@tudungbasah
Tudung Basah
Posts
379
Last update
2020-12-28 01:29:54
  25momom52

  Hanum Part 1

  Bam bamm bammmmm…!!!

  Beberapa kali aku menepuk meja di depanku. Sementara isteriku Hanum masih terus menutup wajahnya, dia masih terus menangis. Sejak dari tadi lagi isteriku sudah menangis, sejak dia mulai menceritakan apa yang dia alaminya kepadaku. Cerita yang begitu menyayat hatiku. Aku benar-benar marah, tapi bukan kepada dirinya, kerana aku tahu dia hanya menjadi mangsa keadaan. Aku marah kepada situasi dan orang yang telah membuat Hanum menjadi begini.

  Namaku Ridhwan, 35 tahun. Dan isteriku, Hanum Delisha, 31 tahun. Sudah 5 tahun kami mendirikan rumah tangga namun masih belum dikurniakan anak. Aku bekerja sebagai seorang executive di sebuah sharikat audit yang ternama, manakala isteriku pula bekerja sebagai accountant di sebuah syarikat pembinaan tempatan.

  Hanum adalah wanita yang sangat cantik dan menawan. Berkulit sawo matang, bertudung dan sopan tingkah lakunya. Kali pertama bersua muka sahaja telah berjaya memikat hati ku pada insan bernama Hanum. Kami berkenalan sejak kami di universiti lagi ketika aku menjadi fasilitator senior untuk orentasi pelajar baru di universiti kami. Sebulan setelah tamat orentasi, kami menjadi pasangan kekasih dan saling mencintai antara satu sama lain. Setelah setahun Hanum menamatkan pengajiannya di universiti, aku menyuruh keluarga ku untuk meminang Hanum sebelum menjadikannya isteri ku yang sah selepas 2 tahun bertunang. Sepanjang kami menjadi pasangan kekasih kami saling menjaga batas kami sesuai dengan ajaran islam. Pertama kali aku menyentuh tubuh Hanum hanya setelah kami sah menjadi suami isteri.

  Ramai rakan-rakan ku yang memuji ku mengahwini wanita secantik Hanum. Akupun bersyukur akan jodoh ku, dan kujaga perkahwinan kami dengan baik sampai sekarang walaupun belum dikurniakan cahaya mata. Tapi sayangnya, malam ini, aku benar-benar merasa menjadi orang yang sangat bodoh, kerana gagal menjaga istriku. Telah ada lelaki lain, yang berjaya memaksanya menyerahkan tubuhnya. Hal itulah membuatkan aku beberapa kali menepuk meja di depanku.

  Hanum telah menceritakan semuanya, dengan sangat detail. Dia bersumpah tidak ada yang disembunyikan lagi. Aku tahu Hanum, dia tidak mungkin berbohong membuatku marah kepada diriku sendiri.

  Cerita ini dimulai dari beberapa minggu yang lalu. Waktu itu Hanum terpaksa overtime dan pulang agak lewat. Aku memang jarang menghantar atau menjemput Hanum  dari kerja kerana dia membawa kereta sendiri setiap hari. Hari itu Hanum tidak overtime bersendirian, hampir semua rakan-rakanya departmentnya turut kerja lebih masa demi menyiapkan report tahunan syarikat. Pukul 8 malam baru mereka selesai menyiapkan tugasan mereka untuk hari itu. Setelah berpisah dengan rakan-rakannya yang kebanyakanya menaiki kemudahan awam, Hanum menuju ke parkir kereta sendirian di bawah pejabatnya. Kawasan itu memang sunyi pada waktu malam kerana kebiasaaannya tiada orang pulang selewat itu. Ketika Hanum hendak membuka pintu keretanya, tiba dia dikepung oleh 4 lelaki bersenjatakan pisau dan parang.

  “Jangan bergerak atau kami bunuh!” jerit seorang diantaranya.

  Hanum  tak dapat melihat dengan jelas wajah keempat orang yang menahannya karena mereka semua memakai topeng. Lelaki yang menjerit tadi juga mengacukan parang ke arah leher Hanum. Mahu tak mahu diapun mengikut arahan lelaki itu untuk diam tidak bergerak sambil mengangkat tangannya tanda menyerah.

  Tiba-tiba salah seorang lelaki lain membawa pisau mendekati Hanum, dan merampas handbagnya dan mengeledah isinya. Handphone Hanum diambil, dompetnya juga, dibuka dan diambil semua duit yang ada. Hanum berharap ada seseorang atau siapapun yang datang menyelamatkannya, namun kawasan itu ternyata sunyi tiada orang lain.

  Sesudah itu tiba-tiba lelaki yang menjerit padanya tadi memeluknya dari belakang. Hanum menjadi semakin cemas, apabila dipeluk sambil 3 lagi lelaki asing mengerumuninya. Tiba-tiba keberaniannya untuk membela diri muncul. Dia tak mahu dirogol lelaki-lelaki asing itu, Hanum cuba melawan sedaya upaya.

  “Boookkkkk!!!” Hanum bejaya menendang kemaluan lelaki yang memeluknya dari belakang dan terus lari.

  “Siallll!!!” jerit lelaki itu

  Hanum terus belari kearah pejabat kembali. Hanum sempat menoleh ke belakang dan keempat lelaki terus mengejarnya. Tiba-tiba hanum tergelincir dan terjatuh sebelum sampai ke lift parkir itu. Lelaki-lelaki itu terus mengelilingi Hanum sambil ketawa. Mereka menarik Hanum ketepi untuk pergi ketempat yang lebih tertutup.

  “Hei buat apa itu! Cepat lepaskan wanita itu!” Tiba-tiba terdengar teriakan seorang lelaki dari belakang mereka.

  “En. Jamal, tolong encik” teriak Hanum.

