SAFEA NAJWA ANAK DADDY MAMA PART 1

    anak dara kesayangan ku safea najwa dan satu satunya anak tunggal daddy mama......safea berumur 20.....study kat poli.....yang daddy suka safea ni sebab perangainya kadang manja kadang selek.....tubuh badan dan muka safea semua comel macam mama....daddy selalu bayangkan anak dara daddy safea berbanding mama bila stim.....yela sebab mama selalu daddy fuckkkk....hehehe...

    malam tu safea anakku duduk dalam bilik....mama dah tidur....daddy dah stim masa tu....daddy try intai safea disebalik pintu....sebab pintu tak tutup rapat jadi daddy dapat la mengintai safea....daddy tengok safea bersiap nak keluar.....tiba2 safea perasan daddy mengintai dia.....

    "hi daddy...." safea senyum....

    daddy dah terkejut masa tu....

    "ye safea anak daddy....daddy stim tengok safea...."

    "kenape daddy stim tengok safea...."

    "safea lawa tak macam mama.....mama dah lawa tapi safea lawa lagi la....." daddy senyum...

    "gatal jugak daddy ni eh...." jawab safea tersengeh...

    "sebab safea la buat daddy gatal....safea boleh daddy minta something...." jawab daddy dengab muka stim...

    "minta apa daddy...." safea terpinga pinga....

    "safea tolong lancapkan batang daddy boleh....mama dah tidur tu...." jawab daddy meminta....

    "eee geli la daddy ni...." jawab safea....

    "tak geli tapi sedap...." jawab daddy....

    "safea ni kan anak daddy kan....taknak safea taknak...." jawab safea geleng kepala

    "sebab safea anak daddy lah safea kena lancap batang daddy.....safea kena ikut nanti jadi anak derhaka kan tak dengar cakap daddy...." jawab daddy cuba menenangkan safea....

    "suruh la mama...."

    "tapi ni dah melampau daddy....."

    "tak ade melampau nye...." jawab daddy....

    "mama dah selalu lancap batang daddy kalini safea pulak...." daddy merayu....

    "safea taknak....." safea geleng kepala....

    "kenape ni geram daddy...." daddy mula gatal...

    "kenape daddy pelik sangat ni...." safea ketakutan....

    "pegang batang daddy sekarang...." daddy meminta....

    "taknak...." rayu safea....

    "meh sini daddy tolong...." jawab daddy....

    "jangan la daddy...." rayu safea....

    safea yang terpaksa dan tangan safea daddy letakkan di batang terus safea gosok batang....walaupun safea tak suka tapi safea gosok jugakk untuk puaskan nafsu daddy dia....

    "sedap tak gosok batang daddy.....besar tak batang daddy...." tanya daddy....

    "tak sedap gosok batang daddy....batang daddy kecik..." jawab safea....

    "kurang ajar safea ni..." jawab daddy dengan marah....

    "daddy yang pelik....safea taknak tengok...." jawab safea....

    "safea la yang pelik....nanti dah kahwin kena lancap batang suami pulak....takkan safea cakap taknak...." kata daddy....

    "tapi yang tu suami la daddy....ni nak lancapkan daddy bukan suami...." kata safea....

    "anggap la daddy ni suami safea...." kata daddy....

    "eei taknak....safea nak keluar...." kata safea....

    "keluar pergi mane pulak....dah malam ni..." kata daddy...

    "nak pergi mcd...." kata safea...

    "puaskan nafsu daddy je jangan keluar...." kata daddy....

    "taknak....kalau daddy sentuh safea safea jerit...." gertak safea untuk takutkan daddy...

    "jeritlah kalau boleh....kita dua je tau dalam bilik ni.... daddy nak rasa body safea...." kata daddy....

    safea yang ketakutan cuba menghalang daddy daripada melakukan perkara yang tak senonoh keatas safea.....

    "jangan daddy....safea dara lagiii....tolonggg..." jerit safea dengan nada ketakutan....

