blueblog80

    Cerita kisah lucah cikgu

    Cerita Lucah Kisah Ku

    Selepas sahaja aku terpancut berdecit2 ke dalam mulut adik angkat ku dalam posisi 69 kami dan waktu yang sama dia memuntah kan cairan pusy nye ke dalam mulut ku, kami bertindih dalam keadaan begitu beberapa minit untuk dapat semula pernafasan kami yang tadi nye begitu kencang melayan nafsu ke maksima.

    Adik angkat ku yang meniarap atas badan ku perlahan-lahan menangkat bontot nye dan pusy nye terlepas dari bibir ku yang masih menjilat2 lubang dan bibir pusy nye sambil menikmati aroma dan rasa cairan yang masih meleleh perlahan dari lubang nikmat adik angkat ku.

    Batang ku yang tadinye melentok kini mula menunjuk kan seperti mahu bangun semula dan terasa ku perlahan menegang dan kembang akibat aku menikmati sedutan cipap adik angkat ku. Adik angkat ku yang sedar akan reaksi aku segera bangun dan terus pergi ke celah kangkang ku yang masih terbuka luas. Dengan senyuman menjeling pada ku dan mulut yang separuh terbuka, dia menurunkan kepala nye dan masa yang sama ku rasakan kepala cendawan ku menyentuh bibirnya dan perlahan2 tenggelam ke dalam mulut nye… ku rasakan bahang pernafasan adik angkat ku mengulum kepala cendawan ku seperti lollipop galak nye….

    Dia tak terus menelan batang ku…Cuma mainan mulut dengan kemam kepala cendawan dan gigit2 manja pangkal cendawan ku… lidah nye pula di lulurkan ke lubang kencing ku yang ku rasakan seperti terbuka di jolok lidah dan sedut oleh mulut adik angkat ku….aaahahhahagggh… keluh ku perlahan.. dan ku angkat punggung ku seperti ingin di jolok kan seluruh batang ku ke mulutnye… sedaaapppp kata ku… adik angkat menjeling lagi ke arah ku dan kali ini sambil di kuat kan kemam nye kepala cendawan ku dan di geleng2 kepala kiri dan kanan …ooogghhhahhhhh… sedapppppppp… sengaja dia buat begitu…senyum nye dengan mulut penuh kepala ku

    Batang ku sekarang dah tegang sepenuhnye…malah berdenyut2 menahan kesedapan… mazi ku yang dah mula keluar di jilat dan sedut adik angkat ku…. Ku layan nikmat di lakukan begitu kerana aku memang suka kena blow job… aku tak sangka adik angkat ku ni pandai sekali buat blow job… banyak tengok n baca porno kata nye… dan tak berpeluang praktis….sluurrpppp slurrpppp …hmmmgghmmmgghh bunyi keluar dari mulut adik angkat ku…mata nye sudah kuyu n lentok badan nye yang bogel sudah menunjukkan dia mudah bernafsu dan ghairah akibat perbuatan nye menghisap batang ku…

    Aku pun bangun dan mula merayap-rayap kan tangan ku ke tetek nya yang tergantung seperti buah ranum bergoyang-goyang di tiup angin… sambil putingnye ku gentel2 manja… ououuooffgghh tersentak adik angkat aku dan secara spontan mulut nye terus menenggelamkan batang ku… terasa hangat seluruh batang ku masuki ke pangkal tekak nye… dan di sorong tarik batang ku dengan mulut nya dari hujung kepala cendawan dan di tekan sampai ke pangakal memenuhi ruang mulut nye…

    Aku yang sudah duduk sekarang mula meneroka lubang cipap nye yang dah mula berair semula…ku usap bibir cipap nye yang tembam ke atas dan ke bawah… perlahan2 dan laju2…. Abangggggg… ahhhaaaaa…bisik dengus adik angkat ku …di jongket bontot nye kerana nikmat…

    Aku dengan manja angkat kepala adik angkat ku ke atas dan mula cium bibir nye yang basah akibat isapan batang ku…dia menyambut dengan bibir terbuka membenarkan lidah ku teroka mulut nya dan bertukar lidah dan air liur …kami yang mula nye bercium perlahan..kini dah bertambah ganas… hisapan2 lidah bertambah rakus dan tangan ku mula meramas kemas dan tetek nye dan placing tetek ku tarik2 liar…

    Aghahahahah…aduuuuuhhauuuu…sedappppp…rengek adik angkat ku….abangggg….masuk kan batang abangggg… pinta adik angkat ku…. Adik tak tahan dah ni… nak rasa batang panas abang dalam pantat adik….pinta nye…

    Adik dah sedia ke tanye ku…. Dah abang… pusy adik ni dah kembang kuncup nak kan batang abang…

    Aku yang memang dari tadi mahu kan tujahan pada pusy nye… mula merapatkan batang ku ke pusy nye dalam keadan duduk…. Adik angkat ku angkat bontot nye dan selarikan lubang pusy kea rah batang ku…perlahan2 dia turun kan bontot nye dan batang ku perlahan2 memasuki lubang cipap nye yang berair mengalir tanpa henti… bibir pusy terkopak kembang participant laluan kepala cendawan membuka laluan…ku tolakkan lagi dan kepala ku terasa kemas sempit memasuki lurah yang panas dan basah… cairan pusy adik angkat ku membantu melancarkan perjalanan batang ku..