  Lelaki itu ternyata adalah En Jamal, Bos Hanum yang baru 5 bulan masuk di syarikat itu. En Jamal nampak berdiri dengan wajah penuh bengis.

  “Siall.. Nak Mati??!!?!” lelaki-lelaki itu cuba menyerang Jamal serentak. Saat mereka menghampiri Jamal, tiba-tiba Jamal mengeluarkan pistol dari balik bajunya.

  “Kalau masih ingin hidup, cepat tinggalkan tempat ini!” gertak Jamal.

  “Tipu, itu pistol mainan!” balas salah seorang lelaki yang bertopeng itu.

  “Baammmmm!!” Tiba-tiba Jamal menembakkan pistol itu.

  Keempat-empat lelaki itu menjadi ketakutan, terus lari meningalkan tempat itu secepat mungkin. En Jamal menghampiri Hanum yang kelihatan lelah setelah bergelut dengan 4 lelaki bertopeng tadi.

  “Hanum, kamu OK?” tanya Jamal sambil mendekati Hanum.

  “Ii,, iya, saya OK En Jamal. Terima kasih selamatkan saya.” balas Hanum.

  Hanum kemudian berdiri, dia mengikuti langkah En Jamal. Mereka berjalan menuju ke kereta Hanum semula. Barang-barang Handbag Hanum bertaburan di lantai. En Jamal membantu Hanum mengutip kembali barang-barang yang bertaburan. Setelah Hanum memeriksa barang-barangnya semula, hanya duitnya sahaja hilang.

  Sebelum pulang, Hanum berterima kasih pada En Jamal berulang-ulang kali. Dia berasa sangat terhutang budi. Hanum juga sempat menanyakan akan senjata api yang En Jamal gunakan sebentar tadi. En Jamal hanya ketawa sambil menerangkan pistol itu hanyalah sebuah replika yang boleh mngeluarkan bunyi seakan pistol sebenar. Setelah Hanum kembali bersemangat dia meminta izin untuk pulang. Sesampai sahaja dirumah Hanum tidak meneceritakn perkara ini pada aku kerana bimbang aku risau akan keselamatannya selepas ini.

  Sejak kejadian itu Hanum menjadi semakin akrab dengan En. Jamal di pejabat. Rasa hutang budinya masih menebal sejak kejadian itu. En. Jamal juga kelihatan lebih perihatin pada Hanum, tapi masih dalam batas hubungan majikan kepada staff. Tak pernah sekalipun En Jamal menggodanya, walaupun mengajaknya pergi makan berdua juga tak pernah.

  Minggu lalu, En. Jamal mendapat undangan untuk mengikuti seminar di utara Malaysia. Undangan itu untuk 2 orang untuk sepanjang weekendnya, dan En. Jamal akhirnya mengajak Hanum. Hanum sebenarnya merasa keberatan untuk pergi berdua saja, tapi mengingat kebaikan dan jasa En Jamal kepadanya, Hanum juga tak sampai hati menolaknya. Akhirnya Hanum meminta izin kepadaku. Aku mengizinkan Hanum pergi kerana yakin itu hanyalah urusan rasmi pejabat. Hanum dan En Jamal berangkat ke Utara ini dengan menggunakan kereta En Jamal. Perjalanan yang mereka tempuh sekitar 3 jam. Dalam perjalanan itu Hanum juga tak melihat ada hal yang mencurigakan dari En Jamal, semua terasa biasa. Kecuali En Jamal mulai sedikit terbuka dalam berbual, tidak seformal seperti di pejabat. Sesampai di hotel tempat seminar mereka mendapatkan 2 bilik yang bersebelahan dan dihubungkan oleh connecting door.

  Acara yang diikuti oleh Hanum sebenarnya sangat membosankan. Seminar dimulai hari jumaat tengahari sampai jam 5 petang. Setelah itu peserta bebas. Sedangkan hari sabtunya, acaranya santai, hanya berzumba bersama sebelum majlis penutup. Kerana sudah terlanjur booking hotel sampai hari ahad, jadi mereka tetap stay disini kerana pada malam harinya En jamal dijemput jamuan malam.

  Hanum sebenarnya sudah ingin pulang, kerana merasa dia akan jangal pada waktu jamuan itu. Oleh kerana merasa tak elok meniggalkan En.Jamal berseorangan, Hanum membuat keputusan untuk terus balik keesokan hari bersama-sama.

  Pada sabtu pagi, setelah senam bersama, ketika sedang beristi rehat tiba-tiba ada seseorang lelaki tua mendekati Hanum. Hanum tidak mengenalinya, tetapi lelaki itu berkali-kali mencuba menggoda Hanum. Dia menanyakan dengan siapa datang kesini, sampai menanyakan nombor handphonenya. Hanum tidak memberikan nombor phonenya, namun orang itu mulai memaksanya.

  “Ehem, ada apa ya encik? kenapa mengangu isteri saya dari tadi?” Tiba-tiba Jamal datang dari belakang orang itu. Orang itu sempat terkejut, lalu kembali bersikap tenang.

  “Oh, jadi ini isteri awak? Saya tidak tahu ada peserta yang suami istri disini, betul ke ni isteri awak?” orang itu meragukan pernyataan dari Jamal.

  “Hmm, jadi apa yang boleh saya buktikan kepada Encik supaya percaya kalau dia benar-benar isteri saya?” ucap Jamal yang tiba-tiba langsung memeluk dan mencium pipi Hanum.

  Hanum terkejut tapi dia tahu Jamal melakukan itu untuk meyelamatkanya. Hanum bertindak membalas memeluk Jamal semula.

  “Oh maaf kalau begitu. Saya hanya mengagumi isteri anda. Isteri anda benar-benar mempesona.Maafkan saya puan kerana mengangu sebentar tadi” Lelaki itu segera pergi setelah mendapat jawapan dari Hanum berupa senyuman.