    "takpelah bagi dara kat daddy je bukan orang lain pun...daddy sayang anak dara daddy ni..." kata daddy....

    "jangan la daddy...." rayu safea....

    "sekarang safea buka mulut...." minta daddy...

    "taknakkk...." rayu safea.....

    akhirnya safea turut jugak permintaan daddy yang ingin dilancapkan oleh safea....safea meletakkan syarat untuk dia lancapkan daddy dia....

    "ok safea lancap daddy tapi jangan ambil dara safea...." pinta safea.....

    "sayang anak daddy ni...." kata daddy gembira.....

    "lancap guna tangan je...." pinta safea....

    "guna mulut lagi sedap safea....tak pandai takpe daddy ajar....." kata daddy....

    "taknakkk....geli la...." kata safea.....

    "mula2 je geli lama2 sedap tau....mama pun selalu lancap batang daddy...." kata daddy....

    "tu mama....safea taknakkk...." kata safea....

    "mama dengan safea sama je...." kata daddy...

    "apa yang sama...." tanya safea....

    "sama lawa comel perangai...." kata daddy....

    "yelatu...." kata safea....

    "kalau nak safea guna mulut daddy bayar ahh..." kata safea....

    "boleh safea sayang....." kata daddy....

    "5k untuk mulut safea...." kata safea....

    "boleh je daddy bagi....tapi takkan mulut je...." kata daddy.....

    "ye mulut je....dara fea tak bolehh...." kata safea....

    "yelah.... daddy nak jilat pantat boleh kan...." kata daddy....

    "tak boleh....kalau nak bagi lagi 3k...." kata safea.....

    "Boleh lah fea untuk daddy please....amboi fea.... kata daddy....

    "kenape...aci la...." kata safea.....

    "mana aci....mama bagi free je...." kata daddy....

    "sebab suami isteri...." kata safea.....

    "kenape fea kena bayar pulak....mane adil...." kata daddy....

    "maruah fea mahalll.....sebab fea anak daddy...." kata safea....

    daddy mula mengeluh kerana fea letakkan syarat untuk sex dengan dia....syarat yang tak masuk akal langsunggg....puas daddy pujuk dan ayat fea supaya sex dengan daddy......

    "penat je daddy besarkan fea...." kata daddy....

    "daddy buat ape je...." tanya safea....

    "buat ape fea...." tanya daddy....

    "yela kata besarkan fea...." kata safea....

    "Yelah dari kecik sampai besar daddy jaga fea takkan tak boleh balas jasa daddy kot...." kata daddy sambil ketawa.....

    "takde kalau nak fea bayar fea....." kata safea....

    safea semakin nakal daddy kerjakan....safea dah mula suka sebut perkara lucah2..... daddy terkejut dengan safea kerana dia dah rela seks dengan daddy....hehhehe....

    "fea rasa daddy duduk goyang daddy punya tu je...." kata safea sambil ketawa.....

    "nakal jugak anak daddy ni...." daddy ketawa....

    "alah daddy pun sama je.....cuma daddy punya tu lagi besar dari guard poli je....ehhh...." kata safea sambil ketawa....

    "fea pernah tengok ke...." tanya daddy....

    "mana ada...." kata safea....

    "tadi cakap lagi besar dari guard poli tu....gatal anak daddy ni...." kata daddy....

    "mana ada fea tak cakap pun....dia yang paksa fea....ehh takde apa....." kata safea....

    "jangan nak tipu daddy....daddy dengar tadi....fea sorok ape dari daddy....." kata daddy....

    "ishh daddy ni....ye fea pernah tengok guard punya...." kata safea....

    "ape ni fea anak daddy...." kata daddy.....

    "sebab dia tunjuk time fea tengah tunggu daddy...." kata safea....

    "kurang ajar guard tu....tunjuk batang kat fea...." kata daddy....

    "bukan salah fea...." kata safea.....