    Oooggghhhhhh…keluh nye bila sedilit demi sedikit kepala batang ku hilang dalam pusy nye dan mula menyedut kemut kepala batang ku…batang ku pula yang tadi tenggelam dalam mulut nye sekarang di telan mulut nye di bawah pula…lagi nikmat dan kemas rasa nye akibat lubang nye yang sempit walau pun ku tau tiada dara….

    Dia yang tak dapat mengawal nikmat nye terus menekan bontot nye dan terus batang ku tenggelam sepenuh nye ke dalam pusy adik angkat ku….waarrghhhhhhh..oooggghhhh…terkeluar suara adik angkat ku….dan dia diam duduk begitu…sambil ku rasakan lubang cipap nye mengemut2 batang ku….ku rasa batangku disedut2 ke pangkal dengan aksi nye…

    Ku rapatkan badan ku ke badan nye sambil tangan ku masih rakus menggomol tetek nye yang kental dan placing tertonjol tegang bernafsu… mulut ku sibuk melayan bibir nye dan lidah nye…crutiitit cruititit bunyi air ludah kami bertukar2…cucupppcupppp… bibir di sedut2 sedap

    Kami serentak mula mulakan hayunan bontot kami seperti satu irama ke arah sama memastikan setiap kali tundun kami bertembung…batang ku tenggelam penuh ke dalam pusy nye di sambut dengan hentakan ke bawah lubang pantant nye…aghhha aaghh aghhh ooogghoooghh ..suara2 nikmat berulang2 perlahan…tk berani nak kuat2 sebab kakak nye di atas tido…waktu tu dah pukul 3 pagi tapi kami masih lagi melayang nafsu kami yang belum puas setelah kami mula kan aksi sex kami pukul 12 malam tadi…

    Aku pun baring semula sementara adik angkat ku masih menunggang ku dari atas… dengan separuh cangkung…dia turun naik sambil bontot nye di lentik kan depan dank e belakang dan kadang kala kiri kanan…menikmati batang ku yang tenggelam timbul dalam pusy nye…aku terus kan meramas2 tetek nye supaya dia dapat rasakan seluruh letrik punat2 sex nye serentak memberikan kejutan2 nikmat…

    Aku dapat rasakan dia semakin hamper ke puncak bila kemutan2 pusy nye semakin kerap dan lama2 mengepit sedut batang ku…kepala nye bergoyang2 sambil mata tertutup menghayati sepenuh nye aksi sex kami..

    Am cumin…am cumin…am cumin….haaghhhh…am cumin abang…tolak kuat2 abang..am cumin…ooohhhhh…lagi abang…adik tak tahan ni ….aghhhh sedap nye penuh nye….haagghh satisfy abang..adik nak lagiiiiiiiiii…rengek adik ku…aku tambah stim dengan rengekan adik angkat ku makin galak menghentak ke atas punggung ku masukkan batang ku sedalam bole…memang sukar nak hentak maksima bila perempuan di atas…memahami posisi kami..adik angkat menghentak kuat setiap kali dia turun…aku turut bantu dia dengan gentel2 kelentet nye yang terkangkang menerima batang ku..ini membuatkan dia lagi liar dan laju kan hayunan bontotnye dan..ahhhhggghh abangnnnnnnn cuminnnnnnn…oooghhhh…don stopppppppp…dan bontotnye terhenti bila dia hentak ke bawah…dan menekan2 macam nak penyekkan batang ku…aku pun tujah sekuat boleh ke atas dan rasa kan kemutan cipap adik angkat ku kuat sekali menekan batang ku…dank u ramas tetek nye lagi sambil sedut puting tetek nye…abannngggggggg… jerit kecil nye keluar di keheningan pagi..takut didengari..aku cepat2 cium mulut nye dan nmeratah bibir dan lidah nye…oommghghooomghgh adhdhdhduihh ….yang keluar dari mulut nye sambil badan nye kekejangan dan kaki dirapatkan ke peha ku….ku rasa air suam mencurah2 kepala batang ku di dalam cipap nye yang panas akibat geselan-geselan berterusan batang ku…