  Tanpa menunggu lama Jamal yang masih memeluk tubuh Hanum mengajaknya pergi. Setelah agak jauh, dia melepaskan pelukan itu dan minta maaf pada Hanum.

  “Num, maaf ya kalau aku udah terlampau. Aku tiada niat lain, hanya saja itu satu-satunya cara untuk lelaki itu percaya dan segera pergi.” Terang En Jamil.

  “Saya paham encik” Balas Hanum

  “Dia itu Dato Borhan, dia sering mencari mangsa di majlis-majlis seperti ini untuk dia tiduri.” Tambah En Jamal lagi

  Meskipun sebenarnya ada rasa tidak senang, kerana Jamal adalah lelaki pertama yang mencium Hanum selain aku, tapi mempertimbangkan kondisinya tadi, dia bisa memaafkannya. Hal itu dilakukan untuk menghindarkan bahaya yang lebih jauh untuk Hanum.

  Kerana mereka masih berada di hotel tu sampai keesokan harinya, mahu tak mahu Hanum harus mau bersikap lebih mesra dengan Jamal. Mereka lunch berdua di restoran hotel, dan kebetulan meja makan yang mereka duduk berdekatan dengan Dato Borhan. Lelaki itu duduk dengan seorang wanita cantik, tapi seakan-akan masih memerhatikan Hanum membuat Hanum merasa tak selesa. En Jamal mengengam tangan Hamum untuk menenang kan nya. En Jamal berbisik kepada Hanum. Dia meminta maaf tapi mereka harus berlakon seperti suami isteri. Hanum bingung lalu mengikut saranan En Jamal. Sepanjang lunch Dato Borhan memerhatikannya smpai akhirnya En Jamal yang bertindak mengajak Hanum pergi. Lega sudah rasanya, terbebas dari tatapan liar lelaki itu, meskipun Hanum harus merelakan tubuhnya dipeluk oleh En Jamal kembali sebelum beredar.

  Selepas itu Hanum dan En Jamal kembali ke bilik mereka masing-masing. Tak banyak yang dilakukan oleh Hanum. Dia sempat beberapa kali berwhatsap dengan ku sambil bersantai di bilik sehingga petang. Pada pukul 5 petang Hanum menerima whatsap dari En Jamal.

  “Num, nanti joint dinner?”

  “Hmm, tak tahu lagi bos. En Jamal joint? Kalau En Jamal ikut saya harus ikut.”

  “Saya wajib hadir. Tapi kalau kamu penat istirehat sahaja.”

  “Hmm, kalau macamtu saya ikut lah boss”

  “OK, makeup lawa-lawaya.haha..”

  “Hehe, baik boss.”

  Jam 7 malam Hanum sudah bersiap. Seperti pesan Jamal tadi, malam ini dia berdandan cukup cantik. Belum pernah sebelumnya dia berdandan secantik itu untuk urusan perjabat. Biasanya Hanum berdandan seperti itu jika pergi majlis besar denganku. Hanum kemudian keluar bilik, dimana Jamal sudah menunggunya.

  “Wow, kamu kelihatan berbeza malam ini, cantik sangat,” puji Jamal.

  “Terima kasih Boss,” jawab Hanum tersipu.

  “Mari?” pelawa En Jamal sambil menghulurkan tangannya, tanda meminta Hanum untuk merangkulnya.

  Hanum pun tanpa segan lagi melakukannya, mereka berjalan berpasangan seperti pasangan suami isteri. Acara makan malam itu tidak terlalu ramai, kerana tidak semua peserta seminar mendapat undangan. Hanya orang-orang tertentu, mereka adalah para senior. Bahkan En Jamal terlihat paling muda diantara mereka.Semua mata tampak tertumpu pada pasangan Jamal dan Hanum. Makan malam itu berlangsung singkat. Sebenarnya, setelah acara makan malam masih ada lagi acara hiburan, tapi En Jamal kemudian mengajak Hanum untuk kembali ke bilik sahaja.

  Akhirnya mereka berdua kembali ke bilik. Tetapi En Jamal mengajak Hanum untuk masuk ke biliknya. Awalnya Hanum berasa ragu-ragu, tapi En Jamal memujuknya yang dia hanya ingin ada mahu bersembang sebentar sahaja, kerana belum mengantuk. Hanum pun akhirnya bersetuju. Di dalam bilik, En Jamal menyalakan TV dan mengeluarkan sebuah botol dari dalam fridge. Dia menyiapkan 2 buah gelas, lalu menuangkan isi botol itu ke dua-dua gelas itu, lalu memberikan salah satunya kepada Hanum.

  “Ini air apa ya?” tanya Hanum

  “Itu cuma wine, jangan risau tiada alkoholnya, halal,” jawab En Jamal sambil tersenyum.

  Hanum ialah seorang wanita yang lurus, dan dia percaya saja dengan jawapan Jamal. Ketika dia meras minuman itu ternyata rasanya enak, dan diapun menegoknya. Mereka kemudian berbual santai, sampai sedar Hanum dia sudah beberapa kali mengisi gelasnya. Dan kini, dia mulai merasakan kepalanya pening, dan tubuhnya agak menghangat. Dia juga merasa kalau badannya mulai lemas, bahkan tanpa sengaja dia menjatuhkan gelas yang dipegangnya.

  “Eh kenapa Hanum?” tanya En Jamal.

  “Hmm tak tahu Boss, rasa pening, dan badan saya lemas.” Jawab Hanum sambil menahan sakit kepala

  “Kamu penat sangat ni..mari saya hantar ke bilik?” balas En Jamal.