    "ye daddy tahu....fea stim ke tengok....." tanya daddy....

    "entah fea taknak cakap...." kata safea.....

    daddy dah tak tahan nak fuck mulut fea.....daddy asyik letak dan gesel batang di muka fea...fea dah rimas batang daddy di muka dia.....

    "tak batang daddy tu letak la tepi....." kata safea.....

    "takmau nak letak kat muka fea yang comel tu....." kata daddy.....

    "daddy ni.....hmm yela.....nak fea buat apa ni....." kata safea.....

    akhirnya....fea yang comel tu ikut cakap daddy.....hehhehe.....daddy minta dia untuk hisap batang......fea melakukannya.....

    "fea hisap batang daddy....daddy tak tahan..." kata daddy....

    "hmm jap nak buka tudung...." kata safea....

    "jangan buka tudung...." pinta daddy.....

    "kenape jangan...." tanya safea.....

    "daddy suka tengok.....fea hisap batang daddy pakai tudung....." kata daddy sambil ketawa....

    "gatalll....." kata safea....

    "gatal dengan fea je..." kata daddy....

    "elehh......" kata safea.....

    daddy masukkan batang dalam mulut fea.....betapa sedapnye bila dapat fuck mulut anakkk dara daddy ni.....fea takut2 nak hisap batang....fea jilat sikit je kepala dan lihat daddy....tapi daddy sumbat batang dalam mulut fea....fea hisap batang daddy.....

    "sedap tak fea batang daddy....." tanya daddy....

    "tak sedap..... busuk....." kata safea....

    "sampai hati fea cakap batang daddy macam tu....." kata daddy.....

    "betul apa......" kata safea.....

    "tak sedap pun fea hisap kan...." kata daddy....

    "ye la sebab kalau tak hisap nanti daddy tetap minta...." kata safea....

    "sedapnye feaaaaa arghhhhh....." daddy meraung kesedapan dihisap fea.....

    "hisap lagi fea.....pandai fea hisap batang..,.." puji daddy.....

    "cepat la pancutt tak larat la....." kata safea keletihan.....

    "sabar jap fea sayang....." kata daddy yang tak puas lagi dihisap fea....

    "kenape pulakk....." tanya safea.....

    "mulut fea sedap lah....." puji daddy....

    "tapi fea tak larat la...." kata safea keletihan.....

    "baru sikit dah tak larat...." kata daddy....

    "ye tak larat....." kata safea keletihan.....

    "dah la batang daddy besar....." puji safea....

    "hehehe...." daddy gelakk dipuji batang besar....

    "gelak pulak...." kata safea.....

    "fea cakap batang daddy besar...sedapkan...." kata daddy....

    "tak fea takkan cakap sedap...." kata safea....

    "mula2 je tu....Arghhhhh fea sayang daddy tak tahan nak pancuttttt....." daddy meraung bila nak pancutt.....

    "daddy jangan pancut dekat muka...." pinta safea.....

    "daddy pancut mulut fea ehhh...." tanya daddy.....

    "taknakkk...." rayu safea....

    "Arghhhh feaaaa....." daddy cum dalam mulut fea penuh air mani......

    "sedap tak fea air mani daddy....." tanya daddy.....

    daddy memancut semua air mani dalam mulut fea....fea terkejut daddy pancut dalam mulut....fea cubit daddy tanda marah pancut mulut.....

    "dah cakap jangan dalam mulutt....fea nak gi ludah......" kata safea....

    "mulut fea sedap daddy tak tahan.....jangan ludah.....telan air mani daddy......" kata daddy....

    "daddy yang sedap fea tak pun....taknakkk telan air mani...." kata safea....

    "rugilah kalau ludah air mani....." kata daddy....

    "dah ludah.....takde rugi....." kata safea.....

    daddy berasa sedih kerana fea ludah air mani yang daddy pancut dalam mulut dia....banyak jugak fea ludah air mani daddy tadi....fea tak suka air mani.....lepas je fea ludah tu fea halau daddy.....fea nak keluar katanya.....

