decadentmakerduck-deactivated20

    PART 2

    Aku x leh move on lagi geng dengan betina ni.Aku bawak mmber2 aku gangbang dia depan bf dia.angkat dia ramai2 biar dia jadi sextoy kami,sorang amik satu lubang.Aku nak lubang bontot dia sebb bontot dia sedp HAHAHAHHAHA.kami jolok ramai2 depan bf dia.biar bf dia merayu mintak tolong jangan rogol dia.tapi kesah apa aku hahaahhahaa.memang akmi fuck dia ramai2 sampai lunyai mulut dia kami sumbat kote banyak2 biar sampai tercekik lpastu ramai2 cum dlam mulut dia biar dia telan.lepastu semua pancut dalam and then biar kat bf dia biar dia tanggung sendiri HAHAHAAHAHHAH.

    angrytheoristcoffee-deactivated

    tahap Kim K bontot dia

    jubodijilat

    Tadi 1st time tengok barang nie depan².. rase nk tarik je kt mane² tempat terlindung.. aku nk gomol muka kt celah tetek dia, pastu hisap tetek dia .. sambil tangan aku mengusap burit tembam dia dari luar.. dia cuba melawan tapi rase nikmat burit kene usap..

    and then aku paksa dia hisap batang aku yg keras.. tengok dia macam sudah stim terus aku baringkan dia, dan tekan batang keras masuk burit dia..

    aku jolok keluar masuk slow² sampai selesa.. pastu aku tujah burit dia ganas² sambil hisap puting tetek dia.. 1st time kene tujah ganas² sampai terpancut air burit.. dia mengerang kenikmatan bile pancut..

    aku terus menujah dia sampai rase nk pancut.. aku cabut batang terus pergi kat tetek dia.. aku kepit batang kt celah tetek besar dia terus titsfuck sampai aku pancut.. separuh air mani aku terpancut ke muka dia hingga meneleh ke leher .. aku puas dia pom puas 💦

    tegangkeras

    Body yg cantik untuk dihenjut