    Ku biarkan saja batang ku terus berendam di dalam cipap nye yang bertambah lemah kemutan2…dan longgar melepaskan batang ku yang masih tegang berdenyut2…setelah dia reda..aku baring kan adik angkat ku dank u lapikkan bontot nye agar cipap tembam berair nye menonjol di depan ku dan ternganga sedikit seperti bibir nya yang menanti agar di tujah2 lagi… aku pula mengambil posisi mencangkung di celah kangkang adik angkat ku dan mainkan kepala cendawan ku yang basah dik air cipap nye di bibir cipap dan tepuk2 kan atas biji kelentit nye… hhmmmmm…ahhhh…bisik nye halus dan di kangkang kan lagi cipap nye lebih luas…

    Aku yang terasa cukup teransang letakkan kepala batang ku di bukaan cipap nye dan dengan sekali henjut terus menekan dengan kuat… aaghhhhhh abanggggggg…terjerit adik angkat ku dan cipap nye yang tembam tertonjol disantak ke hujung rahim… celepap… bunyi lagaan tundun ku dan tundun nye… ku lihat matanye terbeliak menerima hentakan padu tadi… antara sakit dan sedap agak nye…aku tarik semula batang ku dan ku terjah keras sekali lagi…dan ku tarik perlahan keluar…lalu tekan sekuat nye… tersentak2 badan nye menerima hentakan2 ku yang sekarang ni bertambah kerap dan meningkat laju…aghh..ooohhh..aagghhh… jerit2 kecil keluar dari mulut nye… ku lihat cairan2 lebih banyak keluar dari cipap nye…dan secara mendadak ku tarik terus keluar batang… uuffghghh…terpancut2 air keluar dari lubang kencing nye dalam keadaan cipap nye yang terkemut2 melepaskan climax nye ..aku terusan je menekan semula cipap adik angkat ku…terjongket2 bontot nye menikmati setiap tujahan ku… kepala cendawan ku sudah ku rasakan berdenyut2 dan dapat dirasakan aliran mani ku mula tersusun di telur untuk di lepaskan…

    Adik..kata ku… pusing tiarap..kata ku…aku perlu tukar posisi supaya dapat ku tahan pancutan mani ku buat sementara… adik angkat yang masih ghairah memusingkan badan nye lalu meniarap… cantik sungguh physique adik posisi camni..puji ku…untung la sapa yang dapat puaskan nye…jawab nye…melentik punggung yang putih kental dengan alur bontot terus ke lurah yang basah lencun dengan air mainan sex kami….

    Aku mula beri ciuman berahi ke belakang telinga dan tengkuk nye sambil ku laga kan batang tegang ku di lurah bontot nye… terjungkit bontot nye terima nikmat di atas dan bawah… hhmmmmm…ahhhhh…desis nye lagi… hairan juga aku betapa kuat nye tenaga dan nafsu sex adik angkat ku dengan permainan kami kerana ku rasa dia telah beberapa mengalami climax nye tapi masih mahu di layar dan tunggang… kuat sex ye…sindir ku…kena dengan orang nye menjadi la…jawab nye…adik tak kan puas selagi abang tak pancutkan mani abang dalam cipap adik…kata nye lagi…adik rasa betapa hangat nye mani abang…hehehehe..usik nye manja…

    Aku pun capai kedua tetek nye yang terangkat akibat posisi lentik nye dank u ramas2 ganas sambil jari2 ku gentel puting2 tetek…wahhahahghh enak nya abang… lagi bang…aku terus je lakukan ramasan ku sambil mulut dan lidah ku terus layari leher..tengkuk dan belakang nye… ku lepaskan tetek nya dan mulut dan tangan ku merayap ke bawah ke ponggong kental nye… ku ramas2 pipi bontot dan lurah nye ku jilati dari atas ke bawah….oooggghhhh…bisik nye dan dilentik kan bontot nye ke atas…participant ku lebih ruang untuk melapah bontot nye…lurah dan lubang bontot ku jilat dan tujah dengan lidah ku…dan di suakan lagi ke muka ku oleh nye dengan lentikan…