    "dahh daddy gi main jauh2...." halau safea....

    "fea nak keluar lapar mcd...." kata safea.....

    "daddy teman fea ehhh keluar makan mcd....daddy belanja....." kata daddy.....

    "yelatu....tahu2 nanti daddy rogol fea dalam public toilet....." kata safea.....

    "mane ade lah...." kata daddy....

    "tak pun daddy letak air mani dalam burger fea....eee taknak lah...." kata safea.....

    "risau sangat fea ni...." kata daddy.....

    "ye ah tadi suruh hisap.....nanti mesti nak ambil dara fea....." kata safea....

    "kalau fea bagi ape salahnya...." kata daddy....

    "taknakkk...." kata safea....

    "bahaya lah keluar malam sorang2...." kata daddy....

    "kenape takut fea kena rogol ke...." kata safea.....

    "ye....lebih baik daddy yang rogol fea daripada orang lain....." kata daddy....

    "biar jela diaorang rogol nanti boleh kahwin.....gatal...." kata safea....

    "nakal anak daddy ni.....geram....." kata daddy.....

    "betul la...." kata safea....

    "kalau fea kahwin sape nak puaskan daddy nanti...." daddy sedih.....

    "mama....." kata safea.....

    "mama tak macam fea.....fea lagi sedap dari mama.....mama kan selalu busy kerje....." daddy cuba bagi alasan......

    "alasan la daddy ni....." kata safea.....

    "betul lah mane ade alasan....lagi pun fea pandai layan daddy....." kata daddy.....

    "yeke...." kata safea.....

    "ye betul lah....lagi pandai dari mama....." kata daddy.....

    "ke daddy nak tengok pussy fea je tu yang nak ikut...." kata safea.....

    "mane fea tahu daddy nak tengok pussy fea...." kata daddy.....

    "kalau tak kenape nak ikut....dah la cepat la bawak gi mcd...." kata safea....

    "nak teman fea lah takut fea bosan je sorang2 kat luar....." kata daddy.....

    "ye la tuu...." kata safea....

    lepas tu daddy bawak la fea gi mcd.....fea cakap lapar kan.....so masa dalam perjalanan tu daddy terbayang air mani dalam mulut fea tadi.....hehehe....now dah sampai mcd daddy parking kete dan kami masuk order.....

    "tadi cakap nak belanja...." kata safea....

    "ye daddy belanja je ape yang fea nakkk...." kata daddy.....

    daddy belanja la fea mcd.....fea order mcd kegemaran dia....daddy masa tu asyik tengok muka fea je....daddy hampir stim tengok fea....lawa giler anakkk dara daddy ni.....

    "okay fea dah order jom balik....tapi singgah toilet jap daddy.....fea nak terkencing la....sejuk sebab bra dengan panties tak pakai....." kata safea....

    daddy terkejut dengar fea cakap tak pakai bra dan panties....dalam fikiran daddy dah terbayang pussy fea dan nak fuck fea.....

    "fea tak pakai bra dan panties ehhh....stim daddy dengar....." daddy tersengeh....

    "takk sebab basuhh....eee geli lah" kata safea.....

    "mesti bau masam kan bra dan panties fea tu...." kata daddy....

    "ee tak malu ke curi bau orang punya...." kata safea....

    "ye daddy dah pernah bau sambil lancap bra dan panties fea punya....jangan marah daddy ehhh....." kata daddy....

    "patut la fea pakai gi kelas melekit semacamm....." kata safea.....

    "sedap kan....." kata daddy.....

    "takkk sedapp....." kata safea....

    "stop dekat petron depan tu daddy" kata safea.....

    daddy segera bawak keta gi ke petron.... daddy parking dekat dengan toilet....daddy mula minta nak ikut....hehehe.... daddy nakkk fuckk jugakkk fea malam ni dalam hati daddy berkata....

