alamfantasia

    Jaguh kampung Samb...

    Dengan cipapku yg sudah berlendir dan panas itu membaringkan iz dan aku mencangkung diatas batangnya. Aku meluaskan sedikit lurah lubang nikmat aku.

    *sluppp…pprrttt*

    Lancar sahaja kotenya meluncur masuk ke dalam pantatku yg pernah diterokai berpuluh lelaki lain. Aku mengemut gemutkan dahulu batangnya dan aku terus duduk bersimpuh atasnya. Senak rasanya batang empunya menusuk pintu rahimku yg telah berkali kali disentuh kepala bana lelaki lain. Aku memulakan aksi ku dgn tempo yg perlahan menjolok cipapku dgn batangnya. Aku himpitkan lagi peha aku bagi puki aku ketat sikit. Aku berayun turun naik bagai mengikut irama dan iz meraut wajahnya kesedapan. Selepas itu aku melucutkan tudungku dan iz melucutkan seluarnya kini kami berdua telanjang di ruang tamu. Aku mengajaknya ke kamarku. Dalam perjalanan aku terasa cipapku menitis air. Rupanya lendir nikmat pekat aku yg menitis sama dengan iz. Aku membaringkan iz dan aku sambung perbuatan ku.

    *PAP PAP PAP PAP PAP PAP PAP PAP PAP*

    Nennenku melambung2 dibuat aku kerana kusyhuk mengerjakan batang iz. Terpercik2 juga air kami berdua setiap aku menghempap kotenya hingga ke pengkalnya.

    “Iz nk terkencing lah sedap sngt sayang buat aaahhhh uuhhhh” iz memberitahuku.

    “Haa pegi tandas cepat.”

    Aku mengekorinya ke tandas dan sambil iz membuang air aku memeluknya dari belakang dan tangan kananku menghalakan batangnya ke arah lubang jamban. Aku mencium2 manja lehernya dan sedang dia sedap kencing aku melancapkan kotenya. Beralun alun pancutan kencingnya yg kekuningan itu, habis bersepah lantai bilik air.

    “Oi janganlahh” tegur iz sambil tergelak kecil.

    Aku mengoncangkan batangnya ketika batangnya sudah mahu selesai kencing. Aku flushkan tandas dan terus melutut depannya dan kulum batangnya seperti ais krim. Terasa percikan2 kencing yg keluar dari batangnya di dalam mulutku.

    “Sslurrrppppp… Mmmm mcam ikan masin haha” tergelak aku sambil menghisap batangnya.

    “Dah kau tak sabar nk baham boboi aku kenapa dengan tak basuhnya lagi” balas iz.

    Aku meneruskan aksiku di tebing katil. Aku menyuruh iz baring dan aku mengangkat kedua2 kaki iz sehingga mendedahkan zakarnya dan lubang duburnya. Aku melutut dan terus menyedut2 kantung buah iz. Lidahku menakal menjilat2 dubur iz. Aku menggulungkan lidahku lalu menjolok lubang najis iz.

    “AAHHH FUCK FUCK FUCK AAHHHHH” menjerit Iz kesedapan.

    Terasa titisan bendalir yg pekat menghujani kepalaku dan hangat rasanya. Aku mendonggak ke atas. Kelihatan kote iz berdenyut2 menembak das demi das air maninya ke udara. Aku terus menerkam batangnya dan batangnya meledak dengan kuat di dalam mulutku. Penuh air maninya di dalam mulutku. Tanpa ragu2 aku menelan air nikmatnya yg fresh keluar dari sumbernya.

    “Sorry sayang i terpancut awal sorry sayang” kelam kabut iz dibuatnya.

    “Takpa awak relaxkan diri awak” sambil aku meramas2 tubuhnya dan mencium2nya. Menggesekkan batangnya pada lurah cipap aku yg basah itu.

    “Sedap sangat sayang jilat dubur i. Tak terkawal nikmatnya.” puji iz

    “Adelagi yg bakal menyusul hihi” kataku

    Setelah iz kembali bertenang aku melancapkan batangnya dan aku kangkang di atas batangnya. Aku menonggeng dan memasukkan batangnya ke dalam burit najis aku.

    *Aarrgghhhh… Ssssss…. Aaaarrrgggghhhhh*

    Mengerang kesadapan aku merasai batang iz memenuhi rongga najis aku. Aku mengulangi sejarah henjutan kotorku itu.

    *PAP PAP PAP PAP PAP PAP PAP PAP PAP*

    Aku turun naik sambil mengemut kuat setiap kali ingin naik semula. Kemutan kuat aku menarik narik batang iz keatas. Aku bertukar posisi pula tetapi sebelum itu aku membawa iz ke dalam tub mandi bilik air aku. Kerana aku tahu nnt bersepah sepah air mani kita berdua. Aku memasukkan semula batangnya dan terus menjolok buritku dengan batangnya.

    Aku terkentut kentut aku bila iz menggantikan tugas aku. Kini dia pula yg pandai menghenjut aku. Terasa cecair berlendir membasahi bibir buritku. Sambil iz menghenjut aku, tanganku capai ke bawah dan melancapkan batangnya pada masa yg sama.

    *PRRUUTTTT BRRUTTTT*

    Bunyi kentutku dan pancutan batangnya ku dengar lalu terpercik percik air maninya di dalam duburku. Aku duduk dgn lebih keras.

    “AARRGGHHHH” rasa batangnya menembak mani jauh kedalam rongga najis ku.

    Melimpah ruah air maninya aku berakkan keluar. Bagai air terjun ianya mengalir keluar. Iz bijak menggunakan jarinya terus melancapkan cipapku. Sekejap sahaja aku terpancut seperti paip air. Aku meraung2 sedap sehingga pancutan aku membasahi seluruh badan iz seolah olah kami sedang mandi. Puas kami berdua main.

    “Iz doggie aku iz. Aku nk air mani kau dalam rahim aku.” mohonku.

    (mainkan file audio disini “Segment Tujahan Padu”)

    Iz pun menurut kataku. Lalu aku pun menonggengkan punggungku sambil di liwat dan dihenjut bertubi2 tanpa henti oleh iz.

    Air maninya terpancut2 di dalam rahimku dengan mudah sekali disebabkan oleh kepanjangan batangnya.

    “Jangan basuh i nk hisap” seruku

    Aku pun kulum batangnya. Aku sedut2 batangnya sampai terduduk dia.

    “Aahhh sedap sayangg AHHH!” raungnya kesedapannya sehinggi dia menarik2 rambut aku.

    “Ahh ahhh ahh ssss AAAHHHH SAYANG PLEASE AHHH”

    Aku menguatkan sedutan aku.

    *psssshhhhhhhhhhhhhhh*

    Aku sedut sehingga terkencing dalam mulut aku. Tersedak aku lemas dalam kencingnya. Iz memegang perutnya kerana terlalu senak. Aku berlari ke tandas dan memuntahkan air kencingnya. Sakit perutku sehingga tidak berdaya mahu berdiri.

    Setelah kami berdua bertenang kami berdua mandi bersama. Aku membasuh alat kelaminnya dan dia membasuh cipapku. Sempat aku mengkulum kotenya.

    Iz menyalin pakaiannya dan kami bercium penuh berasmara. Lidah bertemu lidah dan saling bertukar air liur.