  “Iya Boss, tapi saya rasa pening sangat ni.” Jawab Hanum lagi

  Jamal kemudian menghampiri Hanum. Dia bantu Hanum untuk berdiri, tapi kerana tubuh Hanum semakin melemah, dia jatuh ke pelukan Jamal. Hanum yang merasa pening hanya menutup matanya. Dia hanya merasa tubuhnya diangkat oleh Jamal, lalu direbahkan di katil. Dia tak pasti itu katil di biliknya, atau masih di bilik En Jamal. Dia masih menutup matanya karena terlalu pening. Hanum kemudian merasakan kasut tumit tinggi yang dipakainya dilepaskan satu persatu dari kakinya. Setelah itu dia merasa katilnya bergoyang. Saat membuka matanya, ternyata En Jamal sudah berada di sampingnya.

  “Kamu masih pening?” tanya En Jamal

  Hanum hanya mengangguk dengan tatapan sayu. En Jamal hanya tersenyum.

  “Baiklah, tutup mata kamu, biar saya urut kepala kamu bagi kurang pening.” tambah En Jamal.

  Hanum hanya menuruti saja kata-kata lelaki itu. Saat Hanum menutup matanya, dia merasakan keningnya diurut oleh Jamal dengan lembut. Urutan itu mulai membuatkan Hanum rileks, sehingga dia diam saja dan tetap terpejam.

  Urutan Jamal kemudian turun ke tengkuk Hanum. Tengkuk Hanum adalah salah satu titik sensitifnya. Dia suka tidak tahan kalau disentuh di bagian itu, tapi saat ini dia justru merasakan nyaman dari sentuhan En Jamal itu.

  “Hhmmm…”Hanum mendesah.

  Hanum mendesah perlahan-lahan ketika En Jamal terus Mengurut tengkuknya. Perlahan-lahan Hanum merasa semakin nyaman, dan tak tahu lagi apa yang sedang dilakukan oleh Jamal. Sampai akhirnya Hanum terkejut dan membuka matanya. Dia terbelalak kerana tangan En Jamal yang tadi mengurut tengkuknya kini sudah berada di payudaranya sambil meremasnya.

  “Encik ape ni? Jangan encik..” Hanum cuba membantah

  “Kamu rileks saje sayang, ini biar peningmu hilang.” Balas En Jamal sambil tersenyum bernafsu.

  Hanum berusaha bergelut. Dia berusaha menggerakkan tangannya untuk menepis tangan En Jamal, tapi tangannya sangat lemas, tak bertenaga, Hanum hanya berjaya memegang tangan En Jamal tanpa upaya menyingkirkannya.

  “Sudah Hanum sayang, kamu jangan menolak ya. Ingat ya, kalau bukan karena aku, kamu sudah diperkosa oleh 4 lelaki tempoh hari. Anggap sahaja ini balas budimu kepadaku.” gertak En Jamal lagi.

  “Encik…jangan encikk..,saya udah bersuami.” Rayu Hanum lagi.

  “Iya aku tahu, aku lebih bernafsu dengan bini orang..haha”En Jamal gelak penuh bernafsu.

  “Encikkk…. jangaahhmmmpp…” Tak sampai menyelesaikan rayuannya, bibir Hanum dilumat oleh En Jamal.

  Lelaki itu menciumi bibir isteriku dengan sangat bernafsu. Hilang sudah watak En Jamal yang gentleman dan membuat Hanum menaruh rasa hormat, bertukar dengan En Jamal yang bagaikan binatang buas yang siap menerkam mangsanya yang sudah tak berdaya.

  Mendapati badannya yang lemah dan tak berdaya melawan itu membuat Hanum menangis. Air matanya turun mengalir deras. Dia berusaha mengatupkan bibirnya namun terlambat, lidah En Jamal sudah masuk menjelajah isi mulut isteriku. Cukup lama En Jamal menikmati madu kenikmatan dari bibir isteriku, kemudian melepaskannya. Tawanya terlihat sangat memuakkan bagi Hanum pada ketika itu.

  “Sudahlah, kamu pasrah sahaja sayang. Kalau kamu tidak mahu melayanku, aku bakal beri tubuh kamu kepada lelaki-lelaki suruhanku yang bertopeng tempo hari itu.” Ancam En Jamal lagi.

  Betapa terkejutnya Hanum mendengar ucapan En Jamal. Rupanya lelaki-lelaki itu adalah suruhannya. Semua ini sudah dirancang dengan teliti oleh En Jamal. Patutlah tiada barang yang dicurinya, malah mudah sahaja En Jamal menghalau lelaki-lelaki itu. Kini Hanum menyesali dirinya sendiri, yang dengan mudahnya masuk ke perangkap Jamal.

  Jamal kemudian berdiri dan melepaskan pakaiannya satu persatu. Kesempatan ini ingin mahu digunakan Hanum untuk lari. Namun sekali lagi, badannya sudah terlalu lemas, tak mampu bergerak. Dia akhirnya hanya mampu menatap tubuh En Jamal yang sudah telanjang bulat dengan sangat ketakutan. Dia melihat penis En Jamal yang belum sepenuhnya ereksi, tapi besarnya sudah sama seperti punyaku yang sudah tegang maksima. Tidak heran memang, kerana selain tubuh En Jamal yang lebih tinggi dan besar daripada aku, dia juga masih memiliki darah keturuan India dari keluarga ayahnya, pasti batang keramatnya pun lebih besar dan panjang daripada kepunyaanku.

