@ularman
ularman
Posts
1853
Last update
2022-10-05 02:19:28
    lovepetitegirls

    muka and bibir tu mmg mintak kena pancut betul 🥵💦

    lovepetitegirls

    ohhh yesss sayang, saya nk jilat semua muka awak tu. cantik sangat ahhh. nnti saya nk gesel konek dekat semua muka awak and gosok konek dkt bibir awak smpai pancut tau mmm 🤤💦

    lovepetitegirls

    mmmm dapat cium awak mulut mesti sedap. saya nak isap mulut awak berjam jam ahhh. lepastu saya nak main puting awak sampai awak basah and sambil tu awak lancapkan konek saya. lepas saya dah nak terpancut saya suruh awak berhenti lancapkan saya and tonggeng, saya nak jilat pepek and lubang bontot awak sampai bersih sampai awak squirt dekat muka and mulut saya. lepas je awak squirt saya terus celup konek dalam pepek and lubang bontot awak bergilir gilir. saya henjut and jolok kuat kuat sampai awak puas. sambil jolok saya ramas ramas and picit tetek and puting awak. bila saya dah nak pancut, awak tolak badan awak kedalam konek saya and buatkan saya pancut dalam pepek awak. awak ajak lagi 3 round, saya jolok pepek and lubang bontot awak sampai pancut and creampie banyak kali. awak kata henjut je sampai awak mengandung. lepas habis 4 round kita main, awak terbaring bogel sambil bertudung. saya tak tahan tengok awak mcm tu sebab nampak ayu and sexy sangat, saya ambik tangan awak and lancapkan konek saya yang mula keras tengok awak bogel. awak lancapkan konek saya lama lama sampai saya terpancut dekat muka and mulut awak. ahhh awak kata lega dapat kena pancut and kata diri awak sundal yang sangapkan batang 🥵💦

    ayunyaa awak sayang. kalau dapat rogol awak kt situ mesti sedap, biar orang tgk awak kena rogol. mesti dorang lancap sekali tgk awak kena rogol dengan saya. saya isap tetek and pepek awak depan orang, saya tahu awak suka orang tengok awak kena rogol. mesti awak buat muka sangap nanti. masa saya rogol awak nanti, orang yang lancap tengok awak kena rogol semua pancut kat muka awak nanti. awak pun tadah muka sambil buat muka sundal awak. mesti awak happy 😩

    lovepetitegirls

    dia ni kalau isap konek lepastu deepthoart konfem terpancut terus, tak tahan betul kalau dengan dia ni mmmm. perempuan sundal idaman lelaki, mesti semua lelaki nak je rogol sundal ni 🥵 muka meminta sangat nak konek. kena rogol dekat public mesti dia suka. tepuk tepuk konek dekat muka dia. lepastu kalau dapat rasa dia duduk atas muka, fuh memang jilat semua. pepek and lubang bontot habis licin bersih kena jilat. cantik sangat awak sayang 🤤💦💦💦

    lovepetitegirls

    konek ni makin membuak buak nak rogol awak ni. tiap tiap hari awak buat saya pancut tengok awak mmm 😩 nak sangat awak isap konek saya ni ahhh, dapat rasa lidah awak jilat batang konek saya mesti saya terpancut terus dalam mulut awak tu sayang mmm. lepastu saya nak isap tetek awak yang lembut and tajam tu, gigit gigit puting tetek awak sampai awak basah. jolok pepek awak yang ketat tu and pancut dalam sampai awak mengandung ahhhh sedapnya awak ni 🥵🤤💦

    awektudungcomel2

    jenis ni. kena belai baik2. baru boleh pakai lama.

    Dm dri req,kalini tunang orang gais HAHAHAAHAHAHH.Muka dia ni memang buat aku naik nafsu sial.dengan body dia kurus and padu.memang klau aku dapat dia ni facefuck muka dia yg nakal ni padu2.fuck dia punya muka sampai dia stim and nak batang aku lagi.biar aku rogol dia ni depan tunang dia.biar tunang dia nampak betapa sundalnya awek dia lepastu pancut kat muka dia and cum dlam mulut dia.Koyakkan baju dia tanggal bra and panties dia rupanya betina ni suka kasar2 HAHHAHAHAH kesian tunang dia awek dia dah suka batang aku lepastu aku fuck dia ganas2.suruh dia ride batang aku sampai aku rasa nak cum.klau dia x ride betul2 aku gigit puting dia sampai dia nangis.lepastu aku nak cum aku pegang badan dia jgn nak kasi dia lari biar aku pancut dalam2 lepastu biar tunang dia tanggung anak aku HAHAHAHHAHAA biar dia tahu awek dia perangai sundal and suka kena rogol.

    draculamelayu77

    CIKGU PORNSTAR : FATIMMA MOSSI 🤤

    Okay geng aku sambung episod Cikgu Pornstar since ramai request. Kali ni aku belanja Cikgu Fatimma untuk korang jd kn modal melancap. Dia ni bini org geng fuhh mmg lg buat pelir aku keras nk tujah pepek dia.

    Muka ada mix arab ni pon fav aku. Aku dpt bayangkn muka cantik dia ni tgh blowjob batang aku, aku usap2 kepala dia yg berbalut tudung tu. Biar je pelir aku dia layan fuckk tp mmg mencabar la sial bila lidah dia main kt kepala batang. Aku rasa laki dia dh puas facefuck dia, tgk gaya pon dh tau Cikgu Fatimma ni pro layan batang

    Fuckk korang tgk la body figure dia fuhh perfect bro. Mmg idaman setiap jantan nk tutuh betina body mcm ni. Paling aku suka sbb Cikgu Fatimma ni tinggi, henjut dari belakang lps tu dia makin lentik fuckk tak kuat sial konek aku. Dpt dia ni mmg aku jilat satu badan dia

    Kalau korang nk tau aku pon ada foot fetish. Sedapnya kaki Cikgu Fatimma ni kalau lancapkn konek aku. Argh lembutnya kaki dia usap2 batang aku. Aku nk cium and jilat kaki dia, naik ke peha lps tu aku terus ratah kelengkang dia.

    Tegang sial batang aku tgk Cikgu Fatimma pakai kebaya. Dpt gesel batang celah bontot dia pon jd la sial

    draculamelayu77

    Pakai tudung singkat mcm tu mmg saja kn nk tunjuk tetek? Confirm keras pelir budak2 sekolah tgk ticer dia ni.

    Cikgu Fatimma belanja lg side boobs dia

    Kalau suami dia layan cuckold mmg nice sial. Aku fuck Cikgu Fatimma dpn laki dia hehe. Aku tak lepaskn peluang nk ratah bontot dia, aku sedut2 lubang bontot dia lps tu tolak2 lidah biar Cikgu Fatimma merengek mcm betina sundal

    Gila sial ticer ni mmg betul2 buat aku horny

    Fuckk aku terpancut sial. Tetek gila babi sial bulat lps tu confirm tegang arghh shit. Balik sekolah je aku terus baring atas riba Cikgu Fatimma menyusu tetek dia. Sambil tu batang aku dia lancapkn. Kimakk doh tak kuat sial aku tgk Cikgu Pornstar ni.

    Kalau korang dpt Cikgu Fatimma ni korang nk buat apa? Aku nak pancut dalam pepek dia biar bunting lg lps tu aku nk rasmi kn lubang bontot dia😮‍💨

    misticman83

    😍🤤🤤🤤🤤🤤💦