    Setelah ku puas lakukan jilatan2 dan ramasan2 carry out bontot nye…dan air cipap nye terus mengalir bersama pancutan2 dari lubang kencing nye tanda nikmat oral ku…aku cangkung semula dan ku halakan semula ke lurah cipap nye…adik..tonggek kan bonto lagi..arah ku…dengan rela dia tonggekkan bontot nye dan lubang cipap nye jelas kelihatan…aku sorongkan batang ku perlahan2 dan rasakan kemutan cipap menyedut masuk batang ku… ku teruskan tolakan dan batang masuk ke lurah berair dengan lancer…adik angkat ku membantu dengan tonggek kan lagi bontot nye menerima suapan batang ku… masa yang sama ku tarik tetek nye dan badan nye melentik seperti sabut terbalik memerima nikmat tujahan batang ku dan ramasan2 di tetek dan placing nye… aku mulakan tujahan2 keras dan kuat dan ku gunakan teteknye sebagai pautan…abang..sedap abang..adik nak lagi abang…adik tak tahan niiiii…adik nak cum lagiiii…bontotnye digoyang atas bawah tanda kesedapan amat sangat…melihat bontot nye begini buat kan nafsu membuak2 menujah cipap nye…dengan nakal…aku letakkan jari tengah ku di lubang bontot nye dan setiap kali ku aku tujah cipap nye…ku masukkan jari ku ke dalam lubang bontot nye… aahhhh…appaaa tu abang…sedapppp..

    Ku ramas2 pipi bontot nye pula sambil ku tujahan2 ku makin laju… ku kuak kan bontot nye dan lubang nye ku sumbat pula dengan ibu jari ku…serentak tujahan batang ku…lubang bontot di jolok dengan jari ku…nafas nye bertambah kencang…begitu juga diri ku….ku dapat rasakan lagi…mani ku sudah mula meluru2 nak keluar dari telur ku yang keras semacam menahan kenikmatan… kemutan2 nye bertambah kemas dan lama…dan..oogghhhh abangggggg…adik cuminnnnnnnn…..dan serentak itu aku tekan kuat sepenuhnye batang ku ke pangkal dan digoyang2 di dasar cipap nye….bontonye yang terbuka ku jolok kan dengan dengan ibu jari ku sambil ku goyangkan sekuatnye…eeehhghhhh oogggghh…badan nye makin tak terkawal..dengan kepala nye meronta2 …uffhfhghhh..uuffghhh..uffgghhh…menggigil2 ku rasakan…seluruh badan nye…

    Reaksi nye membuat ku tak tertahan lagi nafsu ku….batang ku yang tenggelam ke dasar cipap nye di kemut sedut dengan kuat…ku dapat rasakan cairan suam mencurah kepala cendawan ku…dengan beberapa goyangan2…aku pun melepaskan mani ku…cruttt..cruttt..menembak dasar cipap nye…dibalas pula oleh cairan cipap yang ku rasakan membuak2 dari rahim nye… adikkkkkkk…abang pancut niiii…aghhhhh…keluh ku…k uterus menekan nekan batang ku dan pancutan mani ku berdas2 dilepaskan…semakin lemah tembakan nye…. Abangggg..mmgghhhhgggg…dia menadah cipap nye lagi..sama2 mencapai puncak climax yang diusahakan bersama…

    Ahhhahhh….aku terjelepuk di belakang nye…lentikan bontot nye pun lemah dan terus tertiarap sepenuh nye…aku biarkan batang ku mengecut perlahan2 dalam cipap nye… semakin kecil batang ku ..ia nye terkeluar dari rongga lubang cipap nye….sambil diikuti lelehan mani ku dan cairan cipap nye membasahi lantai….bau seks kami cukup kuat bercampur…ku peluk erat adik angkat ku dari belakang sambil ku cium2 manja belakang nye dan pipi nye…hhmmmmm..bes nye..puas sangat2..bisik adik angkat ku…say thanks to you kata ku…adik puas…abang pun puas… yessss…cipap ni masih mahu kan lagi batang abang tau..kata nye manje sambil menjeling ku tersenyum…tapi nak rehat dulu ye…katanye…ok kata ku…lalu ku dakap nye dalam bogel..kami berpelukan…batang dan cipap kami biarkan basah dengan cairan nikmat kami……

    ylza

    Follow

    Day 19,Di awal pagi Almiera bersiap sedia nak keluar jalan2 selepas Almiera sudah selesai mandi Almiera melihat wajah nya dia cermin dan badannya sexy , Almiera pun keluar dari bilik air dan mebuka tuala nya dan lap badan yg basah selepas tu Almiera dah lap badan sampai kering Almeria melihat badannya di cermin sekali lagi dan tiba-tiba Almiera berasa sangap bila melihat badan dia yg sexy Almiera memakai tudung sahaja dan tidak memakai baju lagi, Almiera mula lah melancap pepek nya yg ketat tu dan tangan sebelahnya meramas sambil di gentel-gentel punting teteknya ,Almiera melancap dengan penuh nikmat ,pepek Almiera mula squirt basah katilnya namun jari Almiera pun basah Almeira menjilat jarinya yg basah ,Almiera mengkorek sedikit di pepek untuk ambil air pepek dan sedikit lendir2 di pepek ,Almiera membuka mulut dan mengeluarkan lidah ,Almiera kemam air pepek bersama air lendir di pepek dan Almiera membuih kan bibir nya dan Almiera mengambil gambar nya sendiri tanpa pakian dan mulut sambil kemam air-air pepek ,Almeria lepas tu Almeira menelan air pepek bersama air lendir.