  En Jamal kemudian bergerak menindih Hanum. Dia kemudian terus mencumbui Hanum. Hanum hendak menolak, hendak melawan, tapi sama sekali tak mampu. Hanya air matanya yang terus membanjiri pipinya sampai membasahi tudungnya. Dalam cumbuannya itu, En Jamal juga mulai membogelkan pakaian Hanum satu persatu. Gaun labuh Hanum dia buang begitu saja, begitu juga dengan bra dan seluar dalamnya. Kini Hanum hanya tinggal memakai tudung yang sengaja tak dilepas oleh En Jamal. En Jamal sesaat memandangi tubuh isteriku yang indah. Tubuh Hanum langsing, perutnya masih rata. Buah dada 38B nya masih sangat kencang. Pinggulnya melebar sempurna, dengan bontot yang sangat montok. Bulu kemaluannya selalu dicukur habis sehingga terlihat sangat mulus. Ditambah kulitnya bersih tanpa cacat, membuat nafsu En Jamal semakin mengunung.

  Tanpa menunggu lebih lama, Jamal langsung menyerang tubuh isteriku yang lemah tak berdaya. Tak seinchipun tubuh Hanum yang terlepas dari jelajahan lidahnya. Hanum merasa jijik dengan kelakuan En Jamal. Dia berkali-kali memohon agar En Jamal menghentikan perbuatannya itu. Tapi siapa yang mahu mendengar, saat tubuh sempurna seorang bidadari tergolek tanpa penutup di terhidamg di depannya untuk disantap.

  “Aaaaah Encikkkk jangaaaann…”raung Isteri ku

  Hanum merintih perlahan-lahan saat kedua-dua kakinya dibuka lebar oleh En Jamal. Tak menunggu lama En Jamal dengan lidahnya terus menjilati bibir kemaluan Hanum, sesuatu yang belum pernah aku lakukan sebelumnya. Ini adalah pertama kalinya organ kewanitaan isteriku mendapatkan jilatan seorang lelaki, dan itu bukan dari aku, suaminya.

  Hanum merasakan sangat geli, tapi juga sangat terhina. Dia makin menangis, mendapati tubuh yang selama ini dia jaga hanya untukku, dengan bebas dijamah oleh orang lain, tanpa sedikitpun dia mampu melawan. Jilatan  En Jamal terasa luar biasa bagi Hanum, tapi dia mencoba untuk menolak rasa itu. Dia masih mengingat statusnya sebagai isteriku, dan mengingat kondisi ini adalah suatu sebuah pemerkosaan. Namun Hanum hanya perempuan biasa yang memiliki batasnya. Akhirnya permainan lidah En Jamal yang sudah sangat berpengalaman itu mampu merobek pertahanan Hanum. Akhirnya, gelombang orgasme Hanum datang begitu deras, dan En Jamal dengan rakus menjilati cairan dari vagina Hanum.

  Sesudah itu, Jamal tak langsung menghentikan perbuatannya. Dia masih mengulanginya menjilat kemaluan isteriku, sampai akhirnya Hanum mendapatkan orgasmenya yang kedua, yang membuat nafasnya begitu mengah. Dia bahkan sampai menutup matanya, antara menikmati rasa nikmat itu, dan rasa penyesalan karena tak bisa mengontrol dirinya, hingga orgasme 2 kali berturut-turut oleh lelaki lain.

  Hanum kembali membuka mata ketika dia merasakan tubuh En Jamal mulai bergerak. Dia mulai semakin merasa ketakutan saat tubuh lelaki itu mulai disejajarkan dengan pinggangnya. En Jamal mulai menggesek-gesekkan ujung penisnya yang besar itu di bibir vagina Hanum yang sudah cukup basah. Hanum semakin menangis dan menggeleng-gelengkan kepalanya.

  “Jangan encik, sayaa mohon jangaaaan…” rayu Hanum

  “Hahaha, nikmati sahaja sayang. Aku hanya ingin memberimu kenikmatan, bukan menyakitimu.” pujuk En Jamal

  “Jangan Encikkkkkk….” Hanum mulai menjerit saat kepala penis yang besar itu mulai menyeruak masuk ke bibir vaginanya. Hanum merasakan sakit saat penis itu masuk meskipun baru kepalanya saja, karena ukurannya yang terlalu besar untuknya.

  “Uuugh, sempit sayang, benar-benar nikmat!” En jamal merintih.

  “Aaahh sudaahhh, jangaan lagiiii…” teriak Hanum.

  Tak mengendahkan kata-kata Hanum, Jamal terus menekankan penisnya perlahan hingga setengahya tertanam di vagina Hanum. Hanum semakin senak, kepalanya sampai terangkat, bibirnya terbuka lebar dan matanya tertutup rapat. Separuh penis En Jamal sahaja sudah sangat menyakitinya,menurut Hanum, keadaan itu seperti penisku yang hampir masuk semuanya.

  “Aaaaarrrggghhhh!!!” pekik Hanum saat tiba-tiba penis itu menerobos semua di dalam vagina Hanum. Air mata kembali turun mengalir deras dari matanya. Sakit dan perih, itulah yang dirasakan Hanum di kemaluannya. Penis ini terlalu besar untuknya. Dia merasa seperti ada bagian dari vaginanya yang dibuka dengan paksa, yang selama ini tak terjangkau olehku. Dia juga merasakan kepala penis En Jamal tertanam dalam sampai menekan bibir rahimnya, dan itu sangat menyakitkan untuknya.

  “Gilaa, pantat kamu benar-benar nikmat Num. Lebih nikmat daripada yang pernah aku bayangkan selama ini,” ucap En Jamal sambil mulai menciumi bibir Hanum yang hanya bisa pasrah. Dia masih mendiamkan penisnya, membiarkan dinding vagina Hanum beradaptasi dengan ukuran penisnya.

  “Encik, lepaskan sahaja tudung ku, aku mohon,” ucap Hanum. Dia masih cukup sedar untuk hal itu. Dia tidak mau dizinai oleh orang lain dengan masih memakai penutup kepalanya. Dia tak ingin merasa semakin berdosa dengan memakainya.

