”

  “I doubt it,” Norhana berkata sambil masih mengeleng-gelengkan kepalanya.

  “Okay, then you can stay at my place, and I’ll bunk in with my friends next door,” suggest Steve.

  “No no no no… you don’t have to that for me,” Norhana berkata kembali pada Steve.

  “You’re right, I don’t. Why don’t I just leave you in the streets tonight? There’s plenty of room and the view is fantastic!” gurau Steve pada Norhana. Kedua-dua mereka terus ketawa dengan gurauan tersebut.

  Sampai di Pelangi Beach Resort, Steve terus membawa Norhana ke biliknya. Norhana hanya membawa beg pakaian yang kecil ke Langkawi kerana dia tidak berhajat untuk tinggal lama di situ.

  “I’ll leave you here for a while for you to freshen up. I’ll be next door with my friends,” kata Steve pada Norhana sambil tersenyum.

  “Thank you, Steve. You have been a great help,” Norhana menjawab senyuman Steve.

  Steve kemudiannya meninggalkan Norhana di bilik tersebut sendirian. Sebaik sahaja pintu bilik itu ditutup, Norhana terus membaringkan dirinya di atas katil sambil menghembus nafas panjang. Barulah sekarang dapat relaks sikit selepas setengah hari berhempas pulas dengan barang-barangnya.

  Norhana dengan perlahan menanggalkan blouse dan skirtnya. Kemudian dia menanggalkan pula bra dan seluar dalamnya. Badannya masih lagi basah dengan peluh akibat banyak mengangkat barang di tengah-tengah panas terik mentari. Norhana relaks kejap berbaring di atas katil tanpa sebarang utas benang di atas badannya sambil menikmati udara nyaman air-con bilik tersebut. Selepas beberapa minit berehat, Norhana bangun dari katil dan terus menuju ke bilik mandi.

  Bilik mandi hotel tersebut dilengkapi dengan cermin yang besar. Norhana melihat bentuk badan dirinya sendiri di dalam cermin itu.

  Walaupun sudah menjangkau 35 tahun dan mempunyai empat orang anak, Norhana masih lagi mempunyai bentuk badan yang menarik dan seksi. Buah dadanya walaupun sudah kendur sedikit, masih lagi menarik dan propotionate dengan badannya yang slim.

  Norhana kemudiannya menikmati shower air sejuk selama beberapa minit sambil menutup matanya dan menyabun badannya. Setelah selesai mandi, Norhana keluar dari shower dan pada itu dia realise yang di dalam bilik mandi tersebut tidak dapat sebarang tuala! Puas Norhana mencari tuala mandi tapi satu pun tidak ada.

  Mungkin Steve meninggalkannya di luar kot, bisik hati Norhana. Dia kemudiannya membuka pintu bilik mandi tersebut dan terus keluar dengan keadaan badannya yang berbogel dan masih basah itu.

  Alangkah terkejutnya Norhana apabila melihat bahawa Steve berada di dalam bilik tersebut! Norhana terus menjerit dan terus menutup kemaluan dan buah dadanya dengan tangan-tangannya. Jeritan Norhana itu begitu kuat sekali sehinggakan Steve pun turut terkejut. Norhana terus melarikan diri semula ke dalam bilik mandi tersebut.

  “I’m so sorry, Anna!” kata Steve di sebalik pintu bilik air, “I didn’t mean to frighten you. I came back to get my flight book and didn’t realise you were..

  “I was looking for a towel, but there’s none here!” jawab Norhana dengan nada yang kencang sambil memotong kata-kata Steve.

  “I must have left it outside after the seaside bath this morning,” jelas Steve. Dia kemudiannya mengambil tuala yang disidai di kerusi biliknya dan menghulurkan ke Norhana yang berada disebalik pintu bilik mandi. “Here,” kata Steve. “I’ll be outside”

  Norhana mendengar pintu bilik ditutup. Dengan perlahan, dia keluar dari bilik mandi dengan tuala dililit pada badannya. Steve sudah keluar. Norhana menarik nafas lega.

  Setelah selesai salin pakaian, Norhana terus keluar dari bilik tersebut. Steve menunggunya di luar. Norhana hanya dapat tersenyum apabila melihat Steve. Mukanya hampir merah padam.

  “Listen, I’m really sorry about what happened just now Steve memulakan kata-kata.

  “It’s okay, Steve,” jawab Norhana sambil tersenyum, “nothing happened, right? Anyway you were a perfect gentleman”

  Mereka berdua terus pergi ke hotel lounge untuk sarapan tengahari. Semasa lunch, Norhana dan Steve berbual berkenaan kisah hidup masing-masing.

  Steve baru berumur 27 tahun walaupun dia nampak lebih tua dari itu. Sejak kecil lagi dia sudah bercita-cita nak jadi pilot. Apabila dia mendapat biasiswa tentera udara Amerika Syarikat untuk membiayai pengajiannya di peringkat colleage, dia terus mengambil tawaran tersebut. Lepas graduate, terus masuk akademi juruterbang, dan kemudian menjadi juruterbang tentera udara.

  Apabila ditanya Norhana apa pandangannya pada Malaysia, Steve menjawab yang itu adalah kali pertama dia berada di situ, dan dia telahpun menyukainya. Tetapi dalam kegembiraan dia berada di situ, hatinya masih berasa sedih.

  Apabila ditanya lagi, Steve menceritakan pada Norhana bahawa dia baru sahaja berkahwin sebulan yang lepas pada seorang gadis yang menjadi “high-school sweetheart"nya sejak bangku sekolah lagi. Sepatutnya dia sekarang sedang berbulan madu dengan isterinya di Bahamas. Tetapi juruterbang asal yang sepatutnya ditugaskan di LIMA telah mengalami kemalangan jalan raya dan terpaksa di wadkan kerana kakinya patah.Dalam masa 24 jam, Steve telah menerima notis pembatalan cutinya dan dikerahkan keMalaysia dengan segera.

  Steve menghulurkan gambar isterinya kepada Norhana. Namanya Melissa. Orangnya sangat cantik dan ayu. Gambar itu di ambil semasa hari perkahwinan mereka. Melissa memakai gaun putih pengantinnya.

  “How about yourself, Anna?” tanya Steve pada Norhana berkenaan dirinya.

  Norhana pula menceritakan kisah hidupnya. Dia adalah seorang akauntan - kerja yang boring,katanya.Telah berkahwin selama sebelas tahun pada suaminya dan mempunyai empat orang anak. Yang sulong berumur sepuluh tahun manakala yang bongsu baru satu tahun. Steve memuji Norhana kerana mempunyai anak yang ramai dan masih dapat mengekalkan kejelitaan wajahnya. Norhana terus tersipu-sipu atas pujian dari Steve itu.

  Borak punya borak, jam sudah pukul 4.00 petang. Waktu terbang begitu cepat sekali. Setelah sedar hari sudah lewat, Steve dan Norhana terus meninggalkan restoran tersebut dan menaiki kereta Steve ke Mahsuri Exhibition Center.