    "daddy nak ikuttt...." kata daddy....

    "ee duduk la dalam keta...." kata safea.....

    "takmau lah...." kata daddy.....

    akhirnya fea bagii daddy ikuttt.... daddy dah excited masa tu....sebab nak tengok fea bogel....hehehe....

    "teman depan pintu je...jangan masukk....dah la jom...." kata safea.....

    "okkkk fea...." kata daddy....

    "nakk masuk gakkk...." kata daddy....

    "jangan la daddy...." kata safea.....

    daddy tunggu depan toilet.....daddy rasa macam lama je fea kencing.....daddy pun tanya fea....

    "fea dah siap ke kencing tu...." kata daddy......

    "belumm...." kata safea....

    "asal lama sangat.....ke fea tengah gosok pussy ehhh...." kata daddy sambil gelakk....

    "mana ada....kejap la....air takde ni....aduh nak basuh macam mana...." kata safea...

    disebabkan fea cakap air paip takde....daddy mula gurau2 nakal dengan fea....daddy tanya fea kalau dia nak tak air mani.....hehhehe....

    "air daddy ade ni....meh sini daddy tolong...." kata daddy....

    "air apa..." tanya safea.....

    "air yang fea ludah tadi.....ingat tak....." kata daddy....

    "eee daddy ni....betul2 la....air paip takde ke...." kata safea....

    "ye betul lah....air paip takde....." kata daddy

    "tapi air tu mana bersih...." kata safea....

    "tolong apa nye...." kata safea....

    "tolong jilat pussy fea tu....kasi kering....." kata daddy tersengeh....

    "takde cara lain ke...." tanya safea....

    "tu je caranya...." kata daddy....

    "ishh yela2 cepat masuk...." kata safea...

    fea bagi daddy masuk toilet.... daddy tau fea dah stim masa tu...tu yang bagi daddy masuk dan tolong basuh......hehehe....daddy pun masuk la....

    "okkk fea...." kata daddy....

    "jilat je jangan lebihh...." kata safea...

    "ye...." kata daddy....

    "cepat la...." kata safea....

    daddy tengok fea duduk mencangkung......terus keras batang daddy tengok fea...daddy duduk betul2 depan pussy fea....

    "uishhh ade sisa air kencing fea lah kat pussy ni....sedapnye...." kata daddy....

    "emphh...." safea merengek.....

    daddy mula rasa yang fea dah stim akibat jilatan daddy terhadap pussy dia....

    "kenape fea...." tanya daddy....

    "takde apa...." kata safea....

    "macamm pelik je daddy dengar......ke dah stim...." tanya daddy...

    "cepat la jilatkan bagi bersih nanti orang datang...." kata safea....

    "mana ada fea stim..." kata safea....

    "fea tipu ni...tadi daddy dengar fea merengek....." kata daddy....

    "emphh ahh.....mana ada la...." kata safea....

    fea cuba menafikan yang dia tidak stim.....

    "tu bunyi lagi tu....fea jangan nak tipu daddy.....daddy tahu..." kata daddy....

    "takk mana adaa fea merengek....ahhh...." kata safea sambil merengek.....

    "tengok tu bunyi lagi...." kata daddy...

    "daddy fea nak terkencingg....." kata safea yang kesedapan.....

    masa duk syok jilat pussy fea kencing habis basah muka daddy.....banyak jugakk fea kencing....ade rasa masin sikit tapi sedappp...

    "arghhhh sedapnye air kencing fea....." kata daddy....

    "ahhh....emphh.....dah la daddy....fea tak larat...." fea keletihan....

    "tak cuci lagi ni....." kata daddy....

    "takkan lama lagii.....hmm yela cepat la...." kata safea....

    "ye nak cuci memang lama fea...." kata daddy.....

    "cepat la pussy fea sakit...." kata safea sambil muka sakittt...

    fea menahan kesakitan dijilat daddy....daddy mula cuba untuk menenankan fea yang kesakitan....

