@xornboy
Untitled
Posts
127
Last update
2022-05-23 12:06:38

    Pada mulanya, aku minat Minefarouk ni sbb betul suka jadi aku pun bagi la dia hadiah bunga sebagai hadiah hari jadi dia dan aku confess dkt dia aku suka dia. Dia pun pulak suka dkt aku balik jadi kitaorg pun couple.

    Sepanjang kitaorg couple ni, makin lama makin horny bila keluar dgn dia lagi lagi bila tgk dia pakai baju ketat nampak tetek dia dan bontot dia yg besar tu fuh kdg kdg dia suka jugak tonggeng depan aku sampai tergesel bontot nya ke btg aku. Tetek dia pulak selalu kena tubuh aku, lagi lagi bila kitaorg berpelukan. Bila dia send gmbr selfie je, aku makin tak tahan dan rasa nak melancap je tgk awek aku sendiri ni, jadi aku pun lancap bnyk kali sbb kan dia je. Pernah juga aku lancap sambil video call dgn dia tapi dia tak nampak lah badan aku, cuma nmpk muka aku sahaja. Aku teman dia video call sampai la tertidur. Time dia tidur, aku lancap depan muka awek aku sendiri dan pancut dkt handphone aku sendiri dgn muka dia ada dkt screen fuh mmg nikmat.

    Aku selalu teman dia pergi ke kelas dan dtg ke semua event dia anjurkan untuk support kiranya. Satu hari aku perasan lah, bila awek aku ni jalan depan semua lelaki je, ramai akan berbisik dan usha usha tetek dan bontot awek aku. Aku buat taktau je sbb malas nak cari psl. Sampai la satu hari, aku dpt tau dkt uni aku tu ada group tele untuk lelaki sahaja. Group tu psl post modal awek uni lah, jadi aku pun join sbb curiga sgt kan. Sekali aku tgk awek aku ni dijadikan bahan modal lancap untuk lelaki di uni aku. Dlm 30/40 org dlm group tu aku tgk, semua berkata lucah dan ramai kata nak rogol awek aku ni. Member aku dan classmate pun ramai dlm tu kata selalu usha dan amik gmbr senyap senyap. Ramai yg sangap dlm group tu. Aku pun dah mula risau la kan. Jadi esoknya, aku ajak awek aku pergi date jln jln gitu. Dah nak mlm gitu, aku ajak dia lepak dlm kereta je.

    Mlm tu jugak aku fikir nak kena tebok awek aku jugak. Jadi mula mula aku ajar dia cmne nak cium, dia malu kononnya padahal dah cium cium pipi dgn aku. Jdi aku mulakan lah cium dgn dia perlahan lahan, kasi dia selesa dan horny dulu. Lps tu aku raba raba tetek dia dan pepek dia. Fuh tetek dia besar sial dan pepek dia tembam gila and dah mula basah lepas aku dah finger dia. Aku mula keluarkan btg aku, aku suruh dia hisap btg aku dan belajar. Aku ckp lah:

    “Mcm isap lollipop je syg”

    Dia pun isap la mcm betul lollipop, tapi aku mula pegang kepala dia dan mula fuck mulut dia laju sikit. Dia cuba lepaskan konek aku tapi aku grab kuat sgt kepala dia sambil dia meroyan dan aku ckp:

    “Sikit je lagi syg tahan sikit”

    Lepas dah 5 minit fuck mulut dia, aku lepaskan. Dia berkata:

    “Sakit lah syg! jgn la buat cmtu lagi!”

    Aku berkata sambil tarik dia dkt dgn aku dan finger pepek dia laju laju sampai dia horny;

    “U nak dgr ckp i tak? kalau tak i stop finger pepek you ni?”