  Setelah mendapatkan pas dari pejabat Le Proton, Norhana terus masuk ke dewan pameran dan ke booth companynya. Sue dan Rosli yang berada di booth tersebut terus meluru mendapatkan Norhana apabila mehilatnya.

  “Mana you pergi, Ana? Puas kami cari merata-rata tempat. Kami telefon KL, dia orang kata you dah fly sini. Airport kata you dah touch-down, tapi batang hidung pun tak nampak?” Sue berkata sambil tercungap-cungap.

  “Hmmm. Padan muka engkorang!” Norhana menjawab kembali, “You tahu tak I tunggu bagai nak rak dari pukul 10.30 pagi tadi?!” Dia menyambung, “Sampai pukul 12 I tunggu, kata nak jemput, mana dia?!” suara Norhana tinggi.

  “Janganlah marah, Ana,” tenteram Sue, “you have to understand dekat sini kecoh sikit. Kita terlupa waktu. I’m so sorry, ya Ana,”

  “Barang-barang ada kat luar,” kata Norhana, “kalau nak pergi ambil,”

  Sue dan Rosli terus bergegas keluar mendapatkan barang-barang. Norhana kemudiannya menolong rakan-rakannya menyiapkan booth syarikatnya itu sehinggalah semuanya selesai pada pukul 8.00 malam.

  Norhana kemudiannya duduk sebentar di podium dewan tersebut, menarik nafas keletihan dan menyapu peluh dari dahi dan lehernya.

  “Busy day, huh?” satu suara kedengaran di belakangnya. Norhana terkejut sebentar dan terus menoleh kebelakang.

  “Oh, it’s you Steve,” jawab Norhana tersenyum, “you startled me there a bit.”

  “Have you found a place for tonight?” tanya Steve.

  “Oh god,” keluh Norhana, “I completely forgot about that. I was too busy preparing for tomorrow,”

  Steve kemudiannya mengambil tangan Norhana dan menariknya berdiri, “Let’s go,” kata Steve sambil masih memegang tangan Norhana, “let’s find something for you to sleep in.”

  Mereka berdua masuk ke dalam kereta Steve dan terus ke pekan Kuah untuk mencari hotel untuk Norhana. Tetapi malangnya semua hotel tiga bintang keatas sudah penuh. Yang tinggal hanyalah hotel tiada berbintang seperti rumah kedai dan sebagainya.

  “The offer still stand,” kata Steve, “ you can sleep at my place tonight.”

  “No thanks, Steve. I caused too much trouble for you already.”

  “I insist,” jawab Steve, “I’m not leaving you on the streets tonight,”

  Sebelum sempat Norhana manjawab, Steve sudah menghidupkan enjin keretanya dan beredar dari pekan Kuah balik ke Pelangi Beach Resort.

  Malam itu, Steve membelajakan lagi Norhana dengan makan malam di Pelangi. Setelah selesai makan malam, Steve mengajak Norhana berjalan-jalan di persisiran pantai.

  Angin pantai pada malam itu bertiup dengan kuat dan menyebabkan Norhana rasa kesejukkan.Dia menyimpul kedua belah tangannya sambil berkata, “It’s cold tonight”

  Tiba-tiba tangan Steve dengan perlahan memeluk bahu Norhana dan menariknya hampir kepadanya. Norhana pada mulanya terkejut sedikit dengan perbuatan Steve itu, tapi kemudiannya dia mendapatinya lebih relaks. Norhana menyandarkan badannya ke badan Steve dan kepadanya pada dada lelaki tegap tesebut. Pelukan Steve semakin lama semakin rapat sambil mereka berdua berjalan di pantai dengan perlahan.

  Setelah hampir sejam berjalan, akhirnya Steve memimpin Norhana pulang ke bilik tidurnya. Sampai di biliknya, Steve membuka pintu dan mempelawa Norhana masuk. Steve berdiri di luar sementara Norhana masuk ke dalam.

  “Well, I guess it’s goodnight then,” kata Steve perlahan.

  “Yes, goodnight” jawab Norhana.

  “I’ll see you in the morning”.

  “Okay”

  “I’ll be just next door if you need me”.

  “Yeah”.

  Mereka kemudiannya terus senyap. Perkataan sudah tidak diucapkan lagi. Norhana tidak masuk ke dalam biliknya dan Steve tidak beredar dari tempat itu. Kedua-dua mata merenung satu sama lain.

  Tiba-tiba Steve mengampiri Norhana dengan perlahan. Norhana tidak berganjak dari kedudukan asalnya. Steve semakin lama semakin hampir pada Norhana dan akhirnya bibir mereka bertemu dalam satu ciuman yang paling romantik. Tangan Steve memeluk tubuh Norhana dengan perlahan dan Norhana juga memeluk leher Steve.

  Ciuman yang mulanya ringkas dan romantik akhirnya menjadi rakus dan penuh berahi. Norhana membuka mulutnya dan Steve terus menekan mulutnya dengan kuat sambil mengulum lidah Norhana. Steve kemudiannya menolak lidahnya masuk ke dalam mulut Norhana dan kedua tubuh dan mulut mereka melekat dalam satu pelukan dan kucupan yang penuh dengan nafsu.

  Steve menolak tubuh Norhana dengan tubuhnya ke dalam bilik dan menutup pintu bilik tersebut dengan kakinya sahaja. Steve kemudiannya menolak Norhana ke katil dan membaringkannya disitu sambil mulut mereka masih bersatu dalam kucupan yang paling lama dalam hidup Norhana.

  Tangan Steve kemudiannya meramas-ramas payudara Norhana dengan kedua tangannya yang besar itu. Steve memang besar dan tegap orangnya. Norhana terasa bahawa dirinya tidak terdaya untuk berbuat apa-apa di atas kekuatan Steve. Dia hanya merelakan tubuh badannya di ramas oleh Steve.

  Steve kemudiannya menanggalkan blouse Norhana dan diikuti dengan branya. Norhana sekarang tidak berpakaian dari pusat ke atas. Steve terus meramas payudara Norhana yang sudah tidak berlapik itu. Norhana tidak dapat menahan dari mengerang setelah tubuhnya di rangsang oleh tangan-tangan Steve.

  “Hmmmmm MMMmmmm” suara Norhana tengelam dalam mulut Steve.

  Steve kemudiannya mengangkat mulutnya dari mulut Norhana setelah hampir sepuluh minit berkucupan. Norhana yang dari tadi memejamkan matanya, dengan perlahan membukanya semula. Bilik tidur itu gelap gelita tanpa sebarang lampu terpasang. Norhana tidak sedar bila masa Steve mematikan suis lampu bilik itu. Atau mungkin ianya tidak pernah dipasangpun.

  Disebalik kegelapan tersebut, Norhana hanya dapat melihat bayangan Steve sahaja. Dia dapat merasakan bahawa Steve sedang menanggalkan seluruh pakaiannya di penjuru katil itu. Kemudian, Steve terus menarik skirt Norhana dengan seluar dalamnya sekali dan menanggalkannya terus.

  Steve terus memeluk Norhana dan mengucup bibirnya kembali. Norhana dan Steve kini tidak mempunyai sebarang pakaian pun melainkan tubuh badan masing-masing.