    Sekian aku menceritakan kembali zaman2 muda mudiku. Sehingga ke hari ini aku tetap memegang nama jaguh seks kampung kerana hampir semua lelaki sebaya aku dan tinggal berdekatan aku pernah merasa cipap aku.

    alongnash79

    Nama ku lilly, 31 seorang ibu kepada dua anak perempuan. Berbadan sederhana tidak gemuk tidak la kurus, Tinggi 150cm dan berat lebih kurang 45kg berkulit cerah dan pasti siapa melihat mesti nak try ayat. Tahun ni masuk usia perkahwinan kami yang ke 4, Alhamdulillah aku masih bersama suami walaupun sudah beberapa kali ingin menintut cerai. Suami aku Adam, orang nya sangat baik, lembut dalam setiap kata2 nya berbudi Bahasa dan pasti sangat hensem dan jambu hehe. Dia pun apa kurang nya bila berjalan bersama pasti ada mata2 wanita yg merenung diri nya.  Aku bekerja sebagai Accountant di Kuala Lumpur manakala suami ku seorang Engineer di Seremban, kebiasaan nya dia jarang bekerja di pejabat kerana terikat dengan project. Hubungan intim ku sedikit hambar, boleh di kira dalam seminggu 1 atau 2 kali sahaja. Di pejabat, Murni kawan office ku yang amat rapat, dia la tempat aku luahkan perasaan dan berkongsi masalah. Dikala aku minum bersama dia dan kawan2 perempuan yang lain, ada perasaan cemburu pada mereka bila mereka bercerita tentang suami. Masing2 tak kalah untuk cerita suami masing2 paling romantik dan fahami kehendak mereka. Sering kali aku diam membisu Murni mesti tukar tajuk perbualan kami. Murni “Lilly ko jangan camni..”   “Aku bukan minta camni, ko pun tau situsasi aku kan” “Ko ni baik sangat la Lilly, kenapa tak cuba scandal?”  “Ko gila ke apa? aku isteri orang la Anak dua, aku ingat ko bagi idea yang baik tapi ko suruh aku curang lak”  “Aku suruh ko pikat suami ko ketat2 ko kata tak boleh la apa la… dia tu lelaki wehhh ko bg suap cipap ko mesti dia takan tolak”  “Bodo la ko ni hahahahaha” kami bergelak sakan Sejak dari perbualan tu aku terfikir2 salah ke aku berscandal  “Ahhh mengarut la sacandal2 ni, lain la kalau aku bujang atau ibu tunggal” Tengah drive balik rumah ada 1 WeChat Request.. “Sape la yang request ni? Mengarut2 je” WeChat display name Mommy bergambar Anak2 berstatus ‘Berkahwin, Sayang suami tercinta & tak berminat nak berkawan’ Seorang bernama Khairul “Tak de la hensem sangat pun..”  “Salam kenal”  “Wsalam” “Saya khairul dari KL”  “OK”  “U sihat?”  “Boleh reply sihat la tu”  “=) bagus2, otw balik keje ke?”  “mana u tau? Kita kenal ke?”  “Tak la, I search nearby people pastu Nampak u saje try2 request, tq for approve” Aku tak reply, malas la layan orang camni.. selang beberapa minit pas tu.. “Eh ada dekat2 sini lagi?”  “Aah jem kan, kat sini la”  “I pun stuck jem ni, why not chat jap hilang kan rasa stress sb jem hehe” Aku pun layan je la dh stress ngn suami stress ngn jalan jem ni lagi. “U keje mana mommy?”  “keje pejabat jadi kuli”  “Ooo I engineer keje kat area kl” Aduh tak de ke orang keje doc ke business man ke pa la asyik2 jumpa Engineer “emm OK”  “u keje KL?”  “Aah”  “Comel anak2 u”  “OK”  Aku jawap nak tak nak..  “I pun dh kawen anak 2, sorang laki sorang pompuan”  “OK” “Bila kita stress cmni balik Nampak muka anak terus happy kan?”  “yup betul dorang la penyejuk hati kita” hahaha dah terlayan pulak message dia ni, Nampak mcm ok je tak pe la lagipun chat je kan. “Kahirul u mmg suka search nearby people ye?”  “Aah kalau bosan la”  “Tak takut wife marah?”  “Wife I kalau tau marah la tapi pandai2 la”  “Tak baik buat isteri cmtu..” “Mommy, nama u?”  “Lilly”  “Cantik nama u, mcm org nya ye”  “Mcm la pernah Nampak I..”  “So Lilly u anak 2 gak?”  “Yup” “umur dorang?”  “3 dan 2”  “Rapat nya”  “Setahun sekali hehe”  “Wah bagus2” “I sulung 4 tahun sorang lagi 1 tahun”  “Ok la tu ada laki pompuan, I ni 2 2 perempuan” “Tu la tapi abg dia ni suka kacau adik dia, tak de kawan laki dia buat adik pompuan dia cm laki” “Haha ok la tu, I ni 2 2 nak princess je tiap hari, Khairul duk mana?”  “Shah Alam” “Lilly?”  “Cheras, Ok la u I nk drive jalan dah clear sikit”  “Ok thanks sudi chat Lilly”  “You too” Esok nya tengah sibuk nak siap kan invoice orang si Khairul ni message lagi “Morning Mommy Lilly, harap u sihat hari ni” Rajin la pulak si mamat ni message apa dia ni tak de keje ke? Ahh biar la malas nak layan. Sambil siapkan invoice tu dia

    message lagi “A good day today right? =) hehe” “Nak reply ke tak” tak bole focus aku cmni..  “Hi Khairul Morning, sorry I’m bit busy lot things to do”  “Its ok I’ll wait for ur msg” Sangguup tunggu?? Haish dia ni “OK” Tah macam mana aku bersemangat nk siap kan keje cepat nk messge dia “fuhh setel, maaf buat u tunggu lama Khairul” “It’s OK lagi pun I xde keje sgt”  “U engineer kan? Tak de keje? Pelik je”  “Yup I keje based on project, skg dh phase akhir so bit free hehe” Laa sama macam suami aku rupanya cehh “So u selalu outstation?”  “Yup selalu gak”  “Wife u tak bosan ke?”  “Tak dia lagi suka I outstation sb selalu rasa rindu” Cam tu pulak tapi kenapa aku tak rasa camtu dengan suami, kami kerap text masa office day. Dah 3 bulan aku kenal si Khairul ni, so far dia ni tak de la gatal sangat tapi ayat dia text dengan aku sangat sweet, aku senang text dengan dia.  Ada je topic yang dia ajak text, Takde la bosan sangat. Satu petang nak balik kami text macam selalu tetiba dia nak ajak borak dalam fon.  Aku pun dah kenal dia so ok la bagi no fon dekat dia pastu kami borak panjang, dalam 30 min borak tu aku rasa happy sangat dia macam faham apa yang aku rasa, kami berborak tentang hubungan intim.  Aku akui memang agak malu untuk cerita hal ni tapi cerita secara PRO la konon kata nya tak ada rasa ghairah bila borak tentang tu. Tau2 aku rasa basah, Ishh tak pernah borak macam ni boleh rasa ghairah camni. “Lilly.. hubby u jilat u?”  “emm tak, Lilly tak bagi sb kotor”  “Lilly pernah rasa?”  “Sekali je masa malam pertama”  “kenapa tak suka”  “Ntah la tu kan alat sulit kotor..”  “Hehe tapi pada lelaki jilat tu la best”  “Emm Khairul boleh kita borak hal lain? Lilly tak suka la”  “hehe Lilly tak suka ke Lilly tak senang duduk?”  “emmm, Khairul kita borak lain ye..” “Lilly dah basah ye?” Aduh macam mana mamat ni tahu aku dah ghairah, terasa basah sangat cipap aku ni. Bahaya ni borak je buat aku ghairah sangat2 ni. Dengan suami aku pun aku tak pernah borak macam ni “Emmm… Aaah Lilly basah”  “Normal la tu borak pasal sex mesti boleh basah, I pun dh tegang”  “Khairul u mmg suka borak pasal sex dengan wife u?”  “Selalu gak tp dia dh bosan sb borak sex bukan best”  “Emm Lilly tak pernah borak cmni ngn hubby”   “Serius?”  “yup” “Lilly ada problem sex dgn hb?”  “Emmm”  “it’s OK cerita la lgpun kita dah lama kenal kan” Nak cerita ke tak nak ke tak, macam2 aku fikir tak pe la borak kat fon je pun “Lilly tak rasa cm awal kawen dulu, hb bz selalu kalau dapat pun Lilly tak sempat sampai” “Hb cepat pancut?”  “Tak la Lilly rasa hb ok je tp bila dia dah sampai, Lilly x sampai lg pastu habis cmtu” “sex selalu bpe lama?”  “15min cmtu”  “hahaha hb cepat pancut la tu”  “huh? 15min tu pun penat tau” “Lawak la u ni lilly, 15min tu orang lain foreplay je la”  “Err ye ke”  “tak pe nanti I bagi tips kat u”  “Tips apa?”  “Tips main lama”  “Ish I tak kemaruk sgt cmtu”  “ye ke tak kemaruk? Skg borak pun dh basah belum main lagi”  “ish u ni.. I basah je xde rasa sgt pun”  “ye ke kalau I kat sebelah u I jilat cipap u mau terpancut2”  “Khairul!”  “haha ok2 I gurau je” Balik je rumah emmm pantie liner aku basah sangat, betul gak mamat tu cakap ni baru borak belum main lagi, haish apa yang aku fikir ni.. malam tu gak aku message Murni yang aku ada kenal suami orang dah 3 bulan, aku minta pendapat dia patutkah aku teruskan kawan cmni dengan cara message si Khairul tu.. “beb aku rasa cm scandal la pulak walaupun tak jumpa”  “haha lawak la ko ni, ala layan je text je kan”  “mmg la tapi bila dia text pasal sex aku rasa lain mcm”  “rasa apa? Horny? Ko ni it’s normal la, aku pun pernah text cmtu”  “serius? Ko tak segan ke?”  “segan apa bukan jumpa pun setakat text je, paling teruk pun sama2 basah sambil fon sex” “hah! Ko buat sex ngn dia ke?”  “bodo la ko ni fon sex la”  “fon sex?, apa tu”  “weh ko jgn kata ko tak tau ape tu fon sex”  “tak” Terus si Murni ni call aku borak panjang tentang fon sex, serius selama aku bujang sampai kawen aku tak tau ape tu fon sex. Suami aku pun tak pernah

