@rkkrgk
akatsuki cari scandal
Posts
407
Last update
2019-12-20 11:14:18
    egrya-deactivated20191210

    Sedapnyaaa syg๐Ÿคคโค๏ธ

    nurrrwaan3

    โ€œEntah bos, dia kate sedap sgt bau badan sye. Cam nak ikut balik rmah je ptg tadi.๐Ÿ˜ˆโ€

    โ€œLagi 1 customer ada tnya pakai perfume brand pe, sedappp bau.โ€

    โ€œmcm seblum ni dia tgk sya pun kdg ssh lps pakai die tgk sya lain mcm pastu layanan dia huish mengasyikkn.โ€

    Macam mana bro? Best tak feedback yg dah try Badwolf Perfume ni.

    Nak pikat wanita, nak ngurat awek, sekarang senang je dengan Badwolf Perfume.

    Detail terus wasap di http://perfumepikatawek.wasap.my/