@ularman
ularman
Posts
1954
Last update
2021-09-25 09:37:54
    tudungcomell

    gadis tudung comel 🤪😋🤤 lagi² peha besar 🤗🤗

    cantik² tudung dorang.😍😍

    tudungcomell

    ni paling min geram 🤤💦

    BARANG A++😋

    tudungcomell

    gadis tudung comel. yang penting tersembul. korang memang terpadu. rasa nak digomoi² je. kalau cmni bontot pun boleh jilat. 😋🤪🤤💦💦

    sweetiecupcakes

    LIFE OF STUDENT EPISODE 4 (PART 1)

    Point Of View : Aliff

    “wey jom la main bola…petang redup macam ni best doo” ajak aku kepada kawan aku

    “takpe la bro..aku nak packing barang ni..esok nak balik dah”

    “laa jom la..ni malam boleh kemas ape”

    “takut tak sempat la bro…kau tak kemas ke?”

    “aku dah lama siap kemas” sambil menjuih bibir kearah beg bagasi aku

    “hah sorry la bro..aku sambung kemas dulu”

    Aku bangun dari katil dan keluar dari dorm meninggalkan kawanku itu berkemas. Haih bosan aku petang ni..budak budak semua tengah kemas barang nak balik..esok semua pelajar kene balik rumah sebab kerajaan nak buat lockdown..entah berapa lame la cuti ni..aku bawak diri aku berjalan jalan di luar asrama..sorang sorang aku jalan sampai ke kawasan masjid sekolah aku..niat aku nak tengok permandangan belakang masjid tu..kawasan masjid aku terletak di kawasan berbukit dan mempunyai pemandangan gunung ganang yang cantik..boleh la tengok kejap jadi kenangan sebelum balik esok..ketika aku berjalan menuju ke belakang, aku lihat pintu bilik tahfiz terbuka. Masjid aku ade satu bilik khas diluar kawasan solat untuk kelas tahfiz buat pelajar yang nak join la..aku pelik siapa pulak yang bukak..aku tenung je pintu tu mana tahu kot kot pencuri ke masuk..bila lama aku tengok bilik tu tiba tiba ade seorang wanita bertudung labuh keluar dari bilik tu sambil membawa sekotak buku dan letak dilantai luar..oh ustazah syafiqah rupanya..selepas dia letak kotak buku di lantai dia bangun dan perasan kehadiranku..

    “eh aliff mari sini jap” ustazah memanggilku

    Aku pon menggangguk dan berjalan ke bilik tu..sambil tu meh aku cerita sikit siapa ustazah syafiqah ni. Ustazah syafiqah ni adalah guru yang menjajar aku subjek pendidikan islam dari aku form 1 sampai sekarang. Umur dia kalau tak silap dalam 32 or 33 macam tu kot. Dah kahwin and sekarang menjadi warden asrama perempuan disekolahku. Aku masuk dalam bilik aku tengok keadaannya takde la semak sangat Cuma ade beberape kotak yang terisi ditepi dinding. Baru aku nampak pemakaian ustazah syafiqah petang tu adalah tudung hitam labuh paras dada dan jubah modern berkain lembut warna hijau tua.

    “aliff awak tolong susunkan fail fail rekod pelajar ni ye” tunjuk ustazah syafiqah kearah meja

    “baik ustazah, ustazah nak buat apa dengan fail fail ni” Tanyaku sambil bergerak kearah meja tu

    “ustazah nak kemas..esok kan dah mula cuti lockdown. Jadi sebelum balik ustazah kemas sikit supaya tak bersepah sangat” terang ustazah

    “oo macam tu..okay okay saya susun” aku mula menyusun fail fail itu.

    Sedang aku menyusun dan ustazah syafiqah mengemas rak buku tiba tiba ustazah bertanya padaku

    “kamu dah siap packing barang balik ke aliff” ustazah memulakan perbualan

    “sudah ustazah..saya awal awal lagi dah siap..tu yang round round sekolah jap petang ni”

    “oo macam tu..baguslah dapat jugak awak tolong ustazah ni”

    “ustazah jadi warden ke malam ni?” tanyaku

    “haah malam ni giliran ustazah”

    “oh ustazah tak singgah rumah ke?”