  “Nooo, aku ingin setubuhi kamu dengan masih pakai tudung. Nanti, aku juga setubuhi kamu dengan pakaian penuh. Aku sudah lama mimpikan ini Num, aku makin nafsu kalau kamu berpakaian seperti itu, dan tanpa melepastudungmu.” balas En Jamal

  Hanum berusaha meraih tudungnya sendiri untuk melepaskannya, tapi tangannya ditahan oleh En Jamal.

  “Jangan melawan, atau aku jual tubuh kamu ini ke para lelaki bertopeng kelmarin itu. Mereka itu lelaki jalanan yang sering tidur sama pelacur ditepi jalan, tanpa kondom. Entah mereka punya penyakit atau tidak. Cuba kamu bayangkan,  seorang isteri yang setia, isteri yang alim seperti kamu, tiba-tiba terkena penyakit seksual, apa kata suamimu nanti?” ugut En Jamal.

  Hanum tergamam tak percaya dengan ucapan En Jamal. Dia tak percaya betapa jahatnya orang yang sebelumnya sangat dia percaya dan hormati itu. Tapi di dalam hati Hanum juga muncul ketakutan, kalau En Jamal benar-benar melakukan ancamannya itu. Dia tak ingin terkena penyakit seperti apa yang dikatakan En Jamal, sehingga perlahan perlawanannya pun runtuh sudah. Hanum pasrah, dan hanya Mampu menangis. Melawan sudah tak ada gunanya, vagina yang selalu dia jaga hanya untukku, telah berhasil dimasuki paksa oleh orang lain.

  Kepasrahan Hanum membuatkan En Jamal tersenyum penuh kemenangan. Dia terus menciumi wajah Hanum. Bahkan tanpa merasa jijik, dia menjilat setiap titik air mata Hanum yang mengalir dari matanya. Hal itu membuat Hanum semakin terasa kotor. Sejurus kemudian En Jamal mulai menggerakan pinggulnya maju mundur perlahan. Hanum hanya mampu mengatupkan bibirnya rapat-rapat, menahan desahan dan rintihan. Dia masih merasakan sakit di liang kewanitaannya itu.

  Tapi rupanya En Jamal memang bukan budak mentah, dia adalah lelaki yang berpengalaman dalam menaklukan wanita. Dia tahu bagaimana cara membuat wanita seperti Hanum kalah total kepadanya. Sambil terus menghenjut tubuh Hanum, dia mulai merangsang bahagian-bahagian sensitif tubuh Hanum. Mudah sahaja baginya untuk menemukan titik-titik rangsangan itu.

  En Jamal menjilat sekitar leher Hanum, dia ramas lembut kedua payudara Hanum, dan dia mainkan kedua puting susunya yang masih berwarna cokelat muda itu. Dan lagi-lagi, Hanum hanyalah seorang wanita biasa, dimana pengalaman seksnya hanya sebatas apa yang selama ini dia lakukan denganku. Dia dengan mudah terangsang oleh semua perbuatan En Jamal, hingga tubuhnya mulai merespon gerakan pinggul En Jamal.

  Melihat hal itu Jamal semakin tersenyum lebar, sementara Hanum semakin menangisi kekalahannya. En Jamal mulai meningkatkan tempo goyangannya, dan gerakan penisnya semakin lancar karena vagina Hanum juga sudah semakin basah. Rasa sakit yang tadi mendera Hanum perlahan mulai menghilang, tapi dia masih berusaha keras untuk tidak memperlihatkannya. Dia masih mempertahankan statusnya sebagai isteri setia, yang berusaha tidak menikmati saat sedang disetubuhi paksa oleh lelaki lain.

  Dan sekali lagi, pertahanan Hanum ranap lagi setelah sekitar 5 minit digoyang oleh En Jamal dengan tempo yang sedang. Hanum memalingkan wajahnya saat akan merasakan orgasme, tapi tangan Jamal menahannya, sehingga mahu tak mahu Hanum memperlihatkan ekspresinya ketika orgasme kepada En Jamal, dan itu semakin membuat En Jamal bernafsu. Jamal tak memberi kesempatan kepada Hanum untuk menikmati orgasmenya, tapi dia terus menyerang isteriku lagi dengan kecepatan yang lebih tinggi.

  Hanum kelelahan, desahannya mulai tak tertahan. Beberapa kali dia tak kuasa membiarkan desahannya terdengar oleh EnJamal. Setiap desahan dari mulut Hanum seperti perangsang bagi En Jamal untuk terus meningkatkan temponya, hingga akhirnya 3 Minit kemudian Hanum kembali menyerah dalam birahinya.

  “Ssssshhhhhh aaaaaaaaahhhhhhh…” Kali ini Hanum tak dapat menahan desahannya ketika orgasmenya melanda lagi.

  Dari lelaki yang bukan suaminya itu, dia sudah 4 kali orgasme, jumlah yang 4 kali dari normal ketika Hanum dapat saat bersetubuh denganku. Saat ini En Jamal terlihat belum apa-apa. Lelaki itu tersenyum penuh kemenangan melihat Hanum susah payah mengatur nafasnya. En Jamal menghentikan gerakannya, kemudian mencium bibirHanum. Kali ini Hanum membiarkan sahaja, dan sedikit membalas ciuman dari En Jamal itu.

  “Aku mahu pancut, di dalam atau dimana?” bisik En Jamal.

  “Jangan, jangan di dalam, tolong jangan di dalam,” pinta isteri ku.

  En Jamal tak menjawab, dia hanya tersenyum, lalu mencabut penisnya. Tak membuang waktu,En Jamal membalikkan tubuh Hanum hingga meniarap. Dia menarik punggung Hanum, lalu menaruh sebuah bantal untuk membuat bontotnya tetap menungging, karena Hanum masih dalam keadaan lemas. Hanum sudah pasrah akan dimasuki lagi vaginanya oleh En Jamal, tapi kemudian dia terkejut saat merasakan sesuatu yang lain.