    "sakit ehhh...." kata daddy....

    "ye...." kata safea.....

    "sakit ke daddy jilat...." kata daddy....

    "ye...." kata safea....

    "mula2 je sakit...." kata daddy....

    "cepat la....ahhh..." safea merengek....

    "fea stim ehhh...." kata daddy....

    "mana ada daddy....fea tak stim pun emph...." kata safea....

    fea cuba menafikan diri dia tidak stim....tapi daddy dah tahu fea dah stimmm.... daddy buat lagi sampai fea betul2 stimmm....hehehe.....

    "tu fea merengek macam baby....fea sedapnye pussy anak dara daddy ni....." kata daddy....

    "ahh daddy.....jangan la cakap macam tuu.....ahh...." safea merengek.....

    "fea daddy dah tak tahan ni....nak jolok pussy fea boleh...." kata daddy....

    daddy minta nak fuckk fea.....

    "tak bolehh ahhh...." kata safea.....

    'nak jugakk...." kata daddy....

    "emphh...." safea merengek....

    "fea kena bagi....sebab fea dah stim...." kata daddy....

    daddy cuba pujuk fea untuk bagii fuckkk dia....

    "takkโ€ฆbolehh ahhh.....daddy fea nak terkencing lagii....ahhh....." kata safea....

    daddy terkejut tengok reaksi fea yang tak tahan stimm....

    "uishhhh banyak nya fea kencing....." kata daddy....

    "sedapnye...." kata safea....

    "sedap kan daddy jilat...." kata daddy....

    "sedapp daddy...." kata safea.....

    fea mula hanyut dengan nafsu dia sendiri..... sekarang fea meminta minta daddy untuk fuckkk dia...

    "rape me daddy.....fuck me....fea tak tahan....ahhh...." kata safea....

    "okkk fea sayang...." kata daddy....

    "yes daddy...." kata safea.....

    "sian anak daddy tak tahan nak kene fuck daddy...." kata daddy....

    "ahhh....jangan la tease pussy fea macam tu daddy....cepat jolok fea....fea tak tahan...." kata safea....

    daddy saje je tease fea nakkk bagiiii fea lagi stimmm....hehehheee....lepas tu fea dah stimmm giler dan sanggup buat ape saje untuk puaskan nafsu dia....

    "tadi jual mahal sangat anak daddy ni....." kata daddy....

    "sekarang tak tahan nak batang daddy...." kata daddy....

    "fea sanggup jadi sex slave daddy....tolong fea......tolong daddy fuck my pussy....." kata safea....

    "good my daughter....okkk daddy jolok ehhh....." kata daddy...

    "cepat daddy...." kata safea...

    "fea tahan sikit...." kata daddy....

    "ye....cepat daddy fea tak tahann....gatal pussy fea ni...." kata safea....

    "gatal nak batang daddy...." kata daddy tersengeh....

    "ye daddy...." kata safea.....

    fea semakin tak tentu arah.....dah macam separuh giler akibat stimm....lepas tu daddy mulakan menghenjut pussy fea....rasaa ketat pussy dia.....

    "sedap tak daddy jolok pussy fea...." tanya daddy....

    "aahhh....sakitt....sakitt daddy...." safea merengek kesakitan....

    daddy cuba menenangkan fea...

    "mula2 biasalah sakit lama2 sedaplah...." kata daddy....

    "pussy fea rasa macam nak terkoyakk....ahh emphh....daddy ada orang masuk...." kata safea....

    daddy dan fea terkejut ade orang masuk toilet...daddy menyuruh fea slowly merengek takut orang dengarr....

    "diam fea....arghhhh....." daddy merengek....

    "tapi fea stimm....emphh.....fea tak tahan nak merengek...." kata safea....

    "fea jangan lah merengek kuat sangat nanti orang dengar lah...." kata daddy....

    "emphh..." safea merengek....