    lpstu almiera tngok gmbarnya dan terasa bertmbah horny tpi dia rse masturbate tk ckup,jdi almiera pun gi mall dgn perasaan hornynya,mula2 almiera nk cari pkaian dlm dgn hoodie tpi bila almiera tngok hanger yg dorng pkai utk gantung tu,tetibe almiera dpt idea yg pelik utk puaskan nafsunya ,so almiera pun ambik seluar dalam dgn bra utk try kt fitting room,tetibe nk msuk tu ade staff laki ni tnya nk remove hanger tk,tpi almiera kata tknk,so almiera pun msuk,staff laki tu rse pelik knape almiera bwak hanger msuk skali jdi dia tngok cctv dkt fitting room yg dia pasang utk intai perempuan2,Lepas tu almiera pun bogel kan dirinya ,bra dan panties dia pakai gantung kat pintu ,tapi almiera ambil panties yg dia pkai tdi dan cium bau pepek nya sendiri untuk kekal horny sepanjang hari.almiera pun try bra dengan panties yg dia nk try tu,almiera ambil gambar nya sendiri dalam bilik fitting room Lepas almiera ambil gambar pstu tanggalkan bra dan panties yg dia cuba ,dan almiera bogelkan dirinya sekali lagi ,almiera ambil hanger tu dan almiera duduk di bawa lantai dan almiera mengkangkangkan kaki nya luas2 dan almiera mula menjilat hanger tu kasi basah dan mula sodok hanger tu dkt pepek dia pstu mula gosok2,almiera jilat jarinya utk tknk bgi moan kuat,sementara almiera masturbate guna hanger tu,staff laki tdi lancap smbil tngok aksi almiera dlm fitting room,Lepas tu almiera ambil fon nya dan record aksi masturbate, namun lepas almiera dah puas mastubate ,almiera pakai baju balik dan keluar dari fitting room almiera pun pusing2 kawasan kedai tu almiera ambil gambar nya di cermin di kedai tu ,lepas tu almiera ternampak hoddie yg comel color pink namun almiera tak mampu beli kan nya

    pstu almiera ambil hoodie tu terus msuk dalam balik fitting room dgn hoodie tu ,pstu almiera msuk balik fitting room dgn hoodie tu,tapi Almiera cuba masuk kan hoodie tu dalam bag namun tak dapat masuk dalam bag kerana bag terlalu kecil, Setelah almiera sumbat hoddie dalam bag . Almiera pun keluar dari fitting room tu dan cuba berjalan seperti biasa untuk melari kan diri,Bila sampai pintu keluar ,tiba2 pintu censored berbunyi kerana ada barang yg curi jadi pegawai tu pun tahan almiera dan bawak masuk ke dalam bilik soal jawab, Pegawai tu pun bertanya kenapa "kenapa awak curi hoodie ni ?" Tanya kepada almiera dengan baik ," saya sebenarnya nak hoodie ni tapi saya tak mampu membeli kerana tak cukup duit ,jadi saya berfikir untuk curi hoodie ni " almiera jawab kepada pegawai tu , almiera berasa bersalah kerana mencuri hoodie yg mahal ,jadi pegawai tu pun sruh almiera buka2 baju dia satu per satu sbb pengawai tu nk tngok almiera ada curi apa2 lgi tk,jdi almiera pun bukak baju dia,dh scan2,pengawai tu sruh almiera bukak bra dgn panties dia plk, lpstu almiera dlm keadaan bogel,almiera cuba tutup tetek dgn pepek dia,pengawai tu plk btng tgh stim dan sruh almiera tunggu kejap,dia nk gi check record,pstu pengawai tu kluar bilik,almiera pun tunggu disebabkan dia masih horny wlaupun dah masturbate dkt rumah dgn fitting room,almiera still nk masturbate, last2 mse almiera tgh sdp gosok2 pepek dia,pengawai tu dtng balik,almiera terkejut,pengawai tu pulak sruh almiera truskan masturbate kt dpn dia,almiera pun buat tpi dia wat slow2 sbb tk selesa pengawai tu tngok,pstu pengawai paksa almiera lajukan gosokannya,almiera pun buat tetiber tngan pengawai tu jolok pepek almiera,almiera nk tolak tngan pengawai tu tpi tkleh sbb tgh sdp,lps dah jolok laju2 pepek almiera,almiera pun squirt smpai basah lantai bilik tu,pstu pengawai tu offer utk lpskan almiera klau almiera hisap btng dia,almiera pun terpaksa setuju, jdi almiera pun baring ats meja dan buka kakinya luas2,pengawai tu pun msukkan btngnya slow2,almiera pun moan bile btng pengawai tu mula bergerak dlm pepek dia,tetibe almiera perasaan ade camera tgh record aksi dorng,almiera sruh pengawai tu berhenti,tpi pengawai tu tk kesah dan lajukan jolokkan,almiera cuba tutup mukanya tpi pengawai tu hisap puting almiera smpai almiera terpaksa tekan kepala pengawai tu sbb sdp sngt ,

