@sobnkpuki
sobnkpuki
Posts
698
Last update
2020-11-23 11:33:35
    nurulhidayatulhusnakhan

    kalau follow hanya sekadar nk tngk gmbr2 tkpyh la, lpstu acah2 nk servis la apa lah last2 tkde bnde pun org serios nk pinjam duit mlm ni duit tukar seks, bkn nya hujung hujung bulan kalau nk hujung bulan hujung bulan la punya cerita, sekarang skg la punya cerita, husna tak minat ckp bnyk bgi husna duit husna tadah pepek husna depan korang msok jela btg besar mana pun😊

    sobnkpuki

    Kalo area utara ok gak..nice body

    kakngahsblog-deactivated2018120

    7 Jenis Klimaks Wanita – Anda Ingat Ada Satu Sahaja?

    Ada berapa jenis klimaks wanita semuanya? Kali ini saya ingin memberikan satu maklumat tentang jenis klimaks wanita yang akan mengejutkan anda. Maklumat yang saya maksudkan ialah jenis-jenis klimaks wanita. Pasti ramai yang tak tahu terdapat 7 jenis klimaks yang boleh dialami oleh seseorang wanita.

    Jenis klimaks wanita

    Wanita boleh mengalami 7 jenis klimaks yang dihasilkan daripada rangsangan pada bahagian yang berbeza pada tubuh badan mereka.

    Ramai yang hanya tahu wanita boleh klimaks dan orgasme daripada bahagian-bahagian tubuh yang sensitif sahaja seperti alat sulit, tetapi kali ini 7 jenis klimaks ini akan membuatkan anda berfikir lebih panjang bagaimana untuk memuaskan pasangan anda.

    Klimaks Biji Kelentit

    Klimaks ini terhasil daripada rangsangan kepada biji kelentit. Jenis klimaks ini adalah begitu hebat dan mengasyikkan, dan seringkali melibatkan keseluruhan tubuh badan.Ini tidak mengejutkan kerana seperti yang anda tahu biji kelentit adalah antara bahagian yang paling sensitif pada tubuh badan seorang wanita.

    Biji kelentit dipenuhi oleh saraf-saraf yang bertindakbalas sepenuhnya kepada rangsangan. Sebagai suami, cuba bayangkan kepala zakar anda yang sensitif itu dikecilkan kepada saiz biji kelentit.

    Walaubagaimanapun, seperti yang saya katakan di artikel-artikel lepas, tahap sensitiviti bagi setiap wanita adalah berbeza. Begitu juga tahap klimaks yang dialami oleh wanita dari rangsangan biji kelentit.

    Klimaks Faraj

    Jenis klimaks ini bermula pada bahagian faraj, iaitu lubang faraj dan merebak ke bahagian pinggul, dan perut. Otot-otot yang terlibat seperti otot-otot pelvik dan otot-otot dubur akan mengemut dengan kuat ketika orgasme ini berlaku.

    Kadang-kadang kemutan ini terlalu kuat sehingga otot-otot faraj akan cuba menolak zakar keluar daripada faraj. Berbeza dengan klimaks biji kelentit yang mudah dicapai, wanita mengambil masa yang lebih lama untuk klimaks daripada rangsangan faraj.

    Statistik menunjukkan purata masa yang diambil oleh wanita untuk mencapai orgasme melalui rangsangan faraj ialah antara 20 hingga 25 minit. Dan ramai wanita yang menyatakan klimaks dari rangsangan faraj adalah kurang hebat berbanding klimaks dari rangsangan biji kelentit.

    Walaubagaimanapun, kebanyakkan wanita menggemari klimaks daripada faraj kerana menurut mereka sensasi ini lebih perlahan, dan erotik.

    Klimaks G-Spot

    Klimaks ini bermula daripada bahagian G-Spot, dan boleh terus tertumpu di bahagian tersebut, atau merebak ke seluruh tubuh badan. Jika anda belum tahu apa ti G-Spot dan bagaimana untuk mencari lokasi G-Spot, anda boleh rujuk artikel saya tentang G-Spot.

    Seperti klimaks dari rangsangan faraj, klimaks dari G-Spot mengambil masa yang agak lama untuk dicapai. Tetapi ramai wanita yang menyatakan sensasi yang dialami dari klimaks G-Spot adalah amat berbeza daripada perasaan yang di alami untuk klimaks biji kelentit dan klimaks faraj.

    Malahan, ramai wanita yang mengalami klimaks dari rangsangan G-Spot akan memancutkan cairan dari faraj, tanpa mereka sedari.

    Klimaks Payudara

    Mesti ramai yang tak tahu seorang wanita boleh klimaks hanya dari rangsangan payudara. Jika anda hendak tahu, saraf-saraf pada bahagian puting payudara berkait rapat dengan alat sulit wanita.

    Malah ramai wanita yang berasa rangsangan pada alat sulit mereka, seperti biji kelentit apabila puting payudara mereka dirangsang.Walaubagaimanapun tidak semua wanita boleh mencapai klimaks dan orgasme daripada rangsangan payudara.