  Dalam mereka berpelukan dengan erat sambil mulut mereka bermain-main antara satu sama lain, Norhana dengan tiba-tiba sahaja tersedar akan situasi yang sedang dialaminya sekarang.

  Apa yang telah terjadi pada diriku?! Bisik Norhana pada dirinya.

  Siapakah lelaki ini? Kenapa aku berada di atas katil ini berpakaiankan tubuhnya sahaja?

  Hati Norhana tiba-tiba hampir panik. Dalam hidupnya selama tiga puluh lima tahun sebagai perempuan Melayu tidak pernah dia melakukan sesuatu sebegini. Dalam hayatnya, cuma Nasir suaminya seorang sahaja lelaki yang pernah menyentuh tubuhnya. Itupun hanya selepas mereka berkahwin. Norhana seorang gadis Melayu yang begitu teliti menjaga kehormatannya. Ramai lelaki yang cuba memikatnya semasa di sekolah dan universiti dulu tetapi Norhana hanya menolak tawaran mereka dengan baik sambil memelihara kehormatan dan tubuhnya. Tidak pernah seorang lelaki pun yang dapat memeluk tubuhnya, mencium bibirnya atau merasai kasihnya melainkan suaminya.

  Itupun empat tahun lamanya Nasir memikat Norhana barulah Norhana menerima cinta Nasir.Setelah mereka bersama, Norhana masih melarang Nasir memeluk tubuhnya atau menciumnya,yang cuma hanyalah mereka berpengangan tangan. Nasir hanya dapat menjamah tubuh isterinya itu pada malam perkahwinan mereka sahaja apabila Norhana merelakan tubuhnya diserahkan pada suaminya yang sah.

  Walaupun setelah berkahwin, beberapa orang lelaki masih mahu memikat Norhana kerana kecantikannya. Sebagai seorang isteri yang taat pada suaminya, Norhana menolak lamaran mereka dengan baik. Sebelas tahun Norhana memelihara kehormatannya dengan baik sebagai isteri Nasir.

  Tetapi apa yang berlaku sekarang? Siapakah lelaki ini yang tidak sampai dua belas jam dia mengenalinya? Kini lelaki itu sedang mengucupnya dengan memeluknya tanpa sebarang pakaian pun di antara mereka berdua? Kenapa begitu senang Norhana menyerahkan tubuhnya pada lelaki ini yang hanya baru berjumpa pagi tadi?

  Kenapa?

  Kenapa Norhana tidak dapat bersuara mengatakan “ No!”, atau mengatakan “Don’t do this to me!”, atau “Let me go!” kepada lelaki tersebut?

  Kenapa Norhana merasakan satu keseronokan yang tidak dapat dirasainya sebelum ini? Walaupun perbuatannya itu adalah salah? Kenapa Norhana dapat merasakan bahawa celah kangkangnya telah basah akibat air mazinya sudah melimpah keluar dari lubang farajnya?

  Norhana masih mampu mencuba melawan hawa nafsunya yang sedang memuncak itu. Dia melepaskan pelukannya pada badan Steve dan cuba menolak dadanya dengan kedua tangannya. Steve melepaskan kucupannya pada Norhana dengan perlahan.

  Norhana dapat bernafas kembali. Dia membuka mulutnya untuk berkata sesuatu.

  Berkata sesuatu untuk menyedarkan siapa dirinya. Bahawa hakikatnya tubuhnya bukan milik Steve. Ianya adalah milik suaminya, dan hanya suaminya sahaja.

  “Steve..”, suara Norhana memecah kesunyian bilik tidur tersebut.

  Tetapi Norhana tidak dapat meneruskan kata-katanya. Lidahnya kelu. Suaranya tidak keluar. Norhana tidak dapat memahami apa yang berlaku pada dirinya. Konflik antara nafsu dan iman sedang berperang di dalam hati Norhana. Dan nafsu sedang memenangi peperangan itu.

  Tiba-tiba Norhana merasakan sesuatu yang besar dan amat keras di celah kangkangnya sedang cuba untuk memasuki lubang farajnya.

  Norhana sedar bahawa batang yang besar dan keras itu adalah senjata Steve yang cuba untuk bersatu dengan tubuhnya.

  Tidak. Tidak. Tidak. Kata hati Norhana. Tapi mulutnya masih kelu.

  Steve dengan perlahan memasukkan batang zakarnya yang keras itu ke dalam lubang faraj Norhana. Pada mulanya, hanya hujung kepala zakar itu sahaja dapat melepasi lubang faraj Norhana kerana saiz batang zakar Steve adalah luar biasa besarnya.

  Norhana cuba menjerit kesakitan tetapi suaranya masih tidak keluar. Dia mengigit bibir bawahnya dengan kuat apabila Steve memasukkan batang zakarnya dengan perlahan.

  Lubang faraj Norhana memang ketat dan tidak cukup luas untuk menampung saiz batang zakar Steve. Otot-otot faraj Norhana menegang untuk memenuhi keperluan senjata Steve.

  Norhana tidak pernah merasakan batang zakar sebesar ini memasuki tubuhnya. Batang zakar Nasir suaminya cuma average sahaja - saiz normal lelaki Asia. Tetapi senjata milik Steve ini luar biasa saiznya.

  Steve menolak kedua-dua kaki Norhana ke atas untuk membuka lubang farajnya dengan lebih luas. Dia kemudiannya menghunus batangnya sedikit lagi ke dalam. Kepala zakarnya telah lepas ke dalam dan Steve meneruskan hunusannya itu.

  “Aaaarggh!!!” suara jeritan Norhana akhirnya kedengaran. Kesakitan akibat tikaman yang dilakukan oleh Steve tidak dapat ditahan lagi. Air mata Norhana mengalir keluar. Tetapi kesakitan yang di rasai Norhana tidak dapat menandingi nikmat penjajahan senjata baru ini. Nikmat yang tidak pernah dirasinya sebelum ini.

  Steve menundurkan senjatanya tatkala mendengar jerita Norhana. Tetapi setelah diundurnya, Steve sekali lagi menhunusnya kembali ke dalam dengan perlahan. Setiap hunusan dilakukannya sedikit demi sedikit menambah kedalamannya.

  “Ooohhhh!! OOOHHH God!!!! OOOORRRGGHH!!! AAARRRGGHHH!!!!!” Jeritan Norhana sedikit demi sedikit setiap kali Steve menghunus senjatanya ke dalam.

  Setalah hampir dua puluh dayungan, akhirnya Steve menghunus keseluruhan batang zakarnya ke dalam tubuh Norhana.

  Bagi Norhana, dia tidak dapat membayangkan kenikmatan yang dirasainya tatkala Steve menghunus keseluruhan batangnya ke dalam. Tidak pernah dalam hayat Norhaya, sesiapa pun dapat memasuki tubuhnya begini dalam. Norhana dapat merasakan seolah-olah senjata Steve berada sampai ke perutnya. Dia dapat merasakan kepala zakar Steve menolak dinding hujung farajnya hingga ianya tidak dapat pergi lebih dalam lagi.