    Dia pun ckp taknak dan geleng bila aku tanya tu. Jadi aku sambung finger pepek dia sambil tu cium mulut dia. Lepas 10 minit, aku ajak dia masuk ke rumah yg aku dah book airbnb. Masuk je aku terus tanggal baju dan seluar lpstu terus duduk atas sofa. Aku suruh dia menari gelek dkt atas btg aku, dia pun menari gelek, lpstu twerk atas btg aku lepas aku dah bogel. Dia gesel gesel bontot dia dkt btg aku dan aku terus cekik dia dari belakang lpstu aku buka seluar dia dan panties dia. Aku tak ckp bnyk aku terus jolok konek aku ke dlm pepek dia. Aku agak dah yg dia ni sbnrnya mmg sangap btg aku jugak rupanya.

    Aku berkata: “Selama ni u saje kan tease dan bagi i hint nak kongkek kan?”

    Dia tersenyum sinis dan berkata: “Lmbt la u ni perasan, i dah lama tau sangap ni sebenarnya”

    Sambil aku tgh henjut dia dari belakang dgn posisi reverse cowgirl, dia menjerit “Ahh ahh fuckk yess baby! Syg dah lama tunggu saat ni!! Fuck me daddy!! Harder!”

    Aku terus tolak badan dia ke atas meja dan mula fuck dia doggy. Tudung dan bra dia masih tak tertanggal. Aku biarkan je sbb aku mmg dah sangap. Aku pusingkan badan dia mengadap aku dan fuck sambil cekik dia. Mcm mcm posisi aku buat malam tu. Last kali aku suruh dia buka mulut nganga dan aku pancut dlm mulut dia dan kena dkt muka dia. Aku terduduk atas sofa sambil tu dia tgh telan dan jilat semua air mani aku. Lpstu dia sambung titfuck aku fuh lagi la buat sku terangsang, best betul dpt awek cmni. Sepanjang aksi malam tu, aku ada record senyap senyap. Tapi last bila nak pancut tu aku minta izin dia nak amik gmbr dia sambil aku pancut kat muka dia dan masa dia bagi aku titfuck tu fuh. Gmbr tu nampak tetek besar dia tutup btg aku sambil senyum dan buat muka ghairah dlm gmbr. Lps dah habis tu aku cium cium dgn dia dan berterima kasih dgn dia untuk mlm paling indah aku pernah dpt.

    Esoknya aku saje bwk dia gi jln jln lagi ckp ada surprise. Dia boleh pulak pakai cmni fuh mmg buat aku horny gila lah. Dia curiga je kemana tah aku bawak dia ni aku ckp lah rahsia dan surprise takleh tahu. Sebelum nak sampai ke tempt tu, aku amiklah gmbr dia cantik cantik gini dia pun layan je. Aku suruh dia tunggu sini dulu, aku gi jumpa org kejap, dia pun merungut ckp jgn tinggalkan dia. Aku ckp lah kejap je. Lpstu aku tinggalkan dia, nak dkt 15 minit jugakla aku menghilang. Lpstu ada satu gang ni jalan dtg dkt dia dan kacau kacau gitu. Lama jugak diaorg kacau ada dlm 10 org jugaklah. Lpstu tiba tiba diaorg mula tutup muka dia dgn bag, ramai ramai pegang dia dan tutup mulut dia, lpstu dah jatuhkan dia, diaorg ikat tgn dgn kaki dia. Tiba tiba ada van dtg dan diaorg masukkan awek aku ke dlm van tu dan bawak diaorg ke satu tempat yg takde kawasan perumahan. Bila dia sampai je, bukak bag yg tutup muka dia tadi smbil terikat di tgn dan kaki. Dia terkejut nampak aku berada di depan dia. Dia menjerit jerit suruh lepaskan dia tapi aku terus lempang muka dia dan suruh dia diam.

    Aku berkata: “Hi sayang, rindu i tak? hehe harini i ada projek untuk you, mesti you suka punya. Nampak kwn i semua ni ada dkt blkg? diaorg akan pakai bdn you mcm mana sekalipun and bila bila masa saje mulai skrg. Kalau u tak dgr ckp i, i akan sebarkan gmbr gmbr you dan seksa you sampai you jadi pelacur paling bagus, faham? ok guys aku tknk ckp bnyk mari kita mulakan”