    ajar aku tentang fon sex. Biasa nya kalau aku horny sangat aku akan masuk bilik air aku lalu kan air dekat cipap ni sampai la cilimax, tak silap aku tu org kata melancap. Tapi aku tak la main guna tangan, geli la main cipap dengan tangan. Suami aku nak usap cipap aku ni pun aku tak bagi ni kan lagi aku buat sendiri. Esok nya aku text dengan Khairul mcm biasa, dia pun dah tahu bila suami aku ada kat rumah atau tak “Lilly malam ni I call u boleh?”  “nak buat apa”  “saje borak2”  “boleh tapi tinggu anak2 I tido, jap wife u tak marah ke?”  “I ada keje mlm ni balik lewat, job abis jam 12”  “OK” Malam yang di tunggu2 pun tiba, aku rasa dub dap je hati ni. Apa la si Khairul ni nak borak macam serius sangat ni “hai Lilly”  “Hai”  “tak ngantuk?”  “Tak sb tgu u call”  “So kenapa nak call sgt2 ni?”  “ingt tak I kata nak bg u tips hari tu”  “tips apa?”  “Ala tips sex tu..” Ahh sudah aku yang boleh lupa pasal tu dia boleh ingat kan aku lak. Hmm Murni kata hari tu kalau dia ni pandai fon sex main lagi la pandai, alang2 dah dia call ni layan je la, Adam pun bukan nak call aku kalau sibuk. Aku nak tgk cmni si Khairul ni ayat aku hehe “Emm kenapa u nk bagi tips?”   “Tips I mahal tau tips ni bagi u ubat bahagia tuk suami”  “emm cmne tu?”  “1st I nk Tanya apa u pakai baju apa skg ni?”  “Baju tido la” Hah memang sah dia nk try ayat aku buat fon sex ni mcm pelik je dia Tanya “U selalu pakai baju nipis jarang untuk suami?”  “Hish tak kan la I bukan orang muda”  “ tu la u sebab tu hb tahan 15min je”  “Abis tu u nak I buat apa bagi dia lama?”  “penyakit u ngn hb ni tahap serus tau! U tau kenapa?" “Kenapa?”  “U tak pandai Tarik minat dia pada sex”  “u ni ingt kawen sb sex je ke”  “yup kawen bukan sb sex tp sb sex gak kita kawen kan kan” Betul juga mamat ni kata aku pun bukan pandai nak start dulu, perigi cari tima bukan style aku la. Basah gak la dia buat aku ngn soalan2 ghairah dia tu. Elok talk pasal cara terbaik untuk hangat kan hubungan intim dia start borak pasal cara sex pulak. “U hisap btg hb?”  “Tak”  “u tak teringin nak cuba?”  “tak sakit ke?”  “btg tu tegang tak kn sakit, sedap lg ada la”  “emm u, kenapa I rasa basah bila borak cmni dgn u ye. Emm rasa malu lak”  “u rasa horny kan”  “aah cipap I berdenyut2, kenapa ye? I rasa cm nak main tapi suami I xde, I stress cmni”  “u tau tak ape tu fon sex?”  “yup I tau I ada baca, sex melalui fon sambil lancap”  “u nak cuba? I tolong u” “cmne tu” Selang beberapa minit aku rasa seolah2 khairul ada dgn aku kami melakukan sex bersama2 dari berbaju sampai la aku bogel “ahhh emmm basah nya cipap I, cmni ni apa I kene buat u?”  “u pejam mata sambil usap cipap u”  “tak nak la geli”  “ikut je”  “emmmm ok”  “aaahhh u byg kan I depan u, u kangkang”  “emmm ok dah, u.. basah sgt smpai meleleh ni I jd tak selesa la”  “emmm u usap bibir cipap u dgn 1 jari”  “emmmm ahhhhh”  “u bygk kan I jilat cipap u”  “emmmmm ahhhhh uuuuu emmm”  “emmm I jilat slllruuup”  “Ahhhh syg sedap nya, I panggil u syg ye emmmm”  “hehe ok syg, emmm I jilat bibir cipap u”  “ahhhhhh”  “I jilat kelentit u”  “aaauuuuuuu sedap nya syg emmmmmm aaahhhh”  “emmm sambil I jilat, I ramas punggung u syg”  “emmm I ramas punggung I ni emmmm ahhhh sedap nya”  “emmmm Jilat lubang u”   “emmmmm ahhhhhh tak tahan syg”  “Ramas tetek u jilat kelentit u laju2”  “Ahhhhh Ahhhhh syg emmm basah sgt ni”  “I isap putting u sambil usap kelentit u syg”  “aaaahhhhh ahhhhh sedap nya syg! Aaaahhhhh Ahhhhhh” Badan aku mengeletar aku tak pernah rasa senikmat ni, kaki ku terkejang2 perut aku krem aku tak sangka sangat2 nikmat fon sex ni “kenapa syg?”  “I dh climax tapi mcm terkencing air I terpancut2, tak pe ke ni syg I tak pernah rasa mcm ni. I takut la”  “wow u tau tak u boleh squirt syg, wife I pun tk cmtu”  “Squirt?”  “aah climax smpai terpancut2”  “tak pe ke cmtu menakutkan la”  “selama sex dgn hb u pernah dapat cmni?”  “tak, selalu kalau I climax air I meleleh cm kita borak2 tentang sex tadi je”  “syg u tau tak, tak semua perempuan mcm u, lelaki semua idamkan wife dia squir