  Steve meneruskan dayungannya pada Norhana. Rhythm dayungannya perlahan-lahan untuk tidak menyakitkan Norhana. Tangan Steve dari tadi tidak berhenti meramas payudara Norhana dengan kuat sehingga terkeluar susu dari payudaranya. Steve kemudiannya menjilat susu Norhana. Steve dengan rakusnya meghisap payudara Norhana dan menyedut susu dari badannya. Bayinya yang bongsu masih lagi menyusu dari badan Norhana, tetapi pada malam itu, Steve mengambil alih tugas tersebut.

  Norhana akhirnya semakin hampir dengan klimaksnya yang pertama. Badannya bergegar atas setiap hunusan yang dilakukan oleh Steve. Norhana dapat merasakan bahawa seperti ada suatu aliran elektrik mengalir di dalam badannya.

  “Steve, Oh God!!! I’m.. I'mmmm.. Aaargghh!!!” suara Norhana cuba menahan sensasi yang dirasainya. “I’m cummmiiiiinnngggGGGGGG!!!” jeritnya sambil badannya melonjak dari katil apabila klimaksnya menguasai tubuhnya.

  Norhana cuba untuk menarik nafas panjang untuk berehat tetapi Steve tidak memberikannya peluang langsung. Norhana hanya dapat bernafas pendek apabila Steve menundurkan dayungannya. Apabila Steve menghunus kembali, Norhana berasa betul-betul senak sehinggakan tidak dapat bernafas.

  Walaupun Norhana sudah mencapai orgasm, tetapi Steve masih meneruskan rhythm dayungannya kerana dia mahu Norhana berada di peak sentiasa.

  Tidak sampai dua minit kemudian, Norhana sudah menghampiri klimaksnya yang kedua. Sekali lagi tubuhnya menjadi kejang dengan setiap serangan Steve. Norhana cuba untuk tidak menjerit tetapi seluruh otot-otot pada tubuhnya kejang apabile Norhana mencapai orgasm.

  “EEeeeerrrRRRGGHHHH!!!” jerit Norhana panjang.

  Norhana kini sudah lemah. Seluruh badannya terasa sakit-sakit disebabkan kejang akibat orgasm kedua tadi. Itulah orgasm terbesar pernah dirasainya. Norhana hanya dapat berbaring di atas katil itu tidak bermaya dan menerima segala serangan dari Steve. Air mani Norhana mencurah-curah keluar membasahi kakinya dan cadar katil tersebut

  Steve mengangkat kedua-dua kaki Norhana dan memegangnya dengan tangannya untuk membuka lubang faraj Norhana dengan lebih luas. Dayungan Steve semakin lama semakin laju dan deras. Kekuatan hunusannya semakin keras. Norhana hampir pengsan dengan layanan yang diberikan kepadanya oleh Steve.

  “Oh! Oh! Oh!” suara Steve kedengaran sambil dayungannya menjadi semakin liar dan semakin tajam. Badan Steve semakin kejang. Norhana dapat rasakan bahawa Steve akan melepaskan serangannya ke dalam tubuh Norhana.

  Norhana sekali lagi menjadi panik.

  Tidak! Jangan lepaskan dalam tubuhku! Jeritannya di dalam hati. Tetapi suaranya tidak dapat keluar. Cuma kepalanya sahaja yang menggeleng-geleng dari kiri ke kanan cuba memberitahu Steve.

  No Steve! Please don’t cum inside me! I’m not protected! You’re not protected! Please don’t!!! PLEASE!!!!! Jerit batin Norhana tetapi jeritan senyapnya itu tidak kedengaran oleh Steve.

  Steve sudah sampai kemuncaknya. Dengan segala kekuatan pada dirinya, dia menghunus masuk senjatanya dengan kuat ke dalam lubang faraj Norhana sambil melepaskan derasan air mani panas terus masuk ke dalam tubuh Norhana.

  Satu! Dua! Tiga! Empat! Lima! Enam! Tujuh!

  Steve melepaskan tujuh pancutan deras air maninya ke dalam rahim Norhana. Norhana tidak dapat mengeluarkan suaranya langsung. Mulutnya terngaga buka tetapi tiada suara yang keluar. Air matanya mengalir membahasi pipinya. Norhana dapat merasakan benih panas Steve mengalir ke dalam tubuhnya. Mulanya, farajnya dipernuhi oleh senjata Steve. Sekarang ianya dipernuhi pula oleh peluru-pelurunya.

  Steve rebah di atas badan Norhana. Norhana tidak dapat bernafas dihempap badan tegap Steve yang keletihan setelah bertarung dengan hebat. Steve kemudian mengangkat tubuhnya dari tubuh Norhana dan mengucup mulut Norhana yang masih terbuka itu.

  Dengan perlahan, Steve bangun dari katil dan duduk di sebelah Norhana. Steve tersenyum pada Norhana tetapi Norhana tidak dapat menunjukkan apa-apa reaksi pada Steve.Steve kemudiannya berdiri dan menarik nafas panjang, puas dengan jamahan dia pada malam itu. Dia terus berjalan menuju ke kerusi dan menyalakan sebatang rokok.

  Norhana masih terbaring berbogel di atas katil seperti seorang pelacur yang baru dirogol. Kedua kakinya terbuka luas dan celah kangkangnya berdenyut kesakitan. Begitu juga dengan payudaranya. Badannya basah dengan peluh mereka berdua, mulutnya diliputi air liur,dan lebihan air mani Steve mengalir keluar dari lubang farajnya. Tetapi walaupun seluruh badannya sakit-sakit, Norhana merasa puas. Kepuasan yang dirasainya tidak dapat ditandingi dengan mana-mana nikmat sebelum ini. Tetapi air matanya tetap mengalir keluar. Norhana memejamkan matanya dan terus tertidur keletihan.

  Keesokkan paginya, Norhana terbangun dari tidurnya dalam keadaan yang sama, cuma tubuhnya ditutupi oleh selimut. Denyutat kesakitan di celah kangkangnya masih terasa. Norhana berpaling ke selebah kiri katil, tetapi Steve tidak ada di sebelahnya.

  “Good morning,” tiba-tiba suara Steve kedengaran di hujung bilik. Norhana mengangkat kepalanya dan melihat Steve duduk di atas kerusi di sebelah katil. Dia tidak berpakaian dan sedang memimum beer yang diambilnya dari dalam mini-bar.

  “I woke up earlier, and just sit here watching you sleeping,” sambungnya. “You are so beautiful, Anna”

  Steve kemudiannya bangun dan menghampiri Norhana. Dengan perlahan dia mengucup bibir Norhana. “I’m sorry if I hurt you last night,” katanya. Norhana masih belum bersuara. “ You are so wonderful. You are so amazing and tight. Melissa was not even close to you,” sambungnya sambil mengucup bibir Norhana lagi.

  Steve kemudiannya menyelak selimut Norhana dan melihat tubuhnya yang tidak berpakaian itu. Tangannya kemudian meraba dengan perlahan tubuh Norhana sehinggalah tangannya sampai ke faraj Norhana. Dengan perlahan Steve mengurut faraj Norhana.