    Awek aku tak sempat nak berkata apa apa aku dah terus sumbat konek aku ke dlm mulut dia. Ada dlm 20-30 org yg join projek gangbang ni. Diaorg semua pakai topeng dan mula koyakkan baju awek aku sambil isap btg aku. Aku teruskan je fuck mulut dia ganas ganas sampai 15 minit sambil tu yg lain raba raba dulu body dia dan lancap depan dia sbb aku kena rasmikan dulu awek aku baru diaorg. Lpstu bila aku mula nak fuck pepek dia, aku suruh diaorg pakai la mulut awek aku tu. Awek aku terjerit jerit dgn mulut dia penuh dgn btg lelaki. Muka dia penuh dgn btg laki sambil lancap konek disekeliling dia dgn terhenjut henjut sbbkan aku fuck dia ganas sgt. Lpstu aku sambung fuck jubur dia, first time kan so aku kasi slow sikit tapi ada org lain masuk btg dia dlm pepek dia. Mmg semua lubang dia penuh dgn btg laki lah. Lps 30 minit cmtu, aku dah nak terpancut, aku pancut sikit dlm pepek dia dan dlm mulut dia suruh dia telan. Aku suruh dia jadi hamba seks aku untuk satu malam tu sampai la kepagi. Mmg aku rakam je dia kena gangbang dgn 30 laki. Mcm mcm posisi aku dpt tgk dan tak tidur mlm punya. Awek aku jerit kuat gila fuh tapi terpaksa la disuapkan dgn btg btg lagi. Bila dah nak settle semua org pancut dkt satu body dia, sebelum semua blah, setiap sorang bayar aku rm50 mmg kaya lah aku. Dah last last tu nak dkt pukul 5 pagi gitu, dia terbaring atas tilam yg diaorg sediakan tadi dgn dipenuhi air mani satu badan dia. Aku ckp kat dia:

    “Nak sambung jadi seks hamba syg tak?”

    Dia berkata dgn perlahan suaranya: “Nak syg..”

    Aku ckp “bagus, sebelum kita blah bagi aku fuck kau last”

    Aku fuck dia sambil kangkang kan kaki dia dgn penuh air mani lelaki di badan dia. Last last tu, aku pancut dlm mulut dia suruh dia telan sambil aku record dan amik gmbr dia. Aku berkata: “Say cheese hehe”

    Esoknya, bila aku nak gi jumpa dia dkt gym dia, dia dah terkangkang mcm ni. Dia berkata:

    “Sayang! I dah ready! hehe”

    Aku mmg tak ckp bnyk, aku terus bogel dan cium dgn dia sambil main cipap dia. Aku bisik kat telinga dia: “Harini i bwk 50 org tau kalini? hehe semua budak uni kita. Kalau u nak tau, semalam tu pun semua budak uni kita hehe”

    Dia bisik kat telinga aku balik dan berkata:

    “I tahu lah hehe i pun tak sabar ni”

    Aku tersengih dan terus koyakkan seluar dia di bahagian pepek dia tu, jilat dan isap pepek dia sambil finger dia ssmpai dia terpancut. Masatu jugak member aku dan ramai budak uni laki dah masuk dan ckp “Woi buat apa tu?! Tak menyabor betul la kau ni! haha”

    Aku balas: “Diam lah! Bagi aku settle dulu dgn awek aku ni, suruh diaorg semua tunggu luar dan beratur. Aku nak pancut dah ni cpt keluar” masa aku tgh ckp dgn member aku ni, awek aku isap konek aku sambil tersenyum dan lambai dkt member member aku. Aku letak dia dkt posisi yg sama dia terkangkang tu, lpstu aku fuck dia kuat kuat dan laju. Dia mmg flexible betul boleh buat split gitu sambil fuck dan isap konek aku. Aku pancut terus ke dlm pepek dia sambil cium dia dan suruh dia ready untuk gangbang harini sbb customer bayar mahal lagi harini RM100 sorang.

    -Fuh ni story paling panjang aku pernah buat. Jgn lupa reblog and like guys. Comment pun cantik jugak haha

    Dengar cerita author life of students kat wattpad nak buat comeback minggu ni. Episode 5 is on the way guys..