    t”  “betu ke?”  “aah, u nak squirt lg?”   “tak nak I kaki perut I semua kejang.. nk bangun pun tak larat ni”  “I tak pancut lg”  “maaf syg I tak larat sgt maaf sgt2” “it’s OK. So cmne best tak fon sex ni?”  “Emm I nak lagi tp bukan skg ye syg, I tak larat sgt2”  “Syg u tgk jam tak?”  “Haha dah dekat 2 jam kita borak?”  “yup, stgah jam kita fon sex then u puas sgt2”  “Syg nikmat nya la fon sex ni kan.. syg maaf mata I pun berat sgt ni sok kita text ye mmmuah sorry dear”  “syg u gak” Esok aku Tanya Murni pasal aktiviti aku semalam, murni hanya senyum dan kata tahniah, aku jadi pelik kenapa lak. Dia kata aku bertuah sebab squirt cepat, dia pun squirt tapi jarang nak sampai tahap tu kalau cuti memang suami dia akan bg dia squirt smpai dia tak larat nak bangun. Aku Tanya dia kenapa fon sex mampu puaskan aku compare sex dengan suami aku, dia Cuma jawap belajar fon sex tu dulu baru aku tau punca masalah sex aku dengan suami.  Dekat sebulan boleh di katakana aku squirt dgn Khairul dlm fon sex. Jujur aku kata aku enjoy dengan fon sex ni.. kenikmatan yang tidak boleh di bayangkan. Dari fon sampai la video call sangat2 nikmat. Setelah kerap kami lakukan fon sex ni, Khairul memohon untuk tidur bersama.. hati aku sangat bercelaru.  Aku plan cuti sama dgn dia.. kami minum bersama jalan2 kemudian dia ajak aku check in. Kami duduk di bilik senyap tak berkata apa2 dekat 15 min juga aku di penjuru sana dia pulak di kerusi sambal merenung mata masing2. Khairul mula kan perbualan  “syg u nak puas ngn I?”  “emmm”  “tak perlu la malu kita pun dah saling kenal, I dh Nampak tubuh u dlm vid call kan”  “emmm”  “jom duk sini I nk peluk u kat ktil”  “emmmm” Hangat nya badan Khairul ni, sangat romantic perlahan2 dia usap rambut ku, di kucup telinga ku sambil meraba tengkuk ku emmm aku rasa seperti malam pertama ku tapi ini lebih romantic.  Ya! Mood ni yang aku nak selama ni si suami yang membelai isteri dengan penuh romantic dan tidak gelojoh.  Tapi syg nya dia bukan suami ku, saat segala pakaian kami tertanggal Cuma tinggal boxer dia manakala aku hanya ber bra dan panties sahaja, tangan Khairul seolah2 ubat keghairahan ku, setiap sentuhan nya buat aku tersangat2 teruja.  Ya aku akui dia pandai melayani wanita, beruntung isterinya, dari sentuhan sahaja mampu membuat aku basah. “Syg I basah sgt, I tak tahan”  “emm syg, u kangkang ye”  “u nak jilat? Buka la panties I”  “I tak nak buka dulu”  “kenapa?”  “U rasa je” Emmm suami aku pun kalau dapat aku, habis bogel dah aku ni, mamat ni slow and stedy lak, dah la tak tahan sgt ni “ahhhhhhhh sedap nya” Baru aku tahu kenapa dia tak nak tanggalkan panties aku. Nikmat nya jilat dari luar, pantis aku basah dek air cipap aku dan air liur dia, sangat nikmat rasanya selang sebentar dia selak panties ku untuk jilat bibir cipap ku “aaahhhh syg sedap nya sedap sgt2 ahhhhhhhh” Sambil jilat di ramasnya punggung aku, terangkat2 pungung aku di buatnya. Ramasan tagan nya sangat lembut dia bukan la perakus orangnya, putting aku sekeras nikmat nya di gentel, di uli dengan rasa sangat lembut.  Sampai aku tak sedar aku terlanjang bulat. Bila masa dia buka pun aku tak perasan yang aku tahu rasa nikmat ni je. “ahhhhhh syg!” Aku terpancut terus ke muka Khairul dia tersenyum dan terus menjilat cipap ku “maaf syg”  “ssssssslllllrrruup” Sedutan panjang si Khairul menyedut air cipap ku. Nikmat nya apa yg dia lakukan tu “Syg cipap u sedap pandai u jaga, air nikmat u tak kan I tgl kan sikit pun” Di jilat dan di telan air nikmat ku, sgt nikmat rasanya bergetar2 tubuh ku menahan kenikmatan ini “syg u nak isap btg I?”  “tak pandai la syg”  “tak pe kita buat 69”  “69?” Aku tak tahu apa2 ayat yang di sebutnya, aku Cuma ikut apa yg dia lakukan.. smbil aku di atas nya menghadap batang yang aku tunggu2 kemudian terasa jilatn nikmat tu bermula kembali “Ahhhhh sedap syg”  “emmm syg u isap btg I ya”  “tak pandai”  “pejam mata isap buat mcm makan ice cream” Aku bayangkan seperti ice cream  “emmmmm emmmmm”  plop plop bunyi aku hisap btg nya “aaaahhhhh sedap nya u hisap

    ” Beruntung nya isteri dia, walaupun tiada rupa seperti suami ku tapi dia lebih memahami wanita. “syg u jgn tgl I ye, I sgt beruntung kenal u”  “eh I lg beruntung kenal u, terusterang kata cipap u paling sedap compare wife I”  “hah! Betul ke”  “yup sayang”  “u puas dgn wife u?”  “puas tapi tak sepuas dgn u”  “thanks syg” Aku Tarik kata2 ku hehe aku lebih mmemuaskan dari isteri dia, selepas kami bersiap balik dan malam text seperti biasa. Selama setahun kami kenal mmg Khairul tidak menghampa kan aku sama seperti aku dari malu dan tak tahu apa2 tentang sex aku lebih menikmati sex dengan Khairul.  Di masa lapang aku masih fon sex dengan dia, kaau berkesematan kami masih check in hotel dan kalau tiba2 mood nakal kami datang aku akan isap btg dia dan dia jilat cipap ku di dalam kereta.  Ada 1 permainan tetap kami cipta bila gila2, duduk dalam kereta berlumba lancap siapa pancut dahulu. Aku suka Khairul dia faham aku. Aku tak pernah terfikir untuk tinggal kan suami ku sama seperti Khairul.  Bermacam2 cara aku belajar dengan nya, dia juga pernah bertanya jika aku ingin melakukan 3 some. Hehe Murni kawan baik aku terus menyokong aku sebab dia pun dapat rasa batang si Khairul,  ini atas kerelaan aku sendiri untuk mencuba perkara yang baru. Di kala Murni mendapat pujian kerana prestasi nya aku juga tidak mengaku kalah, aku juga ingin di puji Khairul dengan prestasi ku hehe.  Biar la perkara ni terus rahsia sebab aku rasa ini yang membuat kami terus bahagia dengan pasangan masing2.

    syg aaahhhhhh kuat lg” Penuh mulut ku hisap btg nya. Pertama kali aku menyentuh batang yang gemuk dan panjang dlm hidup ku berbanding suami ku sangat2 berbeza  Ploop plooooop aku hisap panjang, telo si Khairul ni naik turun, aku terasa air mazi dia, nikmat nya rasa batang rupanya, aku jilat seperti ice cream yang aku suka “syg kebas mulut I emmmm sedap btg u” Sambil dia sedap menjilat aku climax lagi kali ke dua “aaaahhhhhh syg I sampai lg!” Bergetar2 pungung ku di buat nya, kenikmatan yang tidak boleh digambarkan dengan kata2 “syg nikmat nya jilatan u”  “syg I nk benam btg I dlm cipap u”  “Hah emmm takut la syg kalau I da baby dgn u cmne”  “I pancut luar”  “betul ni”  “ya betul, boleh ye”  “emmm tapi btg u besar I takut sakit”  “Rasa la dulu”  “bagi I kat atas dulu” Aku mohon mula di atas sebab aku boleh control rasa sakit, kalau dia kat atas mau rasa koyak cipap aku ni “aaaahhhhhh emmmmmmm” Dekat seminit btg dia tak terbenam2 lagi dalam cipap aku, basah sggt cipap ni tapi rasa sgt ketat sebab batang dia yg gemuk tu, tiba2 si Khairul tu pegang pinggang aku di tekan nya batang dia masuk semua “aaaaaarrrrr sakit!” Nak menangis rasa nya seperti kayu besar masuk dalam cipap aku ni, terbenam indah btg dia dalam ni, aku diam seketika menahan sakit, dia terus senyum dan mengusap tetek ku.. selang 2 minit macam tu dia bertanya “dah kurang?”  “emmm dah tapi jangan buat mcm tu sakit la” Rasa marah bercampur sedap di muka ku, dia terus senyum sambil mengangat punggung ku dengan perlahan2, di Tarik nya keluar batang terasa di bibir cipap ni kenikmatan yang belum pernah aku rasa “ahhhhhhh syg ahhhhh” ‘Emmmmmm aaahhhhhhh” Smpai je di hujung batang nya keluar ‘plop’ sedap nya tak terkata “I masukan lg ye, emmmmmmm ahhhhh” Pelahan2 masuk batang nya sampai kedasar, senak dan nikmat rasanya perlahan2 di keluar dan dimasukan penuh, bila cipap ku dah serasi dia tahu apa yang aku ingin kan perlhan2 di angkat dan diturun kan aku tanpa mengeluarkan batang nya dari cipap ku “aaaahhhh aahhhhh emmmmmm sedapppp nya” “uuuuuhhhh emmmmmm ketat cipap u sayang” “ahhhhhhhhhhhhhhhhh” Aku mengeluh panjang menikmati batang keramat si Khairul ni. Lama2 rentak nya mula laju “aaahhh ahhh ahhhhhhh sygggg aaahhhh ahhhh” “uuuuuhhhhh aaaahhhhh sedap cipap u syg aaahhhh” “syg I nk climax nak climax! Aaaaaaaahhhhh syg” Di saat Khairul meneruskan rentak dia aku terpancut 2 kali air aku terpercik seluruh tilam, dia masih meneruskan rentak nya. Nikmat nya bila climax tapi batang masih keluar masuk. Tak sampai beberapa minit aku pancut 2 kali lagi. “aaaaaahhhhhhhhhh syg” longlai badan ku rasanya, tiba2 khairul membaring kan aku, aku di bawah kangkang dan dia masih mengekal kan rentak tujahan nya. Aku tak pernah merasa kenikmatan ni apatah lagi nikmat batang dan orang yang arif tentang sex. “Sayang tahan ya” tak sempat berkata apa2 khairul terus mendayung dengan laju “aaaahhhhhh ahhhhhh syg cukup la aaaahhhhh” “uuuummhhhppphh uuummmphh” “ahhhhhhhhhhhhhh sudah la jagan lagi I tak mampu lagi ni” “aaaaaahhhhh I nak pancut ni sayang” “aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh” Aku terpancut lagi, terus dia mancabut batang nya bangun dan pancut ke atas tetek ku “aaaahhhhhhhh sedap nya”  “emmmmm”  aku dah tak larat nk bergerak apatah lagi bangun untuk mencuci badan ni. Di lumur nya air mani nya ke seluruh tetek ku “knapa buat cm tu syg tak geli ke”  “org tua kata air mani ni banyak khasiat nya, lumur kat tetek nanti jadi kencang hehe” Aku membiarkan sahaja apa yg Khairul lakukan aku tak dapat nak kira berapa kali aku climax, setelah 2 jam kami rehat aku cuba bangun, tiba2 kaki aku kejang, segala otot badan kejang rasa macam nak menangis menahan sakit ni, Khairul melihat ku di dukung nya aku di bawa ke bilik air, air tab mandi yg suam dengan buih sabun wangi, aku di rendam di layan seolah2 seorang puteri. Khairul terus mengurut badan ku kaki yang kejang makin ok. “pandai u urut ya, I sakit sgt tadi tapi lepas urut bdn rasa selesa”  “I lepas main mmg akan urut wife I sb kalau tak urut esok tu dia amik MC sakit badan

