Ade sape kenal ke 😂😂 , btw ni bestfriend kakak aku , kalau slide gambar last yang pakai baju pink tudung hijau kain putih tu kakak aku 😂😂 ,tak sangka dia adaleak , tapi syg nudes je vd sex takde 😌🥺 tek padubesar badan mantap 🍑 , calon idaman semua isteri cantik dia ni 🥺🍑

    tuanmuda4

    Sedaplah pulak maksu aku ni 🤪

    whtwilvin

    Hi ex sekolah menengah, i dah pesan kat you. Fon tu jaga elok elok, kan dah kene. Time awak intern, awak cakap nak fokus kerja padahal awak menyundal, dengan kawan sendiri. You kata shift dia sama dengan you and jangan risau takde pape jadi, then i told you. He’s not good for you. Tengok la sekarang, seluruh pelusuk malaysia kenal you. 🙁 apapun i harap you jaga diri dekat hospital ye. Wahai jururawat sundal