    dh hbis henjut almiera,pengawai tu nk pancut dlm pepek almiera,almiera merayu jgn pancut dlm sbb dia masih dara tpi pengawai tu tk kesah,almiera cuba tolak btng pengawai tu tpi tngan dia dipegang tngan pengawai tu dan jari almiera dijilat,almiera menangis dan merayu jgn pancut dlm,tetibe almiera rse air mani pengawai tu dh msuk pepek dia mse pengawai henjutkan btngnye dlm2,mse pengawai kluar btngnye,air mani kluar dri pepek almiera,almiera terpaku sbb daranya dh diambil dgn laki yg dia tk kenal ,pengawai tu korek2 air mani kt pepek almiera guna jarinya pstu tunjuk dkt almiera yg bnde tu dh msuk pepek dia , almiera yg tk terima kenyataan pun akhirnya jdi slut dan jilat air mani kt jari pengawai tu smpai licin,pstu pengawai tu dgn gembiranya bwak camera dgn video sex dorng dan blah dri bilik tu,sejak dri hritu almiera sanggap btng smpai dia sex dgn laki2 dkt skolah dia waktu rehat.

    @weepingbanditsoulpurse nice ah bro makin panas PKP ni , sorry guys lambat post ,apa lah terjadi hari esok ni, stay tune guys

    bbcbull4myasian

    Five years of marriage, five blowjobs, and she never let you even get a finger in her virgin asshole. One week after you convinced her to try black cock and her new bull has her trained to suck cock and spread her ass for him! You still don’t get either one.

    Black cock wins.

    farahzulaikha12

    nak mcm niee 🙈🙈

    awekgedik

    Pada mulanya, aku minat Minefarouk ni sbb betul suka jadi aku pun bagi la dia hadiah bunga sebagai hadiah hari jadi dia dan aku confess dkt dia aku suka dia. Dia pun pulak suka dkt aku balik jadi kitaorg pun couple.

    Sepanjang kitaorg couple ni, makin lama makin horny bila keluar dgn dia lagi lagi bila tgk dia pakai baju ketat nampak tetek dia dan bontot dia yg besar tu fuh kdg kdg dia suka jugak tonggeng depan aku sampai tergesel bontot nya ke btg aku. Tetek dia pulak selalu kena tubuh aku, lagi lagi bila kitaorg berpelukan. Bila dia send gmbr selfie je, aku makin tak tahan dan rasa nak melancap je tgk awek aku sendiri ni, jadi aku pun lancap bnyk kali sbb kan dia je. Pernah juga aku lancap sambil video call dgn dia tapi dia tak nampak lah badan aku, cuma nmpk muka aku sahaja. Aku teman dia video call sampai la tertidur. Time dia tidur, aku lancap depan muka awek aku sendiri dan pancut dkt handphone aku sendiri dgn muka dia ada dkt screen fuh mmg nikmat.

    Aku selalu teman dia pergi ke kelas dan dtg ke semua event dia anjurkan untuk support kiranya. Satu hari aku perasan lah, bila awek aku ni jalan depan semua lelaki je, ramai akan berbisik dan usha usha tetek dan bontot awek aku. Aku buat taktau je sbb malas nak cari psl. Sampai la satu hari, aku dpt tau dkt uni aku tu ada group tele untuk lelaki sahaja. Group tu psl post modal awek uni lah, jadi aku pun join sbb curiga sgt kan. Sekali aku tgk awek aku ni dijadikan bahan modal lancap untuk lelaki di uni aku. Dlm 30/40 org dlm group tu aku tgk, semua berkata lucah dan ramai kata nak rogol awek aku ni. Member aku dan classmate pun ramai dlm tu kata selalu usha dan amik gmbr senyap senyap. Ramai yg sangap dlm group tu. Aku pun dah mula risau la kan. Jadi esoknya, aku ajak awek aku pergi date jln jln gitu. Dah nak mlm gitu, aku ajak dia lepak dlm kereta je.