    misticman83

    🤤😍

    pencintamilfsblog

    BERAHI PEREMPUAN MENGANDUNG 1

    sepanjang perjalanan pulang dari tempat kerja kepala aku hanya terbayangkan lina... bentuk tubuhnya... senyumannya yang manis.... disebabkan urusan kerja,sudah dua minggu aku tidak melepaskan sperma-sperma ke dalam cipap Lina yang cukup menyelerakan. sudah lama aku tidak berhenjut-henjut dibawah kangkangnya.. melihat teteknya yang gebu bergoyang-bergoyang mengikut rima henjutan. sudah lama aku tak melihat perutnya yang kini telah sarat mengandung berayun-ayun mengikut rentak pinggulku...

    ya, lina kini sedang 8 bulan hamil... semenjak perut buncitnya mencecah 7 bulan, aku mendapati dia kelihatan semakin "menyelerakan".perutnya kini jauh menonjol kehadapan... ukur perutnya kini sudah mencecah 46 inci, sangat besar bagi seorang perempuan yang hanya berketinggian 5 kaki sahaja. namun begitu, dia tetap kelihatan menarik kerana tubuh badan dia masih kurus, biar pun perutnya seolah-olah kelihatan akan "meletup" bila-bila masa. walaupun perutnya dah terlalu besar, namun ia masih bukan penghalang untuk lina menerima sondolan penis 6 inci ku... ada kalanya aku cukup risau melihatkan keadaan lina menggagahkan dirinya membawa perut bulatnya itu, namun lina tidak pula risau terberanak akibat henjutan nafsu lasak aku. Malahan dia menggalakkan aku untuk henjut sedalam yang boleh... pancut sebanyak yang mampu...

    "kita buat macam ni selalu, senang anak i nak keluar kat cipap i nanti..." kata lina. "i harap masa i dah sarat nanti, biar lah i terberanak sebab pancutan air nikmat you... i harap perut i besar untuk you... i harap i overdue..." tegang penis ku bila mengingatkan kembali kata-katanya ini.

    "nanti kalau memang overdue, i tak teragak-agak nak buka kangkang i untuk you... biar cukup bekalan untuk you nanti. ye ar, nanti i 'tutup kedai' lama.." katanya lagi...

    "i tau you suka tengok perut i... tak macam boyfriend i tu.. tau je i dah buncit terus tinggalkan i macam ni..." rintih lina tentang kisah hubungannya dengan bekas kekasihnya yang menyebabkan dia mengandung. aku sebagai kawan baiknya, menolongnya sebaik mungkin. lama kelamaan, kami pula yang menjadi couple yang secocok... untuk mengelakkan pandangan serong, kami berdua berlagak sebagai suami isteri yang sah...

    setibanya aku di rumah teres dua tingkat aku, hujan telah pun turun... "sedap ni kalau beromen," fikirku.. aku meredah hujan untuk ke pintu rumah ku... belum sempat aku hendak keluarkan kunci rumah, lina telah pun membuka pintu...

    "hi sayang... lamanya i tunggu you," kata lina yang hanya berkemban dengan kain batik. lina tercegat di tepi pintu, sambil memegang bawah perutnya. kain batiknya yang tertarik, menonjolkan kebulatan perutnya yang semakin membesar.. macam semakin besar!! serta merta penis ku menegang ke tahap-X... tangan kanan ku tak sabar hendak mengusap perutnya....

    "dah lama dah i tak pegang perut you ni... i nampak macam makin besar aje.. pada hal baru seminggu i tak tengok!" kata ku pada lina..

    " ye lah sayang... i rasa macam dah makin besar je.. berat je... macam baby tu dah turun ke bawah la..." balas lina...

    "tapi, you tak due in another 3 weeks!"

    "tu la... i rasa baby ni tak lama ar kat dalam... macam tunggu masa je... sorry kalau i tak dapat nak bertahan sampai overdue... i tau you suka kalau i overdue..." kata lina..

    "i tak kisah la sayang," balas ku. "asalkan you & baby ni selamat."

    tanganku mula mengusap perut 46 incinya...bulat, keras dan menonjol jauh ke depan... aku dapat rasakan tendangan dari anak yang dikandungnya.

    " tak sabar nak rasa you masuk tu," ujar lina, tersenyum.. lina memang faham taste aku... aku memang bernafsu tengok perempuan mengandung... entah, aku geram tengok perut mereka terboyot ke depan. lebih besar, lebih mudah aku 'stim'... kini, satu perut yang amat besar, yang tidak berpadan dengan tubuh pemiliknya yang kecil... aku dah tidak sabar nak menyondol masuk pelirku ke dalam saluran pemberanakkan lina.

    sebaik saja menutup pintu, aku terus memimpin lina masuk ke bilik mesra kami... aku mula melonggarkan kain batiknya.. terpampang lah tubuh berbadan dua yang sangat menarik... teteknya membulat penuh dengan susu... dari bawah dua 'bukit' itu, bermulalah lengkungan yang cukup jauh kehadapan, kemudian menurun semula hingga menghampiri lubang nikmat yang sangat sedap... di sini berlindungnya bayi yang menyebabkan perut lina cukup besar... bebanan perutnya yang terlalu besar menyebabkan belakang tubuhnya melentik serta bontotnya melebar, untuk mengimbangi tubuh sarat lina...

    aku mula tak tahan. tangan aku mula mengusap tubuh sarat lina... teteknya ku ramas-ramas, sehingga terkeluar lendir putih dari putingya... aku menghisap putingnya yang basah itu, bersihkan susu yang telah meleleh keluar. aku tidak menghisap kuat kerana aku tahu, susu itu bukan untukku...

    dari teteknya, perlahan-lahan aku menurun ke bawah, mencium setiap permukaan kulit tubuh lina... setibanya ciuman aku ke 'kawasan' besar, kedua-dua tanganku mula mengusap-usap perut 8 bulan lina.. aku mencium seluruh perutnya, geram dengan keboyotan yang dikandungnnya.. lina membelai manja rambut ku, ketika aku sedang rakus mencium perutnya... tatkala itu, aku mula merendahkan lagi ciuman ku... ke bawah perutnya, daerah perut mengandung kegemaranku... ketika itu, aku dapat merasakan, anak dalam perut lina itu, bergerak-gerak di tempat ciuman aku... seperti seronok dengan ciuman ku... ku rendahkan lagi, akhirnya tiba di vagina lina...