    "arghhhhh fea sedapnye pussy fea....tak macam mama fea....." daddy merengek kesedapan menghenjut pussy fea....

    "daddyy aahh....sedap daddy...." safea merengek....

    "fea punya lagi ketat banding mama..." puji daddy....

    "ye la ahh...." safea merengek....

    "arghhhhh feaaaaaa...." daddy merengek....

    "ahhh...ahhh...fuck me daddy...." kata safea....

    "yesss feaaa daddy fuck pussy feaaaaaa...." daddy merengek....

    "anggap fea ni pelacur daddy...ahhh....ludah fea.....maki fea...." kata safea....

    daddy mengikut ape yang diminta fea....daddy mula buat fea jadi pelacur daddy.....

    "arghhhhh fea sedapnye kau punya pussy...." daddy merengek kesedapan.....

    "emphhh...." safea merengek

    "ludah muka fea arghhhh.....jolok laju2 pussy fea arghhhhh...." kata daddy.....

    "ahhh daddyy....." safea merengek

    "yessss...." daddy merengek

    fea tak henti2 merengekkk dihenjut oleh daddy....

    "fea nak pancutt...." kata safea....

    "pancuttt feaaa... daddy nak tengok...." kata daddy.....

    daddy menghentikan henjut pussy fea dan cabut batang dalam pussy fea....tiba2 fea pancutkan air dia dengan banyak......habis kena batang.....

    "sedap batang daddy...." puji safea...

    "pussy fea tu sedap jugak....tak tahan batang daddy tahan pussy fea kemut....." puji daddy....

    "bila daddy nak pancut nii fea dah tak larat...." kata safea keletihan....

    "daddy tak puas lagi ni...." kata daddy....

    "cepat la...." kata safea keletihan....

    fea dah tak larat dan minta untuk menghabiskan fuckkk feaa...daddy ikut yang fea minta....terus daddy change position untuk menghabiskan fuckkk feaa.....

    "fea tonggeng please...." pinta daddy....

    "macam mane..." tanya safea....

    "daddy nak fuck pussy fea dari belakang...." kata daddy....

    "arghhhh sedap...." daddy merengek....

    "emphh daddy fea senakk...." kata safea....

    "nak pancut bagitahu jangan senyap2 pancut dalam....ahhh daddyyy...." kata safea...

    "fea ni macam tahu2 je kan....arghhhh fea....sedapnye dengar fea merengek...." kata daddy....

    "jangan daddy....emphh....fuck your horny daughter daddy....im all yours...." kata safea....

    "good girl... daddy fuck laju2....." kata daddy....

    "fuckk arghhh....seedapp daddyy....ahhh..." safea merengek...

    "fea daddy dah tak tahan ni....arghhhhhh....nakkkkkk pancut dalam pussy fea pleaseeeee...." kata daddy...

    "ahhh daddyy...ahhh....janngann epmhh...." safea merengek....

    daddy tak hiraukan ape yang fea cakap.... daddy lajukan henjutan....tiba2....

    "arghhhh feaaaaa...." daddy merengek....

    "sorry feaaa daddy pancut dalam pussy....daddy dah tak tahan sangat2..." kata daddy....

    "ahh daadyy....panas air daddy....." kata safea...

    "comel pussy fea meleleh air mani daddy...." puji daddy....

    "sedap tak..." tanya daddy....

    "sedap daddy..." kata safea...

    air mani yang daddy pancut dalam pussy fea....masih tersisa di batang daddy....

    "fea hisap batang daddy...." pinta daddy....

    "baik daaddy..." kata safea....

    "good my girl...." kata daddy....

    "arghhhhh fea sedapnye mulut fea...." daddy merengek....

    "emphh....daddy kenape lepas dalammm....fea benci daddy...." kata safea....

    "daddy tak tahan dengan pussy fea tu....sorry fea...." kata daddy...

    "taknak fea bencii...." kata safea....