  “I’m sorry I hurt you,” ulangnya, “but I know just the cure,” sambungnya tersenyum.

  Tanpa melengah-lengahkan masa, Steve turun dari katil itu dan beralih ke celah kangkang Norhana. Dengan perlahan dia menghidu bau faraj Norhana yang telah kering dari air maninya semalam.

  “God, you smell like heaven,” kata Steve sambil terus menghidu bau faraj Norhana yang belum berbasuh itu.

  Steve kemudiannya menjilat faraj Norhana dengan perlahan. Lidahnya menerokai bibir farajnya dari atas sehingga ke bawah. Dengan perlahan Steve menyelak bibir faraj Norhana dengan lidahnya. Apabila bibir faraj Norhana telah terbuka, Steve meneruskan jilatannya ke atas lubangnya pula.

  Norhana mengeluh kembali dengan suaranya yang manja. Inilah pertama kali seorang lelaki menjilat kemaluannya. Nasir suaminya tidak pernah melalukan perkara tersebut kerana Norhana selalu menghalangnya. Dia tidak mahu suaminya menjilat kemaluannya kerana baginya itu adalah perbuatan kotor. Tetapi pada pagi ini, dia tidak menghalang langsung Steve dari melakukannya.

  Lidah Steve semakin masuk ke dalam lubang faraj Norhana. Steve seterusnya menyedut air mazi Norhana keluar dari farajnya. Norhana mengeluh perlahan dengan belaian yang diberikan oleh Steve padanya. Nafsu Norhana kembali memuncak, dan farajnya kembali basah dengan air mazinya. Kelentit Norhana semakin menegang.

  Melihat kelentit Norhana yang keras itu, Steve terus mengalihkan perhatian kepadanya. Mula-mula dia menjilat kelentit Norhana dengan perlahan dan kemudian menghisapnya dengan kuat.

  “Hmmmm..” keluh Norhana apabila Steve menghisap kelentitnya, “oh Steve, that is sooooo gooooddd!” sambung Norhana sambil menikmati lidah Steve pada kelentitnya.

  Setelah hampir lima minit dijilat dan dihisap, akhirnya Norhana mencapai klimaks pada pagi itu. Orgasm pada pagi itu tidaklah sehebat semalam, tetapi memadai untuk Norhana.

  “Aaaaaaahhhhh..” Suara Norhana perlahan dan manja sambil melepaskan klimaksnya.

  Steve kemudian bangun semula dan megucup bibir Norhana. Steve melunjurkan lidahnya ke dalam mulut Norhana dan buat petama kalinya Norhana dapat marasa air mani serta air mazinya sendiri.

  Steve kemudian baring di sebelah Norhana dan dengan perlahan mengurut batang zakarnya yang sedang membesar. Inilah baru Norhana dapat melihat senjata Steve yang mencerobohi farajnya semalam. Batangnya memang besar dan panjang - hampir sembilan inci panjangnya, tetapi yang paling memeranjatjan Norhana ialah ketebalan batang zakar itu lebih dua setengah inci ataupun lapan inci ukur lilit!

  Norhana bangun dari katil dan terus memegang batang zakar Steve. Cengkaman tangan Norhana tidak dapat ditutup rapat apabila dia memegang batang zakar Steve kerana besarnya. Dengan kedua belah tangannya, dia mengurut-urut batang zakar Steve.

  Tanpa disuruh, Norhana kemudiannya membuka mulutnya dan terus memasukkan batang zakar itu ke dalam mulutnya. Ini juga adalah pertama kalinya dia menghisap batang zakar seorang lelaki. Norhana tidak dapat memasukkan keseluruhan batang zakar Steve ke dalam mulutnya kerana terlalu panjang dan besar. Dia hanya dapat mengulum lebih sedikit dari setengah dari keseluruhan batang Steve.

  Dengan perlahan, Norhana menghisap batang Steve dan mengurutnya dengan lidahnya. Sambil Norhana sedang menikmati hidangan pagi dari Steve itu, tiba-tiba dia dapat rasa celah kangkangnya dijilat Steve kembali. Norhana terus memanjat badan Steve sambil membuka kedua-dua belah kakinya dan menghidangkan celah kangkangnya pada muka Steve. Steve terus memeluk punggung Norhana sambil melahap farajnya yang menitik air mazi dari lubangnya. Sementara itu, Norhana terus menghisap dan mengurut zakar Steve dengan mulutnya dalam posisi 69 itu..

  Norhana orgasm dua kali lagi pagi itu dijilat oleh Steve. Steve memang pakar dalam bilang menjilat ni dan dia menggunakan kepakarannya untuk memuaskan nafsu Norhana. Orgasm Norhana kecil sahaja seperti pagi tadi.

  Oleh kerana ini adalah pertama kali Norhana melakukan blow-job pada seorang lelaki, maka Steve lambat sampai klimaks pada pagi itu. Lebih dari dua puluh minit lamanya Norhana menghisap batang zakar Steve barulah Steve sampai kepada klimaksnya. Dengan segera Steve mengangkat tubuh Norhana dari posisinya dan membaringkannya di atas katil. Kemudian dia duduk di atas dada Norhana.

  “I’m coming, Anna..!” katanya sambil mengurut batangnya dengan tangannya. pabila hendak dilepaskan klimaksnya, Steve memasukkan semula batang zakarnya ke dalam mulut Norhana dan dengan segala daya kekuatannya, dia melepaskan lima tembakan deras terus masuk ke dalam mulut Norhana.

  Norhana hampir tercekik apabila disumbat mulutnya dengan batang zakar Steve yang besar lagi panjang itu, diikuti pula dengan air mani panas yang masin lagi tebal yang memenuhi mulut Norhana.

  Steve dengan perlahan mencabut batang zakarnya dari mulut Norhana dan menitik air maninya dari mulut Norhana ke dagu dan lehernya. Dengan perlahan Norhana menelan air mani panas Steve yang ada di dalam mulutnya. Steve kemudiannya menjilat air maninya sendiri yang menitik pada leher dan dagu Norhana. Kemudian dia menghulurkan lidahnya yang bercampur air mani tadi ke dalam mulut Norhana dan Norhana menjilat air mani tadi ke dalam mulutnya pula. Setiap titik air mani Steve ditelan oleh Norhana pada pagi itu.

  Mereka berdua berpelukan puas bermain dengan seks sambil bekucupan dengan penuh rasa nafsu berahi.

  Tiba-tiba jam tangan Steve yang terletak di atas meja berbunyi memandakan pukul sembilan. Steve terkejut dan sedar bahawa hari sudah lewat. Dengan segera dia bangun dari katil dan terus hendak mengenakan pakaiannya.

  “Shit! I’m late!” kata Steve dengan kuat. Dia nampaknya sudah memakai seluar uniformnya dan sedang menyarung bajunya pula.

  “Shouldn’t we take a shower first?” tanya Norhana yang juga telah bangun dari katil.

  “No time, honey.” Jawab Steve. “I have to be there at 9.15 for flight briefings. The show is scheduled to start at 10.00 a.m. today.”