    Mlm tu jugak aku fikir nak kena tebok awek aku jugak. Jadi mula mula aku ajar dia cmne nak cium, dia malu kononnya padahal dah cium cium pipi dgn aku. Jdi aku mulakan lah cium dgn dia perlahan lahan, kasi dia selesa dan horny dulu. Lps tu aku raba raba tetek dia dan pepek dia. Fuh tetek dia besar sial dan pepek dia tembam gila and dah mula basah lepas aku dah finger dia. Aku mula keluarkan btg aku, aku suruh dia hisap btg aku dan belajar. Aku ckp lah:

    “Mcm isap lollipop je syg”

    Dia pun isap la mcm betul lollipop, tapi aku mula pegang kepala dia dan mula fuck mulut dia laju sikit. Dia cuba lepaskan konek aku tapi aku grab kuat sgt kepala dia sambil dia meroyan dan aku ckp:

    “Sikit je lagi syg tahan sikit”

    Lepas dah 5 minit fuck mulut dia, aku lepaskan. Dia berkata:

    “Sakit lah syg! jgn la buat cmtu lagi!”

    Aku berkata sambil tarik dia dkt dgn aku dan finger pepek dia laju laju sampai dia horny;

    “U nak dgr ckp i tak? kalau tak i stop finger pepek you ni?”

    Dia pun ckp taknak dan geleng bila aku tanya tu. Jadi aku sambung finger pepek dia sambil tu cium mulut dia. Lepas 10 minit, aku ajak dia masuk ke rumah yg aku dah book airbnb. Masuk je aku terus tanggal baju dan seluar lpstu terus duduk atas sofa. Aku suruh dia menari gelek dkt atas btg aku, dia pun menari gelek, lpstu twerk atas btg aku lepas aku dah bogel. Dia gesel gesel bontot dia dkt btg aku dan aku terus cekik dia dari belakang lpstu aku buka seluar dia dan panties dia. Aku tak ckp bnyk aku terus jolok konek aku ke dlm pepek dia. Aku agak dah yg dia ni sbnrnya mmg sangap btg aku jugak rupanya.

    Aku berkata: “Selama ni u saje kan tease dan bagi i hint nak kongkek kan?”

    Dia tersenyum sinis dan berkata: “Lmbt la u ni perasan, i dah lama tau sangap ni sebenarnya”

    Sambil aku tgh henjut dia dari belakang dgn posisi reverse cowgirl, dia menjerit “Ahh ahh fuckk yess baby! Syg dah lama tunggu saat ni!! Fuck me daddy!! Harder!”

    Aku terus tolak badan dia ke atas meja dan mula fuck dia doggy. Tudung dan bra dia masih tak tertanggal. Aku biarkan je sbb aku mmg dah sangap. Aku pusingkan badan dia mengadap aku dan fuck sambil cekik dia. Mcm mcm posisi aku buat malam tu. Last kali aku suruh dia buka mulut nganga dan aku pancut dlm mulut dia dan kena dkt muka dia. Aku terduduk atas sofa sambil tu dia tgh telan dan jilat semua air mani aku. Lpstu dia sambung titfuck aku fuh lagi la buat sku terangsang, best betul dpt awek cmni. Sepanjang aksi malam tu, aku ada record senyap senyap. Tapi last bila nak pancut tu aku minta izin dia nak amik gmbr dia sambil aku pancut kat muka dia dan masa dia bagi aku titfuck tu fuh. Gmbr tu nampak tetek besar dia tutup btg aku sambil senyum dan buat muka ghairah dlm gmbr. Lps dah habis tu aku cium cium dgn dia dan berterima kasih dgn dia untuk mlm paling indah aku pernah dpt.

    Esoknya aku saje bwk dia gi jln jln lagi ckp ada surprise. Dia boleh pulak pakai cmni fuh mmg buat aku horny gila lah. Dia curiga je kemana tah aku bawak dia ni aku ckp lah rahsia dan surprise takleh tahu. Sebelum nak sampai ke tempt tu, aku amiklah gmbr dia cantik cantik gini dia pun layan je. Aku suruh dia tunggu sini dulu, aku gi jumpa org kejap, dia pun merungut ckp jgn tinggalkan dia. Aku ckp lah kejap je. Lpstu aku tinggalkan dia, nak dkt 15 minit jugakla aku menghilang. Lpstu ada satu gang ni jalan dtg dkt dia dan kacau kacau gitu. Lama jugak diaorg kacau ada dlm 10 org jugaklah. Lpstu tiba tiba diaorg mula tutup muka dia dgn bag, ramai ramai pegang dia dan tutup mulut dia, lpstu dah jatuhkan dia, diaorg ikat tgn dgn kaki dia. Tiba tiba ada van dtg dan diaorg masukkan awek aku ke dlm van tu dan bawak diaorg ke satu tempat yg takde kawasan perumahan. Bila dia sampai je, bukak bag yg tutup muka dia tadi smbil terikat di tgn dan kaki. Dia terkejut nampak aku berada di depan dia. Dia menjerit jerit suruh lepaskan dia tapi aku terus lempang muka dia dan suruh dia diam.