    “eh macam mane kamu tahu?” ustazah bertanya padaku

    “oh tak lah sebab ustazah still pakai baju sama dari pagi tadi..saya agak je”

    “oh betul la tu. Ustazah dah siap siap bawak barang dari rumah pagi tadi”

    “laa habistu siapa uruskan anak ustazah?” aku bertanya lagi

    Serentak tu ustazah tergamam..dia berhenti seketika mengemas rak dan memandang bwah ke lantai.

    “ustazah belum ade anak lagi ustazah” dia menjawab dan menyambung tugasnya

    “maafkan saya ustazah. Saya tak tahu dan takde niat nak menguris hati ustazah” aku serba salah meminta maaf

    “tak mengapa aliff..bukan salah kamu pon..dah 7 tahu kami kahwin dan rasanya belum rezeki ustazah dan suami lagi untuk dapat anak”

    Aku memaling kearah ustazah yang sedang membelakangi aku. Aku tak sangka ustazah syafiqah yang berumur 32 ini masih belum mempunyai anak. Patutlah dia tak pernah bercuti bersalin dan bentuk tubuhnya yang masih solid serta mempunyai wajah awet muda. Ustazah syafiqah mempunyai bentuk tubuh seakan akan Uyaina Arshad tetapi bahagian dada sedikit besar dan masih boleh kelihatan walupun ditutup dengan tudung labuh. Cuma petang tudungnya tidaklah begitu labuh hanya paras dada dan dapat lihat sisi tepi buah dada ustazah syafiqah. Ketika itu pula ustazah syafiqah sedang menonggeng kearahku untuk membersihkan bahagian bawah rak. Jelas dapat lihat bentuk punggung ustazah syafiqah yang agak besar itu. Tiba tiba timbul niat jahat nakalku untuk menggoda ustazah syafiqah ni. Mana tahu aku boleh bagi zuriat untuk ustazah syafiqah ni hehehe..aku dapat satu akal untuk memulakan langkah.

    “Ustazah jangan risau..berdasarkan pengetahuan sains manusia saya, ustazah masih boleh mengandung” kataku

    “amboi pengetahuan sains..ape yang kamu tahu tu” ustazah bertanya semula

    “betul ustazah..berdasarkan pengetahuan saya,faktor pasangan tak dapat zuriat walaupun sperma dipancutkan didalam rahim wanita adalah disebabkan kualiti sperma dan keadaan seks pasangan tersebut” sedikit penerangan ku dengan fakta fakta yang aku sendiri tak pasti..hehehe.

    “waa macam doctor ye kamu..ape maksud ye tu” ustazah syafiqah memberhenti mengemas rak dan berpaling kepadaku. Nampaknya ustazah seperti berminat dengan peneranganku

    “begini ustazah, walaupun suami ustazah pancutkan sperma dalam rahim ustazah, tak semestinya kualiti sperma tu baik dan mampu menjadi bayi. Kualiti sperma ni ustazah juga bergantung pada kepuasan seks pasangan. Sekiranya salah seorang rasa tak mencapai kepuasan ketika seks..sperma tu tak dapat menjalankan proses dengan baik. Contohnya, waluapun suami ustazah puas dapat pancut dalam ustazah akan tetapi kalau ustazah tidak puas ketika seks tu tak guna jugak” jelasku dengan panjang lebar

    (AMARAN: Fakta fakta yang digunakan dalam cerita ni hanyalah untuk tujuan penceritaan sahaja..jangan aplikasikan dalam pembelajaran dan kehidupan seharian)

    “ohh macam tu” ustazah mengangguk faham

    “hurm betul jugak cakap awak tu. ustazah tak rasa puas bila seks dengan suami ustazah. Dia punya batang tu tak la panjang mane. Lepas tu dia ni selalu sibuk outstation balik dah penat nak layan ustazah pon sikit je..dia pancut dulu pastu ustazah tinggal sorang sorang tak puas” panjang lebar ustazah mengeluh. Aku yang terkejut dengan ayat ustazah terdiam. Tak sangka seorang ustazah boleh berkata begitu.