  Norhana juga mengenakan pakaiannya dengan cepat.

  “You don’t to rush, Anna. You can stay here if you like and take a shower.”

  “Stay here all day? No thanks. You have the car remember? If you leave, I can’t go anywhere else” jawab Norhana.

  Dalam masa lima minit, mereka berdua sudah berpakaian. Norhana hanya sempat membasuh mukanya sahaja dan membetulkan rambutnya. Dia tidak sempat mandi pun pagi itu. Bau badannya tidak ubah seperti bau seorang pelacur. Nafasnya pula berbau air mani pekat Steve. Norhana membubuh setengah botol perfumenya ke atas bajunya untuk menhilangkan bau busuk badannya. Tetapi bau seks semalam dan pagi itu masih kuat lagi pada badan mereka berdua.

  “I smell like a whore,” kata Norhana.

  “So do I,” jawab Steve tersenyum, “ let’s go.”

  Steve membawa kereta dengan laju pada pagi itu. Mereka sampai di Mahsuri Exhibition Hall dalam masa lima minit sahaja. Oleh kerana kereta Steve mempunyai stiker kebenaran, dia terus masuk hingga ke pilot’ s briefings room. “Wait here,” katanya pada Norhana. Kebanyakkan juruterbang sudah berada di dalam bilik itu mendengar taklimat.

  Setelah selesai taklimat, Steve membawa Norhana melawat pesawatnya iaitu F-16 buatan General Dynamics. Dia menceritakan serba sedikit berkenaan dengan pesawat tersebut kepada Norhana. Kemudian dia mempelawa Norhana untuk menaiki pesawat tersebut. Norhana memanjat tangga pesawat itu dan duduk di dalam cockpit pesawat itu. Steve mengucup bibir Norhana sambil berkata, “even my wife has not got this privelage!”

  Pertunjukan udara bermula jam 10.00 pagi. Pasukan Red Arrows dari tentera udara British memulakan pertunjukan dengan beberapa buah pesawat Hawk. Norhana dapat melihat pertunjukan udara ditengah-tengah padang.

  Jam 12.00 tengahari tiba masa tentera udara Amerika Syarikat pula. Steve yang sudah lengkap berpakaian juruterbang bersiap sedia untuk menaiki pesawatnya.

  “Wish me luck,” katanya pada Norhana.

  Norhana memeluknya dan mengucup bibir Steve dengan dalam, “Good luck, Steve,” katanya. Kemudian mereka berkucup lagi.

  Steve melakukan flight solo dengan pesawat F-16nya. Banyak maneuvre yang dilakukannya termasuk low-altitude fly-bys. Pada penghujung demo flightnya, Steve melakukan attack dive. Pesawatnya terbang menegak seperti roket ke atas dan kemudian menjunam semula ke bawah. Oleh kerana awan pada hari itu tebal, maka pesawatnya hilang sebentar dalam kepulan awan.

  Tiba-tiba pesawat Steve muncul dari kepulan awan dan menjunam dengan kelajuan yang tinggi. Dia terlampau rendah untuk buat recovery pull-up.

  “You’re too low, Ranger-One. Pull up. Pull up.” Flight controller memberitahu Steve melalui radio.

  Steve cuba menarik pesawatnya kembali ke level-flight, tetapi kelajuannya terlampau tinggi.

  “You’re not going to make it! Eject! Eject!” jerit Flight Controller pada Steve.

  Norhana melihat pesawat F-16 itu menjunam dengan laju sekali ke arah bumi. Perasaannya menjadi cemas.

  Steve menarik pesawatnya dengan sekuat-kuat tenaganya. Hidung pesawat itu naik semula dan Steve hanya beberapa meter sahaja dari bumi apabila dia mencapai level-flight. Afterburner pesawat itu dihidupkan dan ianya dapat terus terbang ke atas semula.

  Penonton bersorak dan bertepuk tangan di atas pertunjukan yang betul-betul cemas tadi.

  Setelah Steve mendaratkan pesawatnya, ramai krew tentera udara menghampirinya dan menepuk bahunya memberi ucapan tahniah. Begitu juga dengan Norhana. Dia berlari mendapatkan kekasihnya. Norhana memeluk Steve dan mengucup bibirnya. Tetapi ternyata Steve tidak dapat menyembunyikan perassan gementarnya dan takutnya.

  “Are you okay, Steve?” kata Norhana sambil mengusap-usap rambut Steve.

  “Yeah, I guess suara Steve terketar-ketar, “shitt, Anna that was the scariest part in my life! I thought I was going to die there! My whole life just swept pass me!” kata Steve pada Anna sambil air matanya hampir berlinangan keluar.

  “It’s okay. You’re safe on the ground now. You’re safe with me,” senyum Norhana kepada kekasihnya itu. Mereka berpelukan dan berkucupan lagi.

  “Anna,” kata Steve. Dia merenung terus ke dalam mata Norhana. “I want to fuck you now,”

  Norhana terkejut dengan kata-kata Steve itu. Tetapi sebelum sempat dia berkata apa-apa, Steve menariknya ke pilot’s breifing room yang kosong buat masa itu. Dia mengunci pintu dan terus mengangkat Norhana dan meletakkannya di atas meja. Dia menyelak skirt Norhana dan menarik turun seluar dalamnya. Kemudian Steve menurukan zip seluarnya dan mengeluarkan batangnya yang dah keras.

  Tanpa membuang masa, Steve terus menghunus batang zakarnya masuk ke dalam lubang faraj Norhana yang menunggu itu. Serangannya sungguh ganas sekali tengahari itu. Steve seperti membalas dendam dan meluahkan perasaannya kepada Norhana. Norhana terpaksa memeluk badan Steve dengan kedua tangan dan kakinya sekali untuk mengelakkan dia dari terjatuh dari meja.

  Steve dengan ganasnya mendayung batang zakarnya ke dalam lubang faraj Norhana dengan rakus dan laju sekali. Norhana tidak dapat berbuat apa-apa melainkan menerima serangan Steve itu.

  “Aargh!! Aargh!! Aargh!! Aargh!! Aargh!!” jerit Norhana kerana menahan kesakitan serangan Steve itu.

  Tidak sampai lima minit, Steve melepaskan air maninya ke dalam tubuh Norhana. Tembakan kali ini lebih kuat dari semalam. Norhana tidak mengira, tetapi hampir lapan kali Steve melepaskan air maninya ke dalam rahim Norhana. Oleh kerana serangan itu terlampau sekejap, Norhana tidak sempat untuk klimaks langsung.

  Steve mencabut batang zakarnya dari lubang faraj Norhana dan terus memeluk kekasihnya itu. Mulut mereka bercantum kembali dalam satu kucupan yang berahi.

  “Thank you, Anna,” kata Steve pada Norhana, “I really needed that Thank you so much.” Steve terus memeluk Norhana dengan erat dan mencium pipinya.