    "aaaaAAaaaahhhh..." lina mula memberi tindak balas terhadap rangsangan bibir aku di bibir pukinya...tangannya mula ligat mengusap kepala aku yang bergerak di bawah perutnya yang jauh memboyot kehadapan... setelah rakus mencium, lidah aku pula menjilat-jilat cipapnya yang ternyata semakin lembut semenjak lina semakin sarat. adakah ia sedang bersedia untuk memberi laluan kepada anaknya yang akan diberanakkan dalam 3 minggu lagi? atau pun ia terlalu kerap menerima sondolan dari kotek 6 inci? apa-apa pun, cipap lina memang sedap untuk aku oral.... aku mula dapat merasakan air mazi yang meleleh keluar dari puki lina....

    "aaaAaaahhh... sayaaaAAAaaaang.... aaaaAahhh, sedaaapPnyeee!!!" lina semakin kuat merintih. perlahan-lahan, dalam keadaan berdiri, dia mula membuka sikit kangkangnya.... memudahkan aku untuk oral pintu peranakan lina.

    "eEEMmmmmMEMMmmmmmm....uuuuuhHHhhhh..." suara lina penuh bernafsu, membuatkan aku lebih rakus meng-oral... tangan kiri ku mula meramas bontot lina yang lebar, melentik dan montok...tangan kanan ku pula mengusap-usap perut saratnya yang selalu membangkitkan semangat kotek aku...

    "shhlllluuuuurppp!" aku menghisap air cipap lina yang telah mengalir dengan begitu banayak sekali.

    "uuUUUhhhhh, sedap! sedapnya sayang! AAAAaaahhhhrrrghh..." rintih lina dengan penuh bernafsu... aku teringin juga hendak tengok bagaimanakah rupa wajah berahi lina, namun ia dihalang oleh sebuah "gunung" yang amat besar & menggeramkan... aku hanya nampak tangan lina mula mengusap bahagian bawah perutnya, menemani tangan kanan ku yang turut sedap membelai kandungnnya..

    "saaayAaaangg..Uhhhhh... boleh tak i duduUuk..? Aaaarrhhg, sedapnya!!" pinta lina ketika aku sedang oral. "perut i berat la...."

    aku berhenti mengoral... "oh, sorry sangat-sangat sayang! I... I terlalu asyik main dengan cipap you.." kata ku kepada lina... "sedap la vagina you... & i geram sangat tengok perut you dari bawah. BESAR GILER!"

    "takpe sayang..." balas lina. "tapi bila i 9 bulan nanti, jangan la macam ni ok? kesian i... heheheh" ujar lina, dengan senyumannya yang cukup manis. " i tau you suka sangat dengan perut i... lepas ni after i have this baby, i bawak anak you pula ok?"

    aku cukup teruja dengan kata-kata lina itu. pelir ku semakin keras!

    "lina, i love you very much! i nak 5 orang boleh?" kata ku kepada lina.

    "boleh sayang. asalkan kita mampu jaga. i teringin nak bawak kembar. for sure perut i mesti sangat besar!!"

    kata-kata semangat lina menaikkan berahi aku ke tahap lebih tinggi!

    "biar i tolong you duduk k?" aku memimpin kedua-dua tangan lina. lina merendahkan tubuhnya yang berat itu ke tepi katil.katil yang aku beli ni boleh dikatakan sangat rendah, jadi agak susah juga untuk lina melabuhkan bontotnya yang gebu. disebabakan keadaan perutnya yang terlalu besar, lina terpaksa membuka sikit kangkangnya ketika duduk. perutnya seakan-akan berubah menjadi lebih bulat! kini cipap lina sudah tidak kelihatan lagi kerana terlindung di sebalik perut 46 incinya.

    lina mula meramas-ramas seluar ku, di bahagian tempat kotek ku bertakhta.

    "sayang, kerasnya!!! i nak hisap boleh?" pinta lina.

    "boleh sayang. buka la seluar i" kata ku, tanpa sebarang keraguan.

    lina mula menjalankan tugasnya. tali pinggang ku dibuka, kemudian cangkuk seluar.... dan seterusnya zip seluar ku... pada masa yang sama juga, aku mula membuka butang baju ku. baru saja aku membuka dua butang, aku dapat merasakan, kotek aku telah pun terjuntai keluar, menghadap muka lina yang cukup comel...cukup cepat lina membuka seluarku. dasar nafsu perempuan mengandung yang gersang!!

    aku terhenti membuka butang baju ku... tangan kanan lina mengurut batang nikmat ku yang bakal menyondol kemaluan lina... tangan kirinya pula meramas testis ku... urutan tangan lina menyebabkan aku tidak dapat berbuat apa-apa! rangsangan dari lina cukup menghairahkan... aku terasa macam nak pancut sahaja, tapi nasib aku dapat bertahan.

    "kerasnya batang you ni!!" ujar lina. "aaaahhh..." lina menganga... kini kotek ku sudah berada di dalam mulutnya. kepalanya mula bergerak ke depan dan kebelakang... meng-oral kemaluan ku yang sudah lama menegang.kedua-dua tangan lina turut memainkan peranan mereka, menggenggam dan mengurut kotek ku.

    "sluuuurRRp, sluuuuRrrp, chup chup chup, sluuurrrPP!!!" bunyi hisapan lina cukup kuat. kagum aku melihat dia mengulum pelirku dengan penuh rakus. tak padan dengan tubuhnya yang kecil dan sarat mengandung itu.

    "UUUuuuuhhh, sedapnya... Uuuuhhh..." kini aku mula mengerang kesedapan. aku membelai rambut lina, sebagai mana dia membelai rambut ku... kemudian, perutnya yang memboyot jauh ke depan itu kini menjadi perhatian aku... alangkah besarnya perut lina... terpaksa dia kangkang luas nak bagi ruang biar senang nak duduk.

    "sayang, usap la perut you.." kata ku pada lina... "ahhh, sedapnya," kata ku lagi, tidak tahan dengan hisapan lina yang semakin kuat.

    tangan kiri lina mula mengusap-usap perutnya... di atas... kejap di bawah... sekejap ke tepi... "slllluuuuurrrpppPP, sluuurrrp," bunyi kumulan lina pada batang aku semakin kuat...

    "aaaRRggghhh, sedapnya you hisap sayang!! kuat lagi sayang!! usap perut you!!! geram betul i tengok!!" kata ku diiringi dengan nafsu berahi yang amat tinggi. gaya lina mengoral sambil mengusap perut 46 incinya itu menyebabkan pelirku hampir mencapai klimaksnya. aku cuba bertahan kuat untuk mengelakkan mani terpancut keluar di dalam mulut lina.... cipap lina adalah tempat yang ingin aku 'basahkan'... biar mani ku merangsang rahimnya untuk memudahkan proses pemberanakkan anak...

    aku dan lina meneruskan aktiviti berahi oral, sehingga beberapa minit kemudian lina memberhentikan hisapannya secara tiba-tiba... kini tangannya yang merangsang pelirku beralih ke perutnya yang terlalu boyot itu.

    "kenapa lina? are you ok?" aku mula risau terhadap lina yang tiba-tiba berubah wajah... lina kelihatan seperti sedang menahan sakit.

    "i rasa kepala baby dah kat bawah la," kata lina sambil mengusap bawah perutnya.. "rasa macam kepala dia bergesel-gesel mcm ni," katanya sambil menggerakkan kepalanya ke atas, menerangkan aksi bayi yang dia rasakan di dalam kandungannya.

    aku merendahkan diri ku untuk merasa perutnya. ketika itu, penis ku bergesel pada perut lina yang sedang bergerak mengikut rima pernafasan lina... sedikit air mazi tercalit pada permukaan kulit perutnya.

    "dah nak pancut ke sayang? hehehehe..." sindir lina dengan tawa sinisnya... aku hanya tersenyum mendengarnya.

    kini aku melutut dihadapannya. ketengan pelirku kini sama aras dengan puki lina yang tersembunyi di celah bawah perutnya. inilah sebabnya kau membeli katil yang sangat rendah!! mudah untuk aku menyondol dengan melutut di tepi katil.

    aku mula memegang bawah perut lina... ternyata, bayi dalam perutnya macam sedang bergesel manja di dalam dinding rahim lina!!