    “eh astagfirullah ape yang usatzah cakap ni..maaf ye aliff..anggap je kamu tak dengar ape ape” ustazah syafiqah malu terus memaling membelakangi aku dan meneruskan mengemas rak

    Waktu tu aku dan mula stim. Batang aku dah mula menegang. Memang tak dapat nak tahan lagi. Aku nak juga merasa badan ustazah syafiqah. Dengan pelahan aku bangun dan berjalan kearahnya. Dia tak sedar aku berjalan kearahnya keran dia sedang menonggeng membelakangi aku. Aku rasa geram dengan punggungnya. Perlahan lahan aku membuka seluar track aku dan meninggalkan boxer sahaja. Bentuk tegang batang aku mula kelihatan. Aku dengan berhati hati mendekatkan batang aku dengan kain jubah punggung ustazah syafiqah. Ahhhhh aku mengusap punggung ustazah dengan batangku. Dia masih tak perasan. Aku menekan sedikit bantangku ke punggungnya. AHHHH pejal sungguh punggung ustazah ni. Serentak itu dia perasan dan bertanya kepada ku. Dia ingin memaling tubuhya kearahku tapi ku menolak badan dan tangannya kearah rak supaya dia tak boleh bergerak.

    “ALIFF APE KAMU BUAT NI?” ustazah bertanya sambil meronta ronta ingin dilepaskan

    “maaf ustazah..saya dah tak tahan tengok bontot ustazah ni” kataku sambil menekan punggungnya dengan batangku.

    “tapi ini salah aliff..kita bukan mahram..salah ni aliff..tolong berhenti”

    “maaf usatzah saya tak boleh berhenti..bontot ustazah lembut..bagi saya puaskan ustazah..please ustazah..saya akan puaskan nafsu seks ustazah tu”

    Ustazah syafiqah terdiam tapi masih meronta manakala aku menggosok batangku dipunggungnya. Lama kelamaan ustazah syafiqah terdiam dan mula menggerakkan punggungnya mengikut arah batangku. Seperti ustazah sudah menikmati dan dirasuki nafsu seks.

    “Ahhh aliff sedapnya.,ustazah dapat rasakan besarnya batang kamu aliff ahh”

    “ustazah nak tengok ke?”

    “bagi ustazah tengok aliff, ustazah dah tak tahan ni”

    Aku melepaskan tanganku pada badan ustazah dan dia mamalingkan badannya kearah aku..aku lihat mukanya dah mula terangsang. Aku suruh ustazah syafiqah melutut didepanku dan menyuruhnya membuka boxerku..dia membuka boxerku dan terkejut melihat batang kerasku didepan matanya.

    “Subhanallah besarnya batang awak aliff..” ustazah tergamam seketika

    “lagi besar dari suami ustazah ke?”

    “ye aliff..lagi besar dan panjang”

    “waa baiklah kalau macam tu..saya bagi ustazah buat ape je ngan batang saya ni..ustazah puaskan diri ustazah dengan batang saya ni. Saya akan ikut je ustazah asalkan ustazah puas”

    “be..be..betul ke ni aliff?”

    “betul ustazah..ustazah boleh mula saya takkan halang”

    Mendengar ayatku it uterus ustazah memasukkan batangku dalam mulutnya dan mula menghisap.

    “slurp..slluurppp..hhmmm..sllurppp”

    “ahh sedapnya usatzah hisap lagi ustazah.”

    Ustazah menghisap batangku sepuasnya sehingga kantung telurku dia jilat..sungguh seksi muka ustazah ketika blowjob batangku. 5 minit dia menghisap aku rasa macam nak pancut..memang tak tahan dengan bibir ustazah ni. Segera dia mengeluarkan batangku dari mulutnya dan membiarkan aku seketika supaya aku tak pancut. Selepas itu dia menyuruhku baring.

