strix99

    SABRINA THE BAD BITCH🤤

    Si sab ni special punya fap material, ada ala2 muka korea, ibarat kau fap dkt artis kpop yg free hair. Tapi apa yang lagi menaikkan nafsu bila fap dkt sab ni adalah sebab dia bertudung🤤korean look dia + tudung memang ngam utk buat kote2 laki kt luar sana keras, dan aku rasa laki korea yang saiz d kecik tu pon memang stim bila tengok si sab berpakaian ketat mcm nk bogel🤤🤤

    Face: 8.2/10

    Aku memang minat gila dengan muka si sab ni, putih gebu dia memang betul2 ada korean look😍yg paling special dia punya muka tu mcm innocent gila, korang bayangkan tengok porn jepun, yg jenis muka cute innocent tu kena fuck, ha macamtula sab bila kena henjut🤤

    Expression dia mcm ni memang mintak nk facefuck je🤤🤤bayangkan lips dia tu kiss kau punya kepala kote yg dh denyut2, perhh tak ke terpancut kau kt muka sabrina nii💦💦 muka sabrina ni memang elok sangat kena deepthroat dalam2. Memang habis lenjan muka innocent dia bila kena facefuck laju2🤤 muka dia dh tak jadi cute dah, bila kena facefuck muka dia dh jadi mcm slut🤤 dahla kulit putih, bila kena gag mesti skin dia jadi merah2 pastu makeup dia pon boleh tertanggal kalau kena facefuck🤤🤤

    strix99

    THAT BOOBS THO🤤

    Body(boobs): 9.5

    Satu lagi sebab aku suka kt sab ni, kebesaran tetek diaa🤤🤤 korang kalau tengok porn jepun/korea tahu2 la tetek awek asian ni kecik comel je.. tapi si sab ni lain macam🤤 dia punya payudara tu perhh memang besa gila😭😭 legit breast dia bukan saiz average, ni dh kira size large dah nii🤱kalau awek2 korea tengok tetek dia pon mesti jealous sebab tetek si sab ni mcm nk penuh susu🤤dia punya bentuk tetek tu perhh, memang nampak dia punya bonjolan nasi lemak.. ni bukan nasi lemak 20 sen mat, ni nasi lemak 10 inggit punya ni kalau saiz sebesa ni🤤🤤

    Bra dia mcm tk dapat tampung dia punya tetek tu fuhhh, memang saiz besa sampai bra pon dh overload dah🤤 aku geram nk titsfuck si sab ni sambil tenung muka cute diaa🤤 then pancut kt celah tetek dia sampai melekit lekit, pastu gesel sisa cum dkt muka slutty si sab nii🤤🤤💦💦

    Agak2 sab puas tak eh kena batang mat korea? Ye la sebab dorang an saiz kecik2 je hahahah, sebabtu la dia sab dtg sini utk layan batang2 melayu yang besar panjang🤤

    sab punya perangai ni memang gedik, kalau kena henjut dick masuk dlm pepek ketat dia mungkin meraung sebab over dramatic, tapi memang sedap ah dengar dia punya moan tuu🤤 suara lembut je heheheh.. lagi sedap bila kepala kote dh masuk dlm lubang pepek diaa, fuhhh yg ni mesti gigil kaki sebab sedap sangat, ibarat kau henjut kt pussy awek korea🤤 international level punya pussy nii heheh

    Yang aku suka pasal perangai gedik dia ni, dia suka sangat tayang tetek dia even dia tahu komen section dia tu penuh dengan laki horny yang bagi komen pasal dia punya tetek🙈 aku rasa si sab ni suka bila tetek dia lowkey kena mention dlm comment😂 mungkin menaikkan nafsu dia utk upload lagi vid joget2 mcm slut yg suka tayang goyang2 boobs kt public🤤 dia acah2 marah bila tetek dia selalu kena mention dlm tiktok, tapi dia sendiri yang duk gelek2 dia punya big boobs tu😂 kalau dia berjalan ni memang kopek di gegar habis ni

    aku rasa skin kulit dia pon memang lembut, bayangkan sab punya tangan yg licin handjob kau sambil dia buat muka mcm ni, confirm terpancut wei🤤

    Papepun sab memang modal fap terbaik, mcm pelacur yg kau dpt dari korea, tpi kau request pelacur korea tu utk pakai tudung🤤🤤Ha itu la sab the bad bitch💦💦

    Overall rating: 9.2 / SLUT