  “Encik, saya mohon, jangan disituu…” ucap Hanum panik.

  Hanum panik karena merasakan sesuatu yang keras menggesek bibir analnya, bukan di bibir vaginanya. Hanum tentu ketakutan, karena belum pernah sekalipun lubang belakang itu aku gunakan. Dia tak bisa membayangkan betapa sakitnya lubang yang sempit itu dimasuki penis Jamal yang begitu besar.

  “Ooh, jadi yang disini masih dara? Baiklah, malam ini akan aku rasmi lubang belakangmu sayang, hahaha.” gelak En Jamal puas.

  “Jangan encik, jangaaaan…” permohonan Hanum sama sekali tak dihiraukan oleh En Jamal.

  Dia terus saja mencuba memaksa menekankan kepala penisnya yang besar di lubang anus Hanum yang masih sangat sempit. Hanum berusaha menghindar, tapi kedua tangan En Jamal dengan kuat memegangi pinggangnya. Apalagi saat ini tubuh Hanum benar-benar masih lemah, efek dari minuman tadi, dan rasa lelah setelah dibuat berkali-kali orgasme oleh En Jamal.

  “Aaarrgghh sakiiiit.. sudaah encikkkk, sakiiiiiittt…” Teriakan Hanum terdengar, namun tak terlalu keras karena masih lemah.

  Dia berteriak saat kepala penis En Jamal berhasil membuka sedikit lubang pantat itu, dan itu sangat membuat Hanum kesakitan. En Jamal bukannya berhenti, malah terus melanjutkan aksinya. Penis itu perlahan-lahan semakin masuk. Hanum semakin kesakitan, dia menjerit. Tangannya sampai meremas kuat cadar putih katil itu. Sementara itu En Jamal juga merasakan betapa ketatnya lubang bontot isteriku mencengkram penisnya.

  “Aaaahh bangsaaat, sempiit…” racau En Jamal puas.

  “Aaaaaaaarrrkkkkkhhhhh…” jeritan Hanum terdengar saat penis itu berhasil masuk sepenuhnya di lubang anus Hanum. Dia menangis semahu-mahunya. Rasa sakit yang teramat sangat, bahkan lebih sakit daripada saat aku pertama kali memecahkan daranya dahulu, dan juga saat pertama kali tadi penis En Jamal mempenetrasi lubang vaginanya.

  En Jamal mendiamkan penisnya sejenak, kerana dia juga merasakan ngilu di penisnya. Tapi lebih daripada itu, En Jamal merasakan kenikmatan yang tiada tara. Bahkan Jamal tertawa gembira saat melihat ada lelehan cairan merah yang keluar dari lubang anus Hanum, darah.

  Setelah beberapa saat mendiamkan penisnya, En Jamal mulai bergerak maju mundur dengan perlahan. Dia tak peduli tangis kesakitan dari Hanum, dia terus menghenjut penisnya di lubang sempit yang baru saja dia rasmikan  itu. En Jamal bahkan beberapa kali memukul pantat Hanum yang montok, meninggalkan bekas kemerahan disana.

  Lima minit lebih En Jamal meliwat anus Hanum, dan Hanum sama sekali tak merasakan apapun selain rasa sakit yang teramat sangat. Hanum belum berhenti menangis, dan En Jamal belum berhenti bergoyang. Minit ke 10 gerakan En Jamal mulai semakin liar. Hanum tahu En Jamal akan segera memuntahkan spermanya, tapi dia tak peduli, dia hanya bisa merasakan sakit yang teramat saat ini.

  “Aaahhh Hanummmm… sayaaaaang, aku keluaaaaarrrr…” racau En Jamal lagi.

  “Croot…crooot…croooot..“Hanum mengigit bibirnya, saat dia rasakan cairan kental dan hangat beberapa kali menyembur di dalam lubang anusnya. Cukup banyak cairan itu keluar, hingga tak tertampung dan meleleh keluar. En Jamal pun tak berlama-lama membiarkan penisnya disitu, dia menariknya keluar, hingga cairan spermanya pun ikut mengalir keluar bersama dengan darah dari lubang anus Hanum.

  “Luar biasa, nikmat betul bontot kamu Num. Jauh melebihi apa yang aku janngka. Tubuhmu benar-benar sempurna, benar-benar nikmat.” Tak henti-hentinya Jamal memuji Hanum.

  Tapi Hanum yang tergolek tak berdaya masih terus menangis. Jamal membiarkannya saja, dia sendiri mengistirehatkan dirinya. Setelah cukup lama, En Jamal mengangkat tubuh Hanum ke bilik mandi. Sebelumnya dia menarik lepas tudung Hanum sehingga rambut panjangnya tergerai bebas.

  Di dalam bilik mandi, En Jamal memandikan tubuh Hanum, membersihkan kedua lubang di pangkal pahanya. Hanum merasakan perit saat air dari shower menyentuh lubang kemaluan dan anusnya, tapi dia tak mampu berbuat apa-apa, hanya pasrah dengan apa yang dilakukan oleh En Jamal. Setelah membersihka tubuh Hanum, En  Jamal kembali mengangkat tubuhnya, dan membaringkannya lagi di katil. Barulah Hanum menyedari dia masih berada di bilik En Jamal, belum pindah ke biliknya sendiri.

  Setelah cukup pulih, En Jamal meminta Hanum untuk memakai kembali pakaiannya yang tadi, lengkap dengan tudungnya. Tapi bukannya membiarkanHanum kembali ke bilik, En Jamal kembali menyetubuhi Hanum dengan hanya mengangkat ujung gaun labuhnya sampai ke pinggang dan menurunkan sedikit celana dalamnya Hanum. Dia menyetubuhi Hanum dari belakang, dengan posisi menghadap ke sebuah cermin besar. Hanum dipaksa untuk melihat ke arah cermin itu, dipaksa untuk melihat bagaimana ekspresinya ketika sedang diperkosa oleh lelaki lain dari suaminya itu.