    “aliff baringnye..aliff dengar je cakap ustazah..ustazah akan buatkan kita berdua puas”

    “baik ustazah”

    Ustazah syafiqah membuka pakaianku. Dia yang masih berdiri membuka zip jubahnya dan melepaskan kelantai. Kini didepan ku seorang ustazah yang bertudung dengan hanya bra dan pantiesnya sahaja dibadannya. Namun disebabkan nafsu seks dia membuka bra dan pantiesnya..terselah dua buah dada ustazah yang aku rasa sebesar 34c dan pussynya yang licin tanpa sebarang bulu. Kini kami berdua bogel tanpa sebarang benang dibadan kecuali ustazah syafiqah yang masih bertudung dikepalanya. Ustazah syafiqah meminta aku melancapkan dahulu batangku sambil dia melihat dan mengusap pussynya..

    “AHH aliff besarnya ahhhh ahhhh”

    Setelah pussy ustazah basah dia merangkak kearahku. Dengan perlahan dia menukar posisinya. Aku ikutkan sahaja dan ini kali pertama aku melakukan posisi 69. Dia meminta aku menjilat pussynya sambil dia menhisap batangku. Sungguh nikmat masa itu..

    “slluurpppp..hhmm hmmpphhh slurppp” bunyi hisapan kami berdua.

    Selepas itu dia merangkak kearah batangku dan memaling kearahku.

    “aliff dah sedia nak puaskan ustazah?” ustazah syafiqah dengan muka nakalnya bertanya

    Aku menggangguk tanda sedia. Dia berdiri dan mula mengcangkung. Perlahan lahan dia memasukkan batangku dalam pantatnya. Ahhhh ketat lagi ni..sungguh aku rasa sangat ketat pantat ustazah syafiqah

    “ahhh ustazah ketatnya..ahhh”

    “ahh aliff batang kamu besar sangat..ahh masuk lagi aliff”

    Ustazah syafiqah menekan punggungnya agar batangku masuk kedalam pantatnya. Akhirnya batangku dapat masuk kedalam pantatnya..sungguh aku terkejut ustazah syafiqah dapat menerima sepenuhnya batangku dalam pantatnya. Nikmat sungguh lubang pantatnya. Ustazah syafiqah mula menunggang batangku. Terlihat bergoyang tetek ustazah syafiqah ketika pergerakkan naik dan turun..aku tak mampu ungkapkan kenikamtan menikmati pantat ustazah syafiqah..sambil menunggang batangku dia bermain dengan teteknya,

    “ahhh alifff sedappp ahhh sedappp sangatt lagiii aliffff ahhhh”

    Dia menunggang batangku sambil merebahkan badannya kedadaku..kami berciuman dank u meramas teteknya..pejal dan gebu tetek nya seperti tidak pernah disentuh orang..tiba tiba ustazah memancutkan air mazi nya..

    “ahhhhh ustazah nak ahhhhh”. Ustazah mengeluarkan air yang banyak..dia berehat sebebtar didada ku sambil ku bermain dengan teteknya..selepas itu ustazah bangun dan menonggengkan bontotnya kearah ku..aku ingat dia dah penat rupanya dia meminta aku menjolok lubang bontotnya..

    “ustazah teringin nak rasa tapi suami ustazah tak pernah buat..kamu rasmikan bontot ustazah ni boleh?”

    Aku terus rasa segar bertenaga bersedia untuk memasukkan batangku dalam lubang bontotnya. Kami akan melakukan posisi doggystyle pula kalini. Dia menyuruhku masukkan batangku..KETAT SANGATTT..agar sukar sehingga ustazah syafiqah menjerit kesakitan tetepi dia tetap menyuruhku cuba memasukkannya. Akhirnya aku Berjaya memasukkan batangku dalam lubang bontotnya..aku mulakan pergerakkan keluar dan masuk

    “ahhhh aliff lagiii sedapppp jolok lagi aliff jolokkk ahhhh”

    Aku hanya mengikut arahan ustazah..aku faham sekarang ni nafsu seks ustazah mengawal diri ustazah. Sambil aku mejolok bontotnya, jari ustazah syafiqah sedang mengusap pantatnya sehingga mengeluarkan air yang sangat banyak. Lama aku meneroka menjolok bontotnya..sedap sangat bontot ustazah syafiqah ni

    “ahh aliff sedappp..ustazah dapat rasa puas ahhh lagii ahhh”

    “ustazah saya dah rasa nak pancut ni”

    Dengar sahaja aku nak pancut ustazah syafiqah minta aku keluarkan batangku dari lubang bontotnya. Dia menyuruhku rehat seketika. Dia baring menghadapku. Dia menyuruhku menjolok lubang pantatnya secara posisi missionary. Bayangkan didepanku ada seorang ustazah yang alim bertudung sedang baring bogel dengan muka yang nakal menyuruhku menodai badannya. Aku masukkan batangku dalam lubang pantatnya..disebabkan sudah sedikit longgar dan basah mudah untuk aku mejolok pantatnya..