  Steve kemudian sedar bahawa Norhana masih belum klimaks lagi. Dia terus melutut di atas lantai dan membuka kaki Norhana dengan luas. Faraj Norhana sekarang betul-betul berada di hadapannya. Air mani Steve menitik keluar dari lubang faraj Norhana ke lantai. Dengan perlahan dia menjilat bibir faraj Norhana.

  “Ooohhhh..” suara kecil Norhana menikmati jilatan Steve ke atas farajnya itu. Norhana memeluk kepala Steve dengan erat sambil menarik kepalanya lebih dekat pada celah kangkang dirinya. Norhana membuka kakinya dengan lebih luas dan merehatkan pehanya itu di atas baru Steve.

  Steve pula memeluk punggung Norhana dan terus menghisap dan menjilat farajnya. Kelentit Norhana semakin tegang dan keluar dari selaputnya. Dengan perlahan, teve menggigit kelentit Norhana dengan lembut sambit lidahnya bermain-main di hujung kelentit Norhana.

  “Aaahhh Steve! That feels so good!” teriak Norhana sambil memejamkan matanya. Semakin lama, semakin gian Norhana pada oral sex. Setelah sebelas tahun berkahwin, baru kali ini dia sedar betapa nikmatnya layanan oral sex.

  Melihat Norhana semakin ghairah dibuai oleh lautan cinta, Steve dengan perlahan memasukkan jari telunjuk dan jari tengahnya ke dalam lubang faraj Norhana, sambil mulutnya masih menghisap kelentit Norhana.

  Norhana terpaku sebentar di atas teknik baru yang diperkenalkan kepadanya oleh Steve, tetapi lama kelamaan, badannya menjadi relaks kembali. Jari-jari Steve masuk jauh kedalam lubang faraj Norhana mencari G-Spotnya. Seperti seorang professional, jari-jari Steve tidak mempunyai masalah menemui G-Spot Norhana dengan sekejap. Norhana terus kejang apabila G-Spotnya di urut oleh Steve. Dalam sekejap masa sahaja, Norhana mencapai klimaks yang kuat.

  “Steve! Steve! I’m cummmmiiiNNNNGGG!!! Aaaarrgghhh!!” teriak Norhana sambil melepaskan orgasm yang terbesar pernah dialaminya.

  Steve dan Norhana bepelukan sambil mulut mereka melekat dengan erat. Kedua-dua mereka menghabiskan hampir setengah jam lagi di dalam pilot’s briefing room itu berpelukan, membelai satu sama lain sambil berkucupan.

  Norhana semakin lama semakin ketagih untuk mengadakan hubangan seksual dengan Steve. Pada malam tersebut, setelah dinner, mereka berdua berpelukan sambil berjalan di tepi Pantai Chenang. Kali ini giliran Norhana pula yang membuat first move. Apabila sampai di sebuah pokok rendang, Norhana menolak Steve terbaring di atas pantai. Norhana kemudiannya membuka zip seluar Steve dan mengeluarkan batang zakarnya. Seperti seorang harimau yang kelaparan, Norhana terus memasukkan batang zakar Steve ke dalam mulutnya dengan lahapnya. Norhana terus memberikannya blow-job yang terbaik yang dia mampu lakukan.

  Apabila batang zakar Steve sudah cukup keras, Norhana membuka kedua-dua kakinya dan menyangkung di atas batang zakar Steve. Norhana kemudiannya memegang batang zakar Steve dan menurunkan badannya dengan perlahan. Batang zakar Steve yang keras itu dengan perlahan masuk ke dalam lubang faraj Norhana yang sudah basah menitik air mazinya. Norhana mendayung badannya naik turun dengan perlahan di atas batang zakar Steve itu. Semua ini dilakukan oleh mereka dengan perlahan dan senyap tanpa sebarang suara pun yang keluar antara mereka. Ini adalah kerana pokok yang mereka singgahi itu adalah sudah berhampiran dengan Langkapuri Beach Resort.

  Norhana menghabiskan masa lebih empat puluh minit menunggang batang zakar Steve. Dalam waktu itu Norhana mencapai klimaks empat kali tetapi semuanya dilakukan dengan perlahan. Apabila di atas, Norhana tahu dimana hendak guide Steve ke tempat yang sensitive baginya. Steve pula memancut dua kali ke dalam lubang faraj Norhana. Setiap kali dia melepaskan pancutan, Norhana akan kembali menghisap batang zakar Steve di dalam mulutnya untuk mengeraskannya kembali.

  Apabila pulang di bilik hotel, mereka melakukan persetubuhan beberapa kali lagi.

  Perhubungan Steve dan Norhana adalah lebih rapat berbanding sepasang pengantin baru. Setiap hari, tidak kurang dari lima atau enam kali mereka bersetubuh. Tidak kiralah di masa sahaja pun, bila nafsu memuncak, mereka akan cari tempat sunyi dan melakukan persetubuhan.

  Setelah tamat acara LIMA ‘99, Norhana bercadang untuk mengambil cuti seminggu lagi untuk menghabiskan masa dengan Steve. Tetapi malangnya Steve terpaksa dikerahkan pulang ke Amerika Syarikat secepat mungkin.

  Pada hari terakhir mereka bersama, mereka berpelukan seolah-olah tidak mahu melepaskan diri masing-masing. Tetapi hakikatnya mereka terpaksa melepaskan juga. Norhana menghabiskan masa yang panjang di dalam shower membersihkan segala kekotoran pada tubuh badannya pada pagi itu setelah sekian lama tidak mandi. Semasa di dalam shower, Norhana termenung memikirkan apa yang telah dilaluinya. Dia seperti tidak percaya semua itu berlaku dengan begitu cepat sekali.

  Pagi itu juga Steve menghantar Norhana ke airport. Di dalam perjalanan ke airport, masing-masing tidak mengatakan sepatah perkataan pun. Keduanya senyap sepi memandang jauh ke hadapan.

  Apabila tiba di airport, Steve meletakkan keretanya di penjuru parking lot yang kosong. Steve tidak mematikan enjin keretanya dan mereka hanya duduk di situ selama beberapa minit. Tidak bercakap. Cuma duduk sahaja tanpa berbuat apa-apa.

  Steve yang pertama memulakan langkah. Dia menoleh ke arah Norhana dan kemudian mengusap-usap rambutnya. Norhana dengan perlahan memandang ke arah Steve dan mata mereka bertemu.

  Steve terus mendekati Norhana dan mengucup bibirnya dengan perlahan. Mereka kemudiannya berpelukan di dalam kereta sambil mulut mereka bersatu menikmati cinta terakhir yang akan mereka luahkan.

  Steve menurunkan kerusi Norhana sehingga dia berada dalam keadaan baring di dalam kereta tersebut. Dengan perlahan, Steve mengalihkan dirinya dari tempat duduknya ke atas tubuh Norhana. Mereka berpelukan dan berciuman dengan penuh kasih sayang.

  Norhana mengangkat kain bajunya dan menurunkan seluar dalamnya. Kemudian Norhana membuka kedua kakinya seolah-olah menyerahkan farajnya kepada Steve sebagai hadiah perpisahan mereka.