    "mungkin dia seronok you nak masuk kot!" kata lina...

    "hehehehe, mungkin jugak!" balas ku sambil mengusap-usap perutnya yang membulat bagaikan bola pantai...

    "mari lah sayaaaanng..." kata lina. "masukkan lah batang you ni.." sambungnya lagi...

    aku membuka baju ku yang belum habis ditanggalkan, lalu mencampakkannya ke lantai.. kemudian, aku mencapai 3 bantal tidur yang tersusun rapi di kepala katil lalu menimbunkannya secara meninggi di belakang lina. aku mengambil satu lagi bantal duduk yang besar untuk diletakkan di atas bantal yang ditimbun... timbunan bantal yang banyak ni, membolehkan lina menyandar dengan selesa. maklumlah, perempuan mengandung yang tengah sarat biasa akan sakit-sakit belakang.

    lina mula menyandarkan dirinya...

    "ok ke sayang? sayang selesa tak?" tanya ku kepada lina...

    "ok je... aaahh, selesa ar jugak," kata lina. kedua-dua tangannya masih berada di perut.. aku mula meletakkan tangan ku pada tangannya... aku merenung perut lina... begitu juga dengan lina, merenung perutnya sendiri..

    aku berikan beberapa kucupan sayang pada perutnya... lina tersenyum melihat aksiku...

    "kadang-kadang i wish anak yang i bawak ni anak you..' kata lina.

    aku terdiam seketika kerana aku juga terfikir alangkah bagus anak yang berada dalam perutnya ini anak aku yang sah...

    " i pun fikir macam tu jugak sayang. tapi i tak kisah la anak siapa dalam perut you ni... asalkan you and baby sihat, i sanggup bapa tumpang kepada anak yang you bakal lahirkan ni," kata ku dengan penuh ikhlas... "i love you very much... you pun tau i dah lama suka kat you sebelum you kenal ex-boyfriend you kan?" sambungku lagi... lina hanya mengangguk lemak ketika mendengar kata ku...

    sekali lagi aku berikan satu kucupan sayang pada perutnya yang menggunung tinggi. lina mengusap kepala ku.. aku teruskan ciuman ke sehingga ke atas perutnya.. kemudian, aku menaikkan diri ku untuk membolehkan aku mencium naik ke teteknya.. terus ke leher, pipi, kemudian bibirnya...

    aku berciuman bibir bagaikan sudah terlalu lama berpisah. sambil bercium, tangan ku mengusap sayang perutnya... pada masa yang sama aku turut menggeselkan pelirku pada perut lina...

    tak lama kemudian aku berhenti mencium... aku dan lina saling merenung diri masing-masing...

    "sayang... i nak bagi sayang kat you.. boleh i masuk?" tanya ku pada lina, pada hal aku sudah pasti jawapan yang akan lina berikan...

    lina bagaimanapun tidak memberikan jawapan, sebaliknya membukakan kangkangnya perlahan-lahan, seluas mana kakinya mampu membuka.. aku membelakangkan diri aku sedikit untuk memberi ruang kepada lina untuk membetulkan kedudukannya... kini dia dalam keadaan bersandar rendah dengan kangkangnya luas terbuka... pukinya mula terserlah setelah lama ditutupi perut buncit. di atas pukinya, tersergam perut yang menggunung begitu tinggi... aku menghampiri ruang kangkang lina... tangan kiri ku memegang batangku yang sudah tidak sabar nak menyondol, lalu menggeselkannya pada bawah perut lina.... aku mengetuk-ngetuk perlahan perut lina dengan batang 6 inci ku yang sangat tegang. bagaikan memberi 'salam' kepada penghuni di dalam perut lina untuk membenarkan aku masuk ke dalam bakal lubang kelahirannya...

    aku rendahkan lagi pelirku... kini kotek ku berada di bibir puki lina... aku dapat merasakan air yang mengalir keluar dari puki lina... tanda ia sudah bersedia untuk menerima tujahan pelir aku..

    aku letakkan tangan kanan ku ke atas perut buncit lina, sumber kegeraman ku... tangan kiri ku pula menggenggam pelir ku.. aku menggerak-gerakkan batangku, supaya kepalanya bagaikan 'mengetuk' bibir puki lina...

    Pap! Pap! Pap! Pap! Pap! Pap!

    "uuuuHhhhh sayang, sedapnya sayang!!! uuuuuuUUuuuhhh," kata lina yang kini hanya mampu baring & terkangkang...tangannya mencengkam bantal yang disandarinya...

    lina cuba hendak bangun memerhatikan kerja ku pada cipapnya, tapi ternyata perutnya yang terlalu besar menjadi penghalang utamanya...

    Pap! Pap! Pap! Pap! Pap! Pap!

    bunyi sentuhan kotek ku semakin kuat disebabkan puki lina yang semakin membasah...

    "apa yang you buat tu sayaaaanng??? uuUuuhhhh... sedapnya,' kata lina yang sedang cuba melihat di sebalik perutnya yang menggunung tinggi...

    "perut i besar sangat!! perut i besar sangat!! Uuuuuhhhh, aaaaahhhhhh, saayaaaanggg!!" lina terus merintih kesedapan..

    "geram i tengok perut you ni lina!!! Uuuhhh, besar nak mampus!!!" balas ke dengan penuh kegeraman. aku terus menggesel-geselkan kepala pelirku di bibir puki lina. "i nak masuk dah ni!!! you tak takut terberanak ke??!!!" sambungku lagi. tangan kanan ku mula meliar mengusap perut buncit lina yang bergerak-gerak.

    "takpe, takpe!!! UUUUHHHH!! i boleh terima lagi!! i can take it!! masuk sayang!! masuuuUUUUUUAAAAaaaaaaaAGggggHHHH!!!" ucapan lina berakhir dengan erangan yang cukup kuat... pada masa itu, kepala pelirku sudah mula memasuki pukinya... aku menolak lebih dalam...

    "AAAAaaaaahhhh!" lina mengerang lagi...wajah lina cukup menghairahkan... lina menggertap bibirnya manakala matanya tetutup rapat menahan sondolan batangku...

    "huuuhh, huuuhhh, huhhhh," tercungap-cungap lina menerima batangku. padahal aku belum memasuki sepenuhnya. baru separuh ... "dalam lagi sayang, dalam lagi!!!"

    aku bersedia untuk masuk sepenuhnya... kedua-dua tangan ku berpaut pada perut buncit lina yang terlalu besar... kemudian...

    MASUK!!!

    "AAAAAAAaaaaaaaAGGGGHHHH!!" jerit lina...

    sebaik pelirku masuk penuh, kaki lina terangkat, tangannya pula menarik-narik lenganku. aksinya bagaikan hendak terbangun...

    "Uuuuuhhhh..." lina merintih.. "uuuuhhh"...

    aku mula berhenjut!!!"aaaHH! aaaHH! aaaHH! aaaHH! aaaHH! UUuuhhhAaaaaggh!" lina mengerang mengikut rentak keluar masuk pelir ku...kakinya masih lagi terangkat... cadar katil kini menjadi mangsa genggamannya.

    kesedapan cengkaman vagina lina memang tidak dapat digambarkan.. pelir 6 inci aku mampu keluar masuk dengan lancar sekali...

    "uih, sedapnya puki you ni!!!! perut you ni menggeramkan!!!" aku berhenjut-henjut.... tangan aku mmengusap liar perut lina yang terlalu besar... perutnya berayun-ayun.. bergerak-gerak... sondolan pelirku mungkin menghampiri kepala anaknya... teteknya turut berayun mengikut rentak perutnya.

    "aaaAAAaahhh, sedapnya sayaaaAAAAAAAahhhh..." lina terus mengerang kesedapan... aku terus-menerus menyondol sedalam yang mungkin... tangan ku memegang sisi perut lina, mengurangkan pergerakkannya agar anak dalam perutnya tidak terganggu... aku kemudian lajukan lagi henjutan ku..

    CHhaap! CHhaap! CHhaap! CHhaap! CHhaap!

    bunyi hentakkan kemaluan aku dan lina semakin kuat... cengkaman puki lina semakin licin... puki lina mula mengalirkan air yang lebih banyak....