    “ahhhh alifff jolokk aliff ahh fuckkkk alifff FUCK USTAZAH ALIFF AHHH”

    Makin semangat aku menjoloknya..ustazah syafiqah menikmati lubang syurganya dia jolok oleh lelaki lain..aku menjolok sambil dia meramas teteknya. Tiba tiba kau rasa nak pancut dan memang tak boleh nak tahan

    “ahh ustazah saya dah nak pancut ni..saya cabut ye” sebelum nip on aku tak pancut dalam..aku pancut luar sahaja

    “ahh tak nak alifff pancut je dalam ni aliff ahh bagi ustazah anak aliff..ustazah nak ade anak aliff ahhh lagiiii…”

    “AHHH FUCKK AHHH SEDAP USTAZAH”

    “PANCUT DALAM ALIFF AHH CUM ALIFF CUM..USTAZAH NAK AIR MANI ALIFF”

    “AHH USTAZAH AHH SYAFIQAHH AHHH FUCKK SYAFIQAHH AHHH IM CUMMINGG”

    “crottt..crotttt..crootttt”

    Aku memancutkan kesemua air mani aku dalam pantat ustazah..nikmat sangat..habis aku pancutkan air maniku aku merebahkan badanku disisi ustazah syafiqah..aku lihat ustazah syafiqah juga kepenatan. Kami berehat sebentar.

    5 minit kemudian

    Kami bangun dan memakai semula pakaian..aku masih diam

    “terima kasih aliff dan maafkan ustazah”

    “eh saya patut mintak maaf ustazah, saya mula dulu”

    “tak aliff saya patut mintak maaf kat awak dan patut rasa malu. Saya sebagai seorang ustazah harus menjaga batas saya sebagai isteri. Maafkan saya ye” muka ye kelihatan serba salah

    “eh tidak mengapa ustazah” cuba memujuknya

    “baiklah. Terima kasih aliff” muka dia kelihatan ceria semula

    “tolong ye aliff jangan bagitahu siapa siapa. Malu ustazah nanti..saya memang tak dapat tahan sangat tadi”

    “baik ustazah..sedap badan ustazah tadi..saya pancut banyak.hehhehe”

    “kamu pon hebat jugak aliff..dapat saya puaskan nafsu seks saya ni..batang kamu hebat”

    “biasa je ustazah..kalau ustazah nak lagi boleh bagitahu ye”

    “Insyaallah saya mesti nak lagi batang kamu tu..heheheh puasnya saya harini..terima kasih ye”

    “sama sama ustazah, saya balik dorm dulu ye ustazah”

    “baiklah”

    Aku melangkah keluar dari bilik tu dan terus menuju ke dorm..puasnya aku harini dapat merasa seorang lagi guruku..dah la ustazah..haihh memang betul la tak semestinya alim bertudung tu baik..kadang kadang nafsu seks diaorang lagi tinggi..memang terbaiklah ustazah syafiqah.

    ___________________________________________________________

    Hey guys..so ni dia episode 4 but ni part 1 tau…ade part 2 nanti..min nak mintak maaf sangat kat semua yang tunggu lama sambungan cerita ni..thanks sebab setia menunggu..okay tak part 1 ni? if okay jangan lupa like and reblog..for those yang tak follow min lagi tu boleh follow ye untuk tahu next episode..if korang ade any suggestion or idea for next episode korang boleh bagitahu min kat comment boleh? thanks guys and enjoy. 

    @weepingbandit-fantasy & @awekmalayusworld-fantasy

    misticman83

    🤤😍best jgk men ng cikgu😍🤤