  Malam itu, berulang kali En Jamal menyetubuhi Hanum hingga Hanum tak pengsan. Berbagai posisi mereka lakukan. Hanum juga dipaksa untuk mengulum penis En Jamal, sesuatu yang sangat jarang dia lakukan kepadaku. En Jamal juga sampai mengeluarkan spermanya di dalam mulut, di dalam anus, di dalam vagina, dan di wajah Hanum yang masih memakai jilbab. Permainan mereka baru berhenti saat menjelang subuh. Hanum sudah tak sedarkan diri, dengan pakaian yang berkedut-kedut dan penuh dengan berlumuran sperma.

  Siang harinya mereka terbangun sekitar jam 10. Hanum kembali menangis mendapati dirinya terbangun dalam dekapan Jamal yang masih telanjang. Tangisan Hanum rupanya membangunkan Jamal. Dia mencium mesra bibir Hanum, tanpa mendapat balasan dari Hanum.

  Akhirnya Hanum diizikan untuk kembali ke biliknya, untuk mandi dan siap-siap untuk pulang. Sebelum pulang meninggalkan hotel itu, Hanum kembali dipanggil oleh En Jamal ke biliknya. Hanum fikir mungkin Jamal akan menyetubuhinya sekali lagi, tapi ternyata bukan itu. Hanum dipanggil En Jamal untuk diperlihatkan sesuatu yang lebih mengerikan lagi.

  Hanum terkejut bukan main saat En Jamal memperlihatkan rakaman adegan persetubuhan mereka. Dia baru sadar kalau apa yang menimpanya itu ternyata dirakam oleh Jamal mengunakan beberapa kamera yang dipasang dibilik itu. Hatinya semakin hancur, kerana dia yakin En Jamal akan menggunakan video itu untuk mengancamnya di kemudian Hari.

  “Kamu tahu kan apa yang harus dilakukan agar video ini tak sampai tersebar?” Tanya En Jamal serius

  Hanum hanya mengangguk lemah, dan mendapat balasan tawa memuakkan dari En Jamal.

  Setelah itu mereka langsung pulang. Perjalanan memakan masa 4 jam lamanya. Sampai di depan rumahku, Hanum tak langsung turun kerana masih mengulum penis En Jamal. Ya, selama perjalanan, terutama saat sudah mendekati daerah rumahku, Jamal meminta Hanum untuk mengulum penisnya sampai keluar. Dan ketika lelaki itu menyemburkan spermanya ke mulut istriku, yang mahu tak mahu harus tertelan semua, barulah Hanum dipersilahkan turun. Sebelum Hanum turun En Jamal mengingatkan Hanum supaya jangan berhenti kerja jika tidak mahu rakamannya tersebar.

  Setelah En Jamal pulang, Hanum langsung masuk dan menyalamiku yang berisitirehat di ruang tamu. Aku awalnya tak begitu memperhatikannya. Seketika kemudian, kuperhatikan cara jalan Hanum agak aneh. Setelah kupaksa cerita, akhirnya dia menceritakan semua ini secara detail. Betapa hancurnya hatiku mendengar itu semua. Hanum menangis tersedu-sedu dan berkali-kali minta maaf kepadaku. Aku terus memaafkannya, kerana ini sama sekali bukan salahnya. Ini salah Jamal, si keparat itu. Tapi ini juga salahku. Kalau saja aku tidak memberinya izin untuk pergi, tidak mungkin dia mengalami nasib semalang ini. Tapi kalaupun aku tidak mengizinkannya, Jamal pasti punya cara lain untuk bisa memerangkap Hanum.

  Setelah emosiku mereda, akupun memeluk isteriku, yang tampak masih takut-takut kepadaku. Aku berusaha menenangkannya, meskipun hatiku sendiri sedang dibakar oleh amarah. Aku berjanji akan membuat perhitungan dengan En Jamal, entah bagaimanapun nanti caranya. Apalagi kata Hanum, dia bukanlah satu-satunya wanita yang sudah diperangkap oleh Jamal. Selain dirinya, ada beberapa lagi teman pejabatnya, yang juga diperangkap dengan berbagai cara.

  Hanum baru tahu itu tadi dalam perjalanan, En Jamal menceritakannya. Dan dari semua wanita yang sudah berhasil ditaklukan oleh En Jamal itu, sampai sekarang masih terus melayani setiap kali EnJamal meminta. Mereka, sama seperti Hanum, tak punya pilihan lain karena takut dengan ancaman video itu. Hanya saja, cuma Hanum yang mungkin berani mengatakan hal ini kepada suaminya iaitu aku.

  “Sudah Sayang, Abang janji pasti akan buat perhitungan dengan lelaki biadab itu.”

  “Tapi macam mana bang? Sayang  takut nanti abang diapa-apakan”

  “Abang belum pasti, tapi yang pasti abang tak akan duduk diam. sayang usah risau, mungkin nanti abangakan buat perhitungan, tapi dengan bantuan orang lain, jadi abang tak kan apa apa. Yang penting, sayang sekarang tenangkan diri dulu ya?”

  Hanum hanya mengangguk. Aku terus menemaninya sampai dia tertidur. Dalam benakku, aku masih bingung dengan apa yang akan kulakukan. Tapi aku pasti, aku tidak akan menuntut balas pada lelaki jahanam itu, akan kubuat dia menyesal kerana telah berani menyentuh isteriku.

  bersambung

  25madam52

  Ilustrasi hanum

  Iluatrasi hanum dipaksa bercium

  Ilustrasi hanum diliwat didepan cermin