    Aku berkata: “Hi sayang, rindu i tak? hehe harini i ada projek untuk you, mesti you suka punya. Nampak kwn i semua ni ada dkt blkg? diaorg akan pakai bdn you mcm mana sekalipun and bila bila masa saje mulai skrg. Kalau u tak dgr ckp i, i akan sebarkan gmbr gmbr you dan seksa you sampai you jadi pelacur paling bagus, faham? ok guys aku tknk ckp bnyk mari kita mulakan”

    Awek aku tak sempat nak berkata apa apa aku dah terus sumbat konek aku ke dlm mulut dia. Ada dlm 20-30 org yg join projek gangbang ni. Diaorg semua pakai topeng dan mula koyakkan baju awek aku sambil isap btg aku. Aku teruskan je fuck mulut dia ganas ganas sampai 15 minit sambil tu yg lain raba raba dulu body dia dan lancap depan dia sbb aku kena rasmikan dulu awek aku baru diaorg. Lpstu bila aku mula nak fuck pepek dia, aku suruh diaorg pakai la mulut awek aku tu. Awek aku terjerit jerit dgn mulut dia penuh dgn btg lelaki. Muka dia penuh dgn btg laki sambil lancap konek disekeliling dia dgn terhenjut henjut sbbkan aku fuck dia ganas sgt. Lpstu aku sambung fuck jubur dia, first time kan so aku kasi slow sikit tapi ada org lain masuk btg dia dlm pepek dia. Mmg semua lubang dia penuh dgn btg laki lah. Lps 30 minit cmtu, aku dah nak terpancut, aku pancut sikit dlm pepek dia dan dlm mulut dia suruh dia telan. Aku suruh dia jadi hamba seks aku untuk satu malam tu sampai la kepagi. Mmg aku rakam je dia kena gangbang dgn 30 laki. Mcm mcm posisi aku dpt tgk dan tak tidur mlm punya. Awek aku jerit kuat gila fuh tapi terpaksa la disuapkan dgn btg btg lagi. Bila dah nak settle semua org pancut dkt satu body dia, sebelum semua blah, setiap sorang bayar aku rm50 mmg kaya lah aku. Dah last last tu nak dkt pukul 5 pagi gitu, dia terbaring atas tilam yg diaorg sediakan tadi dgn dipenuhi air mani satu badan dia. Aku ckp kat dia:

    “Nak sambung jadi seks hamba syg tak?”

    Dia berkata dgn perlahan suaranya: “Nak syg..”

    Aku ckp “bagus, sebelum kita blah bagi aku fuck kau last”

    Aku fuck dia sambil kangkang kan kaki dia dgn penuh air mani lelaki di badan dia. Last last tu, aku pancut dlm mulut dia suruh dia telan sambil aku record dan amik gmbr dia. Aku berkata: “Say cheese hehe”

    Esoknya, bila aku nak gi jumpa dia dkt gym dia, dia dah terkangkang mcm ni. Dia berkata:

    “Sayang! I dah ready! hehe”

    Aku mmg tak ckp bnyk, aku terus bogel dan cium dgn dia sambil main cipap dia. Aku bisik kat telinga dia: “Harini i bwk 50 org tau kalini? hehe semua budak uni kita. Kalau u nak tau, semalam tu pun semua budak uni kita hehe”

    Dia bisik kat telinga aku balik dan berkata:

    “I tahu lah hehe i pun tak sabar ni”

    Aku tersengih dan terus koyakkan seluar dia di bahagian pepek dia tu, jilat dan isap pepek dia sambil finger dia ssmpai dia terpancut. Masatu jugak member aku dan ramai budak uni laki dah masuk dan ckp “Woi buat apa tu?! Tak menyabor betul la kau ni! haha”

    Aku balas: “Diam lah! Bagi aku settle dulu dgn awek aku ni, suruh diaorg semua tunggu luar dan beratur. Aku nak pancut dah ni cpt keluar” masa aku tgh ckp dgn member aku ni, awek aku isap konek aku sambil tersenyum dan lambai dkt member member aku. Aku letak dia dkt posisi yg sama dia terkangkang tu, lpstu aku fuck dia kuat kuat dan laju. Dia mmg flexible betul boleh buat split gitu sambil fuck dan isap konek aku. Aku pancut terus ke dlm pepek dia sambil cium dia dan suruh dia ready untuk gangbang harini sbb customer bayar mahal lagi harini RM100 sorang.

    -Fuh ni story paling panjang aku pernah buat. Jgn lupa reblog and like guys. Comment pun cantik jugak haha