    For those yang menunggu lama sambungan cerita tu korang boleh baca kat wattpad author tu..cerita life of students tidak akan lagi dipostkan di Tumblr min ni sbb cerita tu bukan dibawah penulisan min..segalanya ditulis dan dikawal oleh author wattpad tu ye..

    So untuk siapa yang dah tahu username author tu boleh visit and pada yang tak tahu boleh tekan link ni okay..

    Okay guys tu je...thanks for support..

    (tahu la author tu perempuan but jangan macam macam ek..ape ape risiko tanggung sendiri)

    langkahseiringan

    SABRINA THE BAD BITCH

    Muka dia mmg bitch gila sial. Dia tenung je dh terpacak konek aku.

    Fuh ni kalau aku tribute muka Sabrina mmg pekat je air mani memancut 💦

    Kawin dgn Sabrina mmg aku balik kerja je terus lenjan muka dia. Suruh dia make up cantik2, aku terus face fuckk mulut dia. Pegang kepala Sabrina sambil usap2, batang aku tutuh mulut dia argh fuckk

    langkahseiringan

    Sabrina lentik mcm tu, i doggy dari belakang sambil tampar bontot lentik tu

    Fuck badan dia sial. Hari2 mmg memantat jela sial aku😰

    HIJABSLUT REVIEW

    F4rah❤️

    Face: 8.5/10

    Body:8.8/10

    Awek ni boleh kira legend la dkt tumblr, dari zaman dia single dulu dah belambak gambar dia orang buat modal. Body kecik je tapi tetek padu ni bos. Tengok je la kt gambar tu mommy milkers dia💦💦 ni yang dinamakan body kurus tapi tetek yang gemuk hahah🤤🤤 muka dia pulak memang mintak pancut do, geram nk titsfuck pastu pancut kt muka lawa dia💦

    Damn tengok dia punya posing utk tayang payudara dia yang montok tu😍😍macam meminta utk diramas. Kalau aku dpt si f4rah ni, aku nak ramas tetek dia dari belakang🤤🤤 dapat la merasa bebola besar dalam baju dia tu. Tengok seluar tu pon dia jenis pakai seluar ketat2, senang nak nampak line spender dekat bontot besar dia tu. Dapat sembam muka dekat bontot dia pon nice gak🤤 pastu spank bontot dia yang kulit putih tu jadi merah2

    Kalau tengok body dia ni, aku rasa pepek dia jenis yang ketat gila, kalau slide sikit je dick dlm pussy memang dia kemut habis. Kalau muka lawa, body cantik camni 5 kali henjut pon aku dah boleh pancut ni mat💦 selalu aku suka fantasi pancut kt muka, tapi utk si f4rah ni special case, aku nak creampie dia dalam2 sampai pregnant. Dapat fuck dia yang berpakain office tu mesti nikmat gila, dpt gesel dekat seluar ketat dia sampai pancut💦

    Komen sape lagi yg korang nak di review😍

    langkahseiringan

    Kak Farah ni mmg Milf idaman sial ni! Body boek, muka cun lps tu bibir dia tu tebal. Bibir ni kalau blowjob batang aku mmg syahdu😋

    Romen puas2, sedut bibir tu lps tu ludah dlm mulut dia. Pegang kepala syg, i terus sumbat batang dlm mulut. Argh fuck sedap sia milf ni hisap. Mentang2 dpt batang muda terus gelojoh hehehe

    Puihh dia ludah batang aku lps tu kiss kepala konek. Urgh shit slow2 syg nanti i pancut. Kak Farah kangkang kn aku dia terus sedut telur aku arghh shit sedap sial. Nak terpancut sial bila bibir sedap ni kiss jubo aku🥵

    langkahseiringan

    Aku jilat satu badan kak farah. Akak duduk atas muka aku lps tu aku jilat pepek dia arghh fuckkk. Tolak2 lidah kt pepek lps tu aku sedut2 lubang jubo dia arghh.

    Aku menetek akak ni puas2 lps tu fuck tetek dia. Sedap sialll

    Henjut pepek laju2 lps tu pancut dalam arghhh🥵