    "siannya fea...." kata daddy....

    "tipu je..." kata safea....

    "ingatkan betul2 fea benci daddy tadi..." kata daddy....

    "ye fea benci sebab fea nak daddy rogol fea bukan tease fea..." kata safea...

    "saja je daddy nak tease fea nak tengok fea stim tak...." kata daddy....

    "dah ke fea hisap....' tanya daddy.....

    "eei...dahh...keluar bogel je la....fea nak balik bogel...." kata safea....

    daddy terkejut dengan permintaan fea.... daddy jadi macam nak ikut ke tak ehhh....kalau ikut pun sedap jugakk ehhh....daddy berbelah bagiii nak ikut ke tak...

    "orang nampak fea oii...nanti viral kan...." kata daddy....

    "biar la...lewat dahh....sekarang pukul 230 pagi mana ada orang...." kata safea...

    "ouhhh ye daddy lupa...." kata daddy....

    "ke nak balik jalan kaki ehh....baru best hehe...." kata safea...

    fea mula buat permintaan yang pelik2...daddy jadi bigung dengan fea ni....daddy melayan je kehendak fea....

    "habistu kereta nak tinggal mane kalau jalan kaki...." tanya daddy....

    "alah daddy naik la keta....fea jalan sorang...." kata safea....

    "berani ke jalan sorang2 dalam gelap2 tu....nanti ade yang rogol kan...." kata daddy....

    "berani je....biar la dapat sedap lagi....." kata safea gelakkk....

    "kenape yang daddy punya tak sedap ke..." tanya daddy...

    "tak..." kata safea gelakkk

    "tak sedap pun still merengek kuat kan...." kata daddy...

    "eei orang melawak je pun..." kata safea...

    dah puas kitaorang bergurau senda macam suami isteri dah daddy dengan fea.....malam tu dah lewat...

    "jom lah balik nanti mama perasan kan...." kata daddy....

    "jalan kaki ke...." tanya safea...

    "naik kete lah...." kata daddy....

    hmm yela tapi fea nk bogel...." kata safea....

    fea dah buat muka cute masa tu.... daddy tak kuat tengok fea time tu....so daddy ikut je yang fea nakkk...

    "ye..." kata daddy....

    "okay daddy..." kata safea....

    fea senyum kerana daddy ikut permintaan dia....

    "daddy dukung fea masuk kete ehhhh...." pinta daddy...

    "boleh je....jangan nak masukkan batang dalam pussy fea lagi sudahla...." kata safea....

    "kalau boleh ape salahnya..." kata daddy gelakkk....

    "yela daddy fea kan daddy punya...." kata safea....

    "ye daddy fea punya....fea jangan cari laki lain tau...." kata daddy....

    "ye daddy....fea janji..."

    daddy tersenyum....daddy dukung fea masuk kete....lepas tu dalam kete fea gosok2 batang daddy masa drive....fea dah nakal2 tak puas nak lagiii...

    "arghhh feaa..." daddy merengek....

    "gatal sangat batang ni...." kata safea.....

    "daddy nak drive ni...." kata daddy...

    "drive sambil fuck fea tak boleh ke...." tanya safea...

    daddy masa tu memang nak tapi tengah drive.....so daddy melepas nak fuckkk fea lagiii....

    "susah lah kalau macam tu....tunggu balik rumah lah fea...." kata daddy....

    "alaaa...yelaaa...." kata safea...

    fea buat2 majuk dengan daddy....hhmmm ...

    "tengok tu mula2 je taknak....sekarang kan dah nak batang...." kata daddy....

    "sapa suruh daddy fuck fea...." kata safea....

    "fea lah buat daddy..." kata daddy...

    so sembang punya sembang kitaorang pun sampai la rumahhh....daddy dan fea masuk bogel....terus menuju ke bilik masing2....daddy masuk bilik tengok mama tido....nasib baik tak kantoi dengan mama....kalau tak habis la....