    "Uhhhh sedapnya!!! puki you makinn sedap sayang!!" kata ku pada lina yang kini menarik-narik pula lengan tanganku. tarikannya membolehkan lina bangkit sedikit dari sandarannya pada bantal-bantal di belakangnya..namun apakan daya, perutnya yang terlalu besar dan bulat bagaikan bola itu menjadi penghalangnya untuk menghampiri dan memeluk tubuhku... aku semakin 'stim' melihat perutnya itu. aku terbayang-bayang keadaan anak di dalam perutnya... sudah pasti bayi itu 'dibuai' oleh goyangan perut lina dari hasil dari henjutan aku yang semakin rancak...

    "tu la!!! siapa suruh besar sangat!!! kan dah tak boleh bangun! HUh HUh hUH HUh!!! sedapnya!!! huh Huh HUhhhhh!" aku mengerang dan terus berhenjut lebih laju dan mendalam...

    CHhaap! CHhaap! CHhaap! CHhaap! CHhaap! CHAAP! CHAAP! CHAAP! CHAAP!

    "HHHaaaaaaaAAAAGGGHHH!!! Sedap Ssssaaaayaaaang!!! AAAaaaaaaaaHHH!!! Sedap!!! Baby sayaaang!!! BabYyyyyyyiiiiiiAAAAAHHHH!!!" lina mengerang kuat... kini dia terbaring semula. timbunan bantal yang aku susun kini telah 'roboh' sama sekali! kaki lina mula mengepit kuat pinggul ku yang sedang rancak berhenjut...tangannya kini beralih pula ke bahagian atas perut 8 bulannya. dia menekan perutnya ke bawah! kini tubuh badan lina turut sama berhenjut menyambut sondolan pelirku!

    "Huh HUhhh! HUhh! HUhh! HUhh! apa you buat sayang?? HUhh! HUhh! HUhh! baby ke??? HUhh! HUhh! HUhh!" tanya aku pada lina... aku masih lagi rancak berhenjut... aku semakin tidak dapat bertahan melihat lina yang kini cuba memegang perutnya dengan lebih erat.... aku mula membantu lina memegang perutnya... BESAR & BULAT!! Keras rasanya... masih lagi bergoyang-goyang walaupun aku dan lina sudah memegangnya dengan baik... mata lina yang terkatup rapat tadi kini terbeliak merenung ku..

    "Hhhhhaaaa! sayangG!!! Sedap!!! baby!! pancut sayang! Pancut please!!! i tak tahan!!! PaaannncUUUUUUUUUHHhhhhhhggg!!!" pintaan lina akhirnya meringankan 'pertahanan' aku...

    "ok, ok!!! i pancut!! sedia sayaaaaG!!!! HUhh! HUhh! HUhh!" aku melajukan dan mendalamkan lagi henjutan ku... tangan ku kini bertapak kukuh di katil.. kaki ku yang sedang melulut digagahkan lagi... lina pula mengeratkan lagi kepitan kakinya. tangan lina mula kembali menarik lenganku...

    CHAAP! CHAAP! CHAAP! CHAAP! CHAAP! CHAAP! CHAAP! CHAAP! HENJUTAN AKU DAN LINA SEMAKIN KUAT BERBUNYI. GESERAN KEMALUAN YANG DILICINKAN AIR MAZI YANG SEMAKIN BANYAK MENANDAKAN KEMUNCAK SEKS BAKAL TIBA.

    "aaaaaaaah!!! aAAAaaHHh!!! sSSSsSSEEDAaaaaP!!! SAYYANG, SAYANG!!!!" LINA MENGERANG KUAT!! TANPA DI DUGA, LINA MULA BANGKIT. SEMAKIN KUAT BERHENJUT. PERUT SARAT 46 INCINYA BERGOYANG RANCAK!!!! "PANCUT!! PLEASE PANCUT!!! LINA MENJERIT KUAT. TERNYATA, DIA SUDAH LUPA TENTANG PERUTNYA YANG MEMBOYOT JAUH ITU... TIDAK TAKUT ANAK DALAM PERUTNYA AKAN TERBERANAK AKIBAT AKTIVITI LASAK AKU DAN LINA!! "HUH! HUH!!!" AKU BERHENJUT DALAM... TIDAK TERTAHAN TENGOK KEBOYOTAN PERUT LINA YANG BERGOYANG DALAM KEADAAN YANG MENGHAIRAHKAN AKU!! TIBA-TIBA AKU DAPAT RASAKAN TESTIS AKU MULA HENDAK MENYALURKAN 'KERINGATNYA'! BAWAH BATANGKU TERASA SATU ALIRAN PANAS BAKAL DIPANCUTKAN KE DALAM CIPAP LINA! "SAYANG!!' MANI KU AKHIRNYA KELUAR!! CREEEEEEEETTT!!! SERTA MERTA HENJUTAN KU TERHENTI DI DALAM PUKI LINA!!! LINA TURUT TERHENTI BERHENJUT UNTUK MENIKMATI PANCUTAN MANI KU...

    creeeettt!! pancutan ke dua mula keluar!!! "AAAAH!!" aku dan lina serentak mengerang.

    creeettt!!! creeeeeeeettt!!!! creeet! creet...

    "aaaAaaaahhhh...sayang i rasa... i rasa air you.... aaaahhh.." lina menikmati titisan terakhir mani dari lubang pelir ku... matanya tertutup lembut, mulutnya ternganga melepaskan dengusan berahi kepuasan yang tidak dapat digambarkan... akhirnya lina rebah... perutnya kembali naik menggunung... lina tercungap-cungap kepenatan sehingga ternampak dengan jelas perutnya turun naik mengikut ombak pernafasan... cengkaman kaki lina mula lemah hingga akhirnya tapak kakinya kembali mencecah lantai...

    aku sudah puas memancut... pelirku masih di dalam cipap lina... aku cuba menarik keluar... ketika hendak menariknya, tangan kanan ku memegang bawah perut lina yang berhampiran dengan pukinya. ternyata perut dia seperti sedang tegang.... mungkin turut terangsang akibat dari pancutan mani ku... dalam perjalanan keluar pelirku, lina menggeletar ngilu...

    mani ku yang pancut banyak tadi kini perlahan-lahan mengalir keluar dari tempat beranak lina... aku biarkan sahaja begitu... aku cukup puas dapat pancut di dalam puki lina yang berada di bawah perut yang sememangnya terlalu besar... kemudian aku mencium perut lina... kesian anak dalam perut ini terpaksa melayang nafsu besar ibunya...

    kami berdua kemudian berbaring untuk masuk beradu. lina mula baring mengiring mengadap ku... perut kami bertemu... aku dapat rasakan pergerakan anak bagaikan menendang perut ku...

    "sedap sayang?" tanya ku pada lina. " perut you ok?"

    "senak sikit ar... tapi sedap la sayaaang..." balas lina... tangannya memegang perutnya.

    " you tau kan mani i boleh merangsang penguncupan rahim?" jelas ku pada lina. "boleh buat you terberanak cepat. you tak rasa apa-apa ke? tak risau?"

    "selain senak tu, i tak rasa apa-apa..." balas lina. "i tak nak ar beranak sekarang... biarlah dia keluar cukup bulan.. lagi pun masa dah due perut mesti makin besar. you pun suka kan?" sambungnya lagi.

    "I suka.." aku akui kata-kata lina. aku memang suka tengok perut besar dia...

    " takpe, nanti kalau you rasa lain macam, you bagi tau k?" kataku lagi pada lina..

    lina menangguk manja...sambil menepuk-nepuk perut boyotnya..

    aku kemudian menarik selimut, menutupi tubuh kami yang letih beraksi... kemudian kami bercium bibir, meluahkan rasa sayang... aku peluk tubuh lina yang sarat itu... mengharapkan, anak yang dalam perutnya masih kekal dalam perutnya sehingga tarikh jangkaan kelahirannya... akhirnya kami dibuai mimpi dengan lena sekali...

    keesokkan paginya, aku dan lina berasa lega kerana malam berlalu dengan mudah.perut lina masih lagi kekal memboyot... sudah pasti anak dalam perut 46 inci ingin merasai lagi nikmat dibuai henjutan kami berdua.. aku akan terus menyondol selagi lina masih larat untuk kangkang untuk aku!!!!

    jubodijilat

    Fantasi Liyana bini orang tubuh kecil