EZULIA, PERFECT DOCTOR EVER (Part I)

    Selain teachers, bila aku start masuk university aku jadi tertarik dgn geng professionals mcm doctors, bankers, etc. Apa lagi aku based dekat area Lembah Klang. Kalau aku rasa turn on dgn dorang, aku akan merayap pergi masa tengah lunch hour ke. Area Putrajaya banyak atau dekat dekat bandar. Masa dorang tengah nak makan, aku akan usha body, tetek kalau bonus nampak bra.

    Salah seorang doktor yang aku tak boleh nak lepaskan dia berlalu tanpa fapping tentunya Dr Ezulia. Dia dah tahap pakar. Aku selalu terfikir macam mana kehidupan sex dia.

    Aku kena jujur, Ezulia tak ada la body yg mengancam sangat. Biasa biasa je. Macam girl normal lain. Tak over. Tapi dia ada aura lain macam.

    Tetek dia bukan la paling perfect tapi aku tetap turn on tahap ultimate tengok. Body dia pun nice habis. Bila dia bergaya tanpa baju doktor, pakai heels. Damnnn aku terus rasa nak cium je perfume sexy dia, cium ketiak dia. Paha dia pun besar montok.

    Macam aku story sebelum sebelum ni, aku bukan la face lover yg maksudnya tengok muka 1st terus boleh lenjan. No. Aku lebih kepada boobs & body lover. Tapi utk Dr Ezulia memang ada pengecualian khas. Muka dia aku dah boleh precum banyak gila. Bila dia specky tu, aku rasa boleh terpancut dah sikit. Aura sex dia sangat sangat padu aku rasa. Susah nak describe dia jenis mcm mana. Muka dia bukan la notty yg keterlaluan. Tapi bukan jugak nerd. Tapi aku rasa sex life dia, dia akan balance. Dia boleh layan kehendak partner. Dan masa yg sama kalau dia horny, dia akan start 1st move dan lenjan partner habis habisan. Dia akan puaskan partner dulu. Dan dia takkan benarkan partner tidur selagi dia belum puas. Aku rasa mcm tu la.

    Dr Ezulia memang busy di tempat kerja. Tapi kalau ada sikit masa lapang, dia akan sexting dgn partner dia. Dia akan share position & concept apa dia nak masa having sex akan datang. Dia dah kawin 2 kali. So memang pengalaman banyak. Dia tau macam mana nak puaskan laki. Kalau dia outstation dekat dekat nak tidur, dia akan phone sex or vc dgn laki dia. Atau kalau laki dia sibuk, dia akan masturbate sorang sorang dgn vibrator sampai puas. Datang jgk otak nakal dia, dia nak cari scandal sorang.

    Tengok la kejadian dia. Lepas kawin kali kedua, terus bunting berkali kali. Dapat twin pulak. Memang aura sex dia sangat sangat ketara. Asal je ada free dia akan lenjan habis habisan dgn laki dia. Foreplay dia pun dah advanced. Dia nak 69. Dia suka sex di tempat berbeza. Sofa, dalam kereta, dalam toilet, kitchen. Dekat tangga tempat favourite dia. Dia akan dipacak lambung. Laki dia kalau dah geram sangat, akan fingering Dr Ezulia sampai squirt.

    Puas memang puas. Kemutan Dr Ezulia tak ada bandingnya. Dr Ezulia pulak akan migrain kalau tak dapat sex lebih 2 hari. Kalau dapat puas, muka dia akan terpancar aura sex dan senyuman bahagia. Memang sexy muka kau Ezulia. Aku nak basahkan dgn sperm likat aku.

    Arhhhhhhhh... 1st cum!

    ATIRAH, HOT WIFE PEMUAS SYAHWAT (Part IX - Final)

    Fuckkkk, puas i fapping u mommy... susu u memang nice. Damnnn hot. Last cum for mommy Atirah... shit

    RATING

    Face 5.5/10

    Muka Atirah ni kategori yang tak cantik, tapi tak buruk. Paling padu, muka dia ada aura sex. Bukan jenis yang terlaly notty. Aset dia dekat lips. Aku rasa dia memang great kisser. BJ pun dia power.

    Boobs 8/10

    Aku memang kalah dengan boobs dia. Paling best bila dia pakai push up bra yang bagi boobs tu lebih terletak. Bila dia kenakan dengan baju or tube ketat, damnnn. Memang terjojol 2 bukit yang special milik Atirah. Sideboobs dia memang padu.

    Butt 6.5/10

    Butt dia kategori yang above par. Bukan jenis yang aku boleh turn on semata mata bila tengok bontot dia. Tapi lama lama memang boleh turn on jgk sebab dia datang dengan pakej lain. Apa lagi kalau dia pakai heels. Bila berjalan memang bontot dia layak kena doggy atau lagi kinky, anal sex.

    Body Cutting 9/10

    Padu sial. Dia jenis tinggi panjang. Paling best sebab perut dia sangat nice. Flat, pinggang slim. Tapi tetek + bontot memang pakej Atirah yang sempurna. Posture badan dia pun win. Memang boleh turn on dengan body shape dia.

    Sexual Attractiveness 9/10

    Ni memang ketara bagi aku. Muka dan gaya dia memang ada aura sexual. Dia kahwin pun muda dengan batang yang dah rasa pussy orang lain. Bila kahwin terus preggy. Lepas tu next preggy lagi. Fuhhh, subur.

    Others

    Signature Atirah ni tayang boobs. Tudung singkat ikat tengah tengah biasanya. Pakai tube lepas tu cover dengan cardigan. Jelas nampak boobs.

    OVERALL RATING

    7/10