@tubbycat96
Untitled
Posts
4
Last update
2022-08-05 23:04:42

    Misskylienda

    Sempena cukup 2k follower di acc ketiga min ni..min sekali lagi nak belanja koleksi awek cun ni..yang belum pernah tengok boleh pm min dalam masa 3 hari sahaja selepas tarikh min post ni..syarat dia macam biasa..kepada yang belum tahu..syarat dia ialah kena follow..like dan reblog post ni..kalau dah settle boleh pm min kt tumblr atau tele min encik_abc..nanti min kasi full collection yang versi uncensored.

    CHANNEL PREVIEW KOLEKSI FREE 📢📢(BACA SAMPAI HABIS)

    1. Channel Koleksi Awek Melayu (EncikBra.com)

    Min bagitahu lagi sekali disebabkan ramai yang belum baca sampai habis post min yang sebelum ni, untuk channel ni berbayar ye, bukan free, berlambak koleksi awek dalam ni dan diupdate hari-hari koleksi baru, tu jumlah modal dalam channel tu setakat yang min ss tadi, kalau ada yang berminat nak join boleh pm min kat tumblr atau kat tele min Encik_abc

    2. EncikBra.com Channel Preview

    Dan disebabkan ramai yang nak tahu koleksi apa je yang ada dalam channel min, min buat lagi satu channel khas untuk preview sahaja (JANGAN TANYA KENAPA KOLEKSI DALAM NI TAK BANYAK SANGAT DAN VIDEO PENDEK-PENDEK JE, NAMA PUN CHANNEL PREVIEW, HANYA BEBERAPA KOLEKSI TERPILIH SAHAJA MIN POST DI CHANNEL NI). Untuk channel ni free je kalau sesiapa nak join tapi dengan syarat kena follow, like dan reblog post ni, kalau dah settle semua syarat boleh pm min kat tumblr, nanti min bagi link, sesiapa yang pm tanpa cukup syarat min takkan layan.