  Steve pula membuka zip seluarnya dan mengeluarkan zakarnya yang sudah sedia keras. Dengan perlahan dia memasukkan batang zakarnya ke dalam lubang faraj Norhana. Steve memulakan pendayungan dengan lemah lembut. Kedua-dua mereka tidak berkata sepatah perkataan pun, cuma merenung ke dalam mata masing-masing tanpa berkelip.

  Steve mempertingkat kelajuan dayungannya. Batang zakarnya dihunus masuk jauh ke dalam faraj Norhana.

  Suara Norhana adalah yang pertama memecah kesunyian di dalam kereta itu, “Hmmm Ehmmm Ehmmm sambil menikmati dayungan Steve yang lazat itu.

  Dayungan Steve menjadi semakin laju tetapi masih lemah lembut. Norhana mengangkat kedua-dua kakinya untuk membuka lubang farajnya supaya lebih luas. Dia kemudiannya memeluk punggung Steve dengan kedua-dua kakinya. Tangannya juga meramas punggung Steve sambil mengikuti rentak dayungan yang diterimanya.

  "Faster, Steve bisik Norhana pada Steve, "faster faster oh yeah that’s it’s so good Ehmm Ehmm Hmmmm!”

  Steve mempercepatkan lagi dayugannya. Sekarang dia sudah tidak lemah-lembut lagi. Steve menghayun Norhana dengan penuh tenaga sekarang sehinggakan kereta tersebut hampir bergegar.

  “Oh God! Oh God!” suara Norhana semakin kuat, “I’m cumming! I’m cumming!!”

  Steve pun sudah sampai ke puncaknya dan tidak boleh ditahan-tahan lagi. Dengan segala tenaga yang ada padanya, dia melepaskan tembakan air mani ke dalam tubuh Norhana. Pada waktu yang sama juga, Norhana mencapai orgasm yang sangat tinggi.

  “Ooooohhhhggghhh!” jerit mereka berdua dalam kelemasan cinta dan nafsu.

  Dengan perlahan, Steve mencabut batang zakarnya dari lubang faraj Norhana. Bekas air maninya menitik keluar membasahi kerusi kereta Steve. Mereka terus berpelukan dengan erat sambil mulut mereka bertemu buat kali terakhir.

  Norhana kemudiannya menarik balik seluar dalamnya dan membetulkan semula kainnya.

  “Goodbye Anna,” suara Steve lemah.

  “Goodbye Steve,” jawab Norhana dengan suara yang bergetar sedang menahan untuk tidak menangis.

  Norhana membuka pintu kereta Steve dan terus keluar membawa beg pakaiannya. Dia tidak langsung menoleh kebelakang. Air matanya mula mengalir mambasahi pipinya. Steve pula terus beredar dari situ tanpa lengah-lengah lagi.

  Di dalam kapal terbang, Norhana termenung sendirian melihat kepulan awan di luar tingkap. Dia seperti tidak percaya apa yang telah dilaluinya dalam masa satu minggu di Langkawi.

  Fikirannya melayang ke keluarganya dan masa depannya. Apa akan berlaku selepas ini? Setelah sebelas tahun berkahwin dengan lelaki yang paling dicintainya, dia sekarang sudah berbelah bagi. Hubungan seks dengan suaminya tidak lagi aktif seperti dulu, sehinggakan persetubuhannya dengan Steve dalam masa satu minggu di Langkawi itu adalah lebih banyak bilangannya jika dibandingkan dengan persetubuhan dengan suaminya pada satu tahun itu.

  Norhana sedar bahawa hubungan seks dengan suaminya selepas ini tidak akan dapat memuaskannya sebagaimana yang Steve berikan. Mungkin tidak akan memuaskan langsung.

  Norhana juga berada di dalam dilema bagaimana caranya untuk menyembunyikan bukti-bukti kecurangannya pada suaminya. Lehernya penuh dengan tanda gigitan cinta, kedua-dua payu daranya hampir lebam setelah puas diramas oleh Steve. Tetapi yang paling ketara ialah lubang farajnya sudah tidak seketat dahulu lagi. Nasir suaminya sudah tentu akan perasan yang isterinya sudah longgar. Kelonggaran itu pula bukannya sedikit, tetapi begitu besar sekali. Norhana tidak tahu jika ianya boleh kembali ke keadaan asalnya. Mungkin tidak. Mungkin tidak buat selama-lamanya. Apa alasan yang hendak diberikan pada suaminya nanti?

  Tetapi yang menjadi pertanyaan yang menghantui dirinya sekarang adalah benih Steve di dalam rahimnya. Semasa di Langkawi, Norhana berada dalam keadaan paling subur. Semua aktiviti persetubuhan dengan Steve dilakukan tanpa sebarang perlindungan. Dia yakin dia sedang mengandungkan zuriat Steve sekarang. Apa yang hendak dilakukan? Patutkah dia membuang kandungannya itu? Kalau iya, dimana? Oleh siapa? Dan bagaimana? Jika dia hendak menyimpannya, macam mana nanti penerangan yang bakal diberikan kepada suaminya dan keluarganya tatkala bayi yang lahir itu adalah bukan bayi melayu?

  Tetapi satu perkara yang Norhana yakin, iaitu dia tidak rasa menyesal langsung atas perbuatan curangnya itu. Disebalik lubuk hatinya itu, Norhana merasa gembira apa yang telah terjadi pada dirinya terjadi. Dan pada ketika itu, dia sudah rindukan Steve, terutama apabila dia masih dapat merasakan air mani Steve mengalir menitis keluar dari lubang farajnya membasahi seluar dalamnya. Celah kangkangnya masih berdenyut-denyut akibat dari kesan dayungan Steve. Denyutan yang begitu nikmat sekali yang tidak akan dilupakannya sehingga akhir hayat.

  Norhana tidak langsung menyesal.

  Yang pasti, kehidupan Norhana sebagai perempuan, isteri dan ibu sudah tidak akan sama lagi selepas ini.

  farahmiaww

  Dear beloved customer 💕

  JAP BACA PLEASE CIKGU MALAS NK TERANG DEKAT SORANG² HAAA. MEH NAK AJAR SIKIT KELAS CIKGU ADA PACKAGE APA

  STUDENT PACKAGE RM100 -must 14 -17 yo -boleh pick up -1 hour 35 min only

  PACKAGE 2 RM150 -Unlimited shot *main la sampai kau puas -boleh pancut dalam -giving all service *ko nak lubang apa cikgu bagi -check in hotel * cikgu yg check in - 1 hour

  PACKAGE 3 RM300 -Unlimited shot -pancut dalam -check in hotel -boleh request 4 hardcore - recording boleh - bagi service sampai kau lunyai

  - 3 Hour

  HAAA SETAKAT NI JE KELAS TUITION CIKGU ADE . BTW NEXT MONTH ADE UPDATE FOR THIS TUITION.

  BACA JANGAN TAK BACA , KAU ORANG DM TANYA ADA TUITION APA . CIKGU PERHATI JE TAKKAN REPLY DAN MUKE KORANG HAHAHA . GDBYE 💕💕💕 BEB IF NAK CONDOM , BAWAK SENDIRI

  syah8888

  Huhu..best