    Ini bergantung kepada tahap sensitiviti payudara mereka.

    cikbeautyconsultant

    Ilmu wajib shre😊

    cikpoonti

    😌😌😌 ilmu…

    manjadarling

    Nak semua jenis klimaks on one go, boleh tak? 🤔

    momhunterz

    Ilmu yg sgt bermanfaat… heheeh

    reborn-of-abgjanggutikat

    Info terbaik dan bermanfaat

    shyshinewife

    Which one of me…ahakss

    chubbymontoq

    Klimakks Biji Kelentit n Klimaks GSportt!!! Lainnn camm x de… ahskkkssss….

    tok19

    Hemm..info

    sobnkpuki

    Meh ni sapa2 nak try all in one...😍😘

    kakngahsblog-deactivated2018120

    7 Jenis Klimaks Wanita – Anda Ingat Ada Satu Sahaja?

    Ada berapa jenis klimaks wanita semuanya? Kali ini saya ingin memberikan satu maklumat tentang jenis klimaks wanita yang akan mengejutkan anda. Maklumat yang saya maksudkan ialah jenis-jenis klimaks wanita. Pasti ramai yang tak tahu terdapat 7 jenis klimaks yang boleh dialami oleh seseorang wanita.

    Jenis klimaks wanita

    Wanita boleh mengalami 7 jenis klimaks yang dihasilkan daripada rangsangan pada bahagian yang berbeza pada tubuh badan mereka.

    Ramai yang hanya tahu wanita boleh klimaks dan orgasme daripada bahagian-bahagian tubuh yang sensitif sahaja seperti alat sulit, tetapi kali ini 7 jenis klimaks ini akan membuatkan anda berfikir lebih panjang bagaimana untuk memuaskan pasangan anda.

    Klimaks Biji Kelentit

    Klimaks ini terhasil daripada rangsangan kepada biji kelentit. Jenis klimaks ini adalah begitu hebat dan mengasyikkan, dan seringkali melibatkan keseluruhan tubuh badan.Ini tidak mengejutkan kerana seperti yang anda tahu biji kelentit adalah antara bahagian yang paling sensitif pada tubuh badan seorang wanita.

    Biji kelentit dipenuhi oleh saraf-saraf yang bertindakbalas sepenuhnya kepada rangsangan. Sebagai suami, cuba bayangkan kepala zakar anda yang sensitif itu dikecilkan kepada saiz biji kelentit.

    Walaubagaimanapun, seperti yang saya katakan di artikel-artikel lepas, tahap sensitiviti bagi setiap wanita adalah berbeza. Begitu juga tahap klimaks yang dialami oleh wanita dari rangsangan biji kelentit.

    Klimaks Faraj

    Jenis klimaks ini bermula pada bahagian faraj, iaitu lubang faraj dan merebak ke bahagian pinggul, dan perut. Otot-otot yang terlibat seperti otot-otot pelvik dan otot-otot dubur akan mengemut dengan kuat ketika orgasme ini berlaku.

    Kadang-kadang kemutan ini terlalu kuat sehingga otot-otot faraj akan cuba menolak zakar keluar daripada faraj. Berbeza dengan klimaks biji kelentit yang mudah dicapai, wanita mengambil masa yang lebih lama untuk klimaks daripada rangsangan faraj.

    Statistik menunjukkan purata masa yang diambil oleh wanita untuk mencapai orgasme melalui rangsangan faraj ialah antara 20 hingga 25 minit. Dan ramai wanita yang menyatakan klimaks dari rangsangan faraj adalah kurang hebat berbanding klimaks dari rangsangan biji kelentit.

    Walaubagaimanapun, kebanyakkan wanita menggemari klimaks daripada faraj kerana menurut mereka sensasi ini lebih perlahan, dan erotik.

    Klimaks G-Spot

    Klimaks ini bermula daripada bahagian G-Spot, dan boleh terus tertumpu di bahagian tersebut, atau merebak ke seluruh tubuh badan. Jika anda belum tahu apa ti G-Spot dan bagaimana untuk mencari lokasi G-Spot, anda boleh rujuk artikel saya tentang G-Spot.

    Seperti klimaks dari rangsangan faraj, klimaks dari G-Spot mengambil masa yang agak lama untuk dicapai. Tetapi ramai wanita yang menyatakan sensasi yang dialami dari klimaks G-Spot adalah amat berbeza daripada perasaan yang di alami untuk klimaks biji kelentit dan klimaks faraj.

    Malahan, ramai wanita yang mengalami klimaks dari rangsangan G-Spot akan memancutkan cairan dari faraj, tanpa mereka sedari.

    Klimaks Payudara

    Mesti ramai yang tak tahu seorang wanita boleh klimaks hanya dari rangsangan payudara. Jika anda hendak tahu, saraf-saraf pada bahagian puting payudara berkait rapat dengan alat sulit wanita.

    Malah ramai wanita yang berasa rangsangan pada alat sulit mereka, seperti biji kelentit apabila puting payudara mereka dirangsang.Walaubagaimanapun tidak semua wanita boleh mencapai klimaks dan orgasme daripada rangsangan payudara.

    Ini bergantung kepada tahap sensitiviti payudara mereka.

    cikbeautyconsultant

    Ilmu wajib shre😊

    cikpoonti

    😌😌😌 ilmu…

    manjadarling

    Nak semua jenis klimaks on one go, boleh tak? 🤔

    momhunterz

    Ilmu yg sgt bermanfaat… heheeh

    reborn-of-abgjanggutikat

    Info terbaik dan bermanfaat

    shyshinewife

    Which one of me…ahakss

    chubbymontoq

    Klimakks Biji Kelentit n Klimaks GSportt!!! Lainnn camm x de… ahskkkssss….

    